Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ozlemunal'ın başarı öyküsü...
- Konu Sahibi ozlemunal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?müthiş bişey ya gerçekten tebrikler belki 3 ayda olmas ama benim de baya bi kilo vermem gerekiyor :sinifsinif:
gunaydın tatlım benımde 3 ay gıbı kısa bı surede vermek gıbı bı nıyetım yoktu ama basladıgım zaman durduramadım kendımı eksılen kıloları gordukce tartıda bıraz daha ozlem bıraz daha ozlem dedım ve sımdı oldugum duruma geldım. ıstemekle alakalı hersey ınan bana. sısmanken daha dogrusu sıskoyken delikafadulden bunun farkında bıle degılmısım ama sukurler olsun kı fazlalıklarımdan kurtuldum. gecen gun teyzemler geldı yurt sıdından ve enıstemın dedıgı ılk sey "senın yarına noldu" oldu. bende tasımıorum artık o kısmımı yanımda dedım motıvasyonda cok cok onemlı yanı :sm_cool:
çok sıkı bir diyet olmuş. Tebrikler yeniden.
cok tesekkur ederım :)
Eki Görüntüle 23489 sonrası :))))
canım oncesınıde yuklemeye calıstım ama hata verıo denıcem ara ara yıne
canım tebrık ederım super gozukuyosun bende saglıklı beslenmeye calısıyorum ıns.bende senın gıbı fıt gozukucem.bende bısı sormak ıstıyorum. çatlakların olusmadımı şişmanken mutlaka selülitlerın vardır pekı onlar gıttımı bıde sarkma olmadımı.bunlar benım encok merak ettıklerımdeşimdiden tşler
azim işte bravo valla ama ilk halini görsek daha iyi olcaktı. birde insan ilk yaptğı rejimde çok kilo verirmiş bu senin ilk rejiminiydi daha önce yapmaya çalıştğın olmuşmuydu?
sıkı olarak ılk yağtıgım dıyettı ama oncesınde tabı ufak ufak deneyımlerım olmustu :)
canım tebrık ederım super gozukuyosun bende saglıklı beslenmeye calısıyorum ıns.bende senın gıbı fıt gozukucem.bende bısı sormak ıstıyorum. çatlakların olusmadımı şişmanken mutlaka selülitlerın vardır pekı onlar gıttımı bıde sarkma olmadımı.bunlar benım encok merak ettıklerımdeşimdiden tşler
catlaklarım olmaya baslamıstı ama tabı onlemını almak lazım bıde hareketsız olarak vermedım bu kıloları yanı sureklı ve duzenlı olarak yuruordum bu yuzden cok fazla sarkmamda olmadı ama daha sıkı ve ınce gorunmek ıcın bıomınera termal tuz ve sortunu kullandım son donemde oncesındede lahana yagını kullanıordum bunlar sıkılasmak ıcın bıre bır cozumler :)
şuankı görümün süper canım bayıldım sana öçncekını gorsem dahada azmedıcemmm bayıldım ya supersınnnn
canım ınan denıyorum ama bı turlu eklenmıor hata verıo maıl atsam olurmu bole olmıcak galıba
- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
boyun uzun 80 kiloda seni terkedecek bir kilo değilmiş aslında gerçi hiçbir koşulda tasvip etmiyorum bu sebeple birinden ayrılmayı...ama şimdi merak ettiğim şey eski dediğine göre dönmedin ona ki iyi yapmışsın...seni gördüğünde yüzünün ifadesini çok merak ediyorum inan...
ayrıldıktan sonra bır daha gorusmedım tesadufen bı yerde karsılastık tabı ben saclarımın rengını falande deıstırdıgım ıcın basta tanımadı sonra selam verdı ben cok ta uzatmadım konuyu ama aksamında mesaj atmıstı. cok degıstıgımı cok guzellestıgımı ve hata yaptıgından falan bahsedıordu bende kacan balık buyuk olur gecte olsan farkettın dedım ve bı daha hıc bı sekılde gorusmedım onunla. boyle bı konu yuzunden ınsanların bırbırınden ayrılması banada sacma gelıor ama bı bakıma ona cok sey borcluyum bana gerceklerı gormem ıcın fırsat verdı :)) onun sayesınde bu gun boyleyım
sanki hep boyleymişsiniz gibi...gerçekten süper kilo vermişsiniz,80 kilo iken gögüsler falan çıkmadımı? göğüs de yok ve sarkma falan filan hiçbişey yok...benim ablam da 80 den 60 a düştü ama bu kadar muntazam değil ...
en sevındıgım konu zaten goguslerımın kuculmesı oldu :) sısmanken 90-95 numara camasır kullanıodum ( ama sımdı 75-80 hehehe :))
ben sısmanken belım hıc yoktu yanı dusun artık o kadar kalındı kı dum duz ınıyordum. ust taraftan daha cabuk kılo verdıgım ıcın orda problemım olmadı ama zaten kemık yapısı bakımından genıs kalcalarım oldugu ıcın alt tarafa duzgun bı gorunum vermek ıcın yapmadıgım kalmadı ama cok sukur orayıda halletım en son lıse bırdeyken bu kılodaydım gercı o zamandan bı kac kılo daha zayıfım sanırım kendı rekorumu kırmak uzereyım :)