Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya resmen bensin sen :) 1 yılda 12 kilo aldım ve suan evden cıkmak istemiyorum.Özellikle giyim tarzın bile değişmiş ve o kadar güzel görünüyorsun ki özene özene bir hal oldum.Bana biraz tavsiye verir misin 70 kiloyum.Söylemesi bile korkunç
masallah. 1 ay sonra tatile gidiyorum. 7 kilocuk versem bana yeter...ramazan diye nekadar az yemeye calissamda pek olamiyor...ve okadar uzun saat oruc tutuyoruzki (18 saat) spor filan yapacak enerjimizde yok..
Ya resmen bensin sen :) 1 yılda 12 kilo aldım ve suan evden cıkmak istemiyorum.Özellikle giyim tarzın bile değişmiş ve o kadar güzel görünüyorsun ki özene özene bir hal oldum.Bana biraz tavsiye verir misin 70 kiloyum.Söylemesi bile korkunç
Bayağıdır bakmıyorum buraya yeni gördüm kusura bakma.. Sana tavsiyem hazır planlı diyetlere kendini uydurmaya çalışma kendi düzenine sağlıklı beslenmeyi oturtmaya çalış bir de sporu kat zaten yavaş yavaş değişimi farkedeceksin :)
Uzun bi süredir bakmıyorum buraya, biraz tazelemek istedim.. 56 kiloda kalmadığım doğrudur
60-62 civarlarındayım çok üzün bi süredir bu sıralar yine bi bıkkınlık geldi tekrar başlıyorum bugün itibariyle, yani sporu ekliyorum tekrar hayatıma. Bunlarda son dönemlerde ki hallerim.. Herkes dilediği forma kavuşur inşallah