Özgürlük de bir yere kadar, ben de eşimi kısıtlayanlardan oldum.

Sevindim sizin adınıza; umarım eşiniz sizi tekrar hayal kırıklığına uğratmaz, yaşı sizden büyük biri olarak bir tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamazsanız; öncelikle eşinizin flört ettiğini bildiğiniz tüm kadınları hayatınızdan çıkarın,( bunu eşiniz açısından söylemedim, onlarla iletişimde kalmak sizin bu olayı kafanızda tekrar yaşamamıza neden olur atlatamazsınız) ; daha sonra madem boşanmayı değil bir şans vermeyi seçtiniz; verdiğiniz şansı ona değil kendinize verdiğiniz şans gibi düşünün ve bu olayı kapatın, sürekli takip ederek, bu konuyu konuşarak, eşinizi kısıtlayarak evliliğinize ve kendinize daha fazla zarar verirsiniz, size üç maymunu oynayın demiyorum kesinlikle ama sürekli şüphe içinde hareket ederseniz evliliğe devam etmenin bir anlamı kalmaz. Eşiniz tekrar aynı yanlışlara düşerse zaten artık güveniniz kırıldığı için hemen fark edersiniz emin olun. Birde sosyal ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama kendinize ait bir sosyal yaşam alanınız olsun, önceliğiniz kendi mutluluğunuz ve huzurunuz olsun. Siz bunları başarabilirseniz eşiniz tekrar aynı yanlışa düşerse bile kendi kaybı olur. Sizinde içiniz rahat olur en azından kafanızdan bir şans daha versem düzelirmiydi sorusunu atmış olursunuz. Umarım bundan sonra hayat istediğiniz gibi ilerler😊.

Çok çok teşekkür ederim, kendimden olgun biriyle bu konuları konuşmak çok iyi geldi, sizin de inşallah yolunuz açık olsun hep mutlu olun <3

Sevindim sizin adınıza; umarım eşiniz sizi tekrar hayal kırıklığına uğratmaz, yaşı sizden büyük biri olarak bir tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamazsanız; öncelikle eşinizin flört ettiğini bildiğiniz tüm kadınları hayatınızdan çıkarın,( bunu eşiniz açısından söylemedim, onlarla iletişimde kalmak sizin bu olayı kafanızda tekrar yaşamamıza neden olur atlatamazsınız) ; daha sonra madem boşanmayı değil bir şans vermeyi seçtiniz; verdiğiniz şansı ona değil kendinize verdiğiniz şans gibi düşünün ve bu olayı kapatın, sürekli takip ederek, bu konuyu konuşarak, eşinizi kısıtlayarak evliliğinize ve kendinize daha fazla zarar verirsiniz, size üç maymunu oynayın demiyorum kesinlikle ama sürekli şüphe içinde hareket ederseniz evliliğe devam etmenin bir anlamı kalmaz. Eşiniz tekrar aynı yanlışlara düşerse zaten artık güveniniz kırıldığı için hemen fark edersiniz emin olun. Birde sosyal ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama kendinize ait bir sosyal yaşam alanınız olsun, önceliğiniz kendi mutluluğunuz ve huzurunuz olsun. Siz bunları başarabilirseniz eşiniz tekrar aynı yanlışa düşerse bile kendi kaybı olur. Sizinde içiniz rahat olur en azından kafanızdan bir şans daha versem düzelirmiydi sorusunu atmış olursunuz. Umarım bundan sonra hayat istediğiniz gibi ilerler😊.

Eşim benim şüphe duyduğum kişileri hayatından çıkardı, şimdi daha iyiyiz. Kısa süreli bir tatile çıktık, bu esnada önüme başka bir iş fırsatı çıktı değerlendirmeyi düşünürken eşim çok destek oldu. Hatta benimle birlikte şehir değiştirmeyi bile istedi, bu iş fırsatı çok iyi değerlendirmek istersen ben de seninle gelirim, istediğin gibi bir hayatımız olur, şeklinde konuştu. Bu durum da aramızdaki ilişkiyi güçlendirdi. Şimdilik o iş fırsatını hem düşünüyorum hem de tereddütlüyüm, herkesten uzak bir yerde sıfırdan başlamak zor geliyor ancak onun bu duruşu hoşuma gitti. Şuan daha iyiyiz güvenimi tazeledi, ortak dostlarımızla da buluşup konuşma fırsatımız oldu. Onlar da evli çiftler ve ne yazık ki benzer durumları onlar da yaşamışlar, eşim erkek olan dostumuzun yanına iş yerine gidince kadın kadına oturup konuştuk. Kafamda bazı şeyler daha da netleşti, bu konuşmaların içeriğini uzun uzun anlatamamakla birlikte neticede güven tazeledim diyebilirim.

