özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

Ben o kitabı aldım nişanlıykrn okurken sıkıldım bıraktım annemlerde buraya bile getirmedim o derece kitaplara uzağım..
aslında kendime cirkin demezdim buaralsr böyle hissediyorum kendimi beğenmiyorum.

e siz hiçbişeyden keyif almıyorsunuz sadece eşinizin ilgisi umrunuzda hayatta. acaba bağımlı kişiliğiniz olabilir mi psikiyatr a gitmenizi öneriyorum bu durumda ya depresyondasınız ya da bağımlı kişiliksiniz çünkü

Bence de kişisel alan çok önemli. Siz kesinlikle kendinizi meşgul edecek bir uğraş bulmalısınız. İlişkide paylaşmak önemli olduğu kadar, bireysel özgürlük alanları da olması lazım diye düşünüyorum..

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Evlenene kadar oh canın cicim. Evlenince beni bunaltıyorsun. Bu erkekler de bi cins. Hepsi evlenince özgürlük meraklısı ana kuzusu oluveriyor

Burcla pek alakası yok, onunki kişilik bence. Eşim de yay çünkü. Özgürlük de bir yere kadar sonuçta evlendiysen iki kişilik yaşayacaksın doğal olarak..
Evet yaylar normalden bir tık daha az kıskanıyor olabilir.. ama hiç de değil.
Bir arkadaş zorunlu empati demiş, sonuna kadar katılıyorum o yoruma.

Bide ana kızusu olması var tani oraya hiç girmiyorum
Ben hiç laf etmiyorum.zaten mutsuz bir evliliğim var. Eve gelince kendi kabuğuma çekiliyorum. Eşim etrafımda geziyor neyin var diye. Annesini falan da aramıyorum. Ararsa açmıyorum. Eşimi sevsem açardım ama istemiyorum. O benim ailemi ararsa ben de onun ailesini ararım. Ayda bir kere ancak konuşurum kayınvalidemle. O da mecbur kalınca olan bir şey.erkeğe değer verdikçe kabarıp kabarıp duruyorlar

Yay erkeğinin kitabını yazarım, on metre öteden tanırım :)
Gerçekten de boylelerdir. Onu seven özgür ruhunu sever zaten.
Evlenmeden önce farklı miydi? İstedierinde enteresan-eşi rahatsız edecek şeyler yok ki. Sırt çantasını alıp yola mi çıkmış, size sormadan bilet mi almış? Tehlikeli bir doğa sporuna mi yazılmış? Alt tarafı evde oyun oynuyor...

Yay erkeğinin kitabını yazarım, on metre öteden tanırım :)
Gerçekten de boylelerdir. Onu seven özgür ruhunu sever zaten.
Evlenmeden önce farklı miydi? İstedierinde enteresan-eşi rahatsız edecek şeyler yok ki. Sırt çantasını alıp yola mi çıkmış, size sormadan bilet mi almış? Tehlikeli bir doğa sporuna mi yazılmış? Alt tarafı evde oyun oynuyor...
Biraz serbest bıraksam onu da yapacak :KK70: zaten şimdiden yerini yapıyo kampa gideecrm falan diye

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Yay kadınıyım eşimde yay erkeği.Eşim kıskançtir bende öyle.Birbirimize biyere giderken haber veririz.esim oyun oynar bende oynarim lakin bikac kez oynar sonra birbirimizle ilgileniriz.Geceleri birlikte egleniriz.Gezmeye bayiliriz birlikte.Demem o ki burcla bunun alakasi yok.Sizin birbirinize olan tutku ile alakali.

Ay yeni evlendiğiniz çok belliydi. Söylemenize gerek bile yoktu.

Eve geç geleceği zaman haber verir, gün içinde işteyken her an şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diyemez. Akşam zaten gün özeti geçiyorsunuzdur birbirinize.

Herkes telefonunda zaman öldürmek isteyebilir. Bunun sınırını karşısındaki insan belirleyemez. O size kitap okurken 10 sayfa okudun ya yeter dese kitabı kaldırıp atacak mısınız? Çok absürt zamanlar değilse bunada karışmayın.

