özlem

Kız bir sürü taktik var senin de dediğin gibi duşa girer çıkarım alırım elime kahvemi azcık dekolte göstere göstere otururum yanında 😂

Ya da mesela biraz kalçaları kapatacak tşört giyer öyle gezerim evde 😂hatta onla önünde spor yaparım 😁

Daha mı olmadı elinden tutar yatak odasına çekerim 😂kocam yahu 😍yaz yaz bitmez inan ki yeter ki karşı taraf da istesin reddetmesin
bunları biliyoruz tabi canım ama konu sahibi daha sıradışı bir şeyler bulmaya çalışıyordu sanırım.

Amaaaan aslında adamı özlediysen güzellik yapasın varsa tutacaksın gömleğinden asıla asıla götüreceksin yatak odasına başlayacaksın üzerindekileri çıkarmaya, bunu gören adam ambiyans falan aramaz zaten yeter ki libidolu olsun. Az da teknik biliyorsan tadı damağında kalır 🤣

bunları biliyoruz tabi canım ama konu sahibi daha sıradışı bir şeyler bulmaya çalışıyordu sanırım.

Amaaaan aslında adamı özlediysen güzellik yapasın varsa tutacaksın gömleğinden asıla asıla götüreceksin yatak odasına başlayacaksın üzerindekileri çıkarmaya, bunu gören adam ambiyans falan aramaz zaten yeter ki libidolu olsun. Az da teknik biliyorsan tadı damağında kalır 🤣
Gömleğinden asılma kız yırtılır😂

Üstüne güzel bir südyen, altına da siyah ince külotlu çorap giy, içine de tanga. Ayağına da güzel bir topuklu ayakkabı, ama platform olmasın, stiletto tercih et varsa 😂 daha sonra salonda hafif loş ışık olsun. O tv izlerken sen de usulca odaya girip karşısında dur, sonra da tek bacağını seksi bir şekilde kucağına koy, bu çorap çok sıktı parçalar mısın aşkım de 😂

Şurada yerimi alayım pür dikkat vereceğin taktikleri bekliyorum
Kızım her yer taktik zaten, eski konuları tara bak neler çıkıyor 🤣🤣🤣

Taktik dediğin adama göre işler aslında, benim eşim basittir, çok uğraşmam gerekmez o yüzden teknik konularda daha çok şey biliyorum. Yazın evde plaj elbisesi tarzı şeyler giysem yeter onu gazlamaya, duştan çıkıp olduğu odada bir tur atayım arkamdan gelir. ben öyle sıra dışı şeylere ihtiyaç duymadım hiç.

Ama duyar öğrenirsem denerim tabi 😁

Son düzenleme:
Üstüne güzel bir südyen, altına da siyah ince külotlu çorap giy, içine de tanga. Ayağına da güzel bir topuklu ayakkabı, ama platform olmasın, stiletto tercih et varsa 😂 daha sonra salonda hafif loş ışık olsun. O tv izlerken sen de usulca odaya girip karşısında dur, sonra da tek bacağını seksi bir şekilde kucağına koy, bu çorap çok sıktı parçalar mısın aşkım de 😂
Anam bu sağlammış 🤣🤣🤣

Ölüyü dirilten taktik bu olsa gerek

Tam bacağı kaldırırken anne susadım diye bir ses gelir...

Koyu renk yarım tanga, üzerine açık renk tayt.. uçlarına buz sürdüğün belirgin göğüsler sütyensiz açık renk askılı...Yanı sıra vücuda sürülen hafif kokulu bir losyonda oldukça iş görür😂

Koyu renk yarım tanga, üzerine açık renk tayt.. uçlarına buz sürdüğün belirgin göğüsler sütyensiz açık renk askılı...Yanı sıra vücuda sürülen hafif kokulu bir losyonda oldukça iş görür😂
Öyle bi anlattın ki olan var olmayan var :KK70:

X