Özlem'in çeyizi

Eline sağlık cnm çok güzel olmuş gerçekten.
Valla bakıyorumda çok hamaratsın.
Blogada baktım çk sevdim

Yok güzelim hamaratlıktan değil akşamları eve geldiğimde zihnimi ancak bu tür işlerle dinlendirebiliyorum, malum sabahtan akşama kadar insan dinlediğim için

Teşekkür ederim ayşenurcum sizin beğenmeniz de ayrıca mutlu ediyor beni

Çok cici bu özlemim ya

Bayıldım tek kelime ile banyo mutfak her yere asılır ki bu

Büşramm çok teşekkür ederim canımm

Mutfak için değil de banyo için aldım ben bunu, zaten minnak da birşey çok göz yormaz diye düşündüm

Bir tane de ferforje rafım var ama onu mutfakta mı banyoda mı tercih ederim bilmiyorum, ama mutfağa koyarsam buna benzer bir şeyi banyo için de alsam süper ikili olurlar Bir de şu ferforje havluluk var kuzum, ikisi de English Home'dan, ama bu kalpli askılığı trendyol kampanyalarından birinde görüp lamıştım

Eki Görüntüle 905289

Ferforje ürünlerinin hepsi birbirinden güzeeeel

Bencede ufak bişe olabilir banyoda kapalı dolaplar daha kullanışlı oluyor gibi geliyor bana özlemcim bunlara da minik şeyler dolabilrsin cok ta cici olur

Benim mutfağımda boş duvar yok ferforje asacak

Hadii ya üzüldüm bak şimdi neden boş duvar yok ki kuzum alanınız dar mı :26:

Evt kesinlikle haklısın cnm.
Strest atmaya çok ihtiyacın oluyordur

Hadii ya üzüldüm bak şimdi neden boş duvar yok ki kuzum alanınız dar mı :26:

Mutfağımda tezgah ve dolaplar L dönecek kuzum. Cumartesi günü usta ölçüsünü aldı. Kalan 2 duvarın bitanesinde havlupan olucak bitanesine de kapaklı dolap yapılcak yine

İnşallah bitince resmini çekip baylaşıcam Özlemim...

Ben ferforje raf asamasam da sen asarsın inşallah seninkini severim

Hayatım havlupan nedir yaw cahilliğimi bağışla

Bakalım benim kendi evim mi olacak ( -ki İnşallah olur ), kiracı olursam nasıl kullanıcam bu güzellikleri orası muamma

Hayatım havlupan nedir yaw cahilliğimi bağışla

Bakalım benim kendi evim mi olacak ( -ki İnşallah olur ), kiracı olursam nasıl kullanıcam bu güzellikleri orası muamma

Senin umudun var en azından özlemim benim bakacağım bişey bile yok, direkt kiracı biz..
Nasıl bi ev olur ki ilgilendiğim özellikle mutfak kısmı düşünsene kırmızı beyaz lake olduğunu..

özlemim cnm benim cnm arkadaşım çeyiz topiklerinden çok uzak kaldım ara sıra giriyorum takipteyim ama çoğu zaman yorum yapacak fırsatım olmuyoren son yaptığın anahtar etamine bayıldım bittim ellerine kollarına sabırla bakan gözlerine sağlık cnm bu ferforje askıların ilki bende var mutfağımda kullanıyorum çok memnunum sana ve kızlara tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…