- 13 Nisan 2007
- 33.099
- 100.309
- 1.123
- 45
Yok o Lale değilim ben,emin olabilirsin.Cok tesekkurler canm❤ evden gitmeme asırı içerlemiş. Kendını kapatmıs yemek bıle yemıyormus canı ıstememıs. Bide gun ıcınde normal konusuyor sonra bırden boyle cıddı bır mesaj atıyor kalbımı hoplatıyor. Ama eskıden hep o yazar arardı sımdı o sıcaklık olmayınca benmde canım asırı sıkılıyor, belırttım boyle sogk olma benm asıl daha cok kırgın olmam gerekırken ben toparlıyorm vs dedım oda sonradan Böyle demiş
,,, Ben şunu anladımki sen bu evde benim dur dememle duruyormuşsun bikez önüne geçmeyince Çektin gittin senin nasıl bana güvenin kırıldıysa benim ki daha da fazla kırıldı her ne olursa olsun sen bu evden çekip gittin bu öyle sıradan bişey değil ve bunun sonuçlarına katlanacaksın ben yemin ettim ne ararım nede gel derim diye bu durum aylarca sürsede aramam gel demem. Sende benden mesaj yazıp durmamı bişy yokmuş gibi davranmamı gel dememi bekleme,ama bi kararınıda ver ya hatanı kabul edip gelir eskisi gibi yanımda dur yada diyosan benim burda rahatım yerimde gelmiycem ozaman da gerekeni yaparız şimdi bana beni istemi yormusun vs gibi sorular da sorma kararını ver hatanı kabul et yada yok ben gitmekte haklıydım diyorsan sen bilirsin benden mesajlaşarak herşeyi düzeltip hadi gel diyiceğimi asla bekleme büyük yemin ettim ölecek olsamda aramam gel demem diye kendin evini bırakıp gittin.şimdi bana sen şunu yaptın ben bunu yaptım vs gibi uzun uzadıya şeyler yazma. Benimde bir erkeklik gururum var millete gezmeye gitti diye biyere kadar yalan söylerim bu iş böyle gitmez bunu da bil... Demiş bende yıne yapıcı konusmaya calıstım ikiözde hatalıyız vs diye sonra cevap vrrmemsti kac gundur ben yazmadan yazmıyordu bgun kendılıgınden tavsanımın vıdeolarını evın vıdeosunu vs cekıp atmıs yoklugumda yaptıgı seylerı fslan uzun uzun anlattı 2 gundur kısa kısa yazıyordu napıyosun dıyorum yemek yıycem dıyor bıdaha yazmıyodu bugun kendısı soruyor kendısı arıyor vs eskı sıcaklıgına dondu cok sukur. Ya bu arada esımım eskı sevgılısınn adıda laleydı ondan lale ısmıne asırı gıcıgım vardıama sizede cok tesekkur ederım merak edıp guxel dıleklerde bulundugnz ıcın, allah sızlerinde yuvasında huzuru mutlulugu eksık etmesın
❤
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Hepiniz benim kardeşlerimsiniz.
Yeniden mutluluklar diliyorum.
![KK71 :KK71: :KK71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)