- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.263
- Konu Sahibi feruzecerci
Sevindim sizin adınıza; umarım eşiniz sizi tekrar hayal kırıklığına uğratmaz, yaşı sizden büyük biri olarak bir tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamazsanız; öncelikle eşinizin flört ettiğini bildiğiniz tüm kadınları hayatınızdan çıkarın,( bunu eşiniz açısından söylemedim, onlarla iletişimde kalmak sizin bu olayı kafanızda tekrar yaşamamıza neden olur atlatamazsınız) ; daha sonra madem boşanmayı değil bir şans vermeyi seçtiniz; verdiğiniz şansı ona değil kendinize verdiğiniz şans gibi düşünün ve bu olayı kapatın, sürekli takip ederek, bu konuyu konuşarak, eşinizi kısıtlayarak evliliğinize ve kendinize daha fazla zarar verirsiniz, size üç maymunu oynayın demiyorum kesinlikle ama sürekli şüphe içinde hareket ederseniz evliliğe devam etmenin bir anlamı kalmaz. Eşiniz tekrar aynı yanlışlara düşerse zaten artık güveniniz kırıldığı için hemen fark edersiniz emin olun. Birde sosyal ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama kendinize ait bir sosyal yaşam alanınız olsun, önceliğiniz kendi mutluluğunuz ve huzurunuz olsun. Siz bunları başarabilirseniz eşiniz tekrar aynı yanlışa düşerse bile kendi kaybı olur. Sizinde içiniz rahat olur en azından kafanızdan bir şans daha versem düzelirmiydi sorusunu atmış olursunuz. Umarım bundan sonra hayat istediğiniz gibi ilerler.
Çok çok teşekkür ederim, kendimden olgun biriyle bu konuları konuşmak çok iyi geldi, sizin de inşallah yolunuz açık olsun hep mutlu olun <3