Özgürlük de bir yere kadar, ben de eşimi kısıtlayanlardan oldum.

Tek celsede boşanacağınızı bilseydi o kadınlarla hiç konuşmazdı zaten.Tek celsede boşanmayacağınızı bildiği için rahatlıkla yapmış nitekim sizde ayrılmayarak onun düşüncelerini haklı çıkarmışsınız.
Yani bir de şu var, adam zaten flörtleşiyordu, şöyle bir şey yok konuşmaları sonradan bende bir daha okudum öyle gözüktüğünün farkında değildim demiş, erkekler saf değil ya bu imkansız.

Bir de yakalandıktan sonra ağlamak zırlamak nedir? Ne oldu çakran mı açıldı aydınlanma mı yaşadın derler adama... Madem karının tabiatını biliyorsun kaldıramayacağı şeyleri en başından yapma. Otokontrolün olsun değil mi? Evet belki de çoğumuz çok eşliliğe meyilliyiz, evet çoğumuzun hoşuna gider başkalarından da iltifat almak, ama tartıya koyduğunda ne ağır basıyorsa diğer tarafı törpülersin.
Yakalanmasaydı nerelere götürecekti işi ? Güvenmek suç mu ?

Yani bir de şu var, adam zaten flörtleşiyordu, şöyle bir şey yok konuşmaları sonradan bende bir daha okudum öyle gözüktüğünün farkında değildim demiş, erkekler saf değil ya bu imkansız.
Tabi ki farkındaydı ama karısını uyutmaya çalışmak için öyle söyledi.

Benim tanımadığım arkadaşlarıyla laçka samimi bir muhabbeti varmış, ben ortak ya da tanıdığım arkadaşlarıyla sohbet etmesine buluşmasına hiç bir zaman hayır demem, güveniyordum çünkü ona. Ama instada laçka laçka sohbetler kızın ona asılması onun da bu duruma karşı koymaması, istemem yan cebe koy tavırları vardı. Güya arkadaşlık... Ama biliyoruz benim de erkek arkadaşlarım var hiç biriyle karşılıklı samimi sohbetlere girmiyoruz.
Peki eşinizin yakın kadın arkadaşları olduğunu evlenmeden önce de biliyormuydunuz yoksa size kendini hiç kadın arkadaşı olmayan biri olarak mı tanıtmıştı.Bir de bu kadınlar iş yerinden olabilir mi ?

şuan ayrılırsanız, daha çok pişman olacaksını ve çok daha mutsuz olacaksınız, herkes 2. şansı hakeder, bir daha olursa kesin olarak biteceğini söyleyin. Laf sokmadan, çok sıkmadan ama gözlemleyerek devam edin evliliğinize. Zaten yürüyüp yürümeyeceği belli olur.
Ben,onu aptal yerine koyupta Kandıran birinden ayrıldıktan sonra pişman ve mutsuz olan birini görmedim bu zamana kadar

Ben,onu aptal yerine koyupta Kandıran birinden ayrıldıktan sonra pişman ve mutsuz olan birini görmedim bu zamana kadar

olacaktır, ilk yalnız kaldığı an acaba bir şans versemiydim, şöyle mi olurdu böyle mi olurdu die kendini yer. Çünkü çok seviyorum diyor ve kocası da af diliyor. Böyle önemli konularda insanın kafası çok net olmadan aksiyon almamalı. Zaten "affettiğimde eskisi gibi olur muyuz" diye soruyor.

Çocuk kandırıyor sanki. Eşinin zaafını biliyor adam iyi bir oyuncu. Tehlikeli 😁.

Tek celsede boşanacağımı bilir, evim var arabam var param var arkamda ailem var. Bizi birbirimize bağlayan tek şey sevgiydi, birbirimizden sevgiden başka bir çıkarımız olmadı. Bundan sonrasını zamana bıraktım, Allah karşımıza çıkarıyor ayağını dolaştırıyor karşındakinin. Sen dürüst olduktan sonra karşındakinin hatasını benimki gibi gözleri kapalı bile olsan sene sonra da olsa 10 sene sonra da olsa mutlaka karşına çıkarıyor. Buna inanıyorum, bir daha böyle bir şey olmasın isterim tabi ama olursa bunu bir şekilde yine öğrenirim hem de çabalamaya bile gerek duymadan. Çünkü ilahi adalete inanıyorum. O gün geldiğinde daha güçlü olacağım.
Allah yolunuzu açık etsin

