• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozlemunal'ın başarı öyküsü...

öncelikle tebrik ederim

eski halinide merak ediyorum..nezaman görücez canım..

biz gibi kilo vermek isteyen arkadaşlara çok büyük motive olcak resmmin..

slm ozlemunal eski ve yeni haline ait fotoları bizimle paylaşırsan bizleri motive etmiş olursun canım. Bir sakıncası yoksa paylaşabilir misin resimlerini?opuyorumnanaktan

meraba canım ben su anda 80 e dogru gıdıyorum 1 haftadır dıkkat edıyorum ama cok zor oluyo nasıl yapıcam bılmıyorum yardımcı olursan sevınırım

Tebrik ederimmm
O eski erkek arkadaşınız da şimdi taş gibi halinizi görüp hayıflansın zemuszemus zemuszemus zemuszemus

harikasın hayatım. ben terkedildiğimde 80den 90 a çıkmıştım . sen de iyiki ters tepmiş :D

öncelikle tebrik ederim bayılıyorum azimli olan insanlara artık darısı benim gibilerin başınaa...
biliyorum kızıyosundur şimdi ama ilk halini ne zaman görcez:)

inan başarını okuyunca çok heveslendim. yarından tezi yok acilen senin yöntemlerinle başlıyorum kilo vermeye.
tebrik ederim maşallah:):nazar:

su erkekleri anlamiyorum..biz onlari her haliyle sevip kabul ediyoruz.her serde bir hayir vardir hem buyukkkk sevgisini gordun(!) hemde citir oldunnnn:teytey:
senii cok tebrik ediyorumm..ve kadin isterse diyorummmmm:dance:

oncelikle seni tebrik ederim :)

bnde ayni senin gibi yaptim iki ayda 13 kilo verdim tam
93 kiloydum simdi 79 80 kiloyum rejime devam ediyorum insallah hepsini birden almam ama bi ara rejime araverdim bir senedir rejim yapmiyordum ama cok dikkat ediyordum ve simdi tekrar rejime basladim yakinda dugunum olacak 10 kilo daha verme k istiyorum insallah :)

oncelikle seni tebrik ederim :)

bnde ayni senin gibi yaptim iki ayda 13 kilo verdim tam
93 kiloydum simdi 79 80 kiloyum rejime devam ediyorum insallah hepsini birden almam ama bi ara rejime araverdim bir senedir rejim yapmiyordum ama cok dikkat ediyordum ve simdi tekrar rejime basladim yakinda dugunum olacak 10 kilo daha verme k istiyorum insallah :)

alkisalkisalkis tebrikler arkadaşım ne güzel kilo vermişsin, valla bravo. Benimde vermem gereken 22 kg. var. Nasıl vereceğim bilemiyorum. çok monoton bir hayatım var.Sürekli oturarak çalışıyorum. Eve eliptik bisiklet alsam faydası olur mu bilemiyorum, çünkü spora gidemiyorum :çok üzgünüm: Elma sirkesine başladım bu sabah bakalım faydasını görecek miyim? 1 hafta sonra 27 Ekimde yazarım.

Tekrar tebrik ederim canım, ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? Ayrıca kilo vermek için takviye bişey kullandın mı (ilaç v.s.) Bilgi verirsen sevinirim. yerimseniben

ben surekli yuruyus yapiyordum evimde spor aletleri yok...
ILIK su iciyordum gunde 2 bucuk litre bazen 3 litre su cok onemli en son aksam alti da meyve sebze yerdim aksamlari surekli disariya cikardim yuruyus yapmaya mekik cekerdim bazen evde cunku benim karin bolgesinde sorunum var ..

boyle iste :( insallah sende kilo verirsin bnimde daha vermem kilolarim var:( uff cok zoorr nedir bu kadinlarin cektigii

ben surekli yuruyus yapiyordum evimde spor aletleri yok...
ILIK su iciyordum gunde 2 bucuk litre bazen 3 litre su cok onemli en son aksam alti da meyve sebze yerdim aksamlari surekli disariya cikardim yuruyus yapmaya mekik cekerdim bazen evde cunku benim karin bolgesinde sorunum var ..

boyle iste :( insallah sende kilo verirsin bnimde daha vermem kilolarim var:( uff cok zoorr nedir bu kadinlarin cektigii

Ewet canım ya nedir bu kadınların çektiği :gitme: Valla nasıl vercem bu kadar kiloyu bilemiyorum. yürüyüş yapma şansın var ne güzel, ben sürekli işyerinde oturuyorum, eve vardığımda saat 7 oluyor. Yemek hazırla falan yürüyüşe vakit kalmıyor. Bende tek çare eve basitte olsa bir spor aleti alayım dedim. Bu hafta sonu temin edeceğim sanırım. Ve Mart- Nisan ayına kadar en az 20 kg. vermem lazım. Daha öncede bahsettim göğüs küçültme ameliyatı düşünüyorum ve de felaket korkuyorum :sinifsinif: Ama kilo verince gerek kalır mı bilemiyorum. İnş. gerek kalmaz da iki dertten aynı anda kurtulurum :Saruboceq:

kilo almamak için neler yapıyosun canım?

Ewet canım ya nedir bu kadınların çektiği :gitme: Valla nasıl vercem bu kadar kiloyu bilemiyorum. yürüyüş yapma şansın var ne güzel, ben sürekli işyerinde oturuyorum, eve vardığımda saat 7 oluyor. Yemek hazırla falan yürüyüşe vakit kalmıyor. Bende tek çare eve basitte olsa bir spor aleti alayım dedim. Bu hafta sonu temin edeceğim sanırım. Ve Mart- Nisan ayına kadar en az 20 kg. vermem lazım. Daha öncede bahsettim göğüs küçültme ameliyatı düşünüyorum ve de felaket korkuyorum :sinifsinif: Ama kilo verince gerek kalır mı bilemiyorum. İnş. gerek kalmaz da iki dertten aynı anda kurtulurum :Saruboceq:

kilo aldikca goguslerim daha irilesiyor ama zayiflayinca inan eriyorlar..duzenli spor yaparsan kurtulursun..

çok süpersin yaa seni tebrik ediyorummm vereliniortak

benimde tek istediğim zayıflamak, başaramam gibi geliyordu ama senin hikayeni okuduktan sonra kendimi buna hazır hissediyorum ;) teşekkür ederiiiimmm :teytey:

Back