Aramızda hiç çekince yok herşey olur okuycam şimdi konularıBir şey söylemene gerek yok aslında onun beğeneceği bir şeyler giy samimi davran yeter, gece beklemediği şeyler yapayım diyorsan
"(2) Oralda diş kullanmak | Kadınlar Kulübü" Oralda diş kullanmak
"(2) Kegel egzersizi ve cinsellik | Kadınlar Kulübü" Kegel egzersizi ve cinsellik
Bu iki konuda güzel taktikler var.
Ev müsait diyorsan duşa gir sonra da üzerinde havluyla git yanına veya kucağına otur. Hangisini seçeceğin cesaret düzeyine bağlı.
Aklıma başka bir şey gelirse yaxacağım söz
yaa demesene öyle üzülürümKıskanıyoruz olan var olmayan var
Hep dert duymayalım ya arada böyle güzel şeyler de olsunKıskanıyoruz olan var olmayan var
Hahah beni tanımadın mı ışıltılı balonHep dert duymayalım ya arada böyle güzel şeyler de olsun
Hadi canımHahah beni tanımadın mı ışıltılı balon
Geçenlerde bi dikkatimi çekti bu isim zaten çok yeni gibi hangi ara banlanmış diyeHahah beni tanımadın mı ışıltılı balon
Ahahahaha kahkaha attım ne fenayım ben yaaaa djdkdkdkdGeçenlerde bi dikkatimi çekti bu isim zaten çok yeni gibi hangi ara banlanmış diyeisim değişmiş ama dil hala aynı
Öncelikle bunları diyebilecek kapasitede misin peki onu sorayım? Ayy utanıyorum falan dıyeceksen bosuna yazmıs olmayayımKızlar bu konuyu açarken çok utanıyorum ama sormam lazım eşimle çok şükür mükemmel giden cinsel birlikteliğimiz var ama eşim bir haftadır iş için şehir dışındaydı dün gece 4 gibi evdeydi.Gelir gelmez direk uyandırdı sarıldı öptü ve mutlu son.Uyku sersemliğimle doyamadım çok özlemiştim.Sabahtan beri aklımda eve gittiğimde ona farklı şeyler konuşmak yapmak istiyorum Akıl verin napabilirim düşün düşün aklıma heyecan söyleyecek söz bile gelmiyor işin ehli olanlar bir bakın banaZemheriPoyraz
Aramızda hiç çekince yok herşey olur okuycam şimdi konuları
Böyle dediğine göre yapacak ama sanırım bu saate kadar yapacağı güzelliği yapmıştır arkadaş. Yetişemedik, beynim durdur resmen benim, cilve işlerinden çok anlamadığım içinÖncelikle bunları diyebilecek kapasitede misin peki onu sorayım? Ayy utanıyorum falan dıyeceksen bosuna yazmıs olmayayım
Sen yaz cevabı feyz alalım cümletenBöyle kolay soru mu olur ya
Utanmayarak yerimi alayim buradaÖncelikle bunları diyebilecek kapasitede misin peki onu sorayım? Ayy utanıyorum falan dıyeceksen bosuna yazmıs olmayayım
Kız bir sürü taktik var senin de dediğin gibi duşa girer çıkarım alırım elime kahvemi azcık dekolte göstere göstere otururum yanındaSen yaz cevabı feyz alalım cümleten