Özlem'in çeyizi

valla ne kadar çok parfüm almışsın canım hepsi birbirinden güzeldir eminim bu arada bende alıyorum avondan parfüm bakım setleri falan kullanmaya kıyamadım belki bende aynanın önüne dizerim:1::1:

sağol ayşegülcüm, yeni gelinin tuvalet aynasının önü şıkır şıkır olmalı di mi ama :16:

canım öncelikle herşeyin çok güzel, güle güle kullan inşallah.
bişey sorucam şu ev şeklindeki anahtarlıklardan hep görüyorum burda bende istiyorum bakınıyorum ama bulamadım hiçbiyerde, nerden aldın bunu canım?

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim,
anahtarlığı markafoniye sürekli gelen chiccy deco diye bir kampanyadan almıştım canım

özlemcim parfümlerin mis missssss aşkla kullan hepsini:16::34:

Ne çok şey almışsın çeyizine. Hepsi çok güzel.
Güle güle kullan:16:

Herşeyin tek kelimeyle mükemmel.Çok uyumlu ve çok kaliteli görünüyorlar.Allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)

Kızlar kapanan bir züccaciyeciden aldım bunları :32:

Pembe renkli olanları aldım :16:

Tepesi horozlu olan kavanozlar tanesi 3 lira ben 3 adet aldım

$20130216__5325390100.jpg

Diğeri de melamin pirinç süzgeci o da 3 lira

$ACAR-MELAMIN-SUZGEC-ORTA-MEL-000250-36__69811131_0.jpg

Son düzenleme:
Özlem hayırlı olsun çeyizlerin, hepsi çok güzeller. Düğün zamanı yaklaşmış sanırım. Bitirmişsin her şeyini. Güle güle mutlu günlerde kullan inşallah...

Tatlım güle güle kullan o süzgeclerden bende aramıştım bulamamıştım cok güzel herşeyin düğün ne zaman ?

Aldıkların çok güzel, güle güle kullan inşallah özlemcim, biraz biriksin bende bir topic açarım belki böyle sizler gibi arkadaşlara fikir konusunda yardımcı olmuş olurum.. :34:

Back