Özgüvenli Bir Ben İçin

10 TEMMUZ PAZARTESİ

Eveet JILLIAN RİPPED LEVEL2 3/6 TAMAMDIR :)) YOĞURT KÜRÜ 4. GÜN :))

Her gün seçimler yapıyoruz. Eger düzenli olarak kendinizi çok haz veren bir şeylerden mahrum ettiginiz duygusuna tutunursaniz tabiki mutlu olamazsiniz. Ve yaptiginiz yapmaya çalıştığınız şey uzun sürmez. Siz fit olmak, sağlıkli olmak , özgüvenli olmak icin sağlıklı besleniyorsunuz. Bir süre sonra bu seçimleri otomatik olarak yapacaginizi hatirlatin kendinize :))

Arkadaslar göbek ve basendeki yağlarımız bağ dokumuzun bozulmasi uzerine bizim sistemimizi dengelemek uzere olusuyormus. Halka oluşturuyormus. Nasil suçlarım ben şimdi onlari :))

Onlari düzensiz sagliksiz beslenmem sonucu ben yarattım. Onlar beni korumak icin oluştu. Ve ben dogal olani yaparak sağlıklı beslenerek onu yok edeceğim.

Sisman olmamızın sebebi tatli ve hamurisini cok tüketmemiz degilmis. Biz bunlari cok tuketerek sindirim sistemimizi bozuyor ve tembellestiriyormusuz. Sindirim sistemimiz glikozu kolay elde edince tembellesiyor ve yag ile proteinleri sindiremediginden dolayi yag olusturuyormusuz.

Ee bunun bilimsel temeli de elimizde olduğuna göre :)

YASAK OLDUGU İCİN DEGIL, HARIKA SEYLERDEN MAHRUM KALMAK İÇİN DEĞİL, HAKSIZLIGA UGRAMIS HISSETMEK ICIN DEGIL

TATLIS SINDIRIM SISTEMINIZI YENIDEN ESKI CALISKANLIGINA ULASTIRMAK ICIN

BEDENIMIZI ARTIK GERÇEKTEN BESLEYELIM MI???

GECISTIRMEYELIM BESLEYELIM.

VE BEN YARIN HARIKA BIR KAHVALTI YAPMAYI PLANLAYARAK BU İŞE BASLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SABAH YEDİKLERIM AKSAM CANIM VÜCUDUMUN YAPILANDIRILMASINDA KULLANILACAK

HADI BAKALIM :)) GÜZEL GUNLEER BIZI BEKLEEER :))

12 TEMMUZ ÇARŞAMBA

VEE DUYGUSAL ACLIKTAN KURTULMAMIN 1. AYI DOLDU. KUTLU MUTLU OLSUN :))

Allahıma bin şükür. Kendimi çok zor bir şeyden kurtardim. Sürekli yemek düşünmek, yediklerinden pişman olmak , sürekli yedigin için yediklerinden tat alamamak , sağlıksız beslenmek, günden güne yaglanmak. Gerçekten cok zordu. Mutlulugu yemeklerde aramayin. Stresinizi yemekle dindirebilecegini düşünmeyin. Boşluklari yemekle doldurmak yara bandina benzer. Sadece kısa süreli etkisi varmış gibi olur. Ancak uzun vadede psikolojinize ve bedeninize cok zarar verir.

Yapmayin. Vucudunuzu tepkilerinize kurban etmeyin. Dünya üzerinde hiç mutluluk kalmadi da mi mutlulugu yemeklerde ariyorsunuz???

Sadece aciktiginiz için güzel iyi seylerle beslenmeyi hakeden bedeninizi beslemek icin yemek yiyin.

Ve güzel bir fizik harika bir psikolojiyle yaşamın guzelliklerini kucaklayin.

Yapanlar var inanin. Sadece inanin. Vucudunuzu doğal olan sekline getirin. O bunu hakediyor. Siz bunu hakediyosunuz. Kendinizin en iyi hali olmayı hakediyosunuz.

Bedenimle ilgiliyim. Cunku hayatimin geri kalanini orda geçirecegim :)(

Nice aylara insallah... Oluyor olacak Hissediyorumm :))

17 TEMMUZ PAZARTESİ

JILLIAN RIPPED LEVEL3 3/6 TAMAMDIR :))
YOĞURT KÜRÜ 11. GÜN VE ŞEKER ORUCUNDA 20. GÜNÜM :)):nazar:

Kolay olsaydı herkes yapardı. Bir anda manken gibi olmayi beklememeliyiz. Evet sabırsıziz umitsizlige kapilabiliyoruz ama bir ayda bu hale gelmediğimiz için 1 ayda tüm fazlalıklarımizdan kurtulup vücut seklimizi degistiremeyiz.

Sabir sabir sabir..
Azim azim azim..

PES ETME
USENME
ERTELEME
VAZGECME!!

BUGÜN COK ZOR KALKTIM SPOR YAPMAYA. AMA KALKTIMM!!

ÇÜNKÜÜ KIMSE SPOR YAPTIGI İÇİN PİŞMAN OLMAMISTIR. :))

Ay dun spor yaptim cok pismanim diyen birini duydunuz mu??
hayir!!

Dün sporumu yapamadim cok pismanim
programimi aksattim
Sporun vucuduma salgilatti harika hormonlardan ve verdigi harika hislerindeen mahrum kaldim Üzgünüm diyenleri duyarsiniz ama.

Siz yeterki yerinizden kalkip baslayin.

MUKEMMEL OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ! ! DEGILIZ !!

AMA SONUNDA MUTLU HISSEDIYORSAK EGER GERCEKTEN IYI BIR SEY YAPIYORUZDUR :))

Evet bir seyler denedim bugun.
Yillarca kendimi siyahlara mahkum etmisken ilk kez renkli pantolon denedim.

Üst kisimdaki incelmeden memnunum evet.Ama renkli pantolon giyince komplekslendim yine.

Amaaaa!!
Bu vucut 1 ayda bu hale gelmedi.
Ben simdi moralimi bozup pes eder miyim saniyorsunuz???

ASLAAA!!!

