- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
Bak buna hayır diyemem kocisten parayı kaptığım gibiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuzucum hangi semtte oturacağınız belli mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak buna hayır diyemem kocisten parayı kaptığım gibiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tamam kuzum ocak ayının ilk haftası gibi buluşmayı planlıyoruz haberin olsun
Dua edicem senin için Rabbim tez zamanda hayırlı kazanç kapıları bulmayı nasip etsin sana
yaaa ama bende sizleri görmeyi istiyodum ben taa ocak 27 sömestrda gelebilirim ki neyse artık 2. kez buluşursanız ona katılırım belki bende
Bahçelievler şekeriiimkuzucum hangi semtte oturacağınız belli mi?
Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile
Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok
Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi
Bahçelievler şekeriiim
Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile
Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok
Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi
bende gelirim ki ohh o tarihte sınavlarım da bitmiş oluyor
İnşallah canım Yayla- soğanlı tarafında olacagm ben inşallahBende Güneşli'de oturacağım bebişimmm
Yakınız
İnşallah görüşmek isterim ilerde
Bahçelievler şekeriiim
bende gelirim ki ohh o tarihte sınavlarım da bitmiş oluyor
Özleme katılıyorum Duygucum sen burda olduğunda yapıcaz zaten o buluşmayı inşallah
Anadolu yakasında hatunlar yakınlar ikealara gittiler bizsiz
İnşallah seni beklicez gelebilmen için
İnşallah bebekk
Şaka maka herkesle tanışmak istiyorum
Ohh ohh baya kalabalık oluyoruz desene
Hepicinizi gormeyi cok isterim sanal dostluk arkadaslik olmaz diyenler gelsinler kk deki arkadasligi gorsunler diyorum heoinize cok alistim ben ya iyiki varsiniz kizlar
Hepicinizi gormeyi cok isterim sanal dostluk arkadaslik olmaz diyenler gelsinler kk deki arkadasligi gorsunler diyorum heoinize cok alistim ben ya iyiki varsiniz kizlar
Hepimiz iyiki varız ve iyiki güzel paylaşımlar yapıyoruz hiç bir kötü düşünceye bürünmeden
Sen nerdesin özleem belki biliyorumdur orayııı
Gözdecim ben Ümraniye'deyim Geçen yıl Sarıyer'deydim ama iş değişikliği yapınca taşınmak zorunda kaldım. Şuan çalıştığım yer Üsküdar Çamlıca'da, evimi de yakın tuttum bu yüzden.
merhaba, bende buralarda yeniyim. 50 mesaj zorunluluugunu doldurmaya calısırken forumla baya içli dşlı oldum, en çok çeyizleri sevdim süpermiş burası da :) birşey sormak istedim, çamlıca da nerde oturuyorsunuz? bizde o taraflarda yeni yapılmış uygun fiyatlı b,r ev arıyoruz da