Özgürlük de bir yere kadar, ben de eşimi kısıtlayanlardan oldum.

Biraz içimi dökmek istedim. Eşimle 4 senelik ilişkimiz var, yaklaşım 1 senelik de evliyiz. İlişkimiz örnek gösterilecek cinstendi. Hayat müşterek ama eşim benden fazla çalışır üstüne ev işlerine de yardımcıdır. Bir de gerçekten ilgilidir. Hatta öyle ki bazı arkadaşlarım için eşim ideal eş, çok seviyor her şeyi yapıyor... Muhteşem giden bir evliliğimiz vardı. Size şöyle söyleyeyim bir gün bir dizide inci kolye görürüm, aa ne güzelmiş ben de çok beğeniyorum inci kolyeleri derim, bir hafta on güne inci kolye küpe seti gelir hediye eder. Bazen ben işteyken eve gelirim romantik bir sofra kurulmuştur. Ben eşim bana ne kadar da aşık derken bir şeyi atlamışım. Adam kasanova yani olayı bu. Kadınlarla ilgilenmek!
Ben hem eşime olan güvenimden hem de kişilerin özel hayatına olan saygımdan 4 sene boyunca bir kere bile telefonunu kurcalamadım, o kim kiminle görüştün demedim. Hatta öyle ki eşimin sosyal medya hesaplarının hatta telefonunun şifresi dahi bende yoktu. (DOĞUM GÜNÜMDE KURCALAMAYACAĞIMI DA BİLDİĞİNDEN PARMAK İZİMİ TELEFONUMA TANIMLATTI BUNDAN Bİ KAÇ AY ÖNCE) Bazı akşamlar arkadaşlarıyla program yapmasına bile karışmam, sıkmak istemem. Ta ki içimde beliren şüpheye kadar. Beni şüphelendirecek bir şey yapmadı ama rüyamda aldatıldığımı gördüm. O hafta sonu ben de şehir dışında ailemin yanındaydım. Zaten işlerimden dolayı da sık sık şehir dışına çıkarım eve dönmeden aileme uğrarım bir iki gün kalıp eve gelirim. Gelelim hafta sonuna... Cumartesi sabahı rüyamda aldatıldığımı görerek uyandım. O gün eve dönmeye karar verdim, eşimi aradım eve geliyorum diye. Canımın içi annenlerde pazar günü de kalacaktın dedi??? Ne o hayırdır evim değil mi istediğim zaman dönerim, dedim. İyi ama arkadaşlarıyla plan yapmış ben yokum diye, rakı içmeye gidilecekmiş. Bana sormadan iyi plan yapmışsın aferin deyip eve geldim. Yine de kısıtlamadım, tamam madem sözün var git ama bir daha olmasın dedim. Akşam 23.00te eve gel dedim. Öyle de yaptı akşam eve geldi tabi kafalar bir milyon. Yine her zamanki kasanova erkeğim, seni seviyorumlar çok güzelsinler havada uçuşuyor. Derken biraz sızdı, telefonunu aldım sosyal medyasına baktım bir kaç kızla yazışması var. ŞOK OLDUM. Konuşmaları bana kalırsa flört gibiydi. Kadınlar buna bu kadınlara yürümüş. Çok sinirlendiğim için böyle tabirler kullanıyorum kusura bakmayın. Hemen uyandırdım hesap sordum telefon çarpıldı. Deliller yok olmadı tabi. Çünkü her konuşmanın fotoğrafını çektim. Ayrıca o yazıştığı kadınların hepsi arkadaşı, kendi insta.sından yazıyor ve tahmin edeceğiniz gibi eşimin instagram hesabı benimle olan fotoğraflarıyla dolu. Kadınlarınki ayrı bi midesizlik. Hatta kadınlardan birine eşimi çok seviyorum ama arkadaşça sohbet edebiliriz demiş. Bana açıklaması da öyle hepsi de arkadaşı ve arkadaşça sohbetler. Bu kadınlardan biri eski arkadaşı yıllarca onu sevmiş ve itiraf etmiş üstelik biz nişanlıyken, eşim de beni çok sevdiğini söylemiş ama güya arkadaşlıkları bozulmasın diye kıza şans vermiş. Kız da arkadaş kalalım dediği için bir iki kere benden habersiz buluşmuşlar.
Her şeyimi ayarladım evi terk etmek için ama yalvardı yakardı, üç gün ağladı sızladı, bir şans ver nolursun haketmiyor muyuz dedi. Ben cevap veremedim evdeyim hâlâ. Bana kendini ispatlamak için instagram facebook ne varsa kapattı ve eski tuşlu bir telefona geçti. İş telefonunun şifresini verdi. Her zaman da ortada bırakır zaten telefon saklama huyu yoktur.
Eşimi çok seviyorum, belki yaptığı tüm çabalar boşunadır zaten sevdiğim için kalmaya devam ediyorum. Ama bilmiyorum güvenin kırılması çok çok zor bir durummuş. Bundan sonra başında gardiyan gibi o kim bu ne deyip sürekli kontrol altında mı tutacağım bilmiyorum.
Sizlerden benzer bir durum yaşayıp sonra ilişkisi daha iyiye giden, güven duygusunu yeniden toplayan biri var mı... Cevap verirseniz çok sevinirim.
UZUN UZUN ANLATTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ANCAK EŞİMİN İLGİLİ BİRİ OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEDİM SONRA BU YAPTIĞI ŞEYLE NE KADAR ÇELİŞKİLİ BİR HAYATI OLDUĞUNU ANLAMANIZI İSTEDİM. OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
Çok alakasız kusura bakmayın ama eşiniz aslan burcu mu?

