Özlem'in çeyizi

Özlem hayırlı olsun çeyizlerin, hepsi çok güzeller. Düğün zamanı yaklaşmış sanırım. Bitirmişsin her şeyini. Güle güle mutlu günlerde kullan inşallah...

teşekkürler ebisscim, daha güzelleri senin olsun tatlım..

canım yeni cicilerinde çok şeker güle güle kullan

ayşegül tatlım sağolasın

Tatlım güle güle kullan o süzgeclerden bende aramıştım bulamamıştım cok güzel herşeyin düğün ne zaman ?

Sery bitanem çok sağol, züccaciyeci tarzı bir yerden aldım 3 liraya, internette 10 liraydı, sen de bakın bulursun mutlaka..

Aldıkların çok güzel, güle güle kullan inşallah özlemcim, biraz biriksin bende bir topic açarım belki böyle sizler gibi arkadaşlara fikir konusunda yardımcı olmuş olurum.. :34:

Teşekkürler canım, senin topiğini de merakla bekliyorum :34:

--

Kızlar bayadır kötüydüm ben ama şimdi şimdi kendime geliyorum:43:

Kimselere anlatamadım bir berfin biliyor o kadar

Sözlümden ayrıldım 3 hafta önce :14:

Masal hüzünlü sonla bitti,

Kararı veren benim, böyle olması daha hayırlı olacağı kanaatinde olduğum için sözü bozdum.

Sıkıntılıyım bu aralar, ama ilk haftaya göre çok çok iyiyim. İlk hafta ağlama krizlerine giriyordum.
Şimdi sadece dalıp gitmeler kaldı geriye...

Çevremdeki sevdiklerimden çok büyük destekler aldığım için kısa sürede toparlandım ama yine de insanın sevdiği değer verdiği biri ile geleceğinin hayırlı olmadığını görerek ayrılması gerçekten çok zormuş...

Umarım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder, hakkımızda hayırlı olanları da gönlümüze razı eyler...

Dualarınızı beklerim kızlar :54:

cnm benim herşeyin hayırlısı allah'ım erkenden görmeni sağlamış demekki bazı şeyleri ki bu kararı vermişsin ben hep "hayırlıysa olsun hayırsızsa bir su bahane olsun" diye dua ederim allah'ıma üzme kendini desemde üzüleceksin cnm ama inan geçecek inş karşına daha iyileri çıkar cnm dualarım seninle olucak:54:

canım benim yaa ne diyeceğimi bilemedim inan ki Allah hakkında hayırlısını versin her şey gönlünce olsun inş

dularım seninle tatlım

Özlemcim Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin gamzeye katılıyorum sonradan üzülceğine hayırsızzsa şimdi olmasın Allah yardımcın olsun bitanem

canım ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum ama bazı şeyleri erkenden görüp bu kararı alabildiğin için tebrik ediyorum seni çevremde bir kaç kişi var sonradan düzelir diye devam etmişlerdi ama sonuç tahmin edersin pek iyi olmadı. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin gönlünden ne geçiyorsa hakkında senin için hayırlısı olur inş. zamanla atlatırsın inş.

cnm benim herşeyin hayırlısı allah'ım erkenden görmeni sağlamış demekki bazı şeyleri ki bu kararı vermişsin ben hep "hayırlıysa olsun hayırsızsa bir su bahane olsun" diye dua ederim allah'ıma üzme kendini desemde üzüleceksin cnm ama inan geçecek inş karşına daha iyileri çıkar cnm dualarım seninle olucak:54:

Evet canım ben de hep böyle dua ettim, Rabbim hayırlısı ise aramızdaki sıkıntıları selamete eriştir, hayırlı değilse birşeyleri vesile kıl ve doğru olanı gönlüme ilham et diye...

