• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Kızlar son birkaç ay öncesine kadar baya bir alışveriş yapmıştım English Home'dan.

Topluca paylaşayım hepsini :16:

Kapı önü paspasım :16: Şuan bekar evimde kullanıyorum kendisini

$bd38b73c-9aeb-4c95-98df-9999cf0545fc.jpg

Aynalı kafesim :16: Bunu English Home'un outlet kısmından 20 küsüre aldımm
Outlet bölümünde genellikle az da olsa hasarlı ürünler yer alıyor.
Bu kafesin güllerinden birkaçı sökülmüştü, ama aynası metalleri falan hepsi sağlamdı aslında
Oradaki ilgili kızlardan müsade istedim kullanılmayacak vaziyette olan diğer kafeslerin sağlam güllerini alıp buna monte etmeme izin verdiler. Ve sapasağlam kendisi şuanda antremi süslüyor :16:

$IMG_2894.jpg

Bunu da Ayşegülümle gezmelerdeyken almıştık baya önce, ben onu takılarım için kullanıyorum :16:

$IMG_2765.jpg

Bu runnerı da outlet bölümünden buldum, etiketi falan sökülmüştü, sistemden aradılar taradılar ve 4 liracık ödetip bana verdiler :16: Benim marine serisi mutfak eşyalarımla uyumlu olacağını düşünüp aldım :16:

$IMG_2897.jpg

Bunlar da English Home'un romantik tabak çanakları :16:

$IMG_2472.jpg $IMG_2469.jpg

$IMG_2559.jpg $IMG_2475.jpg

Çerçeveler ve kutular :16:

$IMG_2468.jpg $IMG_2578.jpg

Kalpli kutu :16:

$IMG_2286.jpg Eki Görüntüle 900702

Runnerlarım :16:
$IMG_2583.jpg $IMG_2579.jpg

Saksım :16: (Güller English Home'dan değil)

$IMG_2277.jpg

Hepsiciği bu kadar işte :16:

Bayildim bayildimmmmmmm Ne kadar guzel seyler bunlar senin evine bunlar yerlesince nasil guzel duracaklar dogrusu cok merak ediyorum evini nasil olacak .Gene döktürmüssün:nazar::nazar::nazar: Musmutlu günlerde kullanirsin insallah Özlemcim

Seninle evlenecek olan eniste bey cok sansli

Bayildim bayildimmmmmmm Ne kadar guzel seyler bunlar senin evine bunlar yerlesince nasil guzel duracaklar dogrusu cok merak ediyorum evini nasil olacak .Gene döktürmüssün:nazar::nazar::nazar: Musmutlu günlerde kullanirsin insallah Özlemcim

Seninle evlenecek olan eniste bey cok sansli

Duygucum ne güzel cümleler kurmuşsun benimle ilgili öyle:17: İnan ki çok mutlu oldum canım benim :54:

Ben de evimi çok merak ediyorum gerçekten, inşallah nasibimdeki enişte bey daha fazla bekletmez beni :78:

Özlemciiim çok güzel hepsiiii.... Ben de evini çok merak ediyorum gerçekten. Çok güzel olacağına eminim:16::16: Güle güle kullan hepsini inşallah:16::16:

Özlemciiim çok güzel hepsiiii.... Ben de evini çok merak ediyorum gerçekten. Çok güzel olacağına eminim:16::16: Güle güle kullan hepsini inşallah:16::16:

Teşekkür ederimm bitanemm çok sağolasın :16: :16: Bakalım inşallah evimden fotoğraflar paylaştığım günler de gelir hayırlısıyla :16:

Kızlar son birkaç ay öncesine kadar baya bir alışveriş yapmıştım English Home'dan.

Topluca paylaşayım hepsini :16:

Kapı önü paspasım :16: Şuan bekar evimde kullanıyorum kendisini

Eki Görüntüle 900701

Aynalı kafesim :16: Bunu English Home'un outlet kısmından 20 küsüre aldımm
Outlet bölümünde genellikle az da olsa hasarlı ürünler yer alıyor.
Bu kafesin güllerinden birkaçı sökülmüştü, ama aynası metalleri falan hepsi sağlamdı aslında
Oradaki ilgili kızlardan müsade istedim kullanılmayacak vaziyette olan diğer kafeslerin sağlam güllerini alıp buna monte etmeme izin verdiler. Ve sapasağlam kendisi şuanda antremi süslüyor :16:

