Özlem'in çeyizi

Sağol serycim cidden bu hafta çok daha iyiyim dualarınız sayesinde,

Şuan yeni birini düşünemiyorum, tek duam hayırlısı diyebilmek...

Sağol kuzucum

Dualarını esirgeme benden...

Çok değer vermiştim ve hayatımı tamamen onunla evlenmeye adappte şekilde yaşıyordum helen, ilk zamanlar inanılmaz zorlandım ama şu aralar yavaş yavaş keyif alıyorum yaşamdan... Hatta bugün markafoni trendyola falan baktım ne gelmiş diye

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

Çok sağol desteğin için canım..

Canım yorum yapıp sohbet yapmanın çok da önemi yok, benim için önemli olan birbirimizi hiç tanımasak da acılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşabilmemiz...
Çok teşekkür ederim canım, hepiniz iyi ki vrsınız

Amin ne güzel bir dua fiti... Rabbim hakkımızdaki hayırlı kararları kalbimize ilham etsin canım...
Ben de sana dua ediyorum canım...

Amin canım... İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için...

Sizlerin desteği beni bugün daha da iyi yaptı...

Hepinize sonsuz teşekkürler kızlar

haaaaaaa şöyle özlemcim ya bak bak bu gün markafoniye ne gelmiş eskiisi gibi devam et canım hayat herşeye rağmen güzelsevindim bak senin adına çabuk atlat inş.

canim dualaeim heo seninle anneme bile anlattim ozlem nisanlisindan ayrilmis diye o kim diyo ama o bile dua etti senin icib biraz atlatmana sevindim gercekten insallah karsina en yakin zamanda onu tamamen unutturcak biri cikar oda kafasini daglara taslara duvarlara vursun tanimamama ragmen gicik oldum seni uzdugu icin

Canım benim nişanım 23 nisanda olacaktı ama nişanlanmadan bitti.. Nişanlanıp ayrılmak sözlüyken ayrılmaktan daha zordur eminim..
Anneciğinin ellerinden öperim, dualarınız için minnettarım kuzucum

Fıstık hoşgeldin yaa seni aramızda görmek ne güzell :) Hadi birazcık alşıveriş yapta gözümüz gönlümüz açılsııııııın

cnm inan ileriki zamanlarda daha iyi hissedeceksin kendini herşey nasip kısmet seni çook mutlu edecek kişi mutlaka çıkacaktır karşına allah'ım tüm kk kızlarını çook mutlu etsin inş

Fıstık hoşgeldin yaa seni aramızda görmek ne güzell :) Hadi birazcık alşıveriş yapta gözümüz gönlümüz açılsııııııın

gözdecim yine kk ekstresini beklemelerdeyimm ay başı alalım maaşı da bakarık yeni cicilere

aslında ben bu ay giyim için harcama yapmak istiyorum, hep çeyiz aldım kendime yeni ciciler alsam fena olmaz hani

cnm inan ileriki zamanlarda daha iyi hissedeceksin kendini herşey nasip kısmet seni çook mutlu edecek kişi mutlaka çıkacaktır karşına allah'ım tüm kk kızlarını çook mutlu etsin inş

inşallah gamzecim.. inşallah hayırlı ve çook mutlu olacağım biri çıkar günün birinde..
desteğin için minnettarım tatlım..

Canımmm.. hep takipteydim seni 1 haftadır bakmamıştım okuyunca kötü oldum
Rabbim hakkında en hayırlı olanı verir inşallah

Canımmm.. hep takipteydim seni 1 haftadır bakmamıştım okuyunca kötü oldum
Rabbim hakkında en hayırlı olanı verir inşallah

Sağol edacım..

3 hafta oldu ayrılalı ama anca kendime gelince burada paylaşma gücü bulabildim...

Amin canım, hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah....

Özlemcim hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır. Ne mutlu ki ayrılacak gücü kuvveti kendinde bulmuşsun yol yakınken dönmüşsün. Çok daha iyi şeyler yaşamayı hakediyorsun hakkında hayırlısı olsun. Bu aralar kıyafete ve kendine yatırım yap bence uzun zamandır mecburi aradan sonra hakkındır

sağol canım benim... uzun düşünülmüş ve güç verilmiş bir karar ancak hep hayırlısı yönünde dua etmiştim, demek ki hayırlısı böyle imiş diyorum. umarım ileride Rabbim karşıma çok daha hayırlı ve fıtratıma uygun bir eş nasip eder.. şimdilik telaşla çeyiz düzme gibi bir telaşım yok ancak az da olsa alıyorum düzenimi bozmamak için. Ama bu ay kafama koydum; nasıl acımadan çeyiz için yüzlerce lira harcadıysam kendim için de aynı özeni gösterip bir dahaki ay güzel bir kıyafet alışverişi yapmayı planlıyorum inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…