Üzülüyorum ancak takdir-i ilahi diyorum...

canım benim yaa ne diyeceğimi bilemedim inan ki Allah hakkında hayırlısını versin her şey gönlünce olsun inş

dularım seninle tatlım

Çok sağıl tatlım, duana çok ihtiyacım var cidden :14:

Özlemcim Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin gamzeye katılıyorum sonradan üzülceğine hayırsızzsa şimdi olmasın Allah yardımcın olsun bitanem

Sağol gözdemmm Dua et bana olur mu :14:

canım ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum ama bazı şeyleri erkenden görüp bu kararı alabildiğin için tebrik ediyorum seni çevremde bir kaç kişi var sonradan düzelir diye devam etmişlerdi ama sonuç tahmin edersin pek iyi olmadı. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin gönlünden ne geçiyorsa hakkında senin için hayırlısı olur inş. zamanla atlatırsın inş.

Ayşegül biz birbirimizi seviyorduk, aramızda bazı sıkıntılar vardı; aileler birbirine ısınamadı. Kültürler farklıydı, beklentiler çok farklıydı...
Evlenince aileler de evleniyor lafı çok ama çok doğruymuş... Sözlendikten sonra sıkıntılı bir süreç geçirdim. Ama sözlüm benim tarafımda olmadı, ailesini destekledi ve bu da beni dygusal açıdan çok yıprattı... En güzel en neşeli geçmesi gereken günlerimiz sürekli tartışarak geçiyordu ve mantıklı olarak uzun uzun düşündüm ve bitirmenin mantıklı olacağına karar verdim.

İnsanların evleneceği kişiler Levh-i Mahfuz'da kayıtlıdır, değişmez. Dualarla ancak karakteri, maddi manevi anlamdaki fıtratı değiştirebiliriz. Ama kim olacağı değişmez.

Benim kaderimde yazılı olan kişi o değilmiş demek ki...

Hayallerimizden vazgeçmek zorunda kaldık, en önemlisi hevesle 6 ayda tamamladığım çeyiz sevdam şuan gereksiz bir teferruatmış gibi geliyor. Hala arada bir birşeyler almaya çalışıyorum hayatımın rutinini bozmamak adına ama.. Eski hevesim kesinlikle yok artık kızlar...

Bana dua edin olur mu canlarım :14:

teşekkürler ebisscim, daha güzelleri senin olsun tatlım..

ayşegül tatlım sağolasın

Sery bitanem çok sağol, züccaciyeci tarzı bir yerden aldım 3 liraya, internette 10 liraydı, sen de bakın bulursun mutlaka..

Teşekkürler canım, senin topiğini de merakla bekliyorum :34:

--

Kızlar bayadır kötüydüm ben ama şimdi şimdi kendime geliyorum:43:

Kimselere anlatamadım bir berfin biliyor o kadar

Sözlümden ayrıldım 3 hafta önce :14:

Masal hüzünlü sonla bitti,

Kararı veren benim, böyle olması daha hayırlı olacağı kanaatinde olduğum için sözü bozdum.

Sıkıntılıyım bu aralar, ama ilk haftaya göre çok çok iyiyim. İlk hafta ağlama krizlerine giriyordum.
Şimdi sadece dalıp gitmeler kaldı geriye...

Çevremdeki sevdiklerimden çok büyük destekler aldığım için kısa sürede toparlandım ama yine de insanın sevdiği değer verdiği biri ile geleceğinin hayırlı olmadığını görerek ayrılması gerçekten çok zormuş...

Umarım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder, hakkımızda hayırlı olanları da gönlümüze razı eyler...

Dualarınızı beklerim kızlar :54:

ozlemcim emin ol ki sonradan baktiginda iyi ki olmamis diyeceksin demek ki senin icin boylesi hayirliymis ve sunu unutma daha iyisi olucagi icin demek ki olmamis:34:

canım böyle mantıklı düşünmen gerçekten güzel sadece kendin değilsin çünkü ömür boyu aileler arasında kalmaktan sende bıkacaktın belki ve daha şuan da senin tarafını tutmayan kişi ilerde tutacağını hiç sanmıyorum inş hayırlısı olur canım sıkma canını kendini gezmeye ve alışveriş ver:)

özlemcim yazını yeni okudum senin adına gerçekten üzüldüm çünkü çeyiz konusunda o kadar neşeli o kadar enerjiktinki her gün neredeyse topiğine bakıyorum ama herşeyin hayırlısı nasip deilmiş nasip olmayınca oolmuyor zaten ama hayırlısı kim ise o olsun geç olsun temiz olsun canım üzme kendini vardır bundada bir hayır:17:

Evet canım ben de hep böyle dua ettim, Rabbim hayırlısı ise aramızdaki sıkıntıları selamete eriştir, hayırlı değilse birşeyleri vesile kıl ve doğru olanı gönlüme ilham et diye...