Eki Görüntüle 900716

Bunu da Ayşegülümle gezmelerdeyken almıştık baya önce, ben onu takılarım için kullanıyorum :16:

Eki Görüntüle 900715

Bu runnerı da outlet bölümünden buldum, etiketi falan sökülmüştü, sistemden aradılar taradılar ve 4 liracık ödetip bana verdiler :16: Benim marine serisi mutfak eşyalarımla uyumlu olacağını düşünüp aldım :16:

Eki Görüntüle 900717

Bunlar da English Home'un romantik tabak çanakları :16:

Eki Görüntüle 900707 Eki Görüntüle 900706

Eki Görüntüle 900709 Eki Görüntüle 900708

Çerçeveler ve kutular :16:

Eki Görüntüle 900705 Eki Görüntüle 900710

Kalpli kutu :16:

Eki Görüntüle 900704 Eki Görüntüle 900702

Runnerlarım :16:
Eki Görüntüle 900713 Eki Görüntüle 900712

Saksım :16: (Güller English Home'dan değil)

Eki Görüntüle 900703

Hepsiciği bu kadar işte :16:

Hepsi harika guzel günlerde kullan arkadaşım özellikle o paspapa bayiliyorum utanmasam ceyizime koyucam yani şimdiden ama cok daha öncelikli şeyler var sirada :)

Son düzenleme:
Hepsi harika guzel günlerde kullan arkadaşım özellikle o paspapa bayiliyorum utanmasam ceyizime koyucam yani şimdiden ama cok daha öncelikli şeyler var sirada :)

Hahhah haklısın kuzum onca şey varken almak biraz absürd karşılanabilir -hoş benim açımdan hiçbir sakınca yok çünkü ben henüz zamanı olmayanları bile aldım :60:

Ben paspası kullanıyorum şuan evlenene kadar neye benzer bilemem ama kullanılacak gibiyse evlenince de kullanırım zaten zümrütten olacak hali yok sonuçta dışarının pisliğini topluyor bir bakıma :31:

Hahhah haklısın kuzum onca şey varken almak biraz absürd karşılanabilir -hoş benim açımdan hiçbir sakınca yok çünkü ben henüz zamanı olmayanları bile aldım :60:

Ben paspası kullanıyorum şuan evlenene kadar neye benzer bilemem ama kullanılacak gibiyse evlenince de kullanırım zaten zümrütten olacak hali yok sonuçta dışarının pisliğini topluyor bir bakıma :31:

Senim gibi böyle erkenden bitirebilseydim herseyimi kesin alırdım diyorum kullanirsin kullanirsin merak etme arkadasim hem english home daha ne paspaslar cikarir bu olmazsa baskasi olur;))

Son düzenleme:
Senim gibi böyle erkenden bitirebilseydim herseyimi kesin alırdım diyorum kullanirsin kullanirsin merak etme arkadasim hem english home daha ne paspaslar cikarir bu olmazsa baskasi olur;))

Haklısın kuzucum o zamana kadar English home belki cupcakeli paspas bilene çıkartır :60:

Herşey çok güzel, özene bezene almışsın, iyi günlerde kullan. Bu arada Madam Coco' da tüm ürünlerde %50+%20 indirim var şu günlerde. Okuyanların, ilgilenenlerin bilgisine :)

Hanım hanııııım English Home'da bişeler bırak daha bizde alıcaz :37:

:9: Çok güzel Özlem bunlar ya bayıldım valla ben ne zaman alıcam dekorasyon şeyisileri :14::14: Daha bissürü şeyim yoook :14:

Hanım hanııııım English Home'da bişeler bırak daha bizde alıcaz :37:

:9: Çok güzel Özlem bunlar ya bayıldım valla ben ne zaman alıcam dekorasyon şeyisileri :14::14: Daha bissürü şeyim yoook :14:

Büşramm merak etme English Home her daim bu güzelliklerden satıyor olacak, bulamazsan da benimkileri veririm ben sana :29:

Herşey çok güzel, özene bezene almışsın, iyi günlerde kullan. Bu arada Madam Coco' da tüm ürünlerde %50+%20 indirim var şu günlerde. Okuyanların, ilgilenenlerin bilgisine :)

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :16:

Mdame Coco'cular, bu haber sizlere :23:

Back