BEN VÜCUDUMU SEVIYORUM ONU KUCAKLIYORUM ONU EN IYI HALINE GÖTÜRÜYORUM

BEN BU NOKTADA PES EDEMEM
O KADAR EMEK VERMISKEN OLMAZ!!

Dogru yoldayim
Hayallerime yuruyorum

Evet belki genetik olarak cok sanslo degildik biz.

AMAAA

KENDI CABANLA YARATTIGIB FİT BIR VUCUDUN TADINI BASKA NERDE BULACAKSIN? ?

EVET BEN BUNU TATMAK ISTIYORUM. vee TADACAGIMM :))

DEVAAAM

21 TEMMUZ CUMA

RIPPED LEVEL3 BİTİRDİM BUGÜN ARA GÜNÜM :) YEŞİLÇAYIMI DA İÇTİM :)

Eveeet 12 haziranda basladigim yolculuğumda tabiki güzel ilerliyorum. 25 TEMMUZDA sporda 2. ayımı doldurmuş olacağım.

Evet kıyafet denedigimde ben saniyordum ki bir seyler degismis olacak. Ama baktım ki kalin bacak ayni yerinde duruyor. Sonra üzüldüm işte o kadar emege spora bu mu hediyesi diye.. Bi iki kendimi avutmayi denedim ama cok da beceremedim. O yüzden dün bugün yemem biraz duzensiz oldu.

FARKINDALIK1:
DEMEK KI NEYMIS bir şeylere uzuldugumde emeklerime aciyip bir yerde yanlis yaptığımı düşünüp daha cok yemek dusunursem daha cok yemek yiyorum.

HAYIR!!! YEMEGE BU KADAR KAFA YORMA!! SADECE ŞU 12 HAZIRANDAN BERI NE YAPIYORSAN ONU YAP.

YANI YEMEGI KEYIF, SIKINTIDAN KURTULMA , ZEVK VERİCİ, ZAMAN GECIRICI VE DUYGULARINI BASTIRMAK ICIN TUKETME!! YEMEK UZERINDEN BU DUYGULARI KALDIR. SADECE AÇ OLDUGUNDA YE.

YA 2 AYDIR SPOR YAPIYOR OLABILIRIM AMA INSAN ÖMRÜNDE 2 AY NEDIR KI??

Önümde uzun yillar var insallah. 2 ayda mucize beklememeliyim beklememeliyiz.

Ne demek madem fit olamadim hadi homini girtlak yiyim hadi bedenime kendime duygularima iskence ediyim!!

Bu ne sacmalik!!

Bunu hemen şurda kesmelisin.

Daha yemek yerken bi sonraki ogunde ne yiyeecegini düşünmek deli sacmaligindan başka bir sey degil.

Cok ilerledin cooook

SIMDI VAZGECEMEZSIN!!!
VAZGECMEYECEKSIN!!

ER YA DA GEÇ ULASACAKSIN HEDEFINE.

BİLİYORUM, İNANIYORUM.

DEVAAAM

Selam canım
Bayağa bir motive olmuşsun çok iyi gitmişsin
Kaç kiloyla başladın kaç kilo oldun acaba
Jillian çok zor ben 1.gün yaptım level 1 i bu sabah. Ama bir daha yapmayı düşünmüyorum. Hareketlerin bazılarını hele hiç beceremedim.

1. 24 MART CUMa gecmisten bir yazi :)

Hayır sen kıtlık olduğundan az olduğundan yapmiyordun ki bu sınırlı düzenli beslenmeyi.Mekan farketmez.Ev olsun dışarısı olsun başka yer olsun.Sen doğalı bu olduğu için yapiyordun bu beslenmeyi.

Sana da hak veriyorum.Inanki seni de anlamaya çalışıyorum. Düşünüyorum da ben bir şeyleri duygularımı yiyerek bastirali o kadar UZUN zaman olmuş ki.YILLAR YILLAR YILLAR olmuş. Nasıl kapıldım buna bilmiyorum.Mükemmel vücut algisi mi,vücudumu begenmeme mi,yetistirilis tarzım mi,belki de hepsi birden.Hepsi birlesip yemeklerde mutluluk aramama sebep oldu.

Ama ben şu andan itibaren duygusal aclikla olan bütün anlaşmalarimi iptal ediyorum.ETTİM!!!

Ve ideal bedenli birini düşündüm. Cani sıkılınca kitap okur bence o kişi. Ev işi yapar.Hayal kurar.Spor yapar yürür koşar. Üzüntülü olduğunda komedi filmi izler.Ya da sadece müzik dinleyip aglar.Neden bu yemeğe sarilmaca??

Ve evet sen cranial.Hicbir seyi MIDENI TIKABASA doldurarak çözemezsin.Bedenine zarar vererek yapamazsin bunu.BUNU İPTAL ETTIN!! Yumruk kadar olan midene daha fazla iskence etme.

Farkettim ki zayıf ideal bedenli olan birinin de kollari bacagi var,bir adet midesi var,saçları kaşı gözü var..Aramizdaki fark sadece zihinmis... Büyük farkedis bence. Düşünce yapısı farklı olan.Ve ben şu andan itibaren sonsuz inaniyorum.

BEN COK GÜZEL BİR FİZİĞE,SAĞLIKLI BİR ZIHNE VE RUH HALİNE SAHİP OLUYORUM,OLACAĞIM :)

Kötü duygular gecicidir,gececektir.Geride kalan sana kalan senle ömür boyu beraber olacak olan bitanecik bedenindir.Ona sevgi göster, saygi göster. Artik o güzelim yüze haksizlik etme. Veeee inan bana sen harika bir fiziği hakediyorsun.HAKEDIYORSUN.

SANA HER ŞEY SERBEST! ! EVET!!! HER ŞEY SERBEST! ! IDeal bedendeki biri ne yiyorsa sen de yiyebilirsin.AMA DOYMAK İÇİN! !! ASLA SIKINTIDAN VEYA BIR SEYLERI BASTIRMAK İÇİN DEĞİL! !!

