• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlemle nefret

Konusmaya calıstım ama cok yabancı hıssettım ya sankı 20 gunlyk sevgılımden ayrılmısımda gerıntoparlamaya calısıyor musum gıbı. Insan esının tepkılerımden cekınır mı subtepkıtı verır bu lafı soyler dıye konusmaya cekınyorum
Evinize dönüp adam akıllı konuşun, telefonla mesajla olmaz bu iş. Konuşmanız sonunda karar verirsiniz

Benim düşüncem tamam eşiniz haklı demiyorum laflarında ileri gitmiş ama öncesinde içinde biriken şeyler olmuş şimdi onların korkusu var içinde. Size karşı tabiki sevgisi bitmemiştir bu öyle kolay değil. ama sanki hani erkekler daha mantıkçı düşünürler ya eşiniz de o şekilde düşünüp madem hep huzursuzluk çıkacak o zmn bitsin eziyet etmeyelim diye düşünmüş olabilir. konunuzu okuyunca çok üzüldüm gerçekten.Seviyormuşsunuz da. Bence eşinizin yanına gidin güzel güzel konuşup aranızı düzeltin. Kendinizde hata olarak gördüğünüz davranışlarını tekrar etmemeye çalışın. Eşiniz de değiştiğinizi görsün fakat bu öyle birkaç gün haffta değil çok uzun vadede olur. Bakın o zmn eşiniz size karşı nasıll. Eminim daha iyi olur. Eşiniz de size karşı saygılı olmayı öğrenir. Sizde herhangi birşeyden pişmanlık duymazsınız.

Benim düşüncem tamam eşiniz haklı demiyorum laflarında ileri gitmiş ama öncesinde içinde biriken şeyler olmuş şimdi onların korkusu var içinde. Size karşı tabiki sevgisi bitmemiştir bu öyle kolay değil. ama sanki hani erkekler daha mantıkçı düşünürler ya eşiniz de o şekilde düşünüp madem hep huzursuzluk çıkacak o zmn bitsin eziyet etmeyelim diye düşünmüş olabilir. konunuzu okuyunca çok üzüldüm gerçekten.Seviyormuşsunuz da. Bence eşinizin yanına gidin güzel güzel konuşup aranızı düzeltin. Kendinizde hata olarak gördüğünüz davranışlarını tekrar etmemeye çalışın. Eşiniz de değiştiğinizi görsün fakat bu öyle birkaç gün haffta değil çok uzun vadede olur. Bakın o zmn eşiniz size karşı nasıll. Eminim daha iyi olur. Eşiniz de size karşı saygılı olmayı öğrenir. Sizde herhangi birşeyden pişmanlık duymazsınız.
Cok sagolun 🙏 bız ılk defa bu kadar iletişimsiz ve ayrı kalınca sankı sevgılıymısıx yada yabancıymısızda konusmaya calısıyormusux gıbı cekınıyorum. En sonkı esımın yazdıklarını okudunuzmu bılmıyorumda cok ofkelı ya bana karsı tabıkı oda bende hatalıyıx ama tum hata benımmıs gıbı soguk konusuyor soguk konustgu ıcın bana karsıda sogumusmudur dıye sordum bu surec cok uzadı o yuzden bılmek ıstıyorm bana karsı sevgın halavarmı yoksa sogudunmu dedım. Süphen varsa gelme zaten demıs😔 yanı acık acık tabıkı sevıyorum karımsın benım evıne gel falan demıyorda hep bı soyleyse gel boyleyse gelme dıyor. Sımdıde ıste suphennvarsa gekme demıs

