- 3 Ekim 2010
- 11.466
- 3.716
- 448
Allah hakkında hayırlısını versin, giyim de önemli değil mi ama :)
Ki benim en zayıf noktam, şu çeyiz zımbırtısını teyzemler hep söylerdi de ooof ne çeyizi derdim, hep ertelerdim. Tek işim kıyafet almaktı. :)
Başlangıcı yapınca arkası çorap söküğü gibi geliyormuş meğer, şimdi tek ilgilendiğim konu bu oldu.
Özlemcim, ben bir yemek takımı aldım bernardo jardin modelinden, bir tane daha günlük düşünüyorum ama evlenmeme daha zaman olduğundan, bir yandan da acele etme 1. takımı aldın, o zamana kadar belki hoşuna gidecek başka modeller çıkar diyorum, sonrada aman o zaman da 3. modeli alırsın ne olacak diyorum?![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Sen ne dersin ya, çok kararsızım?:26:
Bu arada rosenne modelini beğeniyorum..![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Ki benim en zayıf noktam, şu çeyiz zımbırtısını teyzemler hep söylerdi de ooof ne çeyizi derdim, hep ertelerdim. Tek işim kıyafet almaktı. :)
Başlangıcı yapınca arkası çorap söküğü gibi geliyormuş meğer, şimdi tek ilgilendiğim konu bu oldu.
Özlemcim, ben bir yemek takımı aldım bernardo jardin modelinden, bir tane daha günlük düşünüyorum ama evlenmeme daha zaman olduğundan, bir yandan da acele etme 1. takımı aldın, o zamana kadar belki hoşuna gidecek başka modeller çıkar diyorum, sonrada aman o zaman da 3. modeli alırsın ne olacak diyorum?
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Sen ne dersin ya, çok kararsızım?:26:
Bu arada rosenne modelini beğeniyorum..
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![$indir.jpg $indir.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/397/397181-bb32072fdb84c2785cf7be3f6c3113ca.jpg?hash=uzIHL9uEwn)