• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Amin kuzucum inşallah :16:

Valla şuan gözüm kira mira görmüyor hele koca çıksın önce de sonra onu dert ederim :60:

Şaka bir yana Gamzem ama inan ki ev bark bir yana, önemli olan eşler arasında sevgi saygı özveri.. muhabbet.. anlayış...

Bunlar olmamış bir evde, villam olsa ne yazar. Evin tapusuna sarılıp yatmıycam sonuçta geceleri diy mi ama :9:

Herşeyin en hayırlısı en güzeli olsun :16:

Arada uğra buralara, valla ben daimiyim galiba burada, geçen yılın kızçeleri evlendi gitti,

Bu yıl yeniler var burada; Duygu var Büşüm var, Sevgi var Edoş...

Daha kimleri tanıyacağız bakalım bu çeyiz serüveninde :ssz:

Öpüyorum kocaman :54:

cnm vakti zamanı gelince hepsi olacak içini ferah tut ablam 8 senelik ilişkisinden sonra karşısına yeni biri çıktı onunla da hemen evleneceklerdi planları öyleydi ama o kadar gereksiz bahaneler çıktı ki ama ablam hep der vakti değil galiba diye bak ben evlendim 7 ay oldu ablam daha bekliyor inş bu sene olacak tabi kısmet:31:evlendikten sonra mutsuz olacağına evlenmeden bitsin en güzeli çünkü evlilik gerçekten zor 4 duvar arasında sorunlarla boğuşmak çok zor rabbim kimseye yaşatmasın biz arada kavga edince bile dünyam başıma yıkılıyor:31:ben seni takdir ediyorum evlenicem hayallerine kapılmayıp yanlış adımlar atmıyorsun şuan hayatında biri var mı bilmiyorum konulardan uzak kaldım ama rabbim gönlüme göre versin cnm:16::16:

bende kocaman öpüyorum:54:

ya çok tatlılar bayıldım gerçekten yavaş yavaş paylaşıyosun ki kalbimiz dayansın dimi :53:
bu arada Ayşegül nerelerde ya merak ettim hiç gözükmüyo haberin var mı ?

Sevgicim yok bitanem kalbiniz dayanmaz diye değil de benim için bu kız çeyizle kafayı bozdu demeyiniz diye parça parça paylaşıyorum :60:

Ayşegülüm de işten çıkmış, malum iş yerinden bağlanıyordu nete :31:

Arada bir konuşuyoruz telden, bir ara ikea çıkartması yapıcaz yine :10:

Akşam yapıcaz görüşmeyi uyarsa sen de katılsana bize tatlım :31:

Bal sohbetin insanda gam keder bırakmıyor iş stresini attırıyor biliyormusun :31:
İnşallah karşına seni hakedecek kadar güzel bir insan çıkar tüm kalbimle istiyorum bunu Rabbimden...

Ayrıca kardeşinle aynı ismi taşıdığım için bir kez daha sevdim ismimi :16:

Şuan hayal ettim de, o anlar bu zamanların dedikodusunu da yaparız olur mu :54: Belki bebeciklerimiz ağlar birden :27::17:
İnşallah evden öte misss kokulu yuvalarımız olur içerisinde eşlerimize hizmet ettiğimiz :16: Nede olsa evin direği ben böyle bilirim :17:

Bende seni seviyorum psikoloğum :54::39::39:

Ayy hayali bile güzel :17:

İnşallah bu hayalleri gerçekleştirebileceğimiz günler de gelir Büşüm :54:

hımmm, mum yerleştirip yaktın mı, karanlık odada, deneyip atarmısın resmini merak ettim duvarda tavanda ne resmi çıkıcak :)

Kuzum denemedim inan ki :15:

Zaten aldığım yer öyle sıkı paketlemişti ki açana kadar epey uğraştım :6:

Fotolarını çekerken de yine aynı şekilde paketleyip kaldırdım diğer çeyizciklerin arasına :31:

Ama tahminen tepelerindeki kalp ve yıldızcıklar yansıyacaktır duvara :23:

Özlemcim bayadır yorum yazamamıstım aldıgın hersey cok güzel işledigin tablon ayrı güzel ellerine saglık :16:

Sevgicim yok bitanem kalbiniz dayanmaz diye değil de benim için bu kız çeyizle kafayı bozdu demeyiniz diye parça parça paylaşıyorum :60:

Ayşegülüm de işten çıkmış, malum iş yerinden bağlanıyordu nete :31:

Arada bir konuşuyoruz telden, bir ara ikea çıkartması yapıcaz yine :10:

Akşam yapıcaz görüşmeyi uyarsa sen de katılsana bize tatlım :31:

hahah burda normalin işi ne kafamızı sadece buna odakladık resmen :9:
tahmin etmiştim ama yinede merak ettim işsizler kervanında 2 kişi olduk desene umarım en kısa zamanda gireriz bi işe :25:
konuştuğun zaman çok ama çok selamımı söyle. ya bende çok isterim inan ama ümraniye çok uzak bize akşam yapmam imkansız ama gündüz olursa kesinlikle gelmek isterim banada değişiklik ve moral olur :46:

cnm vakti zamanı gelince hepsi olacak içini ferah tut ablam 8 senelik ilişkisinden sonra karşısına yeni biri çıktı onunla da hemen evleneceklerdi planları öyleydi ama o kadar gereksiz bahaneler çıktı ki ama ablam hep der vakti değil galiba diye bak ben evlendim 7 ay oldu ablam daha bekliyor inş bu sene olacak tabi kısmet:31:evlendikten sonra mutsuz olacağına evlenmeden bitsin en güzeli çünkü evlilik gerçekten zor 4 duvar arasında sorunlarla boğuşmak çok zor rabbim kimseye yaşatmasın biz arada kavga edince bile dünyam başıma yıkılıyor:31:ben seni takdir ediyorum evlenicem hayallerine kapılmayıp yanlış adımlar atmıyorsun şuan hayatında biri var mı bilmiyorum konulardan uzak kaldım ama rabbim gönlüme göre versin cnm:16::16:

bende kocaman öpüyorum:54:

Yok kuzum hayatımda biri :40:

Aslında bir ay öncesine kadar 3 ay süren bir ilişkim vardı ama bizimki de sudan sebeplerle bitti.

Kafamı dinlendiricem bir süre, birkaç kişi birilerini söylüyor etrafımda ama inan ne ruhen ne de bedenen enerjim kalmadı :50:

Vakti zamanı gelince olsun hayırlısıyla, nasibim olmayana da artık meyletmesin gönlüm :31:

hahah burda normalin işi ne kafamızı sadece buna odakladık resmen :9:
tahmin etmiştim ama yinede merak ettim işsizler kervanında 2 kişi olduk desene umarım en kısa zamanda gireriz bi işe :25:
konuştuğun zaman çok ama çok selamımı söyle. ya bende çok isterim inan ama ümraniye çok uzak bize akşam yapmam imkansız ama gündüz olursa kesinlikle gelmek isterim banada değişiklik ve moral olur :46:

Kuzucuk ayşegülüm işe girmeyi düşünmüyor, biraz da baba parası yiyeyim dedi bana :60:

Konuşursam iletirim selamlarını ayrıca :3:

Ayarlayabilirsek haftasonu yapalım ama hafta sonu da sen çalışıyorsun sanki ben mi yanlış hatırlıyorum :26:

Aynen bende edemiyorum, evi mutfağa göre mi seçsem?:27:
Şaka bir yana kiraya verilen evlerin de hali ortada, ev sahibi açısından sıkıntı yok nasılsa öyle de böyle de kiraya verilecek o ev. Bir taraftan evini yenileyen ev sahiplerinin de dudak uçuklatan kira istekleri var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..:34:

Ev ilanları oluyor ya sahiplerinden, biz de kiracılar olarak istediğimiz tipte evleri dair ilan verelim, ev sahipleri bizi bulsunlar :60:

Nasıl fikir ama kuzu tam bizlik di mi :27:

Kuzucuk ayşegülüm işe girmeyi düşünmüyor, biraz da baba parası yiyeyim dedi bana :60:

Konuşursam iletirim selamlarını ayrıca :3:

Ayarlayabilirsek haftasonu yapalım ama hafta sonu da sen çalışıyorsun sanki ben mi yanlış hatırlıyorum :26:

keşke bende baba parası yiyebilsem ya :) ben işsizim 2 aydır :25: o yüzden hafta sonu olur

keşke bende baba parası yiyebilsem ya :) ben işsizim 2 aydır :25: o yüzden hafta sonu olur

Tamam kuzum ocak ayının ilk haftası gibi buluşmayı planlıyoruz haberin olsun :31:

Dua edicem senin için Rabbim tez zamanda hayırlı kazanç kapıları bulmayı nasip etsin sana :16:

Tamam kuzum ocak ayının ilk haftası gibi buluşmayı planlıyoruz haberin olsun :31:

Dua edicem senin için Rabbim tez zamanda hayırlı kazanç kapıları bulmayı nasip etsin sana :16:

o dua eden kalbin hiç dert görmesin inşallah :16: tamam banada önceden haber verin ona göre ayarlayım kendimi sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum :17:

o dua eden kalbin hiç dert görmesin inşallah :16: tamam banada önceden haber verin ona göre ayarlayım kendimi sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum :17:

Rica ederim kuzucum senin yüreğin rahat olsun inşallah tez zamanda bulursun gönlüne göre hayırlı bir iş :16:

Haber veririz birkaç gün önce merak etme sen :31:

oo ben pek bi geç görmüşüm bu başlığı harika şeyler almışsın canım mutfak saatin çok hoş, genelde english home, mudo esintileri sezdim :32: güle güle kullan hepsini gamze gibi ben de o kadar cok çeyiz bakmıştım ki bi ara çeyiz başlığına hiç bakmadım.. evlilik öncesi alışveriş harika bişey ya her şeye özeniyorsun yeni hayatının renkleri oluyorlar evlendikten sonra çarşıya çıktığımızda boşluğa düşmüştüm ne alıcaz şimdi diye:1: ama şimdi yavaştan yine ihtiyaçlar başladı alışveriş candır :16:
bir de söylemeden geçemiciim sen ne kadar çok parfüm almışsın öyleee:53:

oo ben pek bi geç görmüşüm bu başlığı harika şeyler almışsın canım mutfak saatin çok hoş, genelde english home, mudo esintileri sezdim :32: güle güle kullan hepsini gamze gibi ben de o kadar cok çeyiz bakmıştım ki bi ara çeyiz başlığına hiç bakmadım.. evlilik öncesi alışveriş harika bişey ya her şeye özeniyorsun yeni hayatının renkleri oluyorlar evlendikten sonra çarşıya çıktığımızda boşluğa düşmüştüm ne alıcaz şimdi diye:1: ama şimdi yavaştan yine ihtiyaçlar başladı alışveriş candır :16:
bir de söylemeden geçemiciim sen ne kadar çok parfüm almışsın öyleee:53:

Canımcım öncelikle topiğime hoşgeldin sefalar getirdin :3:

Teşekkür ederim beğenmene, çok mutlu oldum cidden :16:

Yani evliliğe yakın alınacaklar dışında herşeyimi fazlasıyla aldım sanırım :9:

Hayalimde bir ev var benim, her detayıyla gözümde canlandırdığım neşeli ve yaşayan bir evim olsun istiyorum. Umarım yerleştiğinde de hayallerimdeki kadar güzel dururlar... Rabbim huzurla ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin bana ve çeyiz düzen tüm arkadaşlarıma :16: Hepimiz aşkla alıyoruz her eşyamızı, özenerek seçiyoruz... Benim bir yılım doldu çeyize başlayalı yakın zamanda planda bir evlilik gözükmese de evlendikten sonra çeyiz alışverişi konusunda aynı boşluk duygusunu ben de yaşayacağım kuvvetle muhtemel :9:

Parfümlere gelince, yine dediğim gibi hayalimdeki o evin yatak odasında tuvalet aynasının önünde envai çeşit parfüm koleksiyonu var :27: Parfümleri de çok seviyorum, böyle geceleri farklı gündüzleri farklı, dışarıda özel günler için farklı şeyler kullanmayı seviyorum sanırım biraz bunu da abarttım :9:

eş adayın çok şanslı o zaman her şey hazır sayılır ne güzel:16:
alerji sebebiyle yıllardır sıra bir fıs parfüm sıkabiliyorum o yüzden benim dikkatimi çekti galiba :1:
ben de mis mis kokmayı çook isterdim ama malesef çok sıkamıyorum bir de Burberry weekend dışında bi koku sıkınca çok rahatsız ediyo beni başkasının kazağını giymiş gibi oluyorum o yüzden çok şanslısın renk renk mis gibi parfümlerinle donatacaksın inşallah evini :16:
inşallah banyonun rafları da gönlüne göre denk gelir ben dolaplı bir banyo çok istemiştim ama dolabımız yok şimdilik hayalleri erteledim ben ...Ayrıcaa meslektaş sayılırız ben de pdr okudum kütüphanen de çok tanıdık geldi o yüzden:9:

eş adayın çok şanslı o zaman her şey hazır sayılır ne güzel:16:
alerji sebebiyle yıllardır sıra bir fıs parfüm sıkabiliyorum o yüzden benim dikkatimi çekti galiba :1:
ben de mis mis kokmayı çook isterdim ama malesef çok sıkamıyorum bir de Burberry weekend dışında bi koku sıkınca çok rahatsız ediyo beni başkasının kazağını giymiş gibi oluyorum o yüzden çok şanslısın renk renk mis gibi parfümlerinle donatacaksın inşallah evini :16:
inşallah banyonun rafları da gönlüne göre denk gelir ben dolaplı bir banyo çok istemiştim ama dolabımız yok şimdilik hayalleri erteledim ben ...Ayrıcaa meslektaş sayılırız ben de pdr okudum kütüphanen de çok tanıdık geldi o yüzden:9:

Aa kuzum ne güzel demek pdr okudun sen, ben psikoloji mezunuyum ama olsun meslektaş sayılırız yine de :13:

Meslek insan psikolojisi ve insan ilişkileri olunca kaynak eserler hemen hemen aynı oluyor, bu sahada işini doğru düzgün yapan ehil insan az cidden, bazı kitaplar çok teorik bazıları çok popüler kültüre yönelik.. Doyurucu nitelikte mesleki kitap bulmakta zorlanıyorum bazen...

Amin canım benim inşallah gönlüme göre bir ev dekore etmek nasip olur :31: Dekorasyon benim uzun yıllardır ilgi alanım, o kadar çok okudum o kadar çok araştırdım ki bazen acaba yanlış mesleği mi yapıyorum diye düşündüğüm oluyor :9: Tabii dekorasyon dediğin biraz da maddiyat işi.Eğer kendi evinse paran da varsa senin kafa yormana bile gerek yok aslında parayı bastırınca en alasından dekore ettirebilirsin :60:

Ama ben kendi emeğim, kendi zevkim olsun istiyorum... İnşallah o günler gelirse evimi de paylaşıcam burada... Ahh ahh :16:

Back