olacaktır, ilk yalnız kaldığı an acaba bir şans versemiydim, şöyle mi olurdu böyle mi olurdu die kendini yer. Çünkü çok seviyorum diyor ve kocası da af diliyor. Böyle önemli konularda insanın kafası çok net olmadan aksiyon almamalı. Zaten "affettiğimde eskisi gibi olur muyuz" diye soruyor.
Tartışma olur,ailelerle bir mesele olur,bir hata yapılır.Affedersin.Hep söylerim aldatmak bir hata değildir.Bir kişilik bozukluğudur.Aldatan insanların beyninde dopamin hormonunu salgılayan kısmın diğer insanlardan farklı olduğu Hakkında bir araştırma bile var.Olay hadi ben affettim sen düzeldin şeklinde ilerlemeyecek.Adam bundan sonra aldatırken çok daha dikkatli davranacak,yeteri kadar dikkatli davranmayı başarabilirse bir daha yaklanmayacak sizde diyeceksiniz ki "bak iyi ki bir şans verdin bir daha yapmadı " ama gerçekler çok farklı... Huylu huyundan vazgeçmez

Peki eşinizin yakın kadın arkadaşları olduğunu evlenmeden önce de biliyormuydunuz yoksa size kendini hiç kadın arkadaşı olmayan biri olarak mı tanıtmıştı.Bir de bu kadınlar iş yerinden olabilir mi ?
Öyle tanıtmadı neyse oydu, arkadaşlarının hepsiyle de tanıştım düğünümüze de geldiler, bu kişi hariç... Samimi arkadaşları da vardı, üniversitede birlikte kaldığı kız arkadaşları da vardı ve hepsiyle de görüşmeye devam ediyor ben de tanıyorum bu kişileri. Bunların hiç biri benim için sorun değildi, eski sevgilileri bile sorun olmadı. Çünkü geçmiş geçmişte kaldı, ben de kız arkadaşlarım erkek arkadaşlarım bir ev bulup bir ay sınav zamanı birlikte yaşamışlığımız var, birlikte yaşadığın erkekle ya da kadınla yatıp kalkacaksın diye bir durum yok bu açıdan sorunumuz olmadı. Hâlâ benim de o ortamdan görüştüğüm kişiler var onun da bundan haberi var, birbirimize güveniyorduk o hâlâ güveniyor. Benim ondan habersiz bir erkekle başbaşa görüşmeyeceğimi, samimiyet kurmayacağımı biliyor. Hayır kızdığım bu kadınlar iş yerinden değil, çok taktığım şu onu sevdiğini belli eden kişi üni. arkadaşının kız kardeşi.. arkadaşının düğününde tanışmışlar bundan 6 sene önce.

Öyle tanıtmadı neyse oydu, arkadaşlarının hepsiyle de tanıştım düğünümüze de geldiler, bu kişi hariç... Samimi arkadaşları da vardı, üniversitede birlikte kaldığı kız arkadaşları da vardı ve hepsiyle de görüşmeye devam ediyor ben de tanıyorum bu kişileri. Bunların hiç biri benim için sorun değildi, eski sevgilileri bile sorun olmadı. Çünkü geçmiş geçmişte kaldı, ben de kız arkadaşlarım erkek arkadaşlarım bir ev bulup bir ay sınav zamanı birlikte yaşamışlığımız var, birlikte yaşadığın erkekle ya da kadınla yatıp kalkacaksın diye bir durum yok bu açıdan sorunumuz olmadı. Hâlâ benim de o ortamdan görüştüğüm kişiler var onun da bundan haberi var, birbirimize güveniyorduk o hâlâ güveniyor. Benim ondan habersiz bir erkekle başbaşa görüşmeyeceğimi, samimiyet kurmayacağımı biliyor. Hayır kızdığım bu kadınlar iş yerinden değil, çok taktığım şu onu sevdiğini belli eden kişi üni. arkadaşının kız kardeşi.. arkadaşının düğününde tanışmışlar bundan 6 sene önce.
Eşinizin doktor olduğunu düşündüm.Yapısı flörtöz bir insana benziyor.Bazı insanlar böyledir ilgi görmek için yaşarlar.Keşke öyle insanlar evlenip başkalarının başını yakmasalar ama olmuş bir kere umarım bir daha tekrarlanmaz

Eşinizin doktor olduğunu düşündüm.Yapısı flörtöz bir insana benziyor.Bazı insanlar böyledir ilgi görmek için yaşarlar.Keşke öyle insanlar evlenip başkalarının başını yakmasalar ama olmuş bir kere umarım bir daha tekrarlanmaz
Eğer öyleyse meslek olarak çok doğru tespit valla.
Aşırı flörtöz oluyor erkek doktorlar. Neler neler dönüyor bazı hastanelerde var ya ohoooo yani