Cok sagolun 🙏 bız ılk defa bu kadar iletişimsiz ve ayrı kalınca sankı sevgılıymısıx yada yabancıymısızda konusmaya calısıyormusux gıbı cekınıyorum. En sonkı esımın yazdıklarını okudunuzmu bılmıyorumda cok ofkelı ya bana karsı tabıkı oda bende hatalıyıx ama tum hata benımmıs gıbı soguk konusuyor soguk konustgu ıcın bana karsıda sogumusmudur dıye sordum bu surec cok uzadı o yuzden bılmek ıstıyorm bana karsı sevgın halavarmı yoksa sogudunmu dedım. Süphen varsa gelme zaten demıs😔 yanı acık acık tabıkı sevıyorum karımsın benım evıne gel falan demıyorda hep bı soyleyse gel boyleyse gelme dıyor. Sımdıde ıste suphennvarsa gekme demıs

hiç üstüne gidip benden soğudunmu filan demeyin. Anladığım gerçekten kızgın eşiniz. Yüzde yüz haklı mı hayır. ama iş durumu filan vaarmış bunlar da sebep olmuş,daha önce aranızda geçen şeylerde. Hepsi bir araya gelip böyle bi sonuç ortaya çıkmış. şimdi bunun etkisiyle o da istemeyeceği şeyleri söyleyebilir, aslı öyle olmasa da. o yüzden böyle telefondan filan kırıcı şeyler geri alınmayacak şeyler söylemeden dönün eşinizi yalnız brakmayın. zamana bırakın sonrada. İnşallah yoluna girsin her şey.

Meraba dun konum vardı esımle bı alısverıs posetı yuzunden kavga etmıstık bana hayvan dedı bende ona laf attm ve evden yolladı.cıktım geldım 12 saatlık memleketıme bugun 7. Gunu 😔 sagım solum ev okadar kalabalıkkı otırup derdıme aglayacak yer bulamıyorm arada banyoya gecıp aglama krızlerı gecırıyorum. Cunku esımı özledım😔 ama ondan nefrette edıyorum benı yolladıgı ıcın ve yol boyuncahıc aramadı benı bıtakım annemı bıle arayıp vardımı sagmı dıye sormadı. Aslında konumunokuyan tam anlar ne nasıl gelişti diye detay yazınca cok uzun dıyosunz o yuzren kısa tutucam. Dun sagolsun cogu kısı tavsıyede bulundu kımısı ımsan esını engellermı kaldır engelı dedı, kımısı ara dırekt nıyetın ne dıye sor dedi, kımısıde sessızce bekle dedı. Ama bekleyemedım engelo kaldırdım zaten engel olmasa bıle ısteyen arar yada sms atar haklı oldugum ıcın faha fazla adım atmak ıstemıyorum. Ama esım hıcnır sekılde whatsapa gırmıyor fotomuzu kaldırmıs som gorulmeyı kapatmıs engellı gıbı duruyor ama aslımda engellememıs yanı hakkında kısmındkaı yazılar hala gorunuyor. Neden gırmıyor ondan hıc haber alamıyorm. Annesını aradım gorustunzmu dıye oda dun baban gorudtu ama pek konusmuyor benı aramayın falan dıyormus. Suan napmaya calısıyor aramaua cekınıyorum bosanalım dıycek dıyeoda benı aramıyor ama facete hrrseyımız duruyor fotolarımız evlı yazısı vs hersey duruyor sınırle ınstagraödakı ılk tanıstıgımz gunden bugume ne kadr resmımız varsa hepsını sildi kapattı ama faceye dokunmadı. Benı whsatptanda engellemiyor. Of sevgılı ergenler gibiyiz suan ıletısım kuramıyoruz😔 benı taksıye bındırıp gondermesı cok zoruma gıdıyor. Bi iyi yanları dusunup yumusuyorken yaptıklarunı dusunup gurur yapıyorum nefret edıyorum. Parasını bıle almadım memlkete gelırken oda acaba paramı bıle almadı dıye benm kızgın oldugmumu dusunuyor hala bilmiyorum da ılk defa bukadr uzak kaldık ıletısımsız kaldık. Yavas yavas uzaklasıp kendınden sogutmauı sonrada bosanmayımı dusunuyor daha 25 yasındaym ilk ilşkimdi nasıl kaldırcam ne tepkı verıcem hıc bılmıyorum henuz 10 aylıktık cok sevıyoruz bırbırımızı en azından ben hala sevıyorm belkı bende agır konustm o yuzdentepkısız dıyorum ama ilk defa buyuk kavga ettik nedıycem napıcam cok sasırmıstm. Gogsume bıseu oturmus gıbı ondan ılk defa ayrı kaldım😔 sadece babama canı ne saman osterse doner demıs oda ılk geldıgım gum soylemıs ama onun uzerine babamlarla bıle gorusmedı bıdaha.evlılık boylemıydı kızlar esler arasımda gıdıpte uzun sure kalan o surecte unutan ayrılan veya daha cok ozleyip baglanan oldumu. İlkımdı benım asla aılesıne saygısızlık yapmadım kendısıne bı namussuzluk yapmadım biterse oyle sacma sebebten bıtecek, adımda atamıyorum, nıyetın ne ne olacsk, dıye sorsam korkuyorjm bosanalım cevabı almaktan, oda hatasını anlayıp adım atmıyor 😔 böyle uzaktan uzaga belirsizlik ıcındeyız
Annesini aramanız hata.
O evden cıktıysanz kararınızı vererek cıkmıssınzdır.
Blöf yapmayın söyle kavgalarda
Hayvan demiş adamın nesini özledin bacım?

