2 OCAK 2020
ŞEKERDEN ARINMA 1. GÜN
Sabah
Mercimek çorbası
Öğlen
1 kase mercimekli bulgur
Fırında karnabahar
Akşam
Fırında karnabahar
Mercimek çorbası
Salata
SPOR: Tibet 21 tekrar
Merhabaaa 2020:))) 2019 yılının 173 gününü şekersiz geçirmişim.. Nerdeyse 6 ay olmuş.. Bu sene çok daha iyisini yapacağım inşallah.. Hedefler büyük.. Aslında bakarsanız sanırım ağustostan başlayarak yani 4 aydır ilk defa zorlanmadan bu kadar sağlıklı beslendim..
Maşallah diyim kendime.. Birçok şeye hayır diyebildim.. Salatamı yedim, tatlı yemedim, ekmek yemedim, pilav bulgur yemedim.. Ve zorlanmadım duygusal açlıklara kapılmadım.. İştahımı düzene koydum.. Acıktıkça yemeyi doyunca bırakmayı öğrendim . Yemeği zevk unsuru olarak kullanmamayı öğrendim. Peki benim olduğumu nasıl anladım? Yılbaşında kendime izin verdikten sonra ilk gün hiç zorlanmayışımdan ve çabucak sağlıklı yaşama adapte oluşumdan.. Her şeyin güzrl olacağına inancım tam.
2019da işyerimi açtım. Düzen kurmak ister insan amacım buydu işte ama yine tam anlamıyla mutlu değilim. 2020de umarım daha mutlu olurum. Diğer yarımı bulurum inşallah. Baya uğraştım ben kendimle ama aynaya bakınca yine selülitlerimi gördüm. Ben onlardan ve göbeğimden kurtulmak istiyorum. Ne pahasına olursa olsun onlardan kurtulucam. Vazgeçmeyi aklıma bile getirmiycem.. Yapabilirim...
yapmam gerekenler:
1) demir hapı kullanmak
2)d vit kullanmak
3) if denemek
4) ceviz ve çiğ badem tüketmek
5) şekersiz beslenmek
6)kese yapmak ve krem sürmek
7)lazere gitmek
8)her lokmada çatalı bırakmak
9)yoğurt yemek
10)pozitif düşünmek ve mutluluk meditasyonları
11)oil puilling ve diş fırçalama