Okudunuz mu:)gerçekten 145 gündür hiç şeker yemiyo musunuz vallahi bravo
şimdi okuyabildiğim kadar programınızı geriye doğru okumaya çalışcam :) sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudunuz mu:)gerçekten 145 gündür hiç şeker yemiyo musunuz vallahi bravo
şimdi okuyabildiğim kadar programınızı geriye doğru okumaya çalışcam :) sevgiler
nisana kadar gittim :) takipteyim. inşallah sizden feyz alıp ben de bir şeyler yapmaya başlarım artıkOkudunuz mu:)
demir hapını ve d vit doktor mu verdi?18 HAZİRAN 2020 PERŞEMBE
ŞEKERDEN ARINMA 151.GÜN
Demir hapı
D vitamini(15 haziranda başlandı)
SABAH 8.00
sirkeli sU
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir
1 dilim hindi füme
domates
5 zeytin
6 badem
ara 12.00
3 tane ıspanaklı börek
Ara 16.00
Et
Salata
Akşam 20.00
et
salata
mezeler
bulgurlu biber dolması
SPOR: tibet 21 tekrar
jillian shred - araaa
Disiplin disiplin disiplin:)
Tahlil yaptırmıştım ferritin ve d vit düşüktü ben başladım daha iyi hissetmek içindemir hapını ve d vit doktor mu verdi?
Demir hapını al ama dikkatli olmalısın.Özellikle de d vitamininde . Ne doz kullanıyorsun bilmiyorum ama benim tahlil sonucum sonrasu doktor yazdığı için kullanmıştım. Vücudun için günlük doz çok çok önemli.Karaciğerin ve özellikle böbreklerin için. Sık kullanma derim. Eğer doktor yazmadıysa asla kullanma.Tahlil yaptırmıştım ferritin ve d vit düşüktü ben başladım daha iyi hissetmek için
Pilates çemberini bacaklarım arasında sıkıyorum:) genelde işten geldikten sonra 7-8 arası yapıyorumselam, 240 iç bacak dediğiniz hangi egzersiz acaba merak ettim
bi de gün içerisinde hangi saatlerde egzersiz yapıyosunuz acaba?