Özgürlük de bir yere kadar, ben de eşimi kısıtlayanlardan oldum.

Adam kasanova,ruhu bu.. seviyor flörtleri ve alışmışta..yapmazsa sıkılır ruhu daralır bu adamın. Bir süre yapmaz evet,sonra yine bir şekilde kapılır heyecanın dayanılmaz hafifliğine. Ortada sanırım tek gerçek var,artık siz eski siz değilsiniz. Eski sen aldatılmadığınu düşünerek relaks takılan biriydin,artık beynin adamı aldattı olarak kaydetti. Adamda aldattığının yakalandığını fark eden adama dönüştü. Ortada sanimiyetsizlik perdesi gerildi şimdi. Kimse kimseye hesapsız ve doğal olmayacak. Ya kendini kandırıcaksın,ya da hep adama laf soka soka bir hayat,dedektife dönüşerek paranoyalarla gidecek bir hayat süreceksiniz..Tamamiyle yapı meselesi bu tercihlerin ve alınacak kararların zeminini oluşturan şey..Ben aldatılan bir kadın tanıdım. Adam karısına senden soğudum diye defalarca bağırıyor kadını sürekli ama sürekli aldatıyor 15 sene boyunca.. Kadın (adamın kariyerli bir mesleği var diye bence) adamı ısrarla boşamadığı gibi bir de övünüyor hergün onu yatağa atıyorum kocam değilmi beni tatmin etsin diyor..Adamda ne evlii ne boşanabilmiş vaziyette tost olarak kendince adrenalin arayışlarıyla hayatına devam ediyor. Kadın mevzuyu gurur yapmak yerine adamı etinden sütünden faydalanacağı sağmal ineğe çevirmiş. (Nasıl bir psikoloji ben çözemedim zaten) Bunu neden anlattım,tamamen senin kendini nasıl hissettiğinle alakalı bir durum vereceğin karar..Adam senin için ne ifade ediyor,hayatında nasıl bir yere sahip tüm bunları düşünerek karar alacaksın..

Kısıtlanmak kötü var ya mesela bir kadın olarak örnek vericem ben evli olsam özgürlüğüme düşkün olduğumdan yani adam illallah ederdi.Mesela şöyle bir şey var.Hani başka erkeklerle hiç konuşmazdım haremlik selamlık ama gece dışarı çıkmak isterdim (tek başıma) veya kuzenlerimle onların arkadaşlarıyla,hep evde istediğim yemeği yapardım en az 10 sene çocuk istemezdim zaten benim yükselen de akrep pek sevmeyiz çocuk mocuk yani ben bunları yapmak istersem beyler neler yapmaz boşverrrrr gidenler gitsinnnnnnnnnnn 🙂🙂🙂

Zaten kk kadınlarına ayrılmak çok kolay 🤣 Kk Boşan Timi kurun siz. Bir erkeğin nette sohbet etmenin çok büyük bir problem olmadığını düşünmesi çok abes değil. Çünkü aktif ve sosyal biriyse, hayatı boyunca bir çok insanla sohbet ediyor oluyor zaten. Bende evlenmeden önce birçok insanla sohbet ederdim. Evlendikten sonra bıraktım. Eşim sıkıntı olduğunu düşünmeyip devam etmiş çünkü havadan sudan ordan buradan konuşuyor. Kızın tekiyle sürekli Beşiktaş konuşmuş mesela. Ben de başta anlamadım. Sonra onu dinleyince anladım kafa yapısını. Uyardım, anlattım , 3 sene boyunca da hiç sıkıntı olmadı,çokta mutluyum maşallah. Ama siz anlamasınız. Sizin için anlamaya çalışmak,şans vermek, denemek yok. Hemen boşanın 😏 Yatakta bastıkta sarılıp aşkım demişiz gibi tepkiler. Çok büyük konuşmayın yalnız,öyle duruma düşersiniz ki ne atmış tutmuşum diye kendinizden utanırsınız 😊

Madem cok normal bir sey, siz evlenince neden biraktiniz bu tarz sohbetleri?
Suan yine baslasaniz esiniz de sizinle ayni sekilde karsilar mi?

Eşiniz flörtöz . Karakteri bu. Kendini ne kadar dizginleyebilir bilemem. Ama dizginleyemezse yaşlanıp artık ilgi görmediğine kani olduğunda durulur. Böyle adamlar market alışverişinde bile kadın görevliyle flörtöz konuşur. Bu onun tarzı gibidir. Yanlış olduğunu bilir ama çoğu zaman kendini bile bir yanlışlık olmadığına ikna eder. Kadın tavlamayı bilir. Şeytan tüyü var dedikleri tür bunlar. Umarım sizin için her şey güzel olur.

Huylu huyundan vaz-gec-mez. Bunu çok cok iyi öğrettiler buranın laflarını yabana atma başkada bisey demiyorum ha dersen ki bir kere yapması huyu olduğunu gösterir mi cevabım aynen öyle içinde olmasa böyle flörtöz konuşmaları kimse Yapmaz

Biraz içimi dökmek istedim. Eşimle 4 senelik ilişkimiz var, yaklaşım 1 senelik de evliyiz. İlişkimiz örnek gösterilecek cinstendi. Hayat müşterek ama eşim benden fazla çalışır üstüne ev işlerine de yardımcıdır. Bir de gerçekten ilgilidir. Hatta öyle ki bazı arkadaşlarım için eşim ideal eş, çok seviyor her şeyi yapıyor... Muhteşem giden bir evliliğimiz vardı. Size şöyle söyleyeyim bir gün bir dizide inci kolye görürüm, aa ne güzelmiş ben de çok beğeniyorum inci kolyeleri derim, bir hafta on güne inci kolye küpe seti gelir hediye eder. Bazen ben işteyken eve gelirim romantik bir sofra kurulmuştur. Ben eşim bana ne kadar da aşık derken bir şeyi atlamışım. Adam kasanova yani olayı bu. Kadınlarla ilgilenmek!
Ben hem eşime olan güvenimden hem de kişilerin özel hayatına olan saygımdan 4 sene boyunca bir kere bile telefonunu kurcalamadım, o kim kiminle görüştün demedim. Hatta öyle ki eşimin sosyal medya hesaplarının hatta telefonunun şifresi dahi bende yoktu. (DOĞUM GÜNÜMDE KURCALAMAYACAĞIMI DA BİLDİĞİNDEN PARMAK İZİMİ TELEFONUMA TANIMLATTI BUNDAN Bİ KAÇ AY ÖNCE) Bazı akşamlar arkadaşlarıyla program yapmasına bile karışmam, sıkmak istemem. Ta ki içimde beliren şüpheye kadar. Beni şüphelendirecek bir şey yapmadı ama rüyamda aldatıldığımı gördüm. O hafta sonu ben de şehir dışında ailemin yanındaydım. Zaten işlerimden dolayı da sık sık şehir dışına çıkarım eve dönmeden aileme uğrarım bir iki gün kalıp eve gelirim. Gelelim hafta sonuna... Cumartesi sabahı rüyamda aldatıldığımı görerek uyandım. O gün eve dönmeye karar verdim, eşimi aradım eve geliyorum diye. Canımın içi annenlerde pazar günü de kalacaktın dedi??? Ne o hayırdır evim değil mi istediğim zaman dönerim, dedim. İyi ama arkadaşlarıyla plan yapmış ben yokum diye, rakı içmeye gidilecekmiş. Bana sormadan iyi plan yapmışsın aferin deyip eve geldim. Yine de kısıtlamadım, tamam madem sözün var git ama bir daha olmasın dedim. Akşam 23.00te eve gel dedim. Öyle de yaptı akşam eve geldi tabi kafalar bir milyon. Yine her zamanki kasanova erkeğim, seni seviyorumlar çok güzelsinler havada uçuşuyor. Derken biraz sızdı, telefonunu aldım sosyal medyasına baktım bir kaç kızla yazışması var. ŞOK OLDUM. Konuşmaları bana kalırsa flört gibiydi. Kadınlar buna bu kadınlara yürümüş. Çok sinirlendiğim için böyle tabirler kullanıyorum kusura bakmayın. Hemen uyandırdım hesap sordum telefon çarpıldı. Deliller yok olmadı tabi. Çünkü her konuşmanın fotoğrafını çektim. Ayrıca o yazıştığı kadınların hepsi arkadaşı, kendi insta.sından yazıyor ve tahmin edeceğiniz gibi eşimin instagram hesabı benimle olan fotoğraflarıyla dolu. Kadınlarınki ayrı bi midesizlik. Hatta kadınlardan birine eşimi çok seviyorum ama arkadaşça sohbet edebiliriz demiş. Bana açıklaması da öyle hepsi de arkadaşı ve arkadaşça sohbetler. Bu kadınlardan biri eski arkadaşı yıllarca onu sevmiş ve itiraf etmiş üstelik biz nişanlıyken, eşim de beni çok sevdiğini söylemiş ama güya arkadaşlıkları bozulmasın diye kıza şans vermiş. Kız da arkadaş kalalım dediği için bir iki kere benden habersiz buluşmuşlar.
Her şeyimi ayarladım evi terk etmek için ama yalvardı yakardı, üç gün ağladı sızladı, bir şans ver nolursun haketmiyor muyuz dedi. Ben cevap veremedim evdeyim hâlâ. Bana kendini ispatlamak için instagram facebook ne varsa kapattı ve eski tuşlu bir telefona geçti. İş telefonunun şifresini verdi. Her zaman da ortada bırakır zaten telefon saklama huyu yoktur.
Eşimi çok seviyorum, belki yaptığı tüm çabalar boşunadır zaten sevdiğim için kalmaya devam ediyorum. Ama bilmiyorum güvenin kırılması çok çok zor bir durummuş. Bundan sonra başında gardiyan gibi o kim bu ne deyip sürekli kontrol altında mı tutacağım bilmiyorum.
Sizlerden benzer bir durum yaşayıp sonra ilişkisi daha iyiye giden, güven duygusunu yeniden toplayan biri var mı... Cevap verirseniz çok sevinirim.
UZUN UZUN ANLATTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ANCAK EŞİMİN İLGİLİ BİRİ OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEDİM SONRA BU YAPTIĞI ŞEYLE NE KADAR ÇELİŞKİLİ BİR HAYATI OLDUĞUNU ANLAMANIZI İSTEDİM. OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
Bu konuyla ilgili size birşey diyemem ama sizin adınıza üzüldüm.Herşey güzel giderken illa bir pürüz çıkaran insanlar maalesef hep heves kırıyor..

Flörtöz tipler hiç değişmiyor.bir iki tane var benim çevremde gayet uzun evlilikleri var tam yatak aldatması değil ama ısrarla flört muhabnetleri gizli iltifatlar modunda.karısı yakaladı birinin biz arkadaşça görüşüyorduk sen yanlıs anladın falan diyip kadını kandırdı 2 3 ay gecti yeniden flörtöz mod.can cıkar huy cıkmaz diye bosuna denmemiş

Kendimi kandırmak ya da kandırılmak asla istemem, hayatta tanıdığım -annemden sonra- en merhametli vicdanlı insan eşimdir. Ve onun hayatta en sevdiği varlığı uzebilmesini anlayamıyorum. Senin üzüleceğini bilseydim hiç kimseyle konuşmazdım demişti. Bir süredir bakmamıştım onun profiline evet hesaplarını açtı, çok da ilgilenmedim ama bugün farkettim ki sosyal medya detoksu yapmış, benimle olan hariç fotoğraflarını silmiş arkadaş sayısını da azaltmış. Sanıyorum ki beni Üzmek istememek konusunda samimi. Herhangi bir direktif vermeden neler yapabileceğini izliyorum. Bu süreçte bir kaç günlüğüne seyahate çıktık kendisi korona konusunda aşırı takıntılı olduğundan denize havuza giremesek de güzel vakit geçirdik arada sırada durduk yere suratım asılmaya devam etti ama hiç moralini bozmadan sürekli benim moralimi yüksek tutmaya çalıştı. Bakalım zaman bize neler gösterecek..

Kendimi kandırmak ya da kandırılmak asla istemem, hayatta tanıdığım -annemden sonra- en merhametli vicdanlı insan eşimdir. Ve onun hayatta en sevdiği varlığı uzebilmesini anlayamıyorum. Senin üzüleceğini bilseydim hiç kimseyle konuşmazdım demişti. Bir süredir bakmamıştım onun profiline evet hesaplarını açtı, çok da ilgilenmedim ama bugün farkettim ki sosyal medya detoksu yapmış, benimle olan hariç fotoğraflarını silmiş arkadaş sayısını da azaltmış. Sanıyorum ki beni Üzmek istememek konusunda samimi. Herhangi bir direktif vermeden neler yapabileceğini izliyorum. Bu süreçte bir kaç günlüğüne seyahate çıktık kendisi korona konusunda aşırı takıntılı olduğundan denize havuza giremesek de güzel vakit geçirdik arada sırada durduk yere suratım asılmaya devam etti ama hiç moralini bozmadan sürekli benim moralimi yüksek tutmaya çalıştı. Bakalım zaman bize neler gösterecek..
Eşiniz çok iyi bir manipulatör.Bir avukatı kandırmayı başarabilecek kadar iyi hemde...Eğer bu durumun önüne geçmezseniz hayatınız boyunca manipule edileceksiniz.Genç bir kadının hayatını bu şekilde geçirmesine üzüldüğüm için yazıyorum lütfen kızmayın

Eşiniz çok iyi bir manipulatör.Bir avukatı kandırmayı başarabilecek kadar iyi hemde...Eğer bu durumun önüne geçmezseniz hayatınız boyunca manipule edileceksiniz.Genç bir kadının hayatını bu şekilde geçirmesine üzüldüğüm için yazıyorum lütfen kızmayın
Peki eline ne geçecek ki ? Benimle evli kalması ona ne kazandırıyor ? Boşansa Bana muhtaç mi ? Işinde gücünde hayatına devam eder? Niye boşanmak istemesin? Ben boşanmak istediğimi söylediğimde neden makul bir şekilde konuşup protokol yapamadık? Benim ondan maddi anlamda bir talebim olmayacağını biliyor. Niçin inatla devam etmek iştesin? Yani sırf sevdiği kişiye hayatı zehir etmek için evliliğe devam etmek istiyor olamaz. Çocuğumuz da yok, kedilerimizi veremem onlar bizim çocuklarımız demişti, kedilerimiz dışında paylaşamayacağımız bir şeyimiz yok. Öyle iken sizce niye manipulasyonlarla bu ilişkiye devam etmek istesin ?

Ben de sizi üzmek istemem ama eşiniz tam bir profesyonel gibi davranmış. Siz de o kadar müsaitsiniz ki inanmaya, kanmaya... Kızmayın lütfen ama öyle.
Bundan sonra hep tetikte olucaksınız ki olun da zaten. Böyle şüpheyle yaşamak üzücü. İnşallah yanılırız ne diyelim.

Evden gitmek kolay değilmiş... Bir kere burada bürom var ailem başka bir şehirde, burayı bırakıp onların yanına gitsem yeniden iş kurmak büro vs bunlar gözümde büyüyor hatta kpss'ye girip bir kuruma atanıp, tayini bahane edip aileme de o şekilde ayrıldığımızı anlatmayı düşündüm. Kim bilir belki de böyle olur. Bir daha böyle sever miyim bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz, tek umudum belki bu olaylar bir dönüm noktası olur, eski huzurlu günlerimizi özledim. Güvenimi sarstı, onu geçtim kendime olan saygımı sarstı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, bu görüştüğü insanlar benim tanımadığım ama onun çevresinden olan insanlar. O kadınların gözünde saf/salak belki de aciz göründüm. Ben gururla insanların içinde salınırken belki bazıları arkamdan ah vaah dediler, bunun eşi de bilmem kiminle görüşüyor dediler... Bunları düşündükçe zaten şuanda bulunduğum yerden kaçıp gitmek istiyorum. Ama kaçıp gitmek hele serbest çalışan bizler için çok zor. Düşünün bir iş yeriniz var bunu kapatıp yeniden açmanın zorluğunu... Ailene durumu izah etmenin güçlüğünü... Hele ailenizde benimkinde olduğu gibi sağlık problemleri varsa... Herkese mutlu görünmek, güçlü görünmek zorundasınız.
Bir de bunca zaman hayatım boyunca sadece onunla olan ilişkimde değil her ilişkimde kişisel hayata değer veren kimseye karışmayan, nedenniçin diye sorgulamayan ben şimdi elime alıp kuruntularla telefonları kurcalayan birine mi dönüşeceğim. Zaten biraz konuşsak ister istemez laf sokarken buluyorum kendimi. Huzur mu kaldı yuvada.. Saat kaç olmuş yatağa gidemiyorum... Umarım bundan altı ay sonra buraya gelip güzel şeylerden bahsedip umut hâlâ var diyebilirim...
Merhaba,yorumların hepsini okumaya vakit bulamadım lakin genel bir izlenim edindim. Özellikle Biaaaaa Biaaaaa nin söyledikleri çok mantıklı. Şu an hem babanızdan dolayı beklemeniz gerekecek hem de bosanirsaniz en ufak bir duygusal boşlukta bir şans daha verseydin diye kendinize kizacaksiniz. Anladığım kadarıyla gayet aklınız başınızda(yaşınızı sorabilir miyim?). Kpss ile atanmak çok mantıklı, hem uzaklaşmış olursunuz hem de aileniz için mazeret olur. Güven için de (ne kadar doğru olmasa da) pat diye gelip söylemeyin uzaktan bı goemleyin yalan söylüyor mu olduğu yerlere dair.(hatta aileniz yakın ise onlarda kalıp onlara da eşinize sürpriz yapacağınız için orda olduğunuzu söylemelerini falan tembihleyin ya da başka şeyler)
Bu kontrollerde yipranacaksi iz ama (1)ya adam yola gelirse güven tazelenmiş olacaksiniz ya da(2) istemediğimiz muhtemel durumla karşılaşırsanız önce foto vs çekip sonra suç üstü yapıp anlasmaliya mecbur bırakacaksınız.
Çocuk için de tedbirli olun lütfen😔
Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲

Peki eline ne geçecek ki ? Benimle evli kalması ona ne kazandırıyor ? Boşansa Bana muhtaç mi ? Işinde gücünde hayatına devam eder? Niye boşanmak istemesin? Ben boşanmak istediğimi söylediğimde neden makul bir şekilde konuşup protokol yapamadık? Benim ondan maddi anlamda bir talebim olmayacağını biliyor. Niçin inatla devam etmek iştesin? Yani sırf sevdiği kişiye hayatı zehir etmek için evliliğe devam etmek istiyor olamaz. Çocuğumuz da yok, kedilerimizi veremem onlar bizim çocuklarımız demişti, kedilerimiz dışında paylaşamayacağımız bir şeyimiz yok. Öyle iken sizce niye manipulasyonlarla bu ilişkiye devam etmek istesin ?
Eşiniz sizi sevmiyor demedik,seviyor ama sizin istediğiniz gibi değil.Bir çok kişininde söylediği gibi eşinizin yapısı flörtöz. Kendini en fazla bir süre durdurabilecek,sonra yakalanmamak için üst düzey önlemler alarak devam edecek.Boşanmak bir erkek için prestij kaybıdır.Neden elinde düzenli bir hayat, uyumlu avukat bir eş belki gelecekte olacak bir çocuk.. Sizinle evli kalması ona bunları kazandırır.Siz ise geri kalan hayatınızı hep şüphe ile geçireceksiniz.Neden kendinize bunu yaptığınızı anlamasam da umarım her şey istediğiniz gibi olur

Merhaba,yorumların hepsini okumaya vakit bulamadım lakin genel bir izlenim edindim. Özellikle Biaaaaa Biaaaaa nin söyledikleri çok mantıklı. Şu an hem babanızdan dolayı beklemeniz gerekecek hem de bosanirsaniz en ufak bir duygusal boşlukta bir şans daha verseydin diye kendinize kizacaksiniz. Anladığım kadarıyla gayet aklınız başınızda(yaşınızı sorabilir miyim?). Kpss ile atanmak çok mantıklı, hem uzaklaşmış olursunuz hem de aileniz için mazeret olur. Güven için de (ne kadar doğru olmasa da) pat diye gelip söylemeyin uzaktan bı goemleyin yalan söylüyor mu olduğu yerlere dair.(hatta aileniz yakın ise onlarda kalıp onlara da eşinize sürpriz yapacağınız için orda olduğunuzu söylemelerini falan tembihleyin ya da başka şeyler)
Bu kontrollerde yipranacaksi iz ama (1)ya adam yola gelirse güven tazelenmiş olacaksiniz ya da(2) istemediğimiz muhtemel durumla karşılaşırsanız önce foto vs çekip sonra suç üstü yapıp anlasmaliya mecbur bırakacaksınız.
Çocuk için de tedbirli olun lütfen😔
Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲

Teşekkürler 30 yaşındayım. Ben yine kendi adıma bir süresonra kontrolü filan bırakacağımı söyleyebilirim çünkü bana gire değil, kendime yakıştıramıyorum öyle elimde onun telefonuna bakmayı... teşekkür ederim iyi niyetli tavrınız için 😊

Sosyal medyada özelden hiç tanımadığı bir kızla Beşiktaş konuşması masum değil kusura bakmayın. Türk erkeği bu saf ayağına yatmasınlar. Bende Beşiktaşlıyım bazı sayfaları takip ediyorum Beşiktaş ayağına başlıyor o konuşmalar sonrasını biliyorum. Çünkü sıkı bir lig takipçisiyim. Tanımadığı kadınla ne futbol muhabbeti edecek sosyal medyada, sadece yakınlaşmak için bahane. Amerikalı bir erkekten bahsetsek tamam diyeceğim ama görmemiş, doymamış, aç erkeklerimiz bu, asla ama asla güvenmem öyle tanımadığı kadınla maç muhabbetine falan.

bir beşiktaşlı olarak hele de üniversite dönemimde daha aktif ilgilenirken öyle çok gördüm ki bende.
ha tabi her takımdan adam yapıyor bunu da ben takımdaşımı görünce özellikle belirttim.
bunların bi de güya mekanda erkek erkeğe maç izlerken, evli barklı olup gene de yavşayanları var. o da ayrı.

Teşekkürler 30 yaşındayım. Ben yine kendi adıma bir süresonra kontrolü filan bırakacağımı söyleyebilirim çünkü bana gire değil, kendime yakıştıramıyorum öyle elimde onun telefonuna bakmayı... teşekkür ederim iyi niyetli tavrınız için 😊
Kendinize yakistiramasaniz bile içiniz rahat etmeyeceği için devam edeceksiniz emin olun😔 seven insanın aldandigini (aldatılmak değil kastım, ALDANMAK) anlamasi gerçekten zaman alıyor. Lakin umarım ki eşiniz sizi kaybetme korkusuyla kafasına dank eder ve kendine çeki düzen verir🤲 onun mesleği ne?

Size diyebileveğim tek şey çok çabuk affetmişsiniz. Nasıl bu kadar çabuk yumuşayabildiniz hiç anlamadım. Üzüldüm de :KK43:
Bir yere gidemeyince aynı evin içinde öyle oluyor ne kadar aynı evin içinde konuşmadan sürdürebilirsiniz ki üstelik karşınızdaki sürekli konuşmaya uğraşırken... hemen affetmek değildi sadece konuşmaya başladık Sonra bir şeyleri telafi etmeye çalıştı. Bu süreçte işlerim de devam etti bir arkadaşıma şehir dışına filan kaçamadım.. geçenlerde seyahate çıktık bana iyi gelmesini istedi çok sinirliydim de.. yatışmam için gezdik dertlestik.. eşimin ailesine ben çok küçükken gitmişiz beni hatırlıyor onu filan anlattı hoş romantik zamanlarimiz da oldu ne yalan söyleyeyim... tek istediğimkafamda bu yaşadıklarımızı atlatabilmek ve onu kendi kafamda haklı çıkarabilmek ama malesef haklı hiç bir yani olmadığı için ben bu gerçekle yaşayacağım..

Canım benim pek samimi olmadığım bi tanıdık erkek nişanlısıyla yaşıyordu. Kız da cok iyi bi kızdı. Dışarıdan gör. Adam bi romantik bi sürprizler pahali hediyeler vs. Bu adam bu kıza aşık dersin. Adam bana kızın olmadığı bi adam yürümeye çalıştı. Nişanlısını defalarca aldattığını evliliğin farkli o isin farkli olduğunu anlattı. Kız sağlıkci ve nobette calisirken bu adam da bekarlık yaşıyormuş başkalarıyla Şok oldum. Evlenmek demek ömrü beraber geçirmekmiş ama sadece onunla olucam demek degilmis bilmemne. Ben tepki gösterdim ve iletisimi kestim. Kız hala sosyal medyamda durur. Olaylardan haberi yok garibimin. Evlendiler. Adam hala aşklı böcekli paylaşımlarda bulunuyor falan. Hala beraber aşk dolu fotolar atılıyor. Yani diyecegim o ki bu erkeklerin aşk dolu rollerine laflarına o fotolara vs çok da güvenmeyin. Benim kimseye güvenim kalmadı bu konularda.

Niye onu seven, çok güvendiğini güzel karısını bıraksın? Bıraksın da başka adamlar mı kapsın?

Affetmenize bir şey diyemem. Hemen bırakmak zor olabilir ama çocuk falan hiç düşünmeyin bence. Bir kez aldatan adamın bir daha aldatmayacağına hiçbir güç inandıramaz beni. Zor. Biraz daha bu aşkı yaşayın, sevginizi tüketin.

X