iki evli insan eşlerden habersiz buluşup ne konuşabilir ki sinir oluyorum böyle bal kaymak gibi evliliğe leke sürülmesine. noldu şimdi alakasız saçma sapan bi kadın yüzünden ev huzurun, eşinin mutluluğu, eşinin huzuru kaçtı. ne halta yaradı? tabi tatlı geliyor hoş geliyor hem evliyim hem de bana bakan benimle konuşan var oh ne güzel

Estağfurullah ne kusuru, akrep burcu.
Aslan erkekleri sadıktır aslen ama flörtsüz duramaz, diye sordum. Birden fazla tanıdığım oldu aynı böyleydi.
Gelelim asıl konuya, bu şüphe içinize düştüğü için bundan sonrası çok önemli. Şimdi adam gerçekten birşey yapmasa bile siz istemsiz bir şekilde bazı olaylarda kuracaksınız. Bu durumları ve krizleri kontrol altına almayı başarmanız lazım. Bir de şöyle birşey var eşinizde gerçekten pişman ise, bir kaç gün değil, birkaç yıl emek vermesi gerekiyor sizin bazı ataklarınızı tolare etmesi gerekiyor eski güveni kazanması için. Bunların hepsi zamanla yaşanacak göreceksiniz. Umarım karşılıklı atlatırsınız.
Çoğu erkek kırdığı güveni özürdilerim pişmanım deyince düzelttiğini sanıyor. Ama öyle olmuyor.
Bir de sizi eşinizin telefonunu karıştırmaya iten ve rüya görmeye iten dürtü ve bilinç altı, sanki ufak bişey den midenizin bulandığını ama bize burada anlatmadığınızı düşündürttü bana.