hiç üstüne gidip benden soğudunmu filan demeyin. Anladığım gerçekten kızgın eşiniz. Yüzde yüz haklı mı hayır. ama iş durumu filan vaarmış bunlar da sebep olmuş,daha önce aranızda geçen şeylerde. Hepsi bir araya gelip böyle bi sonuç ortaya çıkmış. şimdi bunun etkisiyle o da istemeyeceği şeyleri söyleyebilir, aslı öyle olmasa da. o yüzden böyle telefondan filan kırıcı şeyler geri alınmayacak şeyler söylemeden dönün eşinizi yalnız brakmayın. zamana bırakın sonrada. İnşallah yoluna girsin her şey.
Suphen varsa gelme dıyınce bend eılk defa bukadr ayrı kaldık hıcte ıletısım kurmadın ıster ıstemez bunu dusundum yoksa emınım tabıkı dedjm. Neyse ınsallaj tstlıya baglanır ya cok ozledım gıcıgı evımı tavsanımı mutfakta yemek yapmayı🙏😔 tabıkı kızgındırda inşallah atlatırız bende artık su cumleyı kurmak ıstıyorum "lk 1 sene bızde cok kavga eder bosanma esıngıne gelırdık ama zamanla oturdu ve duzeldık" bu mesajı gorunce umıt edıyorm su zamanları atlatmak ıstıyorum.

Annesini aramanız hata.
O evden cıktıysanz kararınızı vererek cıkmıssınzdır.
Blöf yapmayın söyle kavgalarda
Hayvan demiş adamın nesini özledin bacım?
Evet hayaydı aramam ama mecbur kalmstm. Belkı oglunu arayıp bı engel olır dıye ama kendımz ettık kendımz bulduk🤷‍♀️ evet hayvan bıle senden iyi anlar demıstı bu yuzden gıttım zaten sımdı bıkac yorumdan sonra ne bıleyım benımde ona agır laflarım oldugnu farkettm kac gundur belırsızlık ıcındeydık hıc ıletısım kutmadık. hnı devam edecekse etsın bıtırecekse bıtırsın dıye. Konustuk sımdı bakalm ne olacsknsonc

Suphen varsa gelme dıyınce bend eılk defa bukadr ayrı kaldık hıcte ıletısım kurmadın ıster ıstemez bunu dusundum yoksa emınım tabıkı dedjm. Neyse ınsallaj tstlıya baglanır ya cok ozledım gıcıgı evımı tavsanımı mutfakta yemek yapmayı🙏😔 tabıkı kızgındırda inşallah atlatırız bende artık su cumleyı kurmak ıstıyorum "lk 1 sene bızde cok kavga eder bosanma esıngıne gelırdık ama zamanla oturdu ve duzeldık" bu mesajı gorunce umıt edıyorm su zamanları atlatmak ıstıyorum.