Eğer öyleyse meslek olarak çok doğru tespit valla.
Aşırı flörtöz oluyor erkek doktorlar. Neler neler dönüyor bazı hastanelerde var ya ohoooo yani
Evet çok talipleri oluyor o yüzden en efendi görüneni bile bir süre sonra cozutuyor

Öyle bir anlatmışsınız ki eşinizi, akşam beyim geldiğinde "lütfen sosyal medyada beni aldat" demeyi planlıyorum. Bu kadar ilgi, bu kadar özveri, bir de inci kolye seti var üstelik. Benimki hödük, aldatmayınca hödük oluyorlar demek.

Ben de aldatıldım, üstelik atlar ile. Onlarca at. İngiliz, Arap vs. Cebinde ilk tjk kuponunu gördüğümde "şimdi anlaşıldı onca paranın nereye gittiği" diyerek evi terk etmek istedim. Ancak beni atlardan daha çok sevdiğini söyledi kaldım. Kuponu da yırttı attı. Sonra da beş TL eksik olsa "yine mi oynadın lan" sorgusu ile geçen yıllar. Ama ben diyeyim bu kadar ilgili, aşk dolu bir eş olsa atlara razı olabilirdim shsjjs.

Öyle bir anlatmışsınız ki eşinizi, akşam beyim geldiğinde "lütfen sosyal medyada beni aldat" demeyi planlıyorum. Bu kadar ilgi, bu kadar özveri, bir de inci kolye seti var üstelik. Benimki hödük, aldatmayınca hödük oluyorlar demek.

Ben de aldatıldım, üstelik atlar ile. Onlarca at. İngiliz, Arap vs. Cebinde ilk tjk kuponunu gördüğümde "şimdi anlaşıldı onca paranın nereye gittiği" diyerek evi terk etmek istedim. Ancak beni atlardan daha çok sevdiğini söyledi kaldım. Kuponu da yırttı attı. Sonra da beş TL eksik olsa "yine mi oynadın lan" sorgusu ile geçen yıllar. Ama ben diyeyim bu kadar ilgili, aşk dolu bir eş olsa atlara razı olabilirdim shsjjs.
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim harika bir yorum :KK70:

Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim harika bir yorum :KK70:

Hayır benim gördüğüm aldatanlar ilgi alaka göstermeyen, bir de kadın olsaydın da aldatmasaydım diyen yaratıklar. Bak bu mis gibi adam. Adeta Bay mükemmel. Ne olacak canım üç beş kadınla flört ettiyse. Telefonu bile kırmış. Tamamen af dileme amaçlı. Tamamen.

Şimdi ciddili yorumuma döneyim. Ben bu tür konularda atıp tutmayı sevmem. Aldatıldığı halde affetmeyi tercih edebilir insanlar. Kişisel tercihidir kimseyi de ilgilendirmez. Sindirecek olan kendisi. Ancak insan önce kendine dürüst olmalı ki sindirme, iyileşme süreci kısa sürsün. Yoksa bir ömür azap olur iki insana da. "evet aldatıldım. Eşim de güvenilir bir insan değil. Çok sevmiyor da beni. Zira çok seven insan üzmekten, kaybetmekten imtina eder ve korkar. Var olan sevgi bana yetiyor, ben de seviyorum ve bu yüzden affediyorum" demek lazım ki, sindirmek daha kolay olsun. Bahanelere, kılıfa, amaya ihtiyaç duymadan durumu idrak edip kabullenmek lazım.

Misal benim koca, at aşığı aahjajss. Kabul ettim, riski göze aldım. Yok aslında benim bir sözüme at aşkından vazgeçer demiyorum. Ben yerine atı bile tercih edebilir ahsjsjjs.

Benim tanımadığım arkadaşlarıyla laçka samimi bir muhabbeti varmış, ben ortak ya da tanıdığım arkadaşlarıyla sohbet etmesine buluşmasına hiç bir zaman hayır demem, güveniyordum çünkü ona. Ama instada laçka laçka sohbetler kızın ona asılması onun da bu duruma karşı koymaması, istemem yan cebe koy tavırları vardı. Güya arkadaşlık... Ama biliyoruz benim de erkek arkadaşlarım var hiç biriyle karşılıklı samimi sohbetlere girmiyoruz.
Esiniz size layik biri degil...

X