oncelikle seni tebrik ederim :)
bnde ayni senin gibi yaptim iki ayda 13 kilo verdim tam
93 kiloydum simdi 79 80 kiloyum rejime devam ediyorum insallah hepsini birden almam ama bi ara rejime araverdim bir senedir rejim yapmiyordum ama cok dikkat ediyordum ve simdi tekrar rejime basladim yakinda dugunum olacak 10 kilo daha verme k istiyorum insallah :)
ben surekli yuruyus yapiyordum evimde spor aletleri yok...
ILIK su iciyordum gunde 2 bucuk litre bazen 3 litre su cok onemli en son aksam alti da meyve sebze yerdim aksamlari surekli disariya cikardim yuruyus yapmaya mekik cekerdim bazen evde cunku benim karin bolgesinde sorunum var ..
boyle isteinsallah sende kilo verirsin bnimde daha vermem kilolarim var uff cok zoorr nedir bu kadinlarin cektigii
Ewet canım ya nedir bu kadınların çektiği :gitme: Valla nasıl vercem bu kadar kiloyu bilemiyorum. yürüyüş yapma şansın var ne güzel, ben sürekli işyerinde oturuyorum, eve vardığımda saat 7 oluyor. Yemek hazırla falan yürüyüşe vakit kalmıyor. Bende tek çare eve basitte olsa bir spor aleti alayım dedim. Bu hafta sonu temin edeceğim sanırım. Ve Mart- Nisan ayına kadar en az 20 kg. vermem lazım. Daha öncede bahsettim göğüs küçültme ameliyatı düşünüyorum ve de felaket korkuyorum :sinifsinif: Ama kilo verince gerek kalır mı bilemiyorum. İnş. gerek kalmaz da iki dertten aynı anda kurtulurum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?