Ben varım
Evlendikten 3 ay sonra yaptı. Arkadaş dediği kadınlar değil ama yabancılardı. Anasının evine gönderdim. Bir hafta sonra kayınpeder geldi 8 saatlik yol yapıp. Kp'yi çok severim ve çok sayarım. Evde ağlıyor bir haftadır, ben vekilim bir daha asla olmayacak, ufacık bir şey bile olsa beni ara ben gebertirim onu dedi. Parkta çocuklar kavga ederde ebeveynler barıştırır ya
Ben de şans verdim. 3 sene oldu, kesinlikle yapmadı bir daha. ikimizin de telefon şifreler ortada. Sosyal medya hesaplarına bakabilirim ama bakmıyorum bile artık.
İlk başta hep bu stresle yaşayamam,hep kontrol edemem. Hayat boyu güvenemem. Hep gerginlik demiştim ama öyle olmadı. Bazen erkekler ilk 2 yıl evlendiklerini ve yapmaması gereken şeyleri tam idrak edemiyorlar. Böyle olaylarda ulan ben sorun olmaz sandım ama sorunmuş diye gözü açılıyor. Bence kocanızda karımı seviyorum dedim sorun olmaz işte saftorikliğine düşmüş. Benimki de düşmüştü. Zaman içinde zaten tekrar güveniyorsunuz, o da sizi gerçekten seviyorsa bu güveni kırmamak için elinden geleni yapıyor.
Ben şartlarınızı ciddi sunup,bir daha olması halinde kesinlikle ayrılacağınızı söylemenizi tavsiye ediyorum. Neleri yapmasının sizi kıracağını da tek tek çocuğa anlatır gibi anlatın.