Özlem'in çeyizi

Canım cok üzüldüm özellikle yaşayan biri olarak .. 2 sene kendime gelememiştim nişandan 1 gün önce ayrılmıştık sebepler farklı olsada ayrıldıktan sonra aynı bence cok emek vermiştim ama gecde olsada sonradan yoluma devam etme kararı aldım ve hayatıma su andaki sözlüm girdi şuanda cok mutluyum rabbim sanada nasip etsin dogru kişiyi bulmak cok önemliymiş ama onu anladım aşk herşeyi çözmüyo malesef dualarım seninle umarım benim kadar yıkılmaz cabuk atlatırsın canım ;)

Sağol serycim cidden bu hafta çok daha iyiyim dualarınız sayesinde,

Şuan yeni birini düşünemiyorum, tek duam hayırlısı diyebilmek...

canımmm çok üzüldüm ya problemler var demiştin ama bitirdin demek hayırlısı olsun doğru karar verdiğine eminim Rabbim hayatının geri kalanında iyi insanlarla karşılaştırsın :16: üzülme diyeceğim ama elinde değil seninde benim çok sevdiğim bir söz var
EN büyük Aşk acısı Bir sonrakini Bulana kadardır!!
bunu hiç unutma keyfine bak çeyizinide bırakma yine birisi çıkcak karşına zaten sen onları onun için değil kendin için almıştın asıl hayat arkadaşını bulduğunda güzel ve mutlu evinizde kullancaksınız :16: Allah yardımcın olsun inşallah hemencik atlatırsın :16: :16:

Sağol kuzucum :34:

Dualarını esirgeme benden...

canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş dediğin gibi,zaman unutmak için en güzel ilaç..çabuk toparlarsın inşallah canım allah hayatına bundan sonra hayırlısını çıkarır inşallah..çabuk toplanacağına inanıyorum..allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın üzülmeye bile değmez..

:14:Çok değer vermiştim ve hayatımı tamamen onunla evlenmeye adappte şekilde yaşıyordum helen, ilk zamanlar inanılmaz zorlandım ama şu aralar yavaş yavaş keyif alıyorum yaşamdan... Hatta bugün markafoni trendyola falan baktım ne gelmiş diye :9:

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

Çok sağol desteğin için canım..

özlemciğim konularına çok yorum yapıp sohbet kurmamış olsakta seni keyifle takip ediyordum. böyle olmasına üzüldüm ne kadar zor bir süreç oldugunu tahmin edebilirim. ancak demekki hakkında hayırlısı buymuş . bu kadar oldun düşünmenede memnun oldum. zaten senin kaderin kısmetin oysa bir su yeniden daha kuvvetli bagla birleşmenize vesile olur. Rabbim herkes hakkında hayırlısını nasip etsin içinde bizim... dualarım seninle canım...

Canım yorum yapıp sohbet yapmanın çok da önemi yok, benim için önemli olan birbirimizi hiç tanımasak da acılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşabilmemiz...
Çok teşekkür ederim canım, hepiniz iyi ki vrsınız :16:

Özlem'cim ben de çok üzüldüm canım ya...Nedir bu aileler yüzünden ayrılmalar kopmalar.Neden insanlar çocuklarının mutluluğu için nefislerini öldürüp de karşısındakini anlamaya çalışmazlar...Kimse kendisinden taviz vermek istemiyor.Bir taraf sürekli fedakarlık yapınca da olmuyor insan kendisini kandırılmış hissediyor.Ben de şu aralar senin durumundayım.Bizde resmi bir durum söz konusu değil ama uzun süren , artık geleceğini hep onlu hayal ettiğin bir yerdeydik ve maalesef tam aileler tanışma aşamasına gelince ipler incelmeye başladı.
Kimsenin gönlü kırılmasın diye benim gönlümü kalbimi çok kırdı. Şu an ayrıldık mi bitti mi bilmiyorum. Ne onunlayım ne de onsuz gibi hissediyorum. Aslında ben de bu kangreni kesip atacak cesareti bulmak istiyorum , ama korkuyorum da. Hayırlısıysa olsun yoksa gönlümden uzak et Allah ım diye dualar ediyorum. Umarım senin için de hayırlısı olur.Rabbim seni anlayan gönlüne ve ruhuna hitap eden bir insanı ömrün ve ahiretin kılar....

Amin ne güzel bir dua fiti... Rabbim hakkımızdaki hayırlı kararları kalbimize ilham etsin canım...
Ben de sana dua ediyorum canım...

Özlemcim Allah sana umarım en HAYIRLI olanı nasip eder İNŞALLAH. Ne kadar tanımasak bile birimizi, inan ki senin için bunu yürekten diliyorum... Hayat sana her zaman mutluluk versin. Rabbim, Karşına öyle birini çıkarsın ki , Sana geçmişe baktığında keşke değilde iyi ki dedirtsin.

Amin canım... İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için...

Sizlerin desteği beni bugün daha da iyi yaptı...

