- 4 Kasım 2015
- 75
- 12
- 36
Wgzersizleri ben bulamıyorum bana yardımcı olurmusun atarmısın ban acaba çok duacın olurum ya25 KASIM 2018
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Kıymalı yumurta
Peynir
Domates
1 tane hindi füme
1 dilim tam buğday ekmeği
Fıstık ezmesi( bütün diyet hesaplarında görüyodumm ımm baya iyi ama bir tatlı kaşığını geçmemek abartmamak lazım :))
Akşam
1 sütlü filtre kahve
Bir chesecake arkadaşla paylaştık(paylaşmak güzeldir yasaksız beslenmek daha güzeldir :))
Ara
Zencefil zerdeçal pulbiberli yoğurt
Su: 1 litre-yeşilçay
Spor : 30.Callanetics
Tibet 5 tekrar
13 bin adım
At kılı fırçasıyla 10 dk bacak masajı 11.Gün
Yihaaa oldu mu sana calleneticste 30. Gün :)))
Çook şükür önceki senelerde en fazla 38 gün yapmıştım. Rekora gidiyorumm. Hedefim 100 gün yapmakkk
İnşallah yapabilirim. Kendimi nasıl gaza getiriyorum??
Bu 40 dakika süren yani 1 saat bile sürmeyen egzersizi yapmamak için hiçbir bahanem yok.
Yaptığımda mutlu huzurlu hissediyorum.
Hedefime ulaşmak için bir araç bu ve Bunu yaptığım sürece değişim umabilirim, umut edebilirim.
Bu kendime ayırdığım çok değerli bir zaman.
Hareketlere çok alıştım bırakırsam bu esnekliği kazanmam çok uzun sürer bu kadar kolaylaşmışken asla bırakamam.
Bunu yapmasam o 40 dakikalık zamanda yapabilecek daha iyi bir şeyim yok.
Çook şükür:))
Bugün kahvaltıdan sonra arkadaşım hiç göbeğin çıkmadı dedi ya :)) ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Resmen kalça kemikleri çıktı gibi ollleey.
Diğerlerinden hiçbir eksiğim yok. Kimse yazın benim yerime utanmıyor. Kimse benim yerime yaşamıyor. Kimsenin dediği önemli değil. Bu benim vücudum. Ben onu inşallah en iyi haline getireceğim.
Sağlıklı beslenmek çok zevkli. Zevkli. Bir amaç uğruna yaşamak güzel. Hem doymak hem sağlıklı beslenmek harika. Allahım sen daim et
Korkmuyorum hiçbir yemekten.
Arkadaşım gece 11inde yemek yedi. Ben de yiyebilirdim. Ama canım istemedi. Bedenim en iyisini bilir. Yasaksız muhteşem bir hayat. Allahım hep güzel günler nasip et çok şükür sana