müthiş bişey ya gerçekten tebrikler belki 3 ayda olmas ama benim de baya bi kilo vermem gerekiyor :sinifsinif:
çok sıkı bir diyet olmuş. Tebrikler yeniden.
Eki Görüntüle 23489 sonrası :))))
azim işte bravo valla ama ilk halini görsek daha iyi olcaktı. birde insan ilk yaptğı rejimde çok kilo verirmiş bu senin ilk rejiminiydi daha önce yapmaya çalıştğın olmuşmuydu?
canım tebrık ederım super gozukuyosun bende saglıklı beslenmeye calısıyorum ıns.bende senın gıbı fıt gozukucem.bende bısı sormak ıstıyorum. çatlakların olusmadımı şişmanken mutlaka selülitlerın vardır pekı onlar gıttımı bıde sarkma olmadımı.bunlar benım encok merak ettıklerımdeşimdiden tşler
şuankı görümün süper canım bayıldım sana öçncekını gorsem dahada azmedıcemmm bayıldım ya supersınnnn
boyun uzun 80 kiloda seni terkedecek bir kilo değilmiş aslında gerçi hiçbir koşulda tasvip etmiyorum bu sebeple birinden ayrılmayı...ama şimdi merak ettiğim şey eski dediğine göre dönmedin ona ki iyi yapmışsın...seni gördüğünde yüzünün ifadesini çok merak ediyorum inan...
sanki hep boyleymişsiniz gibi...gerçekten süper kilo vermişsiniz,80 kilo iken gögüsler falan çıkmadımı? göğüs de yok ve sarkma falan filan hiçbişey yok...benim ablam da 80 den 60 a düştü ama bu kadar muntazam değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?