özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

hahahahaha çok tatlısınız :)) yengeç burcu kadını şu aralar favorimdi, bayılırım yay ve yengeç karışımı harika olur bence :))

Rakılar bana, şampanyalar sana :KK70:

Hıı çok harika oluyor :KK43:
Yengecin etkisi olmasa bence şahane olur da %90 böyle umursamaz, lay laylom, şıpsevdi olup son anda o %10 yengeç bir geliyor tüm her şeyi mahvediyor.
Mahkeme kararıyla yükselenimi değiştirmeye karar verdim :KK70:

Yükselenleri hesaplamasınlar sırf yay şahane :KK200:

Yav konumu niye sabote ediyorsunuz :KK70: Allahımmm:KK12:

Bir kerede yay erkegiyle cikmistim 1 sene boyunca. Yalandan bir iki kiskanirdi zorla. Yay erkegi o kadar gevsekki beni adamin yanindan alip goturseler sesi cikmaz. O bir senede ozguvenim gitti.ragat gevsek karismaz karisilmasini asla istemez. Gittigi yeri soylemez. Hem kel hem cimri hem yay. Ondan sonra gorustugm her kisiye sordum yaymisn doye isik hiziyla kacardim vallahi. Birde cimri oluyolar
Benim 3 senelik sevgilim yaydı allahım ne kıskançtı ne kıskanç. Her şeye karışirdi, kız arkadaşlarımdan kıskanırdı ve ben onu kıskanmıyorum diye bozulurdu. cimri de değildi hediyelere boğardi beni gezmeyi falan çok severdi uçuk kaçık bi tipti bence yükselen burç ve doğum haritası çok çok önemli. sizinkinin yükselen koç olabilir burda koc burcu olan varsa alınmasın ama koç burcu insanı kadar cimri başka burç görmedim:)

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
[/
Size verilen cvp ları genel anlamda okudum.hobi bulun diyenler işe girin diyenler vs..(kısmen haklılar) fakat işe yaramıyor. Sevgilim yay(1 yılı geçti birlikteliğimiz), bende kovayım. Özgürlükçüyüm asla baskı yapmam çok sosyalim çok gezerim,çalışanım,aktif spor yapıyorum.kendisi iş arkadaşımda olur aynı zamanda.ama dediklerini bende yaşıyorum. Akşam napcaksın desem biraz üstelesem nefes alamıyormuş hasba.umru değil kimle gezmişim napmışım.devamlı kavga halindeyiz.bide benim üstüme atıyor sanki o normalmiş gibi.günlerce yazışmadımız oluyo.hasbaya msj yazmak(nbr,günaydın vs) kandil msjı yazmak kadar aaçma geliomuş.sevmiosan defolup gidebilirsin dediğimde özlüyorum değer verioyorum seviyorum dio.biraz uzak durunca etrafımda pır dönüo. Beraberken çok iyiyiz. Sorun görüşmedimiz zamanlarda.gereksiz bi rahatlıkları var.bireysel,kendilerine dönükler ve bence sosyal arkadaşları sevgililerinden daha önde.%90 sinirlensemde kıskansamda tepki renk asla vermiorum ama ben çatlıyorum bu seferde.ALlah kolaylık versin sana

Aynı benm eşim de öyle yay burcu kendisi asla kıskanmaz, gün içinde aramaz asla mecbur kalmasa ilgisiz,vurdumduymaz kesinlikle hesap sorulmasından nefret eder, tanıdığım günden beri öyle asla degısmıyor.

Ya yeni evlisiniz plan program yapın gezin kocanızla o da bu şekilde vaktini sizinle geçirsin. O erkeği evde tutamazsınız. Yapın yurtiçi yurtdışı program dolaşın probleminiz kökten çözülsün. Hazır çocuğunuz da yok. Çocuğunuz olunca da ben bütün gün evde çocukla ilgileniyorum o geziyor diyeceksiniz. Çünkü eşiniz böyle biri. Hemen çocuk yapmayın gezip tozun derim. İlişkiniz için en iyisi bu.

Öncelikle senin sorunun sadece eşinle değil aynı zamanda kendinle. Öncelikle özgüvenini geri kazanmalısın. İlla ki sevdiğin bir uğraş vardır onu keşfet. Kocandan ayrı bir dünyanın da olması lazım. Yoksa o gidince yer altından kayıverir.

Eşine gelince başlatmasın özgür ruhuna. Evlenmeseydi o zaman. O oyun da pubG dir allah bilir. Benimkide oynuyor. :kızgın: aile ve sosyal politikalar bakanlığına yazacağım yasaklasın şu oyunu. Evliliğin bütünlüğünü temelinden sarsıyor mübarek

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu

Bende yay kadınıyım ve hic sevmem bana karisilmasini ayrica daha cok yeni evlisin boyle seyler normal zamanla oturur hepsi benim esimde ps ve telefonla cok oynar bende ilk zamanlarda cok takardim soylensende bisey degismez ben farkettim zamanla bi sure sonra zaten sıkılıyorlar ve kendileri bırakıyor zaten simdi ben buralarda cok takılıyorum kendi kızıyor erkekler klubu yokmu bende takilacam diye fazla soylenme hatta hic soylenme kendi haline bırak bak göreceksin

Ah bu ateş grubu burçları ah...

Bende koç kadınıyım... eşimle aynı evde yaşamak bile özgürlüğümü kısıtlıyor...

koç burcu insanı kadar cimri başka burç görmedim:)
Koç burcuyum, asla elimde para tutamam....

Ayda bir haftasonu kahvaltı için yakın bir şehre gidip dönerim...bir haftasonu da yemek için başka bir şehre gider dönerim....herkes niye bu kadar savruksun der....

Çevremedekilere de cömertimdir...

Yani tüm koçlar cimri değil...

Yükselenim yay, burcum başak. Tam olarak anlattığınız insanım. Ne kıskanırım ne karışırım bunlaın bana yapılmasından da nefret ederim. :olamaz:

Eşiniz tüm akşamı oyuna mı ayırıyor? Öyle değil de bir bir buçuk saat oynuyorsa o sırada söylediği gibi kendinize bir uğraş bulabilirsiniz. Yok hiç iletişime geçemiyorsanız tepki göstermekte haklısınız elbet insan eşitle vakit geçirmek ister.

bu burç işi biraz kılıf işi sanırım
-neden böylesin ?!
-burcumun tabiatı bu ne yapabilirim
yersen :KK70:

Gerçekten burçlar yansitiyor mu bende yengeç burcuyum arkadaşlarım sen yengeç değilsin diyor hatta bir arkadaşım yengec onunla çok zittız
Ateş gruplarının gerçeği yansıttığını gördüm.... özgürlük nefes almak kadar önemli bu grup burçları için...

Karaktere etki eden sadece güneş burcu değil...
Yükselen burcunuz ve ay burcunuz da önemli...

Benim karakterimde güneş burcum ve özellikle de ay burcunun etkisi büyük mesela

O zaman evlenince sizin de eşinize Allah sabır versin üzüldüm
O yapi meselesi. Bende kiskanmam benide kiskansinlar yada her hareketimi soyleyim istemem. Neticede velim degil bisey degil. Ben uygun dusundugum yere giderim uygun olmayanlara gitmem. Bu yasa geldiysem bilirim ne dogru ne yanlis. Kiskanma konusunda kimi kiskanmaz bu karsidakinin kiskanilcak yada kiskanilmayacak olmasiyla alakali degildir ozguvenle alakalidir. Ben kiskanmam ki esim yakisiklidir ve yasini asla gostermez. Gerekli durumlarda birbirimizi bilgilendiririz sadece ve yeterlidir.

X