özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

Ben de anlamıyorum ki mesela ev işlerinde yardım ediyo ama benim suratım asık olduğu zaman ya da annesine gideceksek birban önce bitsşn gidelim diye yanş çoğu seyi benim tribime maruz kalmamak için yapıyo.. ondan maddi acıdan hediye falan da beklemiyorum evleneli 5 ay olacak 5 kere hediye almamıştır bana mesela yada sürprizler yapmamıltır. Bi günümüzü özetliyim haftaiçi.. işten geliyo yemek yiyoruz, hiç konuşmak yok, sonra cay koy dyo; cay koyuyorum cayını kendisi alıp içiyo .. içerken beni de cağırıyo ben cay içiyorum o soru falam çözüyo sonra ben sinirlenip kalkıp yatak odasına gidiyorum canım çıkana kadar ağlıyorum. Arkamdan geliyo sarılıp gönlümü falan almaya calışıyo yayıp uyuyoruz sonra bi daha

bence sizin hobiye ihtiyacınız var. şimdi çıkın dışarı kendinize ilgi alanınızda kitaplar alın hatta puzzle da alın dnr larda var.

akşamları çay içerken puzzle yaparsınız. açın arkaya hafif bir müzik o soru çözerken siz de çayınızla kitap okuyun.

imdb de ilk 100e girmiş filmleri beğenebilceğiniz türleri çıkarın akşamları film matinesi yapın eşiniz eşlik etmezse kendiniz izleyin patlamış mısır ve soda oh.

hayatın zevkini çıkarın eşinize bağlı değilsiniz ki. o sizin eğlencenizden meshul değil. siz hayattan keyif alırsanız o size gelecektir zaten trip atmanıza gerek kalmaz.

Cok kere boşanma noktasına gelerek:halay:
Mesela önceleri eşim gec gelse tlf eder cıngar cukarırdım,insan bi arar nereye gittigini söyler falan derdim.ama hiç işe yaramadı.eşiniz gibi hemen burcuna sıgınır yok ben özgürlügü sewiyorum zart zurt derdi
Artık gecikse arayıp öyle bagırıp cagırmıyorum cünkü elime bişey geçmiyo.benim canımın içi nerde kalmış falan diyorum.inanın cok işe yarıyo.bi kaç güzel laftan sonra keske arayıp gecikecegini söyleseydin diyorum.aaa ewet haklısın özür dilerim diyo.artık cok sükür gecikince arar,tabiki binde bir unutup aramadıgı oluyo
9yıllık ewliyiz bu arada,sana tavsiyem üzerinde baskı kurmaya calışma,gercekten işe yaramıyo
Tlfnda oyun oynadıgında kedi gibi sırnaş
Yay burçları cocuksu olurlar,ilgiden sewgiden şakadan anlarlar
Ben de bağırıp çağırmıyorum ki zaten hiç direkt küsüyorum.. sürekli eşim işinden dolayı baska kadınlarla konuşmak zorunda, sürekli öğrencileri akşam gece dinlemiyo soru atıyo onlara vakit ayırıyo falan.. nişanlıykem de kavga etsek de tlfu sessize alıp uyurdu şimdi yine küsünce arkadını döbüp yatıyo umrunda değil sabah bide hiç bişe olmamış gibi davranıyo ben çıldır

bence sizin hobiye ihtiyacınız var. şimdi çıkın dışarı kendinize ilgi alanınızda kitaplar alın hatta puzzle da alın dnr larda var.

akşamları çay içerken puzzle yaparsınız. açın arkaya hafif bir müzik o soru çözerken siz de çayınızla kitap okuyun.

imdb de ilk 100e girmiş filmleri beğenebilceğiniz türleri çıkarın akşamları film matinesi yapın eşiniz eşlik etmezse kendiniz izleyin patlamış mısır ve soda oh.

hayatın zevkini çıkarın eşinize bağlı değilsiniz ki. o sizin eğlencenizden meshul değil. siz hayattan keyif alırsanız o size gelecektir zaten trip atmanıza gerek kalmaz.
Sanırım haklısınız

Kusura bakmayın ama çok fazla beklentiniz var, 5 ayda 5 hediye almadı ne demek ya? her hafta hediye mi almak zorunda , sürprizler mi yapmak zorunda? Bence beklentilerinizi biraz düşürün.
Hayır onu söylemekteki amacım şu yani zatem cok beklentisi olan biri değilim .

Kıskanmam, hesap sormam, hesap vermem. Bir ilişkiyi bayağılaştıran şeylerdir bana göre. Neredesin bu saatte diye soran eski sevgiliyi dogduguna pişman ederek ayrıldığımda sanırım 17 - 18 yaşlarındaydım. Yaşasın tam bağımsız yay burçları :eğlence:
Şaka bir yana,nacizane tavsiyem siz de eşim bana ne kadar güveniyor diye düşünün, size ve alanlarınıza saygı duyuyor, bir birey olduğunuzu unutmuyor. Biraz özgüven, lütfen.

