- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
- 106
teşekkürler damlacım beğenmene çok sevindim,acemiyim aslında ama yine de güzel ben de beğendim aynamı![]()
gayet başarılı görünüyor canım
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler damlacım beğenmene çok sevindim,acemiyim aslında ama yine de güzel ben de beğendim aynamı![]()
Bayıldım bayıldımkızlar son aldıklarım
bu çöp kutusunu a101 den aldım, normalde hiçbir şey kalmaz benim iş çıkışıma ama nasıl olduysa kalmış, görür görmez aldım çünkü renkleri banyo setiminkinle aynı. Ben banyo setinin çöp kutusunu kapağı açık olduğu için bakım ürünlerini koyarak değerlendirmeyi düşünüyordum, bu çöp kutusu da güzel uyum sağlar inşallah
Eki Görüntüle 665671 Eki Görüntüle 665669
Bunlar da son magnetlerim, bir sürü magnetim oldu artık :)
Eki Görüntüle 665681
Bunlar da mutfakta kullanabileceğim leğen, baya ucuzdu tedi'den aldım. Diğeri de hem soyma hem jülyen doğrama hem de şekilli meyve/sebze doğrayıcısı olan birşey ama tak çıkar biraz uğraştırıcı gibi
Eki Görüntüle 665672 Eki Görüntüle 665680
Benim bir tane daha böyle saatli askılığım vardı onu yeni evlenecek bir arkadaşıma hediye ettim kendime yeni aldım. Buna benzer bir küçük askım daha almıştım (sağdaki), takım gibi olsun istedim.
Eki Görüntüle 665654 Eki Görüntüle 665690
Can sıkıntısından başladığım ahşap boyama baya sardı beni arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam gamze yapıyordu ahşap boyama ve dekupaj. Ben de internetten araştırdım ve yapmaya başladım. Bu ayna 2-3 saatte bitti. Sadece verniklemesi kaldı..
Eki Görüntüle 665682 Eki Görüntüle 665683
kızlar son aldıklarım
bu çöp kutusunu a101 den aldım, normalde hiçbir şey kalmaz benim iş çıkışıma ama nasıl olduysa kalmış, görür görmez aldım çünkü renkleri banyo setiminkinle aynı. Ben banyo setinin çöp kutusunu kapağı açık olduğu için bakım ürünlerini koyarak değerlendirmeyi düşünüyordum, bu çöp kutusu da güzel uyum sağlar inşallah
Eki Görüntüle 665671 Eki Görüntüle 665669
Bunlar da son magnetlerim, bir sürü magnetim oldu artık :)
Eki Görüntüle 665681
Bunlar da mutfakta kullanabileceğim leğen, baya ucuzdu tedi'den aldım. Diğeri de hem soyma hem jülyen doğrama hem de şekilli meyve/sebze doğrayıcısı olan birşey ama tak çıkar biraz uğraştırıcı gibi
Eki Görüntüle 665672 Eki Görüntüle 665680
Benim bir tane daha böyle saatli askılığım vardı onu yeni evlenecek bir arkadaşıma hediye ettim kendime yeni aldım. Buna benzer bir küçük askım daha almıştım (sağdaki), takım gibi olsun istedim.
Eki Görüntüle 665654 Eki Görüntüle 665690
Can sıkıntısından başladığım ahşap boyama baya sardı beni arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam gamze yapıyordu ahşap boyama ve dekupaj. Ben de internetten araştırdım ve yapmaya başladım. Bu ayna 2-3 saatte bitti. Sadece verniklemesi kaldı..
Eki Görüntüle 665682 Eki Görüntüle 665683
gayet başarılı görünüyor canımnetten araştırıp yapmayı bende düşündüm bi ara ama cesaret edememiştim güven verdin bana
![]()
Bayıldım bayıldımAynaya ayrıca bayıldım çoooook begendim ya bende izledim videolarını ama beceremem diye korkuyorum yani elimden gelmez öyle şeyler benim ,çöp kutun çok sevimli yahuuu
Özlem iyiki aramızdasın seviyorum seniiiiiiiiiii
Özlemmmm bayıldım aldıklarınaaaaaaa :)))
Hoşgeldin topiğime arkadaşım, seni görmek ve tüm yazdıklarımızı okuduğunu görmek beni çok mutlu etti, gözlerin dert yüzü görmesin inşallah...