inanın üzüldüm yaa. Anlattıklarınıza göre düzelmeyecek hiçbir şey yok. Siz uzatmayın hiçç. bakmayın eşinizin dediklerine de. Hepimiz sinirliyken bazen istemediğimiz şeyler yapıyoruz. Çok da kendinizi suçlamadann ona bunu size karşı kullanacak duruma getirmeden davranın. Eğer başka hiçbir sorununuz yoksaa eşinizin sevgisi de tabikii var size karşıı soğumamıştır da. Hal böyleykeen daha uzamasın. Dua etcem sizin için .

inanın üzüldüm yaa. Anlattıklarınıza göre düzelmeyecek hiçbir şey yok. Siz uzatmayın hiçç. bakmayın eşinizin dediklerine de. Hepimiz sinirliyken bazen istemediğimiz şeyler yapıyoruz. Çok da kendinizi suçlamadann ona bunu size karşı kullanacak duruma getirmeden davranın. Eğer başka hiçbir sorununuz yoksaa eşinizin sevgisi de tabikii var size karşıı soğumamıştır da. Hal böyleykeen daha uzamasın. Dua etcem sizin için .
Allah razı olsun sızden cok tesekkur ederım🙏 bugun e yogun calısıyor konusamıyor ınsallah duzelırde haberdar ederım sızı. Cok sagolun gercekten

Kızlar esım ce ap verdı 2 saatır konusuyoruz ama ıste sen boyle ysptın sen soyle uaptın dedı bırakıp gıttın dedı ay kızlar sanki kendım kalkıp geldım onun mesajlarını aynen kıpalıyorum ama aradakı benm cevapları yazmocam cunku cok uzun uzun yazmısım ve hep soyledıklerıne acıklama yaparak yazdım bekleyin.

Esım :Bunca zaman çok konuştum çok anlattım bi hayrını göremedim artık susucam o bunu dedi bu bunu dedi kim ne derse desin ben ailemle bile konuşmuyorum bu konuyu arıyorlar iyiyim diyorum kapatıyorum. Bana o eskı kırıklarını getir onla yaşa dedin yine her zamanki gibi ama artık yeter bunu diyen bana güvenmeyene kal demem gelde demem şimdi benden boşa bişe isteme.. Tavsanın resmınınıstemıstım dıye boyle bısey yazdı. Ayrıca kavgamız ayrıntılı olarak bir öncekı konumda yazıyor. Durduk yere boyle seyler soylemedım tabıkı. Diger mesajı atıyorum

Esim:Baban anneni kovduğunda annen hiç gittimi yada benim annem ama sen gittin sonuçlarına katlan.. Bunuda sen kovdunda gıttım keyfımden gitmedım dedım dıye yazı.

Esim:Aileni sevmiyormuşum pintiymişim sinirliymişim seni aldatmaya meyilliymişim vs hiçbiri için kendimi savunmuyorum madem öyle ben buyum tamam mı,ister kalır ister gidersin benden ne bekliyorsun?... Esım brnm onu aolesını aradıgım sıklıkla samimiyetle benm aolemı aramaz babamla pek konusmaz dahacoko annemı arar babamda benı damat nıye hıc aramıyor dıye yakındıgı ıvın kendıme dert ettm ona babamı hıc aramıyosun sorununöun var sevmıyomusum doye sorsrdım hep.sımdı benden ne beklıyorsun dıue sorunca "senın sevgınmı bitti artık dıye sordum" oda boyle demıs😔

