özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

Bir kerede yay erkegiyle cikmistim 1 sene boyunca. Yalandan bir iki kiskanirdi zorla. Yay erkegi o kadar gevsekki beni adamin yanindan alip goturseler sesi cikmaz. O bir senede ozguvenim gitti.ragat gevsek karismaz karisilmasini asla istemez. Gittigi yeri soylemez. Hem kel hem cimri hem yay. Ondan sonra gorustugm her kisiye sordum yaymisn doye isik hiziyla kacardim vallahi. Birde cimri oluyolar
Alakası yok.eşim yay.8 yıl sewgili kaldık.inanılmaz bonkör.düşüncelidir.Ayrica erkek sinekten kiskanir.Cok sakınır.Benden habersiz hicbisey yapmaz.Yani burcla ilgili deil bu isler.

Yay erkegi cok kiskanç ve kısıtlayicidir katilmiyorum.
Eşiniz siz onu kisitlamayin diye size ole blöf yapiyor, karismiyorm vs. ben ileri gorusluyum gibisinden.

İnsanların bireysel özgürlük alanına karışmamak gerekir mesela kısıtladığınız için hata yapmamasındansa, o tanıdığınız özgürlük alanında bir hata yapması daha iyidir en azından gerçeği daha net görürsünüz. Zaten bir şeyi yaparken izin almamak gerekir bu karşılıklı saygıyı zedeleyen bir durum istemsiz olarak. Fakat yapacağı şeyi izin almak zorunluluğu olmasa bile haber vermek gerekli diye düşünüyorum sonuçta siz onun eşisiniz ve bilmek isteyebilirsiniz bunda bir sakınca yok. Ev içerisindeki ilgisizliğinden yakınmamanız için özgürlük adı altında bir bahane ile örtbas ediyor gibi geldi. Kaç yaşında eşiniz merak ettim açıkçası

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Ya kime göre güzel değilsin. Içi çekmiski evlenmiş seninle. Sen kendini güzel değilim zatende evdeyim bu adamın getirdiğine razı geleyim diye şartlar ve yaşarsan zaten o hale gelirsin. Sen o evin hanımısin. Ayrıca benimki boğa aynı seninkiyle. Sıkılıyorlar evlilikten ne yapacaklarını sapıtıyorlar sonra düzene giriyor rahat ol. Kasılma. Kendini önemse devam et bence.

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Yaa cok hos bence.. ne guzel iste adam ozgurluk savunucusu daha ne istyosun seni baskilasin mi. Bence cok hakli. Insanlarin alanlari olmali kendine ait. Biraz yalniz kalabilmeli. Ayni evde yasiyosunuz diye surekli ortak mi gecmeli zaman,bence hic de degil. Bu arada ben de yay burcuyum :)
Esim de beni baskilar skar eder kisitlar onume gecer sanki herseyde. Kiskacligi da cabasi ilgi bekler falan amaaaan..

Senim burcun ne peki benim annem yay babam balık
Babam gecimsiz birisi ama annem onu hep idare etti,kaale.almadi,kıskanmadı annem özgürlüğüne düşkün ama evcil de ayni zamanda
Oyle oyle evli kaldılar

Benim burcum ikizler ama özelliklerini tasıdığımı düşünmüyorum yengeç im bence ben :KK70:
Senim burcun ne peki benim annem yay babam balık
Babam gecimsiz birisi ama annem onu hep idare etti,kaale.almadi,kıskanmadı annem özgürlüğüne düşkün ama evcil de ayni zamanda
Oyle oyle evli kaldılar

Yay burcu degilim, esim de degil. Birbirimizin hicbir seyini hicbir zaman kisitlamadik, hicbir zaman hesap sormadik. İsi sebebiyle eve gelemedigi, keza benim de ayni sekilde, zamanlar oldu ve hic problem etmedik. 12 senelik evliyiz, 2 cocugumuz var ve mutluyuz. Aksini, bana hesap soran adami dusunemiyorum bile? Bende zeka ya da dusunme sorunu mu var da adam bana hesap soracak :KK57:

bak ben de yayım 10 yıllık evliyim, 2 cocugum var daha yeni yeni alismaya basladim.hala basimu alip gidedim gelir.ruhum evde durmaz,surekli dibimde durulmasini da hic sevmem.ama ailemi uzecek bir sey asla yapmam.sadece ozgurluk evet cok onemli.

Çocuk yapma :) sadece bunu bilir, bunu söylerim ...

Yay burçları kıskanç olur. Siz biraz çekim kendinizi. 4.5 aylık ken nedir bu rahatlık. Karismayin ona. Karıştırmayın. Sorduğunda hicccc diyin. Telefona bakıp bisiler yazın günlük mumluk sonra gulumseyin. Kendi alanınızda egleniyo gibi yapın meraklı hemen kulak kesilcek.ama hemen koyvermeyin. Iyice surtun

bak ben de yayım 10 yıllık evliyim, 2 cocugum var daha yeni yeni alismaya basladim.hala basimu alip gidedim gelir.ruhum evde durmaz,surekli dibimde durulmasini da hic sevmem.ama ailemi uzecek bir sey asla yapmam.sadece ozgurluk evet cok onemli.
Ama evde durmak istiyor evde vakit geçirmek istiyor benleyken.. sadece arkadaşlarıyla çıkıp gezmek istiyor ben de buna üzülüyorum, cünkü ne yapacaksak beraber yapalım istiyorum ben

Yay burçları kıskanç olur. Siz biraz çekim kendinizi. 4.5 aylık ken nedir bu rahatlık. Karismayin ona. Karıştırmayın. Sorduğunda hicccc diyin. Telefona bakıp bisiler yazın günlük mumluk sonra gulumseyin. Kendi alanınızda egleniyo gibi yapın meraklı hemen kulak kesilcek.ama hemen koyvermeyin. Iyice surtun
Evet bunu bi kaç kere denedim telefonla flan uğraşmama acaip sinir oluyor alıp cekiyoo tlfu bakıyo falan. :KK70: nişanlıyken hiç böyle şeyler yapmazdı ama venim onun yanında tlf la vakit geçirip eğlenmeme bozuluyo :) tek wğlencen tlfun bütün hayatın orda falan diyip kızıyo ama hemen geciyo iki gün falan benle ilgileniyo herşey güzek oluyo sonra ona da alışıyo sanırım hop başa :KK43:

X