Hadiselerimden haberdarsın demek kiTakdir-i ilahi işte... Hayırlısını diledim durdum. Elbette üzülmüyor değilim ama Rabbimden geen başımla gözümle... Görelim Mevla'm n'eyler, n'eylerse güzel eyler demiş Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri :)
Bu arada, nikin feci orjinal
Esin kaynağını sormamda sakınca var mı acep![]()
ilginç bir nick beğendim :) Rabbim basiretini açsın, baht güzelliği versin canım...
kızlar ben az buçuk öğrendim tarif edeyim sizlere deneyin boş zamanınızda
malzemeler; ahşap obje, ahşap zımparası, bir adet orta büyüklükte bir adette büyük olan ahşapları boyamak için fırça, istediğiniz renklerde akrilik boya (dekupaj için krem, beyaz ya da kırık beyaz tercih etmelisiniz), peçete tutkalı ve beğendiğiniz peçete.
kızlar ahşap nesnenizi alıp zımpara ile bir güzel zımparalıyorsunuz. kırtasiyeden aldığınız akrilik boya ile bir kat boyuyorsunuz ama fırçayı tek yönde sürmeye dikkat edin. ilk kat kuruduktan sonra bir kat daha boyuyorsunuz ve kurumaya bırakıyorsunuz, bu şekilde ahşap objenin rengini göremeyecek hale gelinceye kadar kat atıyorsunuz ahşap objeye. Tamamen kuruduktan sonra sıra geliyor peçete dekupajına. Fırçanızı yıkamayı unutmayın bu arada, kurursa fırça sertleşir. Sonra gelelim nasıl dekupaj yapacağınıza.
Beğendiğiniz peçetenin istediğiniz kısmını kesiyorsunuz deseni kestikten sonra peçetenin altta kalan 2 katını alıyorsunuz yani elinizde sadece kestiğiniz desenin sadece renkli kısmı kalıyor. Öncesinde zemin üzerinde kestiğiniz peçetelerin şablonunu yapın ki nereye nasıl yapıştracağınız kafanızda belirlensin.
Sonrasında yapıştıracağınız yere (ahşap objenin üzerine) biraz peçete tutkalı sürüp yedirin. Sonra dikkatlice peçeteden kestiğiniz deseni yapıştırın. Yapıştırırken ortadan kenarlara doğru elinizle düzeltin ki hava kabarcığı olmasın. Tamamen yerleştirdikten sonra da fırçanızın üzerine yetecek miktarda peçete tutkalı alarak yapıştırdıgınız desenin üzerini süpürür gibi boyayın. Böylece deseniniz sabitlenmiş oluyor. Tüm objeyi bu şekilde yapıştırdıktan sonra yine kırtasiyeden aldığınız sert zeminler için vernik ile birkaç kat vernikleyip birkaç gün bekletiyorsunuz ve kullanıma hazır hale geliyor objeniz
Kızlar sizleri seviyorum ve hepinize sarılasım geldi şuan, iyi ki varsınız canlarım benim![]()
canım benim çok güzel anlatmışsın yalnız benim merak ettiğim bir şey var hani çok ince detaylı peçeteler var o küçük parçalar falan ayrı ayrı mı kesiliyor o kadar küçük parçalar keserken bozulmuyor mu
ben peçetede ki desen bütünüyle aktarılıyor gibi düşünmüştüm ama anlatmandan ne kadar zevkli bir iş olduğu belli ilk fırsatta denerim inş
sende iyi ki varsın canım benim Allah sana kulum desin inş![]()
özlemcim cnm ahşap boyamayı bana sorsanacnm ahşapı boyadıktan sonra dekupaj tutkalını hemen sürme peçetenin üzerine direkt sür peçeteni iyice yerleştir ondan sonra üstüne sür nasıl olsa peçete tek kat olacak ya altına geçiyor tutkal ve peçete yapışıyor peçeteyi yırtmamak için çok bastırmayın ve fırca değilde tampon fırça kullanın başka bilmediğiniz şeyler olursa yardımcı olurum cnm
![]()
bu arada aynan çok başarılı olmuş cnm güzel günlerde kullan inş![]()
Özlemcim çok güzel olmuş, bende böyle el işçiliği ile yapılan şeyleri nasıl satın alabilirim diye düşünüyordum?
Anlatmışsın, zor görünmüyor, ama cesaret edemiyorum resim ve el işi konusunda sıfırım, ilk okulda dahil, herkes zevkle bir şeyler yaparken ben sıkılır bırakırdım, içimden gelmezdi en önemlisi de beceremiyordum, belki sıkılmam bu yüzdendi. :)![]()
lise 1 den beri beraberiz işte çocukluktu gençlikti geçirdik işte kısmetse kalan ömrümüzü de geçiririz inşallah
önceden o kadar değildi okuldu fln derken şimdi beklemek zor oluyor
aminn inş canım
Bizde lise' den beri beraberiz, 7 yıl oldu aynı durum var, aileler tanıştı ama resmiyet konmadı babiş yüzünden, kısa dönem askerliği var, smmm sınavı için gitmedi, sınavı geçemediğinden de bir türlü gidemiyor. Babam da illa gidip gelsin diyor. Bekliyoruz hayırlısı artık..![]()
canım bunu nerden buldun. bende kapı önü anahtarlığı, sepet, çiçek bide paspas bakıyorum bugün![]()