Sanırım haklısınız

haklıyım çünkü erkekleri tanıyorum. sürekli benle ilgilen diye mızmızlanırsanız bi süre sonra kavga etmeye başlayacaksınız. siz kendinize yetmelisiniz çocuk değilsiniz koskoca kadınsınız. adamın sizi ilgi bekleyen çocuk gihi görüp küçük görmesine izin vermeyin bence. yay insanları sefa p...ngi olur tabiri caizse. yani siz keyifli bişey yapıyorsanız o size yapışır.

ben sizin yerinizde olsam gündüzleri spor salonu varsa ona yazılırdım toplu grup derslerine gider kız arkadaşlar yapardım ordan. gündüz kızlarla sinema yapardım gezerdim vs. imkanınız varsa tabi.

hayır adamların g.tünü kaldırıyoruz ona muhtaçmışız gibi ilk harcadıkları biz oluyoruz sonra. halbuki hayat çok güzel. yaşayın tadını çıkarın.

ayrıca iş mevzusu için bişeyler yapın. esas sorun o bence.

kıskanılma hoşa gidebilir ancak çok da sağlıklı bir düşünce değil aslında.size ve kendine güveniyorsa zaten kıskanmaz.daha yeni evlisiniz evliliğin o haber verme kısmına daha alışmamış olabilir biliyosun bizim ülkede erkek çocuklar özgürdür gider gezer gelir hesap vermez genelde.evlenince daha çok zaman geçmediğinden çok bilincinde değildir.o oyun sanırım hepimizin kocasına musallat oldu :halay: bırak oynasın çünkü bırakmıyorlar zaten.hatta sen de oyna , ben oynuyorum onunla çok hoşuna gidiyor.oyun gerçekten hastalık gibi.

Ben de anlamıyorum ki mesela ev işlerinde yardım ediyo ama benim suratım asık olduğu zaman ya da annesine gideceksek birban önce bitsşn gidelim diye yanş çoğu seyi benim tribime maruz kalmamak için yapıyo.. ondan maddi acıdan hediye falan da beklemiyorum evleneli 5 ay olacak 5 kere hediye almamıştır bana mesela yada sürprizler yapmamıltır. Bi günümüzü özetliyim haftaiçi.. işten geliyo yemek yiyoruz, hiç konuşmak yok, sonra cay koy dyo; cay koyuyorum cayını kendisi alıp içiyo .. içerken beni de cağırıyo ben cay içiyorum o soru falam çözüyo sonra ben sinirlenip kalkıp yatak odasına gidiyorum canım çıkana kadar ağlıyorum. Arkamdan geliyo sarılıp gönlümü falan almaya calışıyo yayıp uyuyoruz sonra bi daha

Böyle giderse evliliginiz çok yipranir.

Kendinize meşgale bulun. Hiçbir şey yapamıyorsanız el işi , boyama yapın.

Yay burcu olmasıyla ilgisi yok. Fazla müdahale ediyorsunuz.

Herkesin evi böyle. Alanlarımız oluyor ve onunla ilgileniyoruz.

Evin bir noktasında elbet buluşuyor karı koca ; yemek yerken , çay içerken v.s sonra yine kendine dönüyor kişiler.

Ne sanıyorsunuz ki her dakika sarılıp ayrilmadigini mi çiftlerin. ?

Kendinize güveniniz yok. Bu çok yorucu biliyor musunuz ?
Hem sizin hem eşiniz hem çevreniz için çok yorucu.

Spora yazilin, dansta iyi gelir.

Bunun oynadığı lol o kadar sıkıcı ve sacma bi oyun ki üç dk yanında durup izlemeye tahammülüm yok

evet onlardan biri bendim mesela. ama insan somut delil bulmadan da bitiremiyor ben yapamıyorum en azından.

o zaman siz güven duygunuz aldatılma olmasa bile azalırsa ayrılıyorsunuz öyle mi? benim yapamadığım bu sanırım. ondan sonra kıskançlık başlıyor çünkü. peki ya yanılıyorsam diye kendinizden şüphe duymuyor musunuz yoksa şüphe duysanız da önemli olan benim psikolojim diye mi düşünüyorsunuz?

çok özeniyorum böyle güçlü kadınlara ya.
Ben kıskanç bir insan olmadığım için genelde öyle kolay kuşkulanan, güveni kolay zedelenen bir insan değilim. O yüzden o güveni sarsacak ve sonrasında tamir edemeyecek biriyle olup kafamda kuşkularla yaşamak istemem.

Şüphe duyarak, kıskanarak, kafamdan devamlı ihtimaller geçerek, acaba orada mı burada mı, kiminle, birisiyle mi, o kadın kim bu kız kim diye diye ilişki yaşayamam ben. Benim kafam, içim rahat olmalı.

Sorgu memuru gibi devamlı kimlerle, nerede, neler yaptığının peşine düşeceksem veya en azından evde içim içimi yiyecekse ben ne anladım o ilişkiden.

Tabii ki bozuk para gibi harcamıyorum adamı ama beni güvenmediğim için ayrılacