- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
Ben de anlamıyorum ki mesela ev işlerinde yardım ediyo ama benim suratım asık olduğu zaman ya da annesine gideceksek birban önce bitsşn gidelim diye yanş çoğu seyi benim tribime maruz kalmamak için yapıyo.. ondan maddi acıdan hediye falan da beklemiyorum evleneli 5 ay olacak 5 kere hediye almamıştır bana mesela yada sürprizler yapmamıltır. Bi günümüzü özetliyim haftaiçi.. işten geliyo yemek yiyoruz, hiç konuşmak yok, sonra cay koy dyo; cay koyuyorum cayını kendisi alıp içiyo .. içerken beni de cağırıyo ben cay içiyorum o soru falam çözüyo sonra ben sinirlenip kalkıp yatak odasına gidiyorum canım çıkana kadar ağlıyorum. Arkamdan geliyo sarılıp gönlümü falan almaya calışıyo yayıp uyuyoruz sonra bi daha
bence sizin hobiye ihtiyacınız var. şimdi çıkın dışarı kendinize ilgi alanınızda kitaplar alın hatta puzzle da alın dnr larda var.
akşamları çay içerken puzzle yaparsınız. açın arkaya hafif bir müzik o soru çözerken siz de çayınızla kitap okuyun.
imdb de ilk 100e girmiş filmleri beğenebilceğiniz türleri çıkarın akşamları film matinesi yapın eşiniz eşlik etmezse kendiniz izleyin patlamış mısır ve soda oh.
hayatın zevkini çıkarın eşinize bağlı değilsiniz ki. o sizin eğlencenizden meshul değil. siz hayattan keyif alırsanız o size gelecektir zaten trip atmanıza gerek kalmaz.