Umarım pişman olmam, aslında övgüyle bahsetmedim hatta olanın azını söyledim, bakın benim kocam böyle der gibi olmasın diye. Özetle evine bağlı (!) sevgi dolu biridir. Nasıl böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Aldatmadım arkadaşça konuştum bunlar dışarıdan okununca evet flört gibi anlaşılıyormuş bunu sen deyince anladım vs dedi. Şimdilik bir şans daha verdim tabi bazı birtakım şartlarla, mesela uzun bir süre çocuk istemediğimi belirttim. Zaten bu durumu atlatamazsam örneğin aradan beş ay altı ay geçer hâlâ ben bunları düşünüp üzülür durursam yapılacak başka bir şey yok malesef, ayrılırız... Çünkü kendi üzüntümle ne ben ne o mutlu olabiliriz...
Yalan dolan herşeyi o telefonu kırmasından belli daha neler vardı içinde kim bilir. 🙁

Yalan dolan herşeyi o telefonu kırmasından belli daha neler vardı içinde kim bilir. 🙁
o gün bayağı kurcalamıştım, bunlar dışında bir şey yoktu, olanın da ( insta konuşmaları) tek tek fotoğrafını çekip kendi mail adreslerime gönderdim. Erkekler için aldatmak yatakta başlıyor sanırım, bizler içinse birine bakması yeterli. Bu yüzden beni anlamıyor, aldatmadım o niyetle de kimseye yaklaşmadım diyor. Evet zor bir süreçten geçiyoruz ve şimdilik durumumuz iyi diyebilirim.

Lütfen bi süre sonra bize çok iyi olduğunuzu, eşinizin istediği şansı vererek çok doğru bi karar verdiğinizi yazın:) Bu tarz konuların olumlu da sonuçlanabileceğini görelim bilelim:)

Lütfen bi süre sonra bize çok iyi olduğunuzu, eşinizin istediği şansı vererek çok doğru bi karar verdiğinizi yazın:) Bu tarz konuların olumlu da sonuçlanabileceğini görelim bilelim:)
İnşallah bunu en çok ben istiyorum...

Siz de böyle bir konudan muzdaripseniz ya da bana tavsiye vermek isterseniz özelden mesaj yazabilirsiniz.
Bu konudan muzdarip değilim ama görgüsüz gibi şükür oh maşallah benim başıma gelmedi demek de size büyük terbiyesizlik olur. Ben sadece yarin ne olacağını bu duruma her kadının da gelebileceğini söylemek istiyorum.. Özelden bir kaç şey yazacağım sanırım. Çünkü burda kimseyle takışmak istemiyorum. Konuya çok farklı bakıyorum ben.

Aldatan erkeklerin genel huyudur zaten ilgili olmak. Sosyal medyayı kapatsanda sizden habersz farklı hesaplar açar ya da reelde yine aldatır çünkü bu bşr huy. Onu kapat bunu kapat ömür de geçmez . İlişkiyi güven ayakta tutar. Hele bir de hamile kalın çocuğunuz olsun neler çekeceksiniz adamın arkasından şüphelerle
Neden hamile kalıp çocuk olunca aldatma ihtimali daha cok mu oluyor erkeklerin?Çok anlamadım bağlantısını