HADI BAKALIM.SANA SONSUZ GÜVENİYOR VE SENI SEVIYORUM

Selam canım
Bayağa bir motive olmuşsun çok iyi gitmişsin
Kaç kiloyla başladın kaç kilo oldun acaba
Jillian çok zor ben 1.gün yaptım level 1 i bu sabah. Ama bir daha yapmayı düşünmüyorum. Hareketlerin bazılarını hele hiç beceremedim.
canim malesef kilo değişimim yok henüz.

ve ayrica jilliana ilk basladigimda ben de doğru düzgün yapamiyordum ama sonradan alisiyorsun devam etmeni tavsiye ederim :)

eskilerden
4 SUBAT CUMARTESI

Sanırım ilk defa bu kadar kararliyim.Bilinçalti o kadar önemli ki.Sizin resmen hayatınızı yönetiyor.Ve eğer siz size mutlu olmaniz için sürekli yemek verilmisse,siz hiç masada degil de televizyon karşısında yemek yemisseniz,her stresli üzüntülü sıkıntılı aninizda yemege sarmissaniz,duygusal açlıga esir olmussaniz,yeme takıntılı ve bağımlısı olmuşsanizz o halde beni dinleyin!!

Çok mu kolay oluyor??Hayır olmuyor.Ama ben değişiyorum inatciyim ve kararliyim.Yemek sadece acikinca yenir.O izledigin diziye keyif katsin diye yenmez, okudugun gazeteyi tamamlamak icin yenmez. Sadece yumruk kadar olan minicik tatlis mideni doyurmak için yenir.Kodlarini degistir.Soyleki kendine Ben sadece acikinca yemek yerim doydugum an yemegi birakirim.Sürekli tekrarla.

Yapacagim yapacagiz bu sefeeer sebebimizz coook bahaneye asla yer yok.

ÖYLE MÜKEMMEL OL KI KİMSE SENI GORMEZDEN GELEMESINN:KK66:))

7 ŞUBAT SALI

Kendime cok güveniyorum.Bir gün değil her gün istersen olur!!Her gün çabaliyorum.

Bir kurabiyeden emir alamayacak kadar büyüdüm.Artik başka güzellikler yaşama ve görme zamanı. Mide dediğin yumruk kadar dolar.Doyarsin.Ömür boyunca besleneceksin.Guvendesin korkma.Kitlik geride kaldi.Sen ruhunu besle guzelliklerle.Yemenin sonu yok.Midene çöp kutusu muamelesi yapma.Sana verilen bedenin en mükemmel halini merak etmiyor.musun??Ben çok merak ediyorum :)) Ben çok güzel olacağım insallah. Yapanlar var.Benim onlardan hiçbir eksigim.yok.

Yemek yarabandi değildir.Yemek yemek sıkıntılarıni gidermez.Ama güzel görünmek sana her şeyi unutturabilir.

ÖYLE MUHTEŞEM OL Kİ KİMSE seni görmezden gelemesin :))

8 ŞUBAT ÇARŞAMBA

çok kolay değil evet.Çok kolay olacağını zaten hic kimse söylemedi. Sonuçta yılların alışkanlıgi. Çünkü ömrümüz boyunca beslendik ve ömrümüz boyunca beslenecegiz. Neden diğer insanlarin bedenleri normal miktarda yağla kapliyken benimki bizimki yağ yığını olsun ki?? Dogal olan bu değil. Anormal bir şey yapmıyoruz doğala dönmeye çalışıyoruz. Ve tepkilerimizden dolayi beslenmedikce mutlaka dogala donecegiz.Mutlaka!!! Senin sıkıntını kaprisini üzüntünü neden bu beden çeksin eyy zihin eyy egoo?? Neden?? Artik bedenini rahat bırak ve ona güven. O sana ne zaman yemeğe ihtiyaci olduğunu soyleyeelcektir. Sen sadece ona güven.

Ben de incecik olmayi hakediyorumm

20 MART PAZARTESİ
Kosmadim bu sefer evime gelince abur cuburlara tostlara kosmadim.Spora koştum.Sporla uyusturdum kendimi.Cok daha fazla motive ediciydi.Çok daha zevkliydi ve umut vericiydi.Midemin büyüklüğü belliydi.Onu daha ne kadar doldurabilirdim?Anlik keyiflere vücudumu heba etmeyisimin 9. günüydü. 99. günü de gelecekti.Yiyip yiyip doymamanizin tek sebebi yemege ihtiyaciniz olmamasidir.Yürümeye, kosmaya,su icmeye ,ilgiye ihtiyaciniz olmasidir.Ilgi derken ilgiyi baskalarindan beklemeyin.Siz kendinize ilgi verin.Sarilin kendinize.Elinizi kalbinizin uzerine koyun ve deyin ki kendime sevgi veriyorum.Her sey yoluna girecek :)

28 TEMMUZ CUMA

EVEEET SPORDA 2. AYIMI DOLDURDUM.:)

RİPPEDIN BİTMESİNE SADECE 1 GÜN KALDI.

ŞEKER ORUCUNDA 31. GÜNÜM.

Oluyor. Olacak.

Pes etmedigimiz sürece elbette sonuc alacağız.

Hem bu kadar emek etmisken pes etmek olur mu? Yakışır mi bana?

Ihanet eder miyim ben güzelim vucuduma??

Acken yedigimiz yemeklere Allah zevk ogesini koymayi unutmamistir.

Peki sen cogu zaman zevkine yiyosan ac olduğunda yersen daha cok zevk alacagin anlamina gelir. Ac hissediyorsan vucudun diger ogunde aldığı enerjiyi tuketmis demektir. Ac oldugunda yediginde asla kilo almazsin. Acikinca yiyip doyunca birakip incecik bacaklara sahip olan insanlar var.

BENIM YEMEKLE ILGILI HICBIR KURALIM YOK!!
OLMAMALI!!
BANA DAHA COK YEMEK DUSUNDURECEK HICBIR KURALIM YOK!!
YASAKLAR HER DAIM İLGİ CEKICIDIR!

BANA YASAK YOOOK

Vucudunla ugrasma. O ilgiye muhtac bir bebek gibi düşün. Güzel besle onu. Acikinca doyur.

