özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

Özgürlük acaba umursamamazlıktan mı geliyor ne dersiniz?
Seven insan bu kadar umarsız nasıl oluyor?

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Esim yay . Kıskanır hesap sorar vs vs her sey var. Ama ben torpuledim onu biraz. Eskiden ben disari çıkarken izin almami istiyordu.
Simdi konuya şöyle giriyorum
Cuma aksami bir planimiz var mi ?
Yoksa ben arkadaslarla cikicam gibi :KK66:
Ben balık...
Dünya yansın umurumda olmaz. Hic kiskanmam. Hatta bazen tv de vs hos bi hatun görünce inadina takilirim
Aşkım kiza bak maasallahi var diye :KK66:
Artık gülüyor sadece :KK66:

çok özeniyorum böyle kıskanmayan insanlara. nası başarabiliyorsunuz bunu kendinize olan özgüvenden mi geliyor mesela aldatıldığınızı düşünseniz bile kıskanmaz mısınız?
Aldatıldığımı düşünsem bitiririm. Beni aldattığını düşündüğüm bir adamla niye beraber olayım? İlla somut kanıt bulmak gerekmez, adama güvenmiyorsam, "bu her an arkamdan iş çevirebilir, aldatabilir" diyorsam ilişkiyi sürdürmenin gereği yok ki.
Ben adamın başını bekleyip peşinden koşamam ki aldatmasın diye. Kıskançlık aldatmaya engel değil, burada ne kıskanç kadınları görüyoruz ruhu duymadan aldatılmış.

Calışmayı düşünüyorum zaten bi mesleğim var ama sorun şu ki iş bulamıyorum . Bölüm mezunuyum iş bulamıyorum kpss desennn ayrı bi dert .. kpss ye yeniden hazırlanayım istiyorum bu sefer de bunları düşğnmekten hevesim kacıyo bi kere hazırlandım yapamadım o konuda da kendime güvenemiyorum. Özel ders işine giriyim desem onda da cevre lazım ama burda cevre yok falann
bende mezun oldugum işi yapamıyorum yaklaşık 2 senedir başka alanda çalışıyorum, çalışmak istiyorsanız tek yere sabit kalmayın zaten böyle bi zamanda kendi işinizi yapmanız nerdeyse imkansız.

Calışmayı düşünüyorum zaten bi mesleğim var ama sorun şu ki iş bulamıyorum . Bölüm mezunuyum iş bulamıyorum kpss desennn ayrı bi dert .. kpss ye yeniden hazırlanayım istiyorum bu sefer de bunları düşğnmekten hevesim kacıyo bi kere hazırlandım yapamadım o konuda da kendime güvenemiyorum. Özel ders işine giriyim desem onda da cevre lazım ama burda cevre yok falann

bence sorun evde durmak. erkeklere her daim elinin altında bi kadın olması yaramıyor. elimden kaçabilir diye tetikte kalması lazım her daim.

eğer iş bulamıyorsanız bile kurslara katılın. hem sosyalleştikçe sizin kıskançlığınız da azalır. ben ne zaman biraz boşa düşsem kıskançlaşırım çünkü. hem de dünya eşinizden ibaret değil olur da bir gün gitmek isterse dünyanın sonu değil bunu anlamış olursunuz.

Eşiniz de çok garip tavırlar var. Bencillin teki gibi geldi bana. Önemsiyor mu önemsemiyor mu bunu pek bu anlattıklarınızdan çıkarabileceğimizi sanmıyorum.

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Yay burçları nefret ediyorum erkeklerinden bu arada siz ne burcusununz

Büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmeden önce adam benim yapımı karakterimi göreceği için evlenecekse böyle evlenir muhtemelen.
"Evlendikten sonra değişir" diyerek evlenirse ben mesul değilim :)

Yani genel olarak böyleydi ben kac kere sevmiyosun sen beni diye ayrıldım.. nişanlıykrn bi olay olmuştu o yine benş önemsememişti nişanı atacam dedim annesiyle bize gelip konuştular ikna ettiler atmamaya affettim .. ama ben böyle bi adamla yapamıyomuşum keske diyorum kararımın arkasında dursaydım

Bakın size dediğim konuya geldi aslında. Hani benim potansiyel eşim için üzülüp sabır dilemiştiniz, ben de evlenecekse bilerek evlenecek demiştim ya.

Sizin eşiniz de evlenmeden önce de böyleymiş. Siz bilerek evlenmişsiniz. Adam sonradan bu yapıya bürünmemiş yani.

Aldatıldığımı düşünsem bitiririm. Beni aldattığını düşündüğüm bir adamla niye beraber olayım? İlla somut kanıt bulmak gerekmez, adama güvenmiyorsam, "bu her an arkamdan iş çevirebilir, aldatabilir" diyorsam ilişkiyi sürdürmenin gereği yok ki.
Ben adamın başını bekleyip peşinden koşamam ki aldatmasın diye. Kıskançlık aldatmaya engel değil, burada ne kıskanç kadınları görüyoruz ruhu duymadan aldatılmış.

evet onlardan biri bendim mesela. ama insan somut delil bulmadan da bitiremiyor ben yapamıyorum en azından.

o zaman siz güven duygunuz aldatılma olmasa bile azalırsa ayrılıyorsunuz öyle mi? benim yapamadığım bu sanırım. ondan sonra kıskançlık başlıyor çünkü. peki ya yanılıyorsam diye kendinizden şüphe duymuyor musunuz yoksa şüphe duysanız da önemli olan benim psikolojim diye mi düşünüyorsunuz?

çok özeniyorum böyle güçlü kadınlara ya.

karı-koca yay burcu bir çiftiz.
yay burcu olmakla alakası var mı bilmiyorum ama biz ikimizde öyleyiz.
çocuklardan önce daha da özgürdük. o haftada bir kaç gunu arkadaşları ile geçirirdi ben de öyle..
evimizde sırf oyun için kurulu bir masaüstü bilgisayar var.
bence herkesin kendine ait vakti olması kötü bir şey değil.
bir de kıskanılmamaktan ziyade kendi kompleksiniz daha büyük problem. kendinize sosyal çevre oluşturmaya bakın, eşinizle ilişkiniz de daha iyiye gider.

Nasıl anlasıyosunuz nasıl alıştınız anlatır öısınız
Cok kere boşanma noktasına gelerek:halay:
Mesela önceleri eşim gec gelse tlf eder cıngar cukarırdım,insan bi arar nereye gittigini söyler falan derdim.ama hiç işe yaramadı.eşiniz gibi hemen burcuna sıgınır yok ben özgürlügü sewiyorum zart zurt derdi
Artık gecikse arayıp öyle bagırıp cagırmıyorum cünkü elime bişey geçmiyo.benim canımın içi nerde kalmış falan diyorum.inanın cok işe yarıyo.bi kaç güzel laftan sonra keske arayıp gecikecegini söyleseydin diyorum.aaa ewet haklısın özür dilerim diyo.artık cok sükür gecikince arar,tabiki binde bir unutup aramadıgı oluyo
9yıllık ewliyiz bu arada,sana tavsiyem üzerinde baskı kurmaya calışma,gercekten işe yaramıyo
Tlfnda oyun oynadıgında kedi gibi sırnaş
Yay burçları cocuksu olurlar,ilgiden sewgiden şakadan anlarlar

Eşiniz de çok garip tavırlar var. Bencillin teki gibi geldi bana. Önemsiyor mu önemsemiyor mu bunu pek bu anlattıklarınızdan çıkarabileceğimizi sanmıyorum.
Ben de anlamıyorum ki mesela ev işlerinde yardım ediyo ama benim suratım asık olduğu zaman ya da annesine gideceksek birban önce bitsşn gidelim diye yanş çoğu seyi benim tribime maruz kalmamak için yapıyo.. ondan maddi acıdan hediye falan da beklemiyorum evleneli 5 ay olacak 5 kere hediye almamıştır bana mesela yada sürprizler yapmamıltır. Bi günümüzü özetliyim haftaiçi.. işten geliyo yemek yiyoruz, hiç konuşmak yok, sonra cay koy dyo; cay koyuyorum cayını kendisi alıp içiyo .. içerken beni de cağırıyo ben cay içiyorum o soru falam çözüyo sonra ben sinirlenip kalkıp yatak odasına gidiyorum canım çıkana kadar ağlıyorum. Arkamdan geliyo sarılıp gönlümü falan almaya calışıyo yayıp uyuyoruz sonra bi daha

Yay erkeği özgürlüğüne çok düşkün olur evet, hesap vermekten hiç hoşlanmaz, çok soru sorulmasından hoşlanmaz. Ama bence evlilikte herkesin özgür alanı da olmalı. En azından dışarı çıkıp geç saatlere kadar arkadaşlarıyla gezmiyor, evde oyun oynuyor, siz de bir hobi bulun kendinize, o oynarken siz de dizi izleyin mesela. Sürekli benimle ilgilen modunda olursanız bunalır. Kıskanma meselesine gelince, kıskanmasın zaten gereksiz yere, huzursuzluk çıkar.

Yani genel olarak böyleydi ben kac kere sevmiyosun sen beni diye ayrıldım.. nişanlıykrn bi olay olmuştu o yine benş önemsememişti nişanı atacam dedim annesiyle bize gelip konuştular ikna ettiler atmamaya affettim .. ama ben böyle bi adamla yapamıyomuşum keske diyorum kararımın arkasında dursaydım

yani bunu söyledikten sonra pek de yapacak bişey yok.

Ben de anlamıyorum ki mesela ev işlerinde yardım ediyo ama benim suratım asık olduğu zaman ya da annesine gideceksek birban önce bitsşn gidelim diye yanş çoğu seyi benim tribime maruz kalmamak için yapıyo.. ondan maddi acıdan hediye falan da beklemiyorum evleneli 5 ay olacak 5 kere hediye almamıştır bana mesela yada sürprizler yapmamıltır. Bi günümüzü özetliyim haftaiçi.. işten geliyo yemek yiyoruz, hiç konuşmak yok, sonra cay koy dyo; cay koyuyorum cayını kendisi alıp içiyo .. içerken beni de cağırıyo ben cay içiyorum o soru falam çözüyo sonra ben sinirlenip kalkıp yatak odasına gidiyorum canım çıkana kadar ağlıyorum. Arkamdan geliyo sarılıp gönlümü falan almaya calışıyo yayıp uyuyoruz sonra bi daha
Kusura bakmayın ama çok fazla beklentiniz var, 5 ayda 5 hediye almadı ne demek ya? her hafta hediye mi almak zorunda , sürprizler mi yapmak zorunda? Bence beklentilerinizi biraz düşürün.

Anladığım kadarıyla iletişiminiz yok, bence siz adım atmayı deneyin bir de kendinizi değerlendirin bir acaba ben mi çok trip yapıyorum diye. Ayrıca eşiniz sizi önemsiyor gibi geldi bana.

X