• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Bardakta cupcake, kavanozda cupkace, tabakta cupcake, mutfak önlüğünde, masa örtüsünde cupcake, unuttuğum başka bi yer var mı?:27:

Paspas sırada özlemim.. :52:

Valla mümkünse mutfağımın duvar kağıtları da cupcaketenn olsun :27:

English Home biliyorum duyuyorsun beni, evrene mesajımı yolladım lütfen cupcakeli paspas da yapın :33:

Valla mümkünse mutfağımın duvar kağıtları da cupcaketenn olsun :27:

English Home biliyorum duyuyorsun beni, evrene mesajımı yolladım lütfen cupcakeli paspas da yapın :33:

Böyle bi mutfak bana çok soğuk geliyo, içimi üşütüyo..

$beyaz-modern-mutfak-modelleri.jpg

Biz pastadan ev yapalım bence, baktıkça yiyesimiz gelir evden çıkasımız gelmez..
:16:
Cupcake' li duvar kağıdı..
Kulağa hoş geliyor..
:52:

Son düzenleme:

Eklentiler

• $0ecdadd7497e88234b41ed4f038c800d.jpg
    $0ecdadd7497e88234b41ed4f038c800d.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $5728796106_2720861fe9_z.jpg
    $5728796106_2720861fe9_z.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 45
Ben bu mutfakta sadece yemek yapılır mı arkadaş.. :52::16:
Kız kardeşim görse, o ne be eve benzemiyor hiç derdi, renkli ciciş biciş şeyleri sevmiyor..
:27:

Bu mutfak tam da hayal ettiğim mutfak bikerem :19:
Kardeşine de bu naniği gönderiyorum yüksek müsadelerinle kuzucum :33:

Gönder gönder...
Bende zevksiz diyorum zaten kendisine, bi çekyat bi tv' yle evlendiricez biz onu..
:52:
Tam onun tarzıymış.. :111:

Ellaaam yarabbimmm ya böyle kızçeler olduğunu duyunca kendimi eşya canavarı gibi hissediyorum :27:

Bizim o ciciş evlerimizi görünce dipleri düşecek o kesin, sonra ah vah edecekler ama nafile :21:

Banyo için aldığım müstakbel havlu askılığımla tanıştırıyım sizi kızçeler :3:

$8718317006456_1_org_zoom.jpg

Son düzenleme:
Ama senin english homeların çook tatlıkiiiiiiiiiii:nazar:
O outlete bir gelin geleyim varyaaaaaaa kocişi alıp alıp gitmezseem banada gözde demesinler :1:

Ama senin english homeların çook tatlıkiiiiiiiiiii:nazar:
O outlete bir gelin geleyim varyaaaaaaa kocişi alıp alıp gitmezseem banada gözde demesinler :1:

Gözdecim sen İstanbul'a gelin geliyordun değil mi çok sevindim bak bunu duyduğuma :16:

Gel kuzum ben seni bizzat götürüp ellerine teslim edicem buradaki English Home şubesine :9:

Back