Biraz içimi dökmek istedim. Eşimle 4 senelik ilişkimiz var, yaklaşım 1 senelik de evliyiz. İlişkimiz örnek gösterilecek cinstendi. Hayat müşterek ama eşim benden fazla çalışır üstüne ev işlerine de yardımcıdır. Bir de gerçekten ilgilidir. Hatta öyle ki bazı arkadaşlarım için eşim ideal eş, çok seviyor her şeyi yapıyor... Muhteşem giden bir evliliğimiz vardı. Size şöyle söyleyeyim bir gün bir dizide inci kolye görürüm, aa ne güzelmiş ben de çok beğeniyorum inci kolyeleri derim, bir hafta on güne inci kolye küpe seti gelir hediye eder. Bazen ben işteyken eve gelirim romantik bir sofra kurulmuştur. Ben eşim bana ne kadar da aşık derken bir şeyi atlamışım. Adam kasanova yani olayı bu. Kadınlarla ilgilenmek!
Ben hem eşime olan güvenimden hem de kişilerin özel hayatına olan saygımdan 4 sene boyunca bir kere bile telefonunu kurcalamadım, o kim kiminle görüştün demedim. Hatta öyle ki eşimin sosyal medya hesaplarının hatta telefonunun şifresi dahi bende yoktu. (DOĞUM GÜNÜMDE KURCALAMAYACAĞIMI DA BİLDİĞİNDEN PARMAK İZİMİ TELEFONUMA TANIMLATTI BUNDAN Bİ KAÇ AY ÖNCE) Bazı akşamlar arkadaşlarıyla program yapmasına bile karışmam, sıkmak istemem. Ta ki içimde beliren şüpheye kadar. Beni şüphelendirecek bir şey yapmadı ama rüyamda aldatıldığımı gördüm. O hafta sonu ben de şehir dışında ailemin yanındaydım. Zaten işlerimden dolayı da sık sık şehir dışına çıkarım eve dönmeden aileme uğrarım bir iki gün kalıp eve gelirim. Gelelim hafta sonuna... Cumartesi sabahı rüyamda aldatıldığımı görerek uyandım. O gün eve dönmeye karar verdim, eşimi aradım eve geliyorum diye. Canımın içi annenlerde pazar günü de kalacaktın dedi??? Ne o hayırdır evim değil mi istediğim zaman dönerim, dedim. İyi ama arkadaşlarıyla plan yapmış ben yokum diye, rakı içmeye gidilecekmiş. Bana sormadan iyi plan yapmışsın aferin deyip eve geldim. Yine de kısıtlamadım, tamam madem sözün var git ama bir daha olmasın dedim. Akşam 23.00te eve gel dedim. Öyle de yaptı akşam eve geldi tabi kafalar bir milyon. Yine her zamanki kasanova erkeğim, seni seviyorumlar çok güzelsinler havada uçuşuyor. Derken biraz sızdı, telefonunu aldım sosyal medyasına baktım bir kaç kızla yazışması var. ŞOK OLDUM. Konuşmaları bana kalırsa flört gibiydi. Kadınlar buna bu kadınlara yürümüş. Çok sinirlendiğim için böyle tabirler kullanıyorum kusura bakmayın. Hemen uyandırdım hesap sordum telefon çarpıldı. Deliller yok olmadı tabi. Çünkü her konuşmanın fotoğrafını çektim. Ayrıca o yazıştığı kadınların hepsi arkadaşı, kendi insta.sından yazıyor ve tahmin edeceğiniz gibi eşimin instagram hesabı benimle olan fotoğraflarıyla dolu. Kadınlarınki ayrı bi midesizlik. Hatta kadınlardan birine eşimi çok seviyorum ama arkadaşça sohbet edebiliriz demiş. Bana açıklaması da öyle hepsi de arkadaşı ve arkadaşça sohbetler. Bu kadınlardan biri eski arkadaşı yıllarca onu sevmiş ve itiraf etmiş üstelik biz nişanlıyken, eşim de beni çok sevdiğini söylemiş ama güya arkadaşlıkları bozulmasın diye kıza şans vermiş. Kız da arkadaş kalalım dediği için bir iki kere benden habersiz buluşmuşlar.
Her şeyimi ayarladım evi terk etmek için ama yalvardı yakardı, üç gün ağladı sızladı, bir şans ver nolursun haketmiyor muyuz dedi. Ben cevap veremedim evdeyim hâlâ. Bana kendini ispatlamak için instagram facebook ne varsa kapattı ve eski tuşlu bir telefona geçti. İş telefonunun şifresini verdi. Her zaman da ortada bırakır zaten telefon saklama huyu yoktur.
Eşimi çok seviyorum, belki yaptığı tüm çabalar boşunadır zaten sevdiğim için kalmaya devam ediyorum. Ama bilmiyorum güvenin kırılması çok çok zor bir durummuş. Bundan sonra başında gardiyan gibi o kim bu ne deyip sürekli kontrol altında mı tutacağım bilmiyorum.
Sizlerden benzer bir durum yaşayıp sonra ilişkisi daha iyiye giden, güven duygusunu yeniden toplayan biri var mı... Cevap verirseniz çok sevinirim.
UZUN UZUN ANLATTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ANCAK EŞİMİN İLGİLİ BİRİ OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEDİM SONRA BU YAPTIĞI ŞEYLE NE KADAR ÇELİŞKİLİ BİR HAYATI OLDUĞUNU ANLAMANIZI İSTEDİM. OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
Konuşmaların içeriğini bilmiyorum ama eşimi seviyorum demiş.Buluşmaları çok üzücü olmuş demek ki eşiniz ilgiyi seviyor.Buluşmasalardı bir şey yok derdim ama buluşmuşlar bilemedim

