özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

Ben de özgür ruhlu yay kadınıyım :KK70:
En iyi ben anlarım herhalde.
Açıkçası bana da gereksiz geliyor her gittiğim yeri haber vermek, yani haber vermesem aldatacak mıyım
Bende haysiyet yok mu, ben cafedeyim deyip aldatsam ne bilecek
Mesajdan göremez ki yüzümü, naptığımı
Bu işler biraz güven
Ben aksine özgür bırakılmayı ve karşımdakini özgür bırakmayı severim.
Ki bakalım nasıl davranacak kendi haline bırakınca.
Bir de kıskanacak bir şey olur kıskanırsın ama durduk yere neyden kıskanacaksın?
Benim aksine hoşuma gidiyor başka kadınlar yanımdakini beğenince, ben bir tek onun hareketine bakarım.
Gidip onlarla yılış yılış olmuyorsa kıskanmam.
Durduk yere icat mı çıkaracağım, kıskançlık kavga falan :KK70:

6 yıldır bir yay erkeğiyle beraberim.Yay burçları eşittir özgürlük.Eşimin yükseleni balık da biraz durumu kurtarıyor ordan.
:olamaz::olamaz:

Eşimle çıkmaya ilk başladığımız zamanlarda o da yay burcu geyiği yapıyordu.Ben de ikizler burcu geyiği yapıp onu susturuyordum.İkizler de yaylar kadar düşkün özgürlüklerine.O yüzden sorun yaşamıyoruz belki de.

O değil de burçlar hep yalan dolan yaa :KK53::KK53:

Ben burcları bilmem :KK70: kendisi sığınıyo bunun altına neden bana kızıyorsunuz hanımefendi ? :63:
Yay kadınıyım;
Kıskanırım da kıskanılmayı da severim. Bende özgür ruhluyum ama hesapta veririm, eşim karışınca da zoruma gitmez.
Özgürlük bu tip şeylerle kısıtlanılan birşey değil zaten.
Şu burçları bahane etmesin valla.
Benim anladığım; sende bana karışma bende sana karışmayım, herkes kendi halinde yaşasın diyor eşiniz.

6 yıldır bir yay erkeğiyle beraberim.Yay burçları eşittir özgürlük.Eşimin yükseleni balık da biraz durumu kurtarıyor ordan.
:olamaz::olamaz:

Eşimle çıkmaya ilk başladığımız zamanlarda o da yay burcu geyiği yapıyordu.Ben de ikizler burcu geyiği yapıp onu susturuyordum.İkizler de yaylar kadar düşkün özgürlüklerine.O yüzden sorun yaşamıyoruz belki de.

O değil de burçlar hep yalan dolan yaa :KK53::KK53:
Ayy ben de ikizler burcuyum güya ama hiiiiççç özelliklerini taşımıyorum zeki olmaları hariç :KK70:

Aman salın artık şu adamları bi yaaa... Bırakın ne oynuyosa oynasın. Nereye giderse gitsin. Kocanın başı beklenmez. Sizde çalışmak istemiyorsanız hobi falan edinin. Sürekli trip gerçekten çok yorar eşinizi de evliliğinizi de sizi de. Bi süre sonra neye trip attığınızı unutup normal zamanlarda da çatık kaşla mutsuz dolaşmaya başlarsınız. Me gerek var hayatı birbirinşze zindan etmeye? Ayrıca kıskanç adamla ömür mü geçer?
Ya adam gelöiş 30 yaşına cocuk cocuk oyun oynuyo kafasını kaldırmıyo :KK70: o kadar copl takılıyor faalan eve gelip oyun oynuyo komik değil mi ? Hoş değil

Ben bir Başak kadınıyım. Ne hesap sormayı severim ne de hesap vermeyi.

Restoranda yemek yedikten sonra hesap verirsin, evlilik bir yemek değildir. Eğer yemekse, her yemek başta masaya sıcak konur, bekletilirse soğur ve her tabak sonunda bitmeye mahkûmdur.

Ya adam gelöiş 30 yaşına cocuk cocuk oyun oynuyo kafasını kaldırmıyo :KK70: o kadar copl takılıyor faalan eve gelip oyun oynuyo komik değil mi ? Hoş değil
Eşimde dönem dönem oynar. Bunun çocuk olmakla ilgisi yok ki bu bir zevktir. Aylarca oynar, sonra sıkılır bırakır. Ya çarını satar ya da öyle durur. Çoğunlukla satıyor. Birkaç ay oynamıyor. Sonra en baştan başlıyor. Çoğu zaman da gece 2-3 gibi kalkar. Bazen sabahlara kadar -cumartesi günleri genelde- oynarlar. Oynayanların çoğu da evli, hatta kadın bir knight oyuncusu bile biliyorum 50 yaşında.

