Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım havlupan nedir yaw cahilliğimi bağışla
Bakalım benim kendi evim mi olacak ( -ki İnşallah olur), kiracı olursam nasıl kullanıcam bu güzellikleri orası muamma
![]()
Senin umudun var en azından özlemim benim bakacağım bişey bile yok, direkt kiracı biz..
Nasıl bi ev olur ki ilgilendiğim özellikle mutfak kısmı düşünsene kırmızı beyaz lake olduğunu..![]()
özlemim cnm benim cnm arkadaşım çeyiz topiklerinden çok uzak kaldım ara sıra giriyorum takipteyim ama çoğu zaman yorum yapacak fırsatım olmuyoren son yaptığın anahtar etamine bayıldım bittim ellerine kollarına sabırla bakan gözlerine sağlık cnm
bu ferforje askıların ilki bende var mutfağımda kullanıyorum çok memnunum sana ve kızlara tavsiye ederim
![]()
Bende almak istiyorum bunlardan çok şekerlerrrrrrr senin gibii![]()
canım son yaptıgın etamin parçaya bayıldım ben de seccade yapmıstım daha evvelden. yastık modeli arıyorum goblen tarzı ama cok masraflı olmasın var mı canım sende
Estağfurullah Özlemim töbe ne cahilliği![]()
Şu çirkin ama gerekli şeye havlupan diyolar bebişim
Eki Görüntüle 906887
Koycak başka bi yer bulamadık bizde duvara koycaz![]()
İnşallah gönlüne göre bir evin olur Özlemim... Ama olmasa bile sen eşyalarınla o evi sana özel bir yuvaya dönüştürebilirsin ben bundan eminim![]()
Ya valla kendimi mars'tan hissettim şimdi hayatım son bir soru daha bu havlupan dediğiniz şey havlu asmak için mi değilse de lütfen gülmeyin cidden cahilim bu konuda
Neyse kuzu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, sorması benden cevaplaması senden![]()
Gamzemm bitanecimm nerelerdesin kuzucum hiç görünmüyorsun, seni topiğimde görünce mutluluktan yüzüm ışıdı
Evlendin unuttun buraları kuzuuu
Teşekkür ederim cancağızım beğenmene sevindim etamini. Valla boş vakitlerde ya boya ya etamin ya da dıy.. Vakit geçsin zihin dağılsın diye
Ferforjeyi nerede kullanacağıma hala karar veremedim ama mutfakta da güzel olur aslındaAlttaki askılıklara mutfak önlüğü havlu vs de asılabilir üzerine de benim cupcake cicilerini koyarım falan süper fikir
![]()
Mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştuu
Merhaba kızlar yine ben
Kızlar alışveriş yaptığımı sanmayın sakın bir ara öyle çok almıştım ki şimdi ancak paylaşmaya fırsat buluyorum
Önceden alınmış cicilerimi birkaç hafta daha eklerim yani düşünün durumum ne kadar vahimmiş
Ama artık çeyize ara vericem -yani hiçbir şey almıycam demiyorum bakın litfen- sadece çılgınca alışveriş yapmıycam, önceden gördüğüm beğendiğim ne varsa alıyordum. Baktım ev oyuncakçı dükkanına dönecek ben de şimdilik ara vermeye karar verdim
Üzülmeyin ama nasılsa paylaşacak ciciler bulurum ben yine, topiğimi öksüz komam kızçelerim
Eki Görüntüle 907090 Eki Görüntüle 907091
Eki Görüntüle 907093 Eki Görüntüle 907094
Eki Görüntüle 907092 Eki Görüntüle 907099
Eki Görüntüle 907096
Genelde banyoda ısınmak için petek yerine bundan koyuyolar bebişim ama biz mutfağa da bundan koyucaz![]()
Ne asarsan onluk olur ayrıca bebişim![]()
Sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün![]()
Genelde banyoda ısınmak için petek yerine bundan koyuyolar bebişim ama biz mutfağa da bundan koyucaz![]()
Ne asarsan onluk olur ayrıca bebişim![]()
Sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün![]()
evlenince ister istemez konular değişiyor cnm yaçeyiz görmek istemedim bir ara o kadar sıkılmışım
ama arada sana gözdeye falan uğruyorum ama kış geldi y6a işler açıldı baksam bile yorum yapamıyorum çoğu zaman
bende mutfakta askılarına mutfak havlularımı mutfak önlüğümü ve poşetliğimi koyuyorujm üstünde de kendi boyadığım kavanozlarım var
bu arada benim mutfağımda kırmızı krem ben çok memnunum kiracı olunca insan rengine bakmıyor inanartık rabbim kendi evlerimize en güzelini yapmanızı nasip etsin
![]()
çok tatlılar bunlar, bu kış ayında ekmek at mama at aç kalmasın soğukta yavrucuklar :) bunlar biblo mu, mumluk mu?![]()
Aminnn dostluğumuz da mutluluğumuz da daim ve kaim olsun
Seviyorum seni Büşüm
(Not: Kızkardeşimin adı da Büşra, henüz ben ve erkek kardeşimden oluşuyor iken, bir kız kardeşim olması için dua etmiştim bir akşam, sonra bir aya kalmadı annem hamile kaldıÇok mutlu oldum tabii, kız olacağını öğrenince çok sevinmiştim bu habere, doğunca da ismini ben koyucam uleynn demiştim
Kız kardeşimin olacağını duyunca çok mutlu oldgm için adını Büşra koydum ben de
(Büşra: sevinçli müjdeli haber) )
Ben de havlupan yaptırıcam kendi evim olursa inşallah hem belki yerim de olursa önüne bir mutfak masası ohh miss
O masada sana kendi ellerimle bol köpüklü türk kahvesi yanında da bol çikolatalı cupcakeler ikram etmek isterim Büşüm senin için cupcakeli tabaklarımı da çıkarıcam bak nolur hayır deme nolur![]()
Ahhahhahh cidden güldürdün beni yanaklarım acıdı
Kuzu bunlardan büyük olanları mumluk, minnak olanlar biblo. Sona ekleme yaptım tekrar düzeltme olaraktan![]()
Kuzucum Allah korusun ya onca beyaz ve pastel eşyadan sonra kırmızı bir mutfağı hayal edemiyorum, büyük konuşmayayım ama Allah muhafaza eylesin :18:
Hem siz kiracı olsanız da kısa zamanda evinizi alabilirsiniz niye dert ediyorsun ki bu kadar kuzum
Allah helalinden çalışan herkese herşeyin en güzelini en hayırlısını versin, herkesin evi barkı olsun
Kiracı olmak çok zor, ayın başı zınkk diye geliveriyor vallahi. Yeme içme o kadar parayı ev sahibine ver, insanın içi sızlıyor inan ki![]()