Merhaba geçen gün katıldığım bir webnarda yüzde 70 80 oranında aldatmadan sonra iliskilerin devam ettiğini söylemişti konuşmacılar . Eşiniz pişman sizde barışmak istiyorsunuz sagalm bir çift terapisine gidin ve onarın yara almis noktaları

En iyi mükemmel erkek olsa da ben bu kadar serbest bırakılmasını doğru bulmuyorum. Tabi ki erkeğin karakteriyle de alakalı yapacak olan 2.tel alır yine yapar ama en azından baştan o kadar rahatlığa alışmamalı. Şimdi kim o deyince cevap verir 3 ay sonra yeter çok sıktın demeye başlar. Bence güven tek kullanımlıktır. Bir defa gidince kolay kolay yerine gelmez

Ben varım 🙋 Evlendikten 3 ay sonra yaptı. Arkadaş dediği kadınlar değil ama yabancılardı. Anasının evine gönderdim. Bir hafta sonra kayınpeder geldi 8 saatlik yol yapıp. Kp'yi çok severim ve çok sayarım. Evde ağlıyor bir haftadır, ben vekilim bir daha asla olmayacak, ufacık bir şey bile olsa beni ara ben gebertirim onu dedi. Parkta çocuklar kavga ederde ebeveynler barıştırır ya 🤣🤣🤭🤭 Ben de şans verdim. 3 sene oldu, kesinlikle yapmadı bir daha. ikimizin de telefon şifreler ortada. Sosyal medya hesaplarına bakabilirim ama bakmıyorum bile artık.

İlk başta hep bu stresle yaşayamam,hep kontrol edemem. Hayat boyu güvenemem. Hep gerginlik demiştim ama öyle olmadı. Bazen erkekler ilk 2 yıl evlendiklerini ve yapmaması gereken şeyleri tam idrak edemiyorlar. Böyle olaylarda ulan ben sorun olmaz sandım ama sorunmuş diye gözü açılıyor. Bence kocanızda karımı seviyorum dedim sorun olmaz işte saftorikliğine düşmüş. Benimki de düşmüştü. Zaman içinde zaten tekrar güveniyorsunuz, o da sizi gerçekten seviyorsa bu güveni kırmamak için elinden geleni yapıyor.

Ben şartlarınızı ciddi sunup,bir daha olması halinde kesinlikle ayrılacağınızı söylemenizi tavsiye ediyorum. Neleri yapmasının sizi kıracağını da tek tek çocuğa anlatır gibi anlatın.

Ben mi anlamadim okudugumu acaba afam napmis ki? Yani arkadaslari olamaz mi konusamaz mi?
Benim tanımadığım arkadaşlarıyla laçka samimi bir muhabbeti varmış, ben ortak ya da tanıdığım arkadaşlarıyla sohbet etmesine buluşmasına hiç bir zaman hayır demem, güveniyordum çünkü ona. Ama instada laçka laçka sohbetler kızın ona asılması onun da bu duruma karşı koymaması, istemem yan cebe koy tavırları vardı. Güya arkadaşlık... Ama biliyoruz benim de erkek arkadaşlarım var hiç biriyle karşılıklı samimi sohbetlere girmiyoruz.

Ben varım 🙋 Evlendikten 3 ay sonra yaptı. Arkadaş dediği kadınlar değil ama yabancılardı. Anasının evine gönderdim. Bir hafta sonra kayınpeder geldi 8 saatlik yol yapıp. Kp'yi çok severim ve çok sayarım. Evde ağlıyor bir haftadır, ben vekilim bir daha asla olmayacak, ufacık bir şey bile olsa beni ara ben gebertirim onu dedi. Parkta çocuklar kavga ederde ebeveynler barıştırır ya 🤣🤣🤭🤭 Ben de şans verdim. 3 sene oldu, kesinlikle yapmadı bir daha. ikimizin de telefon şifreler ortada. Sosyal medya hesaplarına bakabilirim ama bakmıyorum bile artık.

İlk başta hep bu stresle yaşayamam,hep kontrol edemem. Hayat boyu güvenemem. Hep gerginlik demiştim ama öyle olmadı. Bazen erkekler ilk 2 yıl evlendiklerini ve yapmaması gereken şeyleri tam idrak edemiyorlar. Böyle olaylarda ulan ben sorun olmaz sandım ama sorunmuş diye gözü açılıyor. Bence kocanızda karımı seviyorum dedim sorun olmaz işte saftorikliğine düşmüş. Benimki de düşmüştü. Zaman içinde zaten tekrar güveniyorsunuz, o da sizi gerçekten seviyorsa bu güveni kırmamak için elinden geleni yapıyor.

Ben şartlarınızı ciddi sunup,bir daha olması halinde kesinlikle ayrılacağınızı söylemenizi tavsiye ediyorum. Neleri yapmasının sizi kıracağını da tek tek çocuğa anlatır gibi anlatın.
Çok çok sevindim ilişkinizin düzelmesine, aynı yollardan geçiyoruz, umarım ne siz ne de ben bu durumu bir daha yaşarız.

Benim tanımadığım arkadaşlarıyla laçka samimi bir muhabbeti varmış, ben ortak ya da tanıdığım arkadaşlarıyla sohbet etmesine buluşmasına hiç bir zaman hayır demem, güveniyordum çünkü ona. Ama instada laçka laçka sohbetler kızın ona asılması onun da bu duruma karşı koymaması, istemem yan cebe koy tavırları vardı. Güya arkadaşlık... Ama biliyoruz benim de erkek arkadaşlarım var hiç biriyle karşılıklı samimi sohbetlere girmiyoruz.
Anliyorum ama asiri genelleme yapma hatasina dusmeyin.sorun o kadinlarla samimi olmamasini istememeniz.eger her seyden kisitlarsaniz baski altinda daha fazlasini yapar ve iliskiden sıkılır.siz de o da...
Sosyal medyayi ileride yine acacaksa bence kapattirmayin ama takip edin ve bunu yapmasini isyemediginizi soyleyin.ama disari cikmasina karismayin.tuslu telefona karismayin bence evliliginiz cok guzel ve nitekim mutluymussunuz.ben bogulurum sahsen birden bi cenderenin icine girsem.insanlarin evlenince kisilik degistirmesinin nedeni de bu bence.adam boyle kapaninca eski romantik erkek olmayacak ki...bi sure sonra sıkılacak ve sıkıcı,monoton bi adam olacak.siz sinirli agresif bir es.cok abartmadan tedbir alin.

Evet o kadar çok haklısınız ki... Bunu biliyorum fark etmeseydim hata olduğunu düşünmeden yine aynı şekilde devam edecekti. Bunu da konuştuk, zaten hayır demiyor ki, sen söyleyince konuşmaları yeniden okudum evet dışarıdan okuyan biri bunu flört sanabilir ama benim niyetim bu değildi, arkadaşça olduğunu düşünüyordum, diyor. Bu gerçekle yaşamak benim için de çok zor. Yine dediğiniz gibi, empati kurmasını da istedim. Aynısını ben yapsaydım kabul edilebilir mi dedim. Uzun süre düşündü, kabul edilebilir bir şey değil ama bana olan sevgini biliyorum bu sebeple şans verirdim her şeyi düzeltebilmen için dedi.
Eşim kesinlikle çok çok kurnaz akıllı biri, bunun hep bilincindeydim, sadece kadınlar konusunda gözü gönlü tok biri olduğuna fazlaca emin olduğumdan bu kurnazlığı bana karşı kullanacağına ihtimal vermedim. Ama yanılmışım...
Eşiniz hala sizi kandırmaya çalışıyor. Keşke flört etmek hoşuma gitti yaptım diye dürüstçe cevap verseydi. Dışardan bakınca flört gibi anlaşılmıyor demiş ama eşiniz flört etmiş, ve evet niyeti de flört etmekti. Yoksa arkadaş veya başka biri, kim hoşuna gitmeyen biri ile konuşur, ona zaman ayırır? Hala yalan söylemesi ve sizi kandırabileceğini düşünmesi size saygı duymadığı izlenimini uyandırdı bende.

Çok çok sevindim ilişkinizin düzelmesine, aynı yollardan geçiyoruz, umarım ne siz ne de ben bu durumu bir daha yaşarız.
Umarım 😊 Ama tavsiyem gözünü korkutmam,şartlarını sunman ve son şansı olduğunu hissettirmen. Çünkü arkadaşım ayağına ufak flörtler hoşuna gidiyor eşinin belli🤭

X