VE TOKLUGUNA SAYGI DUY :)

O an istedigin bir sey icin en cok istedigin şeyden vazgecme. Yapanlar var. Ve cok yakında sen de onlardan biri olacaksin.
Sadece pes etmeyenler kazanir unutma.

Vazgecmedigin sürece ne kadar yavas ilerlediginin önemi yoktur!!!

Yiyeceklerin antidepresan etkisi yoktur.
Sorunun her neyse çözümü buzdolabinda degildir.

Kitlikta degilsin. Sana her sey serbest.

Sürekli tekrarla.

ACİKİNCA YİYORUM DOYUNCA BIRAKIYORUM.
KENDİMİ YOKSUNLUK DUYGUSUNDAN SERBEST BIRAKIYORUM.....

30 TEMMUZ PAZAR

VEEE 28 GÜNLÜK RIPPED PROGRAMINI BİTİRDİM. HEM DE 31 GÜNDE. BENCE MUHTESEMIM:nazar::nazar:

Çünkü isteyen bir yolunu bulur, istemeyen ise bir bahane bulur.

Oysaki benim bahanelere ihtiyacım yoktu. Bahaneler sonuca götürmezdi , hayalleri gerçek etmezdi :)

25 mayis 2017de basladim spora ve 2 ay oldu. Sanirim ilk defa program olarak bu kadar istikrarli devam ediyorum:nazar:

Daha sonuca kadar yolum var.

Spor yapmak benim icin bir hobi. Ben mukemmel olmak zorunda degilim. Yapabildiğim kadarini yaparim. Pes etmem.

Yorulduysan dinlenmeyi dene PES ETMEYI DEĞİL! !!

Her sey ama her şey cok güzel olacak. Inaniyorum!!!

Regl donemim yaklastigi icin istahim açıldı biraz. Ama istahim acildigi icin canım vücuduma iskence etmek istemiyorum.

Yarindan itibaren tek kural acikinca yiyip doyunca birakmak.

Böylesi en iyisi en güzeli emin ol.

Hiçbir şüphe olmasin.

Kendini lokantadaymissin gibi düşün. Lokantada hic televizyon ariyor musun?

Hayir sadece yedigine odaklaniyorsun.

Hayati boyunca sıkıntıdan yememis insanlar var. Buna anlam veremiyorlar.

Sence de cok sacma degil mi?

Yemek yemek hobi değildir olmamalidir.

Seni en cok istedigin seye goturecek yolu biliyorsun.

Sana senden baskasi engel olamaz. seni senden baskasi sabote edemez.

Farkediyorum bacaklarim inceldi gibi sanki. Yakinda ölçülere de yansıyacak eminim. Yapanlari gördüm.

Veee onlarin yolundan gidiyorum.
Basaracagima yuzde yuz eminim:KK200:

BAŞLANGIÇ 25 MAYIS
BEL:72
GÖBEK:88
KALÇA:105

TEMMUZ SPOR TAKVİMİ
CranialSuJillianYoğurt YesilcayŞekerden arınma Paketli gıda yok Yumurta/BademKabaklifikeseSon yeme saatiTelevizyon karşısında yememe
1 Temmuz 2 ltRippedl1 1/6Yenmediİçildi4. gün 21.gün 0.5/18 Keseyapıldı20.00 .
2 Temmuz 2ltRippedl1 2/6 Yenmedi İçildi5.gün 22.gün 1/18 Keseyapilmadi 18.30 .
3 Temmuz 2ltf Rippedl1 3/63 kaşık İçildi 6.gün 22.gün 0.5/19 Keseyapildi 21.00.
4 Temmuz 2ltfRipped level1 4/65 kaşık İçildi7. gün23.gün 1/19 Keseyapildi21.00./td]

5 Temmuz 1.5ltRipped Level1 5/6Yenilmediİçilmedi8.gün 24.gün 2/15 Keseyapilmadi 22.30 .
6 Temmuz 1ltAraYenilmediIcilmedi 9.gün 25.gün -/- Keseyapilmadi 00.00 .
7 Temmuz 2ltfRipped Level1 6/6Kür 1.gün İçildi10.gün 26.gün -/20Keseyapildi 18.55.
8 Temmuz 2.5ltRipped level2 1/6Kür 2. gün İçildi11. gün 27.gün 0.5/15 Keseyapilmadi 18.50.
9 Temmuz2ltfRipped Level2 2/6 Kür3. gün İçilmedi 12.gün 28.gün 1/- Keseyapilmadi21.00 .
10 Temmuz 2ltfRipped level2 3/6Kür 4. gün İçildi 13.gün 29.gün -/- Keseyapilmadi 18.45.
11 Temmuz1.5ltfRipped Level2 4/6Kür 5.gün İçilmedi 14.gün 30.gün 1/10 Keseyapilmadi 21.30 .
12 TEMMUZ2ltfRipped Level2 5/6Kür6.gün Icildi15.gün 31.gün 1/15 Keseyapildi 18.00 .
13 TEMMUZ 2.5ltRipped level2 6/6Kür 7.gün Icilmedi16.gün 32.gün 1/18 Keseyapilmadi 18.45 .
14 TEMMUZ2ltfAraKür 8.gün Icildi 17.gün 33.gün -/18 Keseyapilmadi20.30 .
15 TEMMUZ 2ltRipped Level3 1/6Kür 9.gün Icilmedi18.gün 34.gün 1/-Keseyapilmadi19.00 .
16 TEMMUZ 2ltRipped Level3 2/6Kür 10.gün Icilmedi19.gün 35.gün 1/19Keseyapildi19.22 .
17 TEMMUZ1.5ltRipped Level3 3/6Kür 11.gün Icilmedi 20.gün 36.gün -/- Keseyapilmadi22.00.
18 TEMMUZ2ltRipped level3 4/6Kür12. gün Icilmedi21.gün 37.gün -/15 Keseyapildi 22.00 .
19 TEMMUZ2ltfRipped level3 5/6 Kür 13. gün İçildi 22.gün 38.gün-/13 Keseyapilmadi 17.30 1.gün
20 TEMMUZ2ltfRipped Level3 6/6Kür 14. gün Icildi23.gün 39.gün 2/13Keseyapildi20.00.
21 TEMMUZ 1.5ltAra- Icildi24.gün 40.gün 1/13 Keseyapilmadi 20.20.
22 TEMMUZ 1.5ltfRipped level4 1/6-Icilmedi 25.gün 41.gün -/20 Keseyapildi22.30 .
23 TEMMUZ 2ltRipped level4 2/6-Icilmedi26.gün 42.gün 1/karisikKeseyapilmadi 20.20.
24 TEMMUZ2ltfRipped level4 2/6-Icilmedi27.gün 43.gün 1/15 Keseyapilmadi 22.30.
25 TEMMUZ1ltAra-Icilmedi 28.gün 44.gün -/- Keseyapilmadi00.00.
26 TEMMUZ1ltAra-Icilmedi29.gün 45.gün 0.5/- Keseyapilmadi 23.00.
27 TEMMUZ2ltfRipped Level4 4/6-Icilmedi 30.gün 46.gün -/-Keseyapildi 23.30.
28 TEMMUZ 3ltRipped Level4 5/6-Icildi31.gün 47.gün 1/- Keseyapilmadi 19.20.
29 TEMMUZ1.5ltAra-Icilmedi 32.gün 48.gün 0.5/- Keseyapilmadi 21.20 .
30 TEMMUZ 2ltfRipped Level4 6/6 - Icilmedi33.gün 49.gün 0.5/- Keseyapilmadi21.00.
31 TEMMUZ2ltPilates 1/15 - Icilmedi34.gün 50.gün -/15 Keseyapildi18.30.
1 AGUSTOS1.5ltAra-Icilmedi35.gün 50.gün -/10 Keseyapilmadi 22.00.
2 AĞUSTOS 2ltfAra -İçilmedi 36.gün 51.gün 0.5/-KeseyapilmadiEvet -/- .... . . .. . ..
28 Haziran ... . . .. . . .
. ..... .. .. .
. ...... . . ..
[td]

[tr]

[/tr][/td]
[td][tr][/tr][/td]

6 EYLÜL ÇARŞAMBAdan itibaren uygulayacağım düzen

1)açlıktan başım dönüyor, bayılabilirim
2)oldukça açım,huysuzum, bitkinim,karnım gurul gurul
3)epey açım, karnım da guruldamaya başladı
4)acıkmaya başladım
5)ne açım ne tokum
6)biraz tokluk hissediyorum,memnunum
7)tokum,biraz rahatsız hissediyorum
8)tıka basa doydum
9)oldukça rahatsiz oldum,Karnım sancılaniyor
10)galiba kusacagim

1. ACIKINCA YE , DOYUNCA BIRAK

2. HER LOKMANIN TADINI ÇIKAR

3. SADECE YEMEKLE İLGİLEN

4. HAMURİŞİSİZ HAYAT
178 1.gün

5 EYLÜL SALI

Merhaba benim tatlı mi tatlı şeker mi şeker günlüğüm :)

Yazmayali epey olmuş. Agustos gezmekle geçti. Ama döner dönmez başladım yine sporuma. Bu sefer de skinny jeans yapiyorum. 7. günümü tamamladım bugün.

Sıkıla sıkıla da olsa zorlana zorlana da olsa bitkin de düşsem yapıyorum. Pilatesin gerçekten bacaklarimi inceltebilecegini düşünüyorum çünkü.

Normalde yürüyüş yapiyordum 5 gündür ama bugun canim istemedi bi sıkıldım filan sonra telaşa kapıldim of yürümedim bacaklarim incelmez ki böyle diye.

Ama sonra hatırladim benim ardi ardina günlerce sürdürdüğüm yürüyüş maceralarim olmuştu. Mesela gecen yaz 3 ay 2 günde bire denk gelecek şekilde sürekli yürümüştüm. Peki neden bacaklarim incelmemisti?

Çünkü mukemmeliyetcilik pesindeydim.

Yapiyor yapiyor mükemmel yapiyor sonraaa birakiyordum..

EE NE ANLADIK??

Ben de bugun bunun bilincine vardım ve strese girmedim. Umutsuzluğa kapilmadim. Mükemmel olmak zorunda degildim. Yapabildigim kadar yapacaktim. Ama düzenli yapacaktim.

Hayat bu. Elbet iniş çıkışları olacakti hayat hiçbir zaman düz bir cizgide ilerlemeyecekti ilerleyemezdi.

BEN ELIMDEN GELENI YAPACAKTIM ZORLANMADAN KENDIMI SIKMADAN..

ZAMANIN ÇOK HIZLI GEÇTİĞİNE O KADAR ÇOK SAHİT OLMUŞTUM KI..

Gercekten ben o yaz bu yaz diyene kadar ömür bitiyordu. Ah gencligim bitiyordu.

Bu yaz da aynı şey oldu.

Ben yine otele gittiğimde kisacik şortlu ince düzgün bacaklı kizlara bakip iç geçirdim. Gelecek sene kesin olacak dedim!!!

Ama ben geçen senelerde de hep ayni seyi diyordum? ??? Bunu ne yapacaktik???? Artık bir seyler degismeliydi. Bütün yaz instada bikinili sortlu kizlari izledim bir kismi arkadasimdi ve istisnasiz hepsine özendim.

Nasıl ozenmiyim???? Benim abartisiz 7 8 senedir istedigim şeye sahiptiler. Yani onlar benim hayallerimi yasiyorlardi.

Bu artik takıntı miydi bilemiyorum ama özgüven sahibi olmamin yolu buydu. Ben cok girisken cok yasam sevinci olan bir insan değildim.

Baskalari kendilerini belki hayat dolu olmalari bicir bicirligiyla ifade ederdi. Ama ben onlarla edemiyordum. Ben vücudumla ifade etmek kendimi sevmek kendime güvenmek istiyordum.

Artik bir iliskide bile rahat olmamin yolu buydu bana göre. Cok mukemmel olup hiçbir yerimden utanmamak istiyordum.
Ya ben bikini giymek istiyordum.
Ben şort giymek istiyordum.