iki evli insan eşlerden habersiz buluşup ne konuşabilir ki sinir oluyorum böyle bal kaymak gibi evliliğe leke sürülmesine. noldu şimdi alakasız saçma sapan bi kadın yüzünden ev huzurun, eşinin mutluluğu, eşinin huzuru kaçtı. ne halta yaradı? tabi tatlı geliyor hoş geliyor hem evliyim hem de bana bakan benimle konuşan var oh ne güzel
Kesinlikle, ne güzel evlisin evde zaten mutlusun eşin seni çok seviyor ama başka kadınların da bakması ilgilenmesi hoşuna gidiyor. Bir de kendisi bakımlı biri zaten bence bir erkeğe göre bakımlı her gün işe giderken saçını yapar, ben fön makinesi kullanan bir erkeği ilk onda görüyorum. Normalde babam kullanmaz bile, abim saç kurutma amaçlı kullanır, şekil vermek için kullanan bir tek benimki var galiba. Pahalı parfümler, şık takımlar... Dümdüz git işte erkeksin saçını taramasan aaa bu ne hâl demez kimse.

Aslan erkekleri sadıktır aslen ama flörtsüz duramaz, diye sordum. Birden fazla tanıdığım oldu aynı böyleydi.
Gelelim asıl konuya, bu şüphe içinize düştüğü için bundan sonrası çok önemli. Şimdi adam gerçekten birşey yapmasa bile siz istemsiz bir şekilde bazı olaylarda kuracaksınız. Bu durumları ve krizleri kontrol altına almayı başarmanız lazım. Bir de şöyle birşey var eşinizde gerçekten pişman ise, bir kaç gün değil, birkaç yıl emek vermesi gerekiyor sizin bazı ataklarınızı tolare etmesi gerekiyor eski güveni kazanması için. Bunların hepsi zamanla yaşanacak göreceksiniz. Umarım karşılıklı atlatırsınız.
Çoğu erkek kırdığı güveni özürdilerim pişmanım deyince düzelttiğini sanıyor. Ama öyle olmuyor.
Bir de sizi eşinizin telefonunu karıştırmaya iten ve rüya görmeye iten dürtü ve bilinç altı, sanki ufak bişey den midenizin bulandığını ama bize burada anlatmadığınızı düşündürttü bana.
Yükseleni aslandı bunu şimdi hatırladım.
Aldattığını düşündürecek hiç bir şey yapmadı ama belki etrafımda o kadar çok aldatma durumuna tanık oldum ki bunlar bilinçaltımda yer etmiş olabilir.

Benim bir arkadaşım vardı. Ayni bu tipden. Kadin delisi. Her zaman flört eder. Kadınlara bakar. Hepsini de bana anlatırdı. "bugün kuaföre gittim. Kadin söyle böyle güzeldi" felanda filanda. Hatta ona dedim "konuşacak başka konuların yok mu. Bana ne" diye. Bu durum evlendiğinden sonra da böyle devam etti. Huylu huyundan vazgeçmez işte. Arkadaşlığımı sonra bitirdim, çünkü uyarmama rağmen bana karşı da uygun olmayan şeyler yazıyordu. Yani uzun lafın kısası adam böyle ise işiniz çok zor. Cünkü onlar davranışlarında sorun görmüyorlar. İşte seks olmayınca aldatmak değil onların gözünde

Benim bir arkadaşım vardı. Ayni bu tipden. Kadin delisi. Her zaman flört eder. Kadınlara bakar. Hepsini de bana anlatırdı. "bugün kuaföre gittim. Kadin söyle böyle güzeldi" felanda filanda. Hatta ona dedim "konuşacak başka konuların yok mu. Bana ne" diye. Bu durum evlendiğinden sonra da böyle devam etti. Huylu huyundan vazgeçmez işte. Arkadaşlığımı sonra bitirdim, çünkü uyarmama rağmen bana karşı da uygun olmayan şeyler yazıyordu. Yani uzun lafın kısası adam böyle ise işiniz çok zor. Cünkü onlar davranışlarında sorun görmüyorlar. İşte seks olmayınca aldatmak değil onların gözünde

Ayni seyleri ayni anda yazmisiz. Boyle insanlarin psikolojisi normal degil asla

Bazi insanlarin olayi flort etmek sanirim. Hos bir davranis degil ama unutabilirim geride birakabilirim diyorsaniz affedin. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor genelde

Eşini tanımadığımız ve konuşma içeriklerini bilmediklerimiz için “ oooo fena aldatmış diyemeyiz”
Ama empati kurun derseniz evliyken arkadaşının ona aşık olduğunu bilerek eşimin arkadaşlık etmeye devam etmesi beni aldatmasıyla eşittir. Sizi üzüp kızdırmak istemem ama buluşmalar bile gerçekleşmiştir.
Bide şunu bilir şunu söylerim içinde varsa istediği kadar pişman olsada bi erkek ilerde yine yapar yapmasa bile gözleri istemsiz başka bayanlara kesin kayar.
Ben olsam cidden toplandığım gibi gitmiştin o evden ama sana ne boşan diyebilirim ne boşanma en kötü durumda budur zaten ne yapcağını bilememek..
Ama şu anlatış tarzından anladığım kadarı ile sen bir daha eşine asla güvenemiceksin ve hayatınız zehir olacağı benziyo iyi düşün.

Ayni seyleri ayni anda yazmisiz. Boyle insanlarin psikolojisi normal degil asla

Bende öyle düşünüyorum. Ego tatmin peşindeler. Yani kendilerini denemeye seviyorlar açaba şu bu kadınlarda şansım var mi diye. Yeni evlenmiş. Esi ile balayında, bana "Burda sahildeki kadınlar acayip çekici"l, bakmamam lazim resmen" diye yazdı mesela. Bende dedim akıl hastasimisin. Balayındasin aptal diye. Yani böyleleri var

Amannn odun olsun flörtöz olmasın. Başka kadınlara kuyruk sallayıp sallayıp bana gül alsa nolur, inci kolye alsa ne olur, romantik sofralar döşese ne olur?
Benim içim almaz bi daha o adamı. Böyle bi sevgilim vardı bi zamanlar. O da böyle tam bi Romeo. Bana nasıl aşık.. Ama arkamı döndüğüm an bi haltlar çeviriyor. En sonunda bitirdim tabi.
Güvensizlik çok pis bi his. Gençliğinde böyle, yaşlanınca ne yapacak acaba?

Bende öyle düşünüyorum. Ego tatmin peşindeler. Yani kendilerini denemeye seviyorlar açaba şu bu kadınlarda şansım var mi diye. Yeni evlenmiş. Esi ile balayında, bana "Burda sahildeki kadınlar acayip çekici"l, bakmamam lazim resmen" diye yazdı mesela. Bende dedim akıl hastasimisin. Balayındasin aptal diye. Yani böyleleri var
Malesef türk erkeklerinin %80 inin bi doyumsuzluğu var kesinlikle anlattığınız doğru erkeklik gururu mu desem ego savaşımı desem kendilerini bunun içine sokuyolar her yerden ilgi görmek ve bakılmak onların hoşuna gidiyo konu sahibinin eşide tam olarak bence bu sürekli benimle ilgilensinler modunda biri hem eşimle mutlu bir evliliğim olsun hem dışardan ilgi görümeye devam ediyim yoksa bir insan kendisine aşık olan bir insanla neden görüşmeye devam eder bunun ben başka açıklamasını bulamıyorum açıkcası

Malesef türk erkeklerinin %80 inin bi doyumsuzluğu var kesinlikle anlattığınız doğru erkeklik gururu mu desem ego savaşımı desem kendilerini bunun içine sokuyolar her yerden ilgi görmek ve bakılmak onların hoşuna gidiyo konu sahibinin eşide tam olarak bence bu sürekli benimle ilgilensinler modunda biri hem eşimle mutlu bir evliliğim olsun hem dışardan ilgi görümeye devam ediyim yoksa bir insan kendisine aşık olan bir insanla neden görüşmeye devam eder bunun ben başka açıklamasını bulamıyorum açıkcası

Aynen öyle

Biz kimseye güvenemeyecekmiyiz ya ? Hiç mi karakterli biri yok bu erkeklerin içinde ? Lanet olsun böylelerine.Eşini yanlış tanımışsın bence çocukta yokken boşan.Bir kere o kapı kırılmış artık,bir daha ona güvenebilirmisin ? Evlilik denen kurum saygı,sevgi,bağlılıkla yürür.Sizin evliliğinizde bunlar bitmiş

Erkeklerin kafasına aldatsan bile karın iki kem ,küm eder küser ama asla boşanmaz şeklinde kafasına işleniyor onun için kolayca aldatıyor ne yapacağınızı iyi düşünün bence resmen sizi saf yerine koymuş..

Erkeklerin kafasına aldatsan bile karın iki kem ,küm eder küser ama asla boşanmaz şeklinde kafasına işleniyor onun için kolayca aldatıyor ne yapacağınızı iyi düşünün bence resmen sizi saf yerine koymuş..

Tek celsede boşanacağımı bilir, evim var arabam var param var arkamda ailem var. Bizi birbirimize bağlayan tek şey sevgiydi, birbirimizden sevgiden başka bir çıkarımız olmadı. Bundan sonrasını zamana bıraktım, Allah karşımıza çıkarıyor ayağını dolaştırıyor karşındakinin. Sen dürüst olduktan sonra karşındakinin hatasını benimki gibi gözleri kapalı bile olsan sene sonra da olsa 10 sene sonra da olsa mutlaka karşına çıkarıyor. Buna inanıyorum, bir daha böyle bir şey olmasın isterim tabi ama olursa bunu bir şekilde yine öğrenirim hem de çabalamaya bile gerek duymadan. Çünkü ilahi adalete inanıyorum. O gün geldiğinde daha güçlü olacağım.

Bütün yorumları ve yorumlarını okudum. Yaşadığın gerçekten çok sarsıcı, ve affetmek istiyorsun, huzurunu kaybetmek istemiyorsun haklısın. Bunun içinde sebeplere ihtiyacın var, yorumlarda hep bunu gördüm. Gölgeliyorsun yani yapılanı, asla eleştirmiyorum bu psikolojiyide anlıyorum. Yıkmaya gücün yok bence, hazır değilsin asla. Bunun tek sebebi şu, ona karşı olan sevgin. Kaybetmeyi istemiyorsun onu, böyle bir adam durmaz, sen belki yeniden başlamaya güç bulamazsın kendinde, söylemişsinde bunu, ama o bulur bunun farkındasın bunu yaşamak istemiyorsun.

Yapılanı olabilir , erkekler böyle gibi şeylerle normalleştirmek yanlış ve kandırmaca. Hayır olmaz, olamaz. Eşin flörtöz ve bu çok şeyi doğurur. Kadınlara karşı zaafı var demekki, seviyor böyle şeyleri. Şans verdin diye kimse seni eleştiremez ama bazı şeyler değişmiyor biliyor musun. İnşallah mutlu olursun.

Tek celsede boşanacağımı bilir, evim var arabam var param var arkamda ailem var. Bizi birbirimize bağlayan tek şey sevgiydi, birbirimizden sevgiden başka bir çıkarımız olmadı. Bundan sonrasını zamana bıraktım, Allah karşımıza çıkarıyor ayağını dolaştırıyor karşındakinin. Sen dürüst olduktan sonra karşındakinin hatasını benimki gibi gözleri kapalı bile olsan sene sonra da olsa 10 sene sonra da olsa mutlaka karşına çıkarıyor. Buna inanıyorum, bir daha böyle bir şey olmasın isterim tabi ama olursa bunu bir şekilde yine öğrenirim hem de çabalamaya bile gerek duymadan. Çünkü ilahi adalete inanıyorum. O gün geldiğinde daha güçlü olacağım.
Tek celsede boşanacağınızı bilseydi o kadınlarla hiç konuşmazdı zaten.Tek celsede boşanmayacağınızı bildiği için rahatlıkla yapmış nitekim sizde ayrılmayarak onun düşüncelerini haklı çıkarmışsınız.

X