Böyle online oyunlar cok riskli dğeil mi ? Orda kimle oynadıklarını bilmiyolar sesli konusma yapabiliyolar mesajlaşabilip tanışabiliyolar falan hep diken üstündeyim. Gerci evde oynamasa gidip cafede oynar yani bu konuda kosıtlayamam

Eşi oyun oynayan ve sikayetlenen tum kadinlarin agzinda su "cocuk gibi oyun oynuyor" lafi O oyunlar cocuk için degil. Azcik ilgilenseniz adam ne yapiyor öğrenirdiniz ne oldugunu belki birlikte yapacaginiz bir aktiviteniz olurdu başinda konuşmak yerine.

Ben de oynuyorum bazeen saatlercee, eşimin oyunla gram ilgisi olmasa da bir dikkatini cekti adamin ve birlikte de oynadik.

Ben 38 yaşındayım akşamları eşimle online oyun oynuyoruz beraber.. Ayrıca sadece biz değil çok çift arkadaşımız var sözleşip buluşup hatta bazen aynı evde toplanıp oynuyoruz. Bunun çocuklukla ne alakası var anlamadım.. Bence siz biraz eski kafa kalmışsınız bunlar hep aktivite :KK66: benden size tavsiye değerlendirin bunları, kafanızı niye aramadı, niye sormadı niye özgürlere falan takana kadar biraz zaman ayırın da beraber bi aktiviteniz olsun :KK66:

Böyle online oyunlar cok riskli dğeil mi ? Orda kimle oynadıklarını bilmiyolar sesli konusma yapabiliyolar mesajlaşabilip tanışabiliyolar falan hep diken üstündeyim. Gerci evde oynamasa gidip cafede oynar yani bu konuda kosıtlayamam
Evet online oyunlar ve kulaklıkla konuşurken kendisi bazen kızımın sesi gidiyor. Mesela geçen kış hamileydim. Eşimin sesi geliyor, "Eşim hamile ikinciyi bekliyoruz şimdi hayırlısıyla," diye. Ne konuşuyorlar ne yapıyorlar biliyorum. Zaten kulağında kulaklık olduğu için sesini ayarlayamıyor gümbür gümbür geliyor.

Yaparsa kendi kaybeder ne yapabilirim? Her gün işe gidiyor. Tonlarca insan görüyor gün içinde. Yemek yemeye gidiyor. Yapacak olan her şekilde yapar. Kendi gruplarında zaten kırk yıllık dost gibi muhabbet dönüyor. Kim nedir ne değildir herkes biliyor.

Maalesef yay burcu öyle tanıdığım kadın erkek bütün yaylar aynıydı. Fazlaca özgürlüğüne düşkün, darlanmaya, karışılmaya en küçük bir kısıtlanmaya bile gelemiyorlar

Ay şu uçaktan atlamalı çatışmalı oyunsa eğer tüm ülkeyi esir almış durumda :duduk: Tüm akşam oyunadaysa problem ama sizide ilgisiz bırakmıyorsa bırakın oynasın.

Daha çok yenisiniz bence bu şekilde darlamayn siz de darlanmayın
Evlilikte de nefes alacak alanlar bırakın kendinize ve eşinize
Oyunlar saatler sürüyor kendini kaptırıyor insan siz hiç oynamadınız mı Bi düşünün
Evet birlikte vakit geçirin ama emirle değilde teklifle gidin o oyuna başlamadan teklifinizi yapın zihnini hazırlayın
Yemekten sonra x filmi izleyelim mi yad a şunu oynayalım mı gibi Bi kaç akşam böylr keyifli vakit geçirince siz de surat asma İş olacaksınız bu eşinizin de hoşuna gidecek sizinde

Yay burcu yükseleni akrep bir kadın olarak kıskanclık iliklerim de mevcut :halay:

Kıskanmıyorum diyenlere özeniyorum

Ben burcları bilmem :KK70: kendisi sığınıyo bunun altına neden bana kızıyorsunuz hanımefendi ? :63:
Ayy öyle mi anlaşıldı. :) Kusura bakmayın niye kızayım size. :)
Ben de online oyundan müzdaribim hemde çok fena. Adam bağımlı. Aklın varsa; zorla kavga kıYamet oyunu sildir. Daha 3 gün önce neler geldi başıma, oyunda aldatılacaktım bile nerdeyse. :KK43: Dikkat et canım.

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu

R harfi uzgun, R harfi mahsun :olamaz::kızgın:

X