BİLİYOR MUSUNUZ???

BEN SAKLANMAMAK ISTIYORDUM!!!!

Bunu çok istiyor bunun hayalini kuruyordum... Yillardir...

Evet sporu surdurebildigimi anlamıştim.

Beslenme konusunda ise neyi farketmistim??

Yasakladikca daha cok yedigimi.

Bugun de pogacalar dönerler havada ucusmustu.Üstelik de her güne tamam bugün son artik yemiycem diye baslarken...

Bu süreç beni cok yipratmisti. Aslinda bunlarin mantikli aciklamasi da vardi. Yasaklar bilincaltinda güçlendirmek demekti. Bile bile defalarca ayni şeyleri yapmaya devam etttim.

Uzulecegimi yipranacagimi bile bile teselliyi yemeklerde aradim.

Televizyon karsisina oturuo yemek yemeyi en büyük zevkim hayat amacim yapmaya devam ettim.

Sıkıntılarimda uzuntulerimde asalak gibi yasamimda yemek ve televizyonla ayri bağlar kurdum.

Beslenmeyle ilgili cok sey düşündüm cok arastirdim yuzlerce sey okudum bir sürü insta sayfasi takip ettim topikler actim sporlar yaptım ama bir türlü güzel beslenemedim. Iyi beslencem yemiycem dedikce daha cok takintili oldum daha cok yedim yedim yedim....mmm...

Veeeeeeeeeee hazirana kadar bu deneyi yapmaya mecburum. Yukardq yazdigim gbi acligim ve toklugumu dinleyerek yediklerimden keyif alarak deneyecegim. Yani normal insanlar gibi.

Birçok arastirma mantikli kitaplar zayif insanlar ve zayiflamis insanlar bu savi destekliyor. Yasamimizda hicbir şeyi kendimize sonsuza kadar yasaklayamayiz.

Bu sefer olacak.

ZEVKINE YEMEK YOK. ACIKINCA YENECEK. YEMEKLE ILGILI FAYDALI BILGILER DIŞINDA HICBIR SEY TAKIP EDILMEYECEK BEYINDE BUNA YER VERILMEYECEK.

HADI BAKALIM.HAZIRANA 178 GÜN VAR...

COMING SOON İNCECİK BACAKLAR
LOADING...

HADI BE BİTANEM
HADI!!!
BIR YAZI DAHA HARCAMA...

Kendimi yoksunluk duygusundan serbest bırakıyorum

Yemek sana en fazla 5 dakika mutlu edebilir yemegin tadi bogazdan geçene kadar

Bana yasak yok ama istedigim vücuda ulaşmak için bunu suan yememeyi tercih ediyorum

Bedenini geçistirme onu besle kana tirnaga saça donusturecek onu yapılandiracak dogal güzel enerjilerle besle

VEE ASIL OLAY AGZINDAKI LOKMAYA ODAKLANIP BIR SONRAKİ LOKMAYI DÜŞÜNMEMEKTE EMIN OL!!

YEMEKLERDEN İLK 2 3 ISIRIKTA ALDIGIN GÜZEL TADI SONRA ALAMIYORSUN YAPILAN DENEYLERLE KANITLANMISS..

6 EYLÜL ÇARŞAMBA

4)acıkmaya başladım
5)ne açım ne tokum
8)tıka basa doydum
10)galiba kusacagim

sabah (4)-(6) 13.30

1 muz
15 badem

akşam (4)-(6) 17.30

1 ekmekli kebap (birazini biraktim)
1 ispanakli börek

Her lokmayi 20 kere cignedim

sadece yemekle ilgilendim

4. HAMURİŞİSİZ HAYAT

177 -

SON YEME : 19. 00

SU : 2 litreden fazla / 1 baŕdak yesilcay

SPOR : 60 DAKIKA YÜRÜYÜŞ + SKINNY JEANS 8/15

7 EYLÜL PERŞEMBE

4)acıkmaya başladım
5)ne açım ne tokum
8)tıka basa doydum
10)galiba kusacagim

sabah (4)-(6) 12.00

1 haslanmis yumurta
1 salatalık
biraz peynir

14.00 (5)-(6)

1 ispanakli börek
1 peynirli poğaça

17.30 (4)-(6)

1 peynirli börek
1 lahmacun

19.30 (5)-(7)

3 lahmacun
1 peynirli börek
1 peynirli poğaça
küçük parca turta küçük parca yas pasta
4 5 siyah üzüm

23.30 (5)-(7)
2 ispanakli börek
1 peynirli poğaça
1 küçük kurabiye

Her lokmayi 20 kere cignemedim

sadece yemekle ilgilenmedim

4. HAMURİŞİSİZ HAYAT

176 -

SON YEME : 23.30

SU : 2 litre

SPOR : YOK

Evet hayatımızda böyle günler de olabilir diye her şeyi acik açık yazdim. Bundan kaçamam. Eger bütün gün sacma sapan yediysem beslendiysem bunu yazmazsam bu ancak kaçmak olur. Kacis yok farkindalik var.

Eminim ki iyi hissettigin ve sikilmadigin sürece guzel yiyecek ve yediklerine dikkat edeceksin. Bizde kural yok unutma. Hic korkma. Hicbir sey bitmis degil. güvendeyiz. Her şey cok cok güzel olacak :)

