- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
Özlem hayırlı olsun çeyizlerin, hepsi çok güzeller. Düğün zamanı yaklaşmış sanırım. Bitirmişsin her şeyini. Güle güle mutlu günlerde kullan inşallah...
teşekkürler ebisscim, daha güzelleri senin olsun tatlım..
canım yeni cicilerinde çok şeker güle güle kullan
ayşegül tatlım sağolasın
Tatlım güle güle kullan o süzgeclerden bende aramıştım bulamamıştım cok güzel herşeyin düğün ne zaman ?
Sery bitanem çok sağol, züccaciyeci tarzı bir yerden aldım 3 liraya, internette 10 liraydı, sen de bakın bulursun mutlaka..
Aldıkların çok güzel, güle güle kullan inşallah özlemcim, biraz biriksin bende bir topic açarım belki böyle sizler gibi arkadaşlara fikir konusunda yardımcı olmuş olurum..![]()
Teşekkürler canım, senin topiğini de merakla bekliyorum
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
--
Kızlar bayadır kötüydüm ben ama şimdi şimdi kendime geliyorum
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kimselere anlatamadım bir berfin biliyor o kadar
Sözlümden ayrıldım 3 hafta önce
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Masal hüzünlü sonla bitti,
Kararı veren benim, böyle olması daha hayırlı olacağı kanaatinde olduğum için sözü bozdum.
Sıkıntılıyım bu aralar, ama ilk haftaya göre çok çok iyiyim. İlk hafta ağlama krizlerine giriyordum.
Şimdi sadece dalıp gitmeler kaldı geriye...
Çevremdeki sevdiklerimden çok büyük destekler aldığım için kısa sürede toparlandım ama yine de insanın sevdiği değer verdiği biri ile geleceğinin hayırlı olmadığını görerek ayrılması gerçekten çok zormuş...
Umarım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder, hakkımızda hayırlı olanları da gönlümüze razı eyler...
Dualarınızı beklerim kızlar
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)