Hepinize sonsuz teşekkürler kızlar :54:

:14:Çok değer vermiştim ve hayatımı tamamen onunla evlenmeye adappte şekilde yaşıyordum helen, ilk zamanlar inanılmaz zorlandım ama şu aralar yavaş yavaş keyif alıyorum yaşamdan... Hatta bugün markafoni trendyola falan baktım ne gelmiş diye :9:

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

Çok sağol desteğin için canım..

haaaaaaa şöyle özlemcim ya bak bak bu gün markafoniye ne gelmiş eskiisi gibi devam et canım hayat herşeye rağmen güzel:16:sevindim bak senin adına çabuk atlat inş.:34:

canim dualaeim heo seninle anneme bile anlattim ozlem nisanlisindan ayrilmis diye o kim diyo :1: ama o bile dua etti senin icib :16: biraz atlatmana sevindim gercekten insallah karsina en yakin zamanda onu tamamen unutturcak biri cikar :16: oda kafasini daglara taslara duvarlara vursun tanimamama ragmen gicik oldum seni uzdugu icin :47:

canim dualaeim heo seninle anneme bile anlattim ozlem nisanlisindan ayrilmis diye o kim diyo :1: ama o bile dua etti senin icib :16: biraz atlatmana sevindim gercekten insallah karsina en yakin zamanda onu tamamen unutturcak biri cikar :16: oda kafasini daglara taslara duvarlara vursun tanimamama ragmen gicik oldum seni uzdugu icin :47:

Canım benim nişanım 23 nisanda olacaktı ama nişanlanmadan bitti.. Nişanlanıp ayrılmak sözlüyken ayrılmaktan daha zordur eminim..
Anneciğinin ellerinden öperim, dualarınız için minnettarım kuzucum :16:

Fıstık hoşgeldin yaa seni aramızda görmek ne güzell :) Hadi birazcık alşıveriş yapta gözümüz gönlümüz açılsııııııın :34:

cnm inan ileriki zamanlarda daha iyi hissedeceksin kendini herşey nasip kısmet seni çook mutlu edecek kişi mutlaka çıkacaktır karşına allah'ım tüm kk kızlarını çook mutlu etsin inş:16:

Fıstık hoşgeldin yaa seni aramızda görmek ne güzell :) Hadi birazcık alşıveriş yapta gözümüz gönlümüz açılsııııııın :34:

gözdecim yine kk ekstresini beklemelerdeyimm ay başı alalım maaşı da bakarık yeni cicilere :35:

aslında ben bu ay giyim için harcama yapmak istiyorum, hep çeyiz aldım kendime yeni ciciler alsam fena olmaz hani :52:

cnm inan ileriki zamanlarda daha iyi hissedeceksin kendini herşey nasip kısmet seni çook mutlu edecek kişi mutlaka çıkacaktır karşına allah'ım tüm kk kızlarını çook mutlu etsin inş:16:

inşallah gamzecim.. inşallah hayırlı ve çook mutlu olacağım biri çıkar günün birinde..
desteğin için minnettarım tatlım..

Canımmm.. hep takipteydim seni 1 haftadır bakmamıştım okuyunca kötü oldum :31:
Rabbim hakkında en hayırlı olanı verir inşallah :54:

Canımmm.. hep takipteydim seni 1 haftadır bakmamıştım okuyunca kötü oldum :31:
Rabbim hakkında en hayırlı olanı verir inşallah :54:

Sağol edacım..

3 hafta oldu ayrılalı ama anca kendime gelince burada paylaşma gücü bulabildim...

Amin canım, hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah....

Özlemcim hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır. Ne mutlu ki ayrılacak gücü kuvveti kendinde bulmuşsun yol yakınken dönmüşsün. Çok daha iyi şeyler yaşamayı hakediyorsun hakkında hayırlısı olsun. Bu aralar kıyafete ve kendine yatırım yap bence uzun zamandır mecburi aradan sonra hakkındır;)

Özlemcim hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır. Ne mutlu ki ayrılacak gücü kuvveti kendinde bulmuşsun yol yakınken dönmüşsün. Çok daha iyi şeyler yaşamayı hakediyorsun hakkında hayırlısı olsun. Bu aralar kıyafete ve kendine yatırım yap bence uzun zamandır mecburi aradan sonra hakkındır;)

sağol canım benim... uzun düşünülmüş ve güç verilmiş bir karar ancak hep hayırlısı yönünde dua etmiştim, demek ki hayırlısı böyle imiş diyorum. umarım ileride Rabbim karşıma çok daha hayırlı ve fıtratıma uygun bir eş nasip eder.. şimdilik telaşla çeyiz düzme gibi bir telaşım yok ancak az da olsa alıyorum düzenimi bozmamak için. Ama bu ay kafama koydum; nasıl acımadan çeyiz için yüzlerce lira harcadıysam kendim için de aynı özeni gösterip bir dahaki ay güzel bir kıyafet alışverişi yapmayı planlıyorum inşallah :)

Back