BAŞLANGIÇ 25 MAYIS
BEL:72
GÖBEK:88
KALÇA:105

13 AGUSTOS 2017 ITIBARIYLE
50 GÜN SEKER ORUCU YAPTIM.
62 GÜN PAKETLİ GIDA YEMEDİM.

25 MAYIS 2017 DUZENLI SPORA BASLADIM

JILLIAN 30 DAY SHRED TAMAMLANDI

JİLLIAN RIPPED IN 30 TAMAMLANDI

1 AY ZORUNLU ARA VERİLDİ. 29 AGUSTOSA KADAR KADAR

EYLÜL 2017 SPOR TAKVİMİ

30 AĞUSTOS 1 saat 10 dakika yürüyüs + skinny jeans 1/15

31 AĞUSTOS 1 saat 10 dakika yürüyüş +
skinny jeans 2/15

1 EYLÜL 1 saat 15 dakika yürüyüş + skinny jeans 3/15

2 EYLÜL 1 saat yürüyüş + skinny jeans 4/15

3 EYLÜL skinny jeans 5/15

4 EYLÜL 65 dakika yürüyüş + skinny jeans 6/15

5 EYLÜL skinny jeans 7/15

6 EYLÜL 60 dakika yürüyüş + skinny jeans 8/15

7 EYLÜL Spor yok

8 EYLÜL 70 dakika yürüyüş + skinny jeans 9/15

9 EYLÜL Spor yok

10 EYLÜL Spor yok

11 EYLÜL Spor yok

12 EYLÜL Spor yok

13 EYLÜL 35 dakika yürüyüş

14 EYLÜL Spor yok

15 EYLÜL 45 dakika yürüyüş

16 EYLÜL Spor yok

17 EYLÜL 10 BİN ADIM

18 EYLÜL 10 BİN ADIM

19 EYLÜL 10 BİN ADIM

20 EYLÜL 10 BİN ADIM

21 EYLÜL 10 BİN ADIM

22 EYLÜL 10 BİN ADIM

23 EYLÜL 9 BİN ADIM

24 EYLÜL 1 Saat YÜRÜYÜŞ

25 EYLÜL 10 BİN ADIM

26 EYLÜL 10 BİN ADIM

27 EYLÜL 20 BİN ADIM

28 EYLÜL 17 BİN ADIM

29 EYLÜL 14 BİN ADIM

30 EYLÜL 18 BIN ADIM

1.HAFTA
.PazartesiSalı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi PazarAvantajlarım Listesini okudum2 ltRippedl1 1/6Yenmediİçildi4. gün 21.gün 0.5/18 Keseyapıldı
Her Lokmadan Keyif Aldim2ltRippedl1 2/6 Yenmedi İçildi5.gün 22.gün 1/18 Keseyapilmadi 18.30 .
Gün Boyunca Kendime Kredi Verdim 2ltf Rippedl1 3/63 kaşık İçildi 6.gün 22.gün 0.5/19 Keseyapildi 21.00.
Hatırlatıcı Kartlarımı Okudum 2ltfRipped level1 4/65 kaşık İçildi7. gün23.gün 1/19 Keseyapildi21.00./td]

Tartıldım 1.5ltRipped Level1 5/6Yenilmediİçilmedi8.gün 24.gün 2/15 Keseyapilmadi 22.30 .
Karşı Koyma Kasımı Güçlendirdim1ltAraYenilmediIcilmedi 9.gün 25.gün -/- Keseyapilmadi 00.00 .
Açlığımı ve Can Çekmelerimi Kontrol Altına Aldım 2ltfRipped Level1 6/6Kür 1.gün İçildi10.gün 26.gün -/20Keseyapildi 18.55.
Planladıgım Zamanda Yedim 2.5ltRipped level2 1/6Kür 2. gün İçildi11. gün 27.gün 0.5/15 Keseyapilmadi 18.50.
Planladıgım Şeyleri Yedim2ltfRipped Level2 2/6 Kür3. gün İçilmedi 12.gün 28.gün 1/- Keseyapilmadi21.00 .
Kayda Deger Zamanlar Yarattim Ya da Yarattiklarima Baktım 2ltfRipped level2 3/6Kür 4. gün İçildi 13.gün 29.gün -/- Keseyapilmadi 18.45.
11 Temmuz1.5ltfRipped Level2 4/6Kür 5.gün İçilmedi 14.gün 30.gün 1/10 Keseyapilmadi 21.30 .
12 TEMMUZ2ltfRipped Level2 5/6Kür6.gün Icildi15.gün 31.gün 1/15 Keseyapildi 18.00 .

[tr]
[td]
[/td][/tr]

20 EKİM 2017

Vayy beee. Vayy bee!!!!

Aslında bu mesajı 7 günü doldurunca yazacaktım. Bugün 4. günüm. Ama bugün o kadar çok şeye HAYIR diyince bugünü cabami umutlarimi hayallerimi unutmamak adina yazmak istedim.

Buraya birçok ilk yazdım. Ama şimdi yazacağım ilk bence en önemli ve beni sonuca gerçekten götürecek İLK.

Ben aylarca spor yaptım. Aylarca.. Dönem dönem 1 ay 1 bucuk ay en uzun iki ay boyunca sıfır şeker beslendim. (şimdi düşündüm de çok uzun değilmis:)

Bu konuda çok cabaladim. O kadar spor yapip bacaklarımın incelememesine kahroldum. Şimdi bence ilk diye bahsettigim yani en cok işime yarar şeyi yapiyorum yapacagim...

SAĞLIKLI BESLENME! !!!!

Birazdan soyleyecegim şey konusunda cok ciddiyim. Ben sanırım ilk kez 4 gün Ardarda SAĞLIKLI beslendim!!! Cidden.
Kendimi kandırmadim.

Sabah güzelce yumurtam domatesim salataligim peynirim güzelce kahvaltımı yaptim. Aksam yemegin yanına ILK DEFA KENDİM ELLERIMLE SALATA YAPTIM VE YEDİM!!! FARKETTİM KII!!!

MESELENİN ÇOĞU DA BOL BOL ÇİĞNEME İSTEGİNE HITAP ETMEKMIS , GÖZÜ DOYURMAKMİS.. O diyet hesaplarindaki salataların amacı buymuş demek !!!

4 gündür bu kadar kolay miymis yaaa ihihihii diye gezerken BUGÜN!!!

Yüzbin kere gidip geldi duygusal açlık. YENİLMEDIM!!! BU MESAJI GURURLA YAZIYORUM!!!

Öğlen alışveriş merkezindeki fastfoofdlara aksam lahmacun ve tuzlu pastalara donerlere YENİLMEDİM!!!

ÇÜNKÜ AÇ DEĞİLİM. AMA ONLARI DELİ GİBİ YEMEK İSTEDİM! !! NEDEN YEMEK ISTEDIM???