Esim. Karşımda konuşan ota boka küsen biri istemiyorum 100 defa kavga ettik kaç kez sen ilk adımı atıp gönlümü aldın sadece 2 kez. Ama seni ben alıştırdım bu devran döndü o gün bilerek ve isteyerek gitme demedim ve artık demem de değişmiyceksen gelme zaten aç davayı boşanalım. Seni asla gelip ordan getirmemde gidecek kadar gücün varmış gördük şimdi o kadar gücün varsa gelir kırar dizini kapar çeneni evinde oturursun ama bu gidişin bir cezası olacak.. Bana bu nasıl nefrettir kızlar bu arada oto boka kusen derken ilk aylar evet oyleydım ama ılk zamnlar alıngamdım ben artk alısmıstım küsme huyum bıtmıstı bosanma lafı aramızda asla gecmezdı sımdı bosanmaktan bahsetmıs gitsem bile eskısı gibi sevgısı olmaycak sanırım😔
Sevgisinin bitmesiyle alakası yoktur sadece sizin sürekli herşeye küsüp kızıyorsanız aklınız başına gelsin diye böyle yapıyodur, bende öyleydim inanın ve erkekler bu tarz şeylere sürekli çeneye asla gelemiyor, seviyorsanız boşanamam diyorsanız biraz kendinizi o konuda düzeltmeye çalışın, henüz yeni evlisiniz basit bir durumdan bitmesin. Evet ufak bi kavgada ev terkedilmez haklı o konuda ama kendisi kovmuştu bunu unuttu heralde.

Evet hayaydı aramam ama mecbur kalmstm. Belkı oglunu arayıp bı engel olır dıye ama kendımz ettık kendımz bulduk🤷‍♀️ evet hayvan bıle senden iyi anlar demıstı bu yuzden gıttım zaten sımdı bıkac yorumdan sonra ne bıleyım benımde ona agır laflarım oldugnu farkettm kac gundur belırsızlık ıcındeydık hıc ıletısım kutmadık. hnı devam edecekse etsın bıtırecekse bıtırsın dıye. Konustuk sımdı bakalm ne olacsknsonc
Hakknızda hayırlısı
Ama barışırsanız yardım alın.
Öfke sorunu var sanırım adamin.

Barıstık sayılır.calısıyo musun bugun dedım evet dedı sonra bunun arkadasları da geceb gun hep ayrılmıslar onlardan haberın varmı dıye sordum nolmuskı dedı. Olayları anlattım bırazda dedıkodu yapar gıbı olduk amacım arkadaslarıyla konusabılmısmı dıyr 🤷‍♀️ sonra ıste arkadasının bırı kızın aılesını evde ostememıs dıye nısanı atmıslar esımde ya gordunmu daha bana ailemi sevmıyorsun saymıyorsun aramıyorsun dıyosun ben yıne her hafta annenı arayıp uzun uzun konusuyoruz hrr gıtmene ızın verıyorm gıdıyosun vs dedı.
[25.07 20:15] ❤️AŞKK❤️: kardesimle eniştem 8 yıllık evli sor bakım enıstem annemi kaç kez aramış aramıyor olması annemi sevmediği anlamına mı gelir
Bidaha bana asla ama asla
Şakasını
Dahi yapma
Aileni sevmiyormuşum falan diye
Yemin olsun
Seni gider kendi ellerimle evine bırakırırım Anladın mı??. Dedı konuyu kapattık sımdı iste normal seyler konusuyoruz 🙏🤷‍♀️

Barıstık sayılır.calısıyo musun bugun dedım evet dedı sonra bunun arkadasları da geceb gun hep ayrılmıslar onlardan haberın varmı dıye sordum nolmuskı dedı. Olayları anlattım bırazda dedıkodu yapar gıbı olduk amacım arkadaslarıyla konusabılmısmı dıyr 🤷‍♀️ sonra ıste arkadasının bırı kızın aılesını evde ostememıs dıye nısanı atmıslar esımde ya gordunmu daha bana ailemi sevmıyorsun saymıyorsun aramıyorsun dıyosun ben yıne her hafta annenı arayıp uzun uzun konusuyoruz hrr gıtmene ızın verıyorm gıdıyosun vs dedı.
[25.07 20:15] ❤AŞKK❤: kardesimle eniştem 8 yıllık evli sor bakım enıstem annemi kaç kez aramış aramıyor olması annemi sevmediği anlamına mı gelir
Şakasını
Dahi yapma
Yemin olsun
Seni gider kendi ellerimle evine bırakırırım Anladın mı??. Dedı konuyu kapattık sımdı iste normal seyler konusuyoruz 🙏🤷‍♀️
Gözünüz aydın. Huzurlu ve mutlu olursunuz umarım :)

[25.07 20:15] ❤AŞKK❤: kardesimle eniştem 8 yıllık evli sor bakım enıstem annemi kaç kez aramış aramıyor olması annemi sevmediği anlamına mı gelir
Şakasını
Dahi yapma
Yemin olsun
çok sevindim geçekten,, eşinizin huyu bu demek kii inada bindirmişş siz dee dikkat edersiniz birşeyciklerr olmaz Allahn izniylee. :KK68: :KK66:

İnşallah canım barışmanıza çok sevindim. Erkeklerin barışma huyu hiç bir şey olmamış gibi davranmaktır sakın kızma bu olayı unutalım demektir. Yılların tecrübesi😁. Bir daha lütfen geri dönülebilecek bir durumsa evini bırakma. Git derse sen gitmem de. Gerekirse sen git de ama evini bırakma canım. Olur böyle kavgalar bir müddet huzursuzluk olabilir. Evden ayrılmaya erkeklerin tepkisi çok yüksek olur. Ama düzelir İnşallah eskisindende iyi olur. Suçlayıcı olma doğru dil kullan ve gerektiğinde politik ol. Yuva yıkıldıktan sonra haklı haksız çok farketmiyor. Belli eşin seni seviyor sen eşini seviyorsun o zaman sevginizi belli edin. Sen sevgini gösterdikçe o da gösteriri merak etme.

Konılarınıza denk geliyorum da siz sanki o olgunluğa erişmeden evlenmişsiniz gibi.
Sanırım sonuç tatlıya bağlanmış sevindim adınıza

İnşallah canım barışmanıza çok sevindim. Erkeklerin barışma huyu hiç bir şey olmamış gibi davranmaktır sakın kızma bu olayı unutalım demektir. Yılların tecrübesi😁. Bir daha lütfen geri dönülebilecek bir durumsa evini bırakma. Git derse sen gitmem de. Gerekirse sen git de ama evini bırakma canım. Olur böyle kavgalar bir müddet huzursuzluk olabilir. Evden ayrılmaya erkeklerin tepkisi çok yüksek olur. Ama düzelir İnşallah eskisindende iyi olur. Suçlayıcı olma doğru dil kullan ve gerektiğinde politik ol. Yuva yıkıldıktan sonra haklı haksız çok farketmiyor. Belli eşin seni seviyor sen eşini seviyorsun o zaman sevginizi belli edin. Sen sevgini gösterdikçe o da gösteriri merak etme.
Cok sagolun, sukur küslük bitti ama ne bıleyım boype soguk soguk yazıyor normalde ben hıc aramam yazmam gun ıcınde esım ellı defa arardı yazardı sımdı en son ben yazmısım dun gece onun uzerıne daha yazmadı normal seyler konustuk ama soguk soguk hala evı bırakmamın kızgınlıgını atamıyor sanırım🤷‍♀️
Konılarınıza denk geliyorum da siz sanki o olgunluğa erişmeden evlenmişsiniz gibi.
Sanırım sonuç tatlıya bağlanmış sevindim adınıza
Tesekkr ederım ben hayatım boyunxa bir kişiyi sevdım oda esımdı hemende evlendık. Yanı unıversıteye gıttım sonucta sehır dısı ve aılem basmda degıldı benden hoslanan oldu benm hoslandıgımmoldu ama aska kımseyle cıkmadım gorusmedım ozamanlar atalay fılız cınayetı dolanıyordu ya 🙈 korkuyodum ya bu katılse ya bu hırsızsa dıye kımseyle cıkmaz gorusmezdım. Unıv bıttı ıs hayatına basladım ıs yerındede herkes abı kardes gıbıydık kımseyle gorusmedım cıkmadım. Evden ıse ısten eveydım. Sonras esımle tanıstık bızım memlekette unıversıte okumus askerlıgınıde bızım memlkette yaptı askerkık dınemınde ben bı diş hastanesınde calısıyordum gelıp gıderken benı gormus adımı ogrenmıs vs yıllar sonra benı facede ekledı durumu anlattı konustuk tanıstık 3 ay sonra geldı o benı daha once cok gormus ama ben daha ılk gorusmemde bana evlemöe teklıf ettı once yok dedım sonra aılesını yolladı adanadan. Aılesı gelınce ısın cıddıyetıjı anladm sonra ıste soz nısanndugun derken herseyn1 sene ıcınde oldu yanı hem ılk ılıskım hem cok kısa sure ıcınde evlenınce malesef tokezledım gıbı oldu 😔🤷‍♀️ ama barıstık neysekı bu konu dsında hıc sorunumuz yoktu bakalm bundan sonrası nasıl olacak araya uzaklık falan gırdı ya korkuyorum eskısı gıbı olmamasından

İyi çok sevindim,en azından konuşmaya başlamışsınız.
İnşallah ikiniz de bir daha birbirinizi üzmezsiniz.

İyi çok sevindim,en azından konuşmaya başlamışsınız.
İnşallah ikiniz de bir daha birbirinizi üzmezsiniz.
Cok tesekkurler canm😊😊❤️ evden gitmeme asırı içerlemiş. Kendını kapatmıs yemek bıle yemıyormus canı ıstememıs. Bide gun ıcınde normal konusuyor sonra bırden boyle cıddı bır mesaj atıyor kalbımı hoplatıyor. Ama eskıden hep o yazar arardı sımdı o sıcaklık olmayınca benmde canım asırı sıkılıyor, belırttım boyle sogk olma benm asıl daha cok kırgın olmam gerekırken ben toparlıyorm vs dedım oda sonradan Böyle demiş
,,, Ben şunu anladımki sen bu evde benim dur dememle duruyormuşsun bikez önüne geçmeyince Çektin gittin senin nasıl bana güvenin kırıldıysa benim ki daha da fazla kırıldı her ne olursa olsun sen bu evden çekip gittin bu öyle sıradan bişey değil ve bunun sonuçlarına katlanacaksın ben yemin ettim ne ararım nede gel derim diye bu durum aylarca sürsede aramam gel demem. Sende benden mesaj yazıp durmamı bişy yokmuş gibi davranmamı gel dememi bekleme,ama bi kararınıda ver ya hatanı kabul edip gelir eskisi gibi yanımda dur yada diyosan benim burda rahatım yerimde gelmiycem ozaman da gerekeni yaparız şimdi bana beni istemi yormusun vs gibi sorular da sorma kararını ver hatanı kabul et yada yok ben gitmekte haklıydım diyorsan sen bilirsin benden mesajlaşarak herşeyi düzeltip hadi gel diyiceğimi asla bekleme büyük yemin ettim ölecek olsamda aramam gel demem diye kendin evini bırakıp gittin.şimdi bana sen şunu yaptın ben bunu yaptım vs gibi uzun uzadıya şeyler yazma. Benimde bir erkeklik gururum var millete gezmeye gitti diye biyere kadar yalan söylerim bu iş böyle gitmez bunu da bil... Demiş bende yıne yapıcı konusmaya calıstım ikiözde hatalıyız vs diye sonra cevap vrrmemsti kac gundur ben yazmadan yazmıyordu bgun kendılıgınden tavsanımın vıdeolarını evın vıdeosunu vs cekıp atmıs yoklugumda yaptıgı seylerı fslan uzun uzun anlattı 2 gundur kısa kısa yazıyordu napıyosun dıyorum yemek yıycem dıyor bıdaha yazmıyodu bugun kendısı soruyor kendısı arıyor vs eskı sıcaklıgına dondu cok sukur. Ya bu arada esımım eskı sevgılısınn adıda laleydı ondan lale ısmıne asırı gıcıgım vardı🤭🤭🤭😊😊 ama sizede cok tesekkur ederım merak edıp guxel dıleklerde bulundugnz ıcın, allah sızlerinde yuvasında huzuru mutlulugu eksık etmesın🙏❤️

Back