• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Kızçeler yine ben :3:

Son etaminimi de bitirdim

$IMG_3238.jpg

Daha fazlasını görmek, okumak isteyenleri bloğuma davet ediyorum :16:

Yeniler Kendini Hayat: Etamin Aşkına!

Eline sağlık cnm çok güzel olmuş gerçekten.
Valla bakıyorumda çok hamaratsın.
Blogada baktım çk sevdim :54:

Yok güzelim hamaratlıktan değil akşamları eve geldiğimde zihnimi ancak bu tür işlerle dinlendirebiliyorum, malum sabahtan akşama kadar insan dinlediğim için :31:

Teşekkür ederim ayşenurcum sizin beğenmeniz de ayrıca mutlu ediyor beni :54:

Çok cici bu özlemim ya :16:

Bayıldım tek kelime ile banyo mutfak her yere asılır ki bu :17:

Büşramm çok teşekkür ederim canımm :54:

Mutfak için değil de banyo için aldım ben bunu, zaten minnak da birşey çok göz yormaz diye düşündüm :16:

Bir tane de ferforje rafım var ama onu mutfakta mı banyoda mı tercih ederim bilmiyorum, ama mutfağa koyarsam buna benzer bir şeyi banyo için de alsam süper ikili olurlar :16: Bir de şu ferforje havluluk var kuzum, ikisi de English Home'dan, ama bu kalpli askılığı trendyol kampanyalarından birinde görüp lamıştım :16:

Eki Görüntüle 905289 $2013-07-27 16.45.02.jpg

Mutfak için değil de banyo için aldım ben bunu, zaten minnak da birşey çok göz yormaz diye düşündüm :16:

Bir tane de ferforje rafım var ama onu mutfakta mı banyoda mı tercih ederim bilmiyorum, ama mutfağa koyarsam buna benzer bir şeyi banyo için de alsam süper ikili olurlar :16: Bir de şu ferforje havluluk var kuzum, ikisi de English Home'dan, ama bu kalpli askılığı trendyol kampanyalarından birinde görüp lamıştım :16:

Eki Görüntüle 905289 Eki Görüntüle 905288

Ferforje ürünlerinin hepsi birbirinden güzeeeel :16:

Bencede ufak bişe olabilir banyoda kapalı dolaplar daha kullanışlı oluyor gibi geliyor bana özlemcim bunlara da minik şeyler dolabilrsin cok ta cici olur

Benim mutfağımda boş duvar yok ferforje asacak :14:

Ferforje ürünlerinin hepsi birbirinden güzeeeel :16:

Bencede ufak bişe olabilir banyoda kapalı dolaplar daha kullanışlı oluyor gibi geliyor bana özlemcim bunlara da minik şeyler dolabilrsin cok ta cici olur

Benim mutfağımda boş duvar yok ferforje asacak :14:

Hadii ya üzüldüm bak şimdi neden boş duvar yok ki kuzum alanınız dar mı :26:

Yok güzelim hamaratlıktan değil akşamları eve geldiğimde zihnimi ancak bu tür işlerle dinlendirebiliyorum, malum sabahtan akşama kadar insan dinlediğim için :31:

Teşekkür ederim ayşenurcum sizin beğenmeniz de ayrıca mutlu ediyor beni :54:

Evt kesinlikle haklısın cnm.
Strest atmaya çok ihtiyacın oluyordur :ssz:

Hadii ya üzüldüm bak şimdi neden boş duvar yok ki kuzum alanınız dar mı :26:

Mutfağımda tezgah ve dolaplar L dönecek kuzum. Cumartesi günü usta ölçüsünü aldı. Kalan 2 duvarın bitanesinde havlupan olucak bitanesine de kapaklı dolap yapılcak yine :14:

İnşallah bitince resmini çekip baylaşıcam Özlemim...

Ben ferforje raf asamasam da sen asarsın inşallah seninkini severim :1::16:

Mutfağımda tezgah ve dolaplar L dönecek kuzum. Cumartesi günü usta ölçüsünü aldı. Kalan 2 duvarın bitanesinde havlupan olucak bitanesine de kapaklı dolap yapılcak yine :14:

İnşallah bitince resmini çekip baylaşıcam Özlemim...

Ben ferforje raf asamasam da sen asarsın inşallah seninkini severim :1::16:

Hayatım havlupan nedir yaw cahilliğimi bağışla :9:

Bakalım benim kendi evim mi olacak ( -ki İnşallah olur :16: ), kiracı olursam nasıl kullanıcam bu güzellikleri orası muamma :27:

Hayatım havlupan nedir yaw cahilliğimi bağışla :9:

Bakalım benim kendi evim mi olacak ( -ki İnşallah olur :16: ), kiracı olursam nasıl kullanıcam bu güzellikleri orası muamma :27:

Senin umudun var en azından özlemim benim bakacağım bişey bile yok, direkt kiracı biz.. :27:
Nasıl bi ev olur ki ilgilendiğim özellikle mutfak kısmı düşünsene kırmızı beyaz lake olduğunu.. :30::ssz:

Eki Görüntüle 905289 Eki Görüntüle 905288

özlemim cnm benim cnm arkadaşım çeyiz topiklerinden çok uzak kaldım ara sıra giriyorum takipteyim ama çoğu zaman yorum yapacak fırsatım olmuyor:31:en son yaptığın anahtar etamine bayıldım bittim ellerine kollarına sabırla bakan gözlerine sağlık cnm:54: bu ferforje askıların ilki bende var mutfağımda kullanıyorum çok memnunum sana ve kızlara tavsiye ederim:34:

Back