1.Alışveriş merkezinde bir seyler denedim. Veee Milyon kez deneyimledigim gibi istedigim bedene kavuşmadan kıyafet denemek o hayalkirikligi bana iyi gelmiyor!!!! e buna üzülen zihnim durur mu??? DUYGULARINI BASTIRMAK için DÜNYALARI YEMEK ISTEDI!!!

Ama bunun nedenini bildiğim için YEMEDIM!!! ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR! !!

2) Huzursuz kötü hissettiren kavgali bir ortamda bulundum. Üzüldüm çaresiz mutsuz hissettim . TIKA BASA YEMEK İSTEDİM! !! AMAAAA YEMEDIMM!!! GURUR DUYUYORUM!!!

YA BU NE SAÇMALIK YAAA???

BIR SEYLERE ÜZÜL SİNİRLEN BEDENINI TIKA BASA DOLDUR!!! YOK ÖYLE! !! BİLİYOR MUSUNUZ BEN BIR KARAR ALDIM!!!!!

VÜCUDUMU SEFKATLE BESLEYECEGIM..

O BENIM BEBEĞİM. ..

BI DÜŞÜNÜN BIR SEYE SINIRLENDINIZ UZULDUNUZ. BEBEGINIZE İŞKENCE EDER MİSİNİZ IHTIYACI VAR MI YOK MU DIYE DÜŞÜNMEDEN HER BULDUGUNUZU AGZINA TIKIP EGOLARINI TATMIN ETMEK ISTER MİYDİNİZ? ? YAPMAZDINIZ!!! YAPMAYIN!!!

bir söz duydum o kadar hoşuma gitti ki!!!

AYNAYA BAKIYOR VÜCUDUNUZU BEGENMIYOR SEVMIYOR ONDAN NEFRET EDIYOR ISYAN EDIYORSUNUZ.

AMAAA

ONU SEFKATLE BESLEMIYORSUNUZZ???

BEN VÜCUDUMU SEFKATLE BESLEYECEGIM!!! SÖZ!!!

YASANAMAMISLIKLAR , ÜZÜNTÜLER , HAYALKIRIKLIKLARI , PISMANLIKLAR , MUTSUZLUK Bunlari çekmesi gereken senin miden degildir. DUYGULAR GELİP GECICIDIR. ARADA KÖTÜ HISSETMEK ÖLDÜRMEZ. DÜNYADA HER HIS GİBİ BU DA GELİP GECICIDIR.

4. GÜNDEN GELECEĞE SESLENİYORUM :

BÖYLE İLERLE. AYNEN BÖYLE İLERLE. SAKIN PES ETME!!!

BIR YAZ DAHA OZGUVENSIZ GEZME. EN GÜZELİ OL. EN İYİSİ OL. EN IYI INTIKAM İYİ GÖRÜNMEKTİR!!

İÇİNDE OLDUĞUN BEDENINLE MUTLU DEĞİLSİN. AMA BU SENİN SEÇİMLERİNIN SONUCU!!! BU SENIN DUYGULARINI YEMEKLE BASTIRMANIN SONUCU!!

COK ŞÜKÜR FARKINDASIN.

Lütfen unutma .3 ay sonraki sen bugünkü sana teşekkür edecek. İYİKİ! !! DIYECEK. SÖZ!!

Diyorki. 24 saatin 1 saatinde spor yaptin tamam Tebrikler. .. Ama onemli olan geleceğini belirleyen günün geri kalani yani 23 SAATTE NE YEDIN NE TUKETTIN????

HADI HADI HADI.. ZAFERE MUTLULUGA ADIM ADIM..

14 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Tatatataaam merhaba :))

Nasıl mıyım çok iyiyim maşallah :nazar::nazar:

Öğrendiğim her şey ufkumu açıyor. Her saat başına alarm kurup çaldığı zaman açligin size verdiği fiziksel rahatsizligi kaydedin diyor. Dikkat açlığı değil AÇLIĞIN SİZE NE KADAR RAHATSIZLIK VERDİĞİ! !

Bu benim gittigim yolda devrim gibi bir şey . Acıkınca yiyip doyunca birakcam diyodum ama tam anlamiyla ac miyim degil miyim emin olamiyordum. Bu cok ufkumu acti. Acliginin sana verdigi fiziksel rahatsızlık.

Ve kişi diyor ki görüyorsunuz acliktan ölmüyorsunuz. BU BIR DUYGU VE SADECE GELİP GEÇİYOR. DAHA DA KOTULESMIYOR ARTIYOR VE AZALIYOR.

AÇLIK VE CAN CEKMESINE KARSI NE YAPMALIYIZ DIYOR?? CEVAAP KOMIK ANA HICBIR SEY!!

TEPKI VERMEYIN VE OTURUP GECMESINI BEKLEYIN. KENDINIZI OYALAYACAK BIR SEYLER DE YAPABILIRSINIZ. DİŞ FIRCALAMAK, KITAP OKUMAK GİBİ. .

Bir gün yapabildiysen diger günler de yapabilirsin. Bu günün diger günlerden hiçbir farki yok.

Hic kimse demez ki ah o hafta keşke o boreklerin coreklerin hepsini yeseydim.. Of cok pismanim keske yeseydim. Kimse bunu demez. Senin miden çöp kutusu değil unutma. Bedenini besle kaslarıni besle ve bedenin de mutluluk ve güzellikle ışıldasın :):KK200:

JILLIAN 16/30 YAPILDI. Yesilcayimi içtim. İlerliyorum her geçen gün inceliyorum çok şükür :nazar::nazar:

Acikinca bogazimda hissediyorum ben bir bosluk oluyor. 2 avuc fıstık bile doyurdu. Tadini ala ala yedim daha fazlasini istemedi canim. Ve onu yedim diye ardindan bir sürü sey istemedi canim.

Biliyoe.musunuZ?? Bu benim.gibi duygusal yiyici olan biri için devrim:nazar:Cok.şükür allahima:nazar:
Bu saat başı fikri gerçekten çok güzel biyerde mi okudun bana da yol gosterecektir.

X