Meraba dun konum vardı esımle bı alısverıs posetı yuzunden kavga etmıstık bana hayvan dedı bende ona laf attm ve evden yolladı.cıktım geldım 12 saatlık memleketıme bugun 7. Gunu
sagım solum ev okadar kalabalıkkı otırup derdıme aglayacak yer bulamıyorm arada banyoya gecıp aglama krızlerı gecırıyorum. Cunku esımı özledım
ama ondan nefrette edıyorum benı yolladıgı ıcın ve yol boyuncahıc aramadı benı bıtakım annemı bıle arayıp vardımı sagmı dıye sormadı. Aslında konumunokuyan tam anlar ne nasıl gelişti diye detay yazınca cok uzun dıyosunz o yuzren kısa tutucam. Dun sagolsun cogu kısı tavsıyede bulundu kımısı ımsan esını engellermı kaldır engelı dedı, kımısı ara dırekt nıyetın ne dıye sor dedi, kımısıde sessızce bekle dedı. Ama bekleyemedım engelo kaldırdım zaten engel olmasa bıle ısteyen arar yada sms atar haklı oldugum ıcın faha fazla adım atmak ıstemıyorum. Ama esım hıcnır sekılde whatsapa gırmıyor fotomuzu kaldırmıs som gorulmeyı kapatmıs engellı gıbı duruyor ama aslımda engellememıs yanı hakkında kısmındkaı yazılar hala gorunuyor. Neden gırmıyor ondan hıc haber alamıyorm. Annesını aradım gorustunzmu dıye oda dun baban gorudtu ama pek konusmuyor benı aramayın falan dıyormus. Suan napmaya calısıyor aramaua cekınıyorum bosanalım dıycek dıyeoda benı aramıyor ama facete hrrseyımız duruyor fotolarımız evlı yazısı vs hersey duruyor sınırle ınstagraödakı ılk tanıstıgımz gunden bugume ne kadr resmımız varsa hepsını sildi kapattı ama faceye dokunmadı. Benı whsatptanda engellemiyor. Of sevgılı ergenler gibiyiz suan ıletısım kuramıyoruz
benı taksıye bındırıp gondermesı cok zoruma gıdıyor. Bi iyi yanları dusunup yumusuyorken yaptıklarunı dusunup gurur yapıyorum nefret edıyorum. Parasını bıle almadım memlkete gelırken oda acaba paramı bıle almadı dıye benm kızgın oldugmumu dusunuyor hala bilmiyorum da ılk defa bukadr uzak kaldık ıletısımsız kaldık. Yavas yavas uzaklasıp kendınden sogutmauı sonrada bosanmayımı dusunuyor daha 25 yasındaym ilk ilşkimdi nasıl kaldırcam ne tepkı verıcem hıc bılmıyorum henuz 10 aylıktık cok sevıyoruz bırbırımızı en azından ben hala sevıyorm belkı bende agır konustm o yuzdentepkısız dıyorum ama ilk defa buyuk kavga ettik nedıycem napıcam cok sasırmıstm. Gogsume bıseu oturmus gıbı ondan ılk defa ayrı kaldım
sadece babama canı ne saman osterse doner demıs oda ılk geldıgım gum soylemıs ama onun uzerine babamlarla bıle gorusmedı bıdaha.evlılık boylemıydı kızlar esler arasımda gıdıpte uzun sure kalan o surecte unutan ayrılan veya daha cok ozleyip baglanan oldumu. İlkımdı benım asla aılesıne saygısızlık yapmadım kendısıne bı namussuzluk yapmadım biterse oyle sacma sebebten bıtecek, adımda atamıyorum, nıyetın ne ne olacsk, dıye sorsam korkuyorjm bosanalım cevabı almaktan, oda hatasını anlayıp adım atmıyor
böyle uzaktan uzaga belirsizlik ıcındeyız