Yaylıkla ve fazla özgürlükle alakası yok. Boğucu bi ilgi bekleyen ve ilgi gösteren biri olmama rağmen bunlara ben bile takılmıyorum. Siz abartmışsınız.

Siz de biraz dışarı çıkın, arkadaşlarınızla takılın ve hiç arayıp sormayın , bakın nasıl kıskanıyor o zaman. Sizi cepte gördüğü için kafası rahat sadece , ama yeni evlisiniz, birbirinizle en çok ilgilenmeniz gereken zamanlar

Yay erkegi gercekten ozgurlugune duskundur. Kardeslerim yay her sene dunyanin bir ucuna gidip dag bayir orman gezerler. Ucaktan atlarlar vahsi hayvanlarin oldugu yerde kamp yaparlar. Birsey dedigimizde biz boyle mutlu oluyoruz diyorlar kesinlikle baskiyi tolere etmiyorlar. Esiniz yine iyimis.

Haha benim eşimde yay :) oda once gitceği yere gidiyor sonra haber veriyor. yada ben sorunca söylüyor ve bende bunu sevmiyoruuuumm :/ hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz

bende yay burcuyum
bırı benı kısıtlasa herseyıme karıssa hep hesap sorsa sureklı benle ılgılen dese hep izahat beklese bunu kendıme hakaret olarak algılar yanımda ne ısın var ozaman ? derım
bu kısıyı bıle bıle evlenıp sonra karakterını degıstırmesını beklıyorsunuz oyun oynamasında sorun olmamalı o oyun oynuyorken sızde oyalanacak seyler bulabılırsınız gercekten
ınsan bazen nefes almak kafa dınlemek ıster sureklı yanımda benle ılgılen deyıp duran bırı benı de bunaltırdı

Bende yayla evliyim.8.5yil oldu adam milim degismedi.Ilgisiz ,bencil ,soğuk.Kendi keyfi ,erkek arkadaslari ,tv ,internet.Ben evin aşçısı,hizmetçisi.Yay burcu adam igrenc.Kiskanmak ,özel hissettirmek ,kadinin üstüne düşmek yok.Yaninda kocaya kacsam haberi olmayacak.Evlilugi böyle düşünmemiştim

Aynen cimri de :KK43: ama onu biraz aştık
buna katılmıyorum
bukadar ozgur ruhlu ınsanların maddı anlamda kendını kısıtlaması mumkun degıl aksıne elımızde para tutamıyoruz
eger para harcamayı sevmıyorsa kısıtlanmayı sevmıyorsa bu karakterıdır ve adam bır gunde boyle olmadı hep boyleydı sızın hayat gorusunuze uymuyordu madem neden evlendınız kı

Aman salın artık şu adamları bi yaaa... Bırakın ne oynuyosa oynasın. Nereye giderse gitsin. Kocanın başı beklenmez. Sizde çalışmak istemiyorsanız hobi falan edinin. Sürekli trip gerçekten çok yorar eşinizi de evliliğinizi de sizi de. Bi süre sonra neye trip attığınızı unutup normal zamanlarda da çatık kaşla mutsuz dolaşmaya başlarsınız. Me gerek var hayatı birbirinşze zindan etmeye? Ayrıca kıskanç adamla ömür mü geçer?

Çok sıkıntılı bu burcun erkekleri, gerçekten çekilmiyorlar. Gereksiz bir özgüvenleri var , kendinden başkasını da beğenmiyorlar. Evlenmeden önce sorsaydın sana kova burcuysa kaç derdim :)

Yay kadınıyım;
Kıskanırım da kıskanılmayı da severim. Bende özgür ruhluyum ama hesapta veririm, eşim karışınca da zoruma gitmez.
Özgürlük bu tip şeylerle kısıtlanılan birşey değil zaten.
Şu burçları bahane etmesin valla.
Benim anladığım; sende bana karışma bende sana karışmayım, herkes kendi halinde yaşasın diyor eşiniz.

X