Üzülüyorum ancak takdir-i ilahi diyorum...

Çok sağıl tatlım, duana çok ihtiyacım var cidden :14:

Sağol gözdemmm Dua et bana olur mu :14:

Ayşegül biz birbirimizi seviyorduk, aramızda bazı sıkıntılar vardı; aileler birbirine ısınamadı. Kültürler farklıydı, beklentiler çok farklıydı...
Evlenince aileler de evleniyor lafı çok ama çok doğruymuş... Sözlendikten sonra sıkıntılı bir süreç geçirdim. Ama sözlüm benim tarafımda olmadı, ailesini destekledi ve bu da beni dygusal açıdan çok yıprattı... En güzel en neşeli geçmesi gereken günlerimiz sürekli tartışarak geçiyordu ve mantıklı olarak uzun uzun düşündüm ve bitirmenin mantıklı olacağına karar verdim.

İnsanların evleneceği kişiler Levh-i Mahfuz'da kayıtlıdır, değişmez. Dualarla ancak karakteri, maddi manevi anlamdaki fıtratı değiştirebiliriz. Ama kim olacağı değişmez.

Benim kaderimde yazılı olan kişi o değilmiş demek ki...

Hayallerimizden vazgeçmek zorunda kaldık, en önemlisi hevesle 6 ayda tamamladığım çeyiz sevdam şuan gereksiz bir teferruatmış gibi geliyor. Hala arada bir birşeyler almaya çalışıyorum hayatımın rutinini bozmamak adına ama.. Eski hevesim kesinlikle yok artık kızlar...

Bana dua edin olur mu canlarım :14:

Yeni gördüm özlemcim, üzüldüm ama vardır bir hayır, dediğin gibi demek ki kısmetin değilmiş, Hayırlısı neyse o olsun canım, ne diyeceğimi de bilemiyorum destek çok önemli, insan yalnız olmadığını görünce toparlanması daha kolay oluyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Canım cok üzüldüm özellikle yaşayan biri olarak .. 2 sene kendime gelememiştim nişandan 1 gün önce ayrılmıştık sebepler farklı olsada ayrıldıktan sonra aynı bence cok emek vermiştim ama gecde olsada sonradan yoluma devam etme kararı aldım ve hayatıma su andaki sözlüm girdi şuanda cok mutluyum rabbim sanada nasip etsin dogru kişiyi bulmak cok önemliymiş ama onu anladım aşk herşeyi çözmüyo malesef dualarım seninle umarım benim kadar yıkılmaz cabuk atlatırsın canım ;)

canımmm çok üzüldüm ya problemler var demiştin ama bitirdin demek hayırlısı olsun doğru karar verdiğine eminim Rabbim hayatının geri kalanında iyi insanlarla karşılaştırsın :16: üzülme diyeceğim ama elinde değil seninde benim çok sevdiğim bir söz var
EN büyük Aşk acısı Bir sonrakini Bulana kadardır!!
bunu hiç unutma keyfine bak çeyizinide bırakma yine birisi çıkcak karşına zaten sen onları onun için değil kendin için almıştın asıl hayat arkadaşını bulduğunda güzel ve mutlu evinizde kullancaksınız :16: Allah yardımcın olsun inşallah hemencik atlatırsın :16: :16:

canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş dediğin gibi,zaman unutmak için en güzel ilaç..çabuk toparlarsın inşallah canım allah hayatına bundan sonra hayırlısını çıkarır inşallah..çabuk toplanacağına inanıyorum..allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın üzülmeye bile değmez..

özlemciğim konularına çok yorum yapıp sohbet kurmamış olsakta seni keyifle takip ediyordum. böyle olmasına üzüldüm ne kadar zor bir süreç oldugunu tahmin edebilirim. ancak demekki hakkında hayırlısı buymuş . bu kadar oldun düşünmenede memnun oldum. zaten senin kaderin kısmetin oysa bir su yeniden daha kuvvetli bagla birleşmenize vesile olur. Rabbim herkes hakkında hayırlısını nasip etsin içinde bizim... dualarım seninle canım...

Özlem'cim ben de çok üzüldüm canım ya...Nedir bu aileler yüzünden ayrılmalar kopmalar.Neden insanlar çocuklarının mutluluğu için nefislerini öldürüp de karşısındakini anlamaya çalışmazlar...Kimse kendisinden taviz vermek istemiyor.Bir taraf sürekli fedakarlık yapınca da olmuyor insan kendisini kandırılmış hissediyor.Ben de şu aralar senin durumundayım.Bizde resmi bir durum söz konusu değil ama uzun süren , artık geleceğini hep onlu hayal ettiğin bir yerdeydik ve maalesef tam aileler tanışma aşamasına gelince ipler incelmeye başladı.
Kimsenin gönlü kırılmasın diye benim gönlümü kalbimi çok kırdı. Şu an ayrıldık mi bitti mi bilmiyorum. Ne onunlayım ne de onsuz gibi hissediyorum. Aslında ben de bu kangreni kesip atacak cesareti bulmak istiyorum , ama korkuyorum da. Hayırlısıysa olsun yoksa gönlümden uzak et Allah ım diye dualar ediyorum. Umarım senin için de hayırlısı olur.Rabbim seni anlayan gönlüne ve ruhuna hitap eden bir insanı ömrün ve ahiretin kılar....

Özlemcim Allah sana umarım en HAYIRLI olanı nasip eder İNŞALLAH. Ne kadar tanımasak bile birimizi, inan ki senin için bunu yürekten diliyorum... Hayat sana her zaman mutluluk versin. Rabbim, Karşına öyle birini çıkarsın ki , Sana geçmişe baktığında keşke değilde iyi ki dedirtsin.

ozlemcim emin ol ki sonradan baktiginda iyi ki olmamis diyeceksin demek ki senin icin boylesi hayirliymis ve sunu unutma daha iyisi olucagi icin demek ki olmamis:34:

Sağol denizcim, inşallah hayırlısı olur... Desteğin için çok sağol canım...

canım böyle mantıklı düşünmen gerçekten güzel sadece kendin değilsin çünkü ömür boyu aileler arasında kalmaktan sende bıkacaktın belki ve daha şuan da senin tarafını tutmayan kişi ilerde tutacağını hiç sanmıyorum inş hayırlısı olur canım sıkma canını kendini gezmeye ve alışveriş ver:)

Çeyiz alışverişinden artık eskisi gibi haz almıyorum ama hiçbir şey almamazlık da edemiyorum :35:

Bu hafta daha bir iyiyim sanki, sağol canım desteğin için :54:

özlemcim yazını yeni okudum senin adına gerçekten üzüldüm çünkü çeyiz konusunda o kadar neşeli o kadar enerjiktinki her gün neredeyse topiğine bakıyorum ama herşeyin hayırlısı nasip deilmiş nasip olmayınca oolmuyor zaten ama hayırlısı kim ise o olsun geç olsun temiz olsun canım üzme kendini vardır bundada bir hayır:17:

Evet öyle ama en azından çeyizim hazır oldu kansucum, kime niyet kime kısmet demiş atalar :34:

Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi,

Desteğin için minnettarım canım :54:

Yeni gördüm özlemcim, üzüldüm ama vardır bir hayır, dediğin gibi demek ki kısmetin değilmiş, Hayırlısı neyse o olsun canım, ne diyeceğimi de bilemiyorum destek çok önemli, insan yalnız olmadığını görünce toparlanması daha kolay oluyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Mutlaka bir hayır vardır, evet benim kısmetim başka biriymiş, inşallah hayırlısı olur hakkımda..

Şuan herkes gözümün içine bakıyor, bu kadar kısa zamanda atlatmamdaki en büyük rol aileme ve sevdiklerime aittir, tabi bir de siz kk kızlarına, iyi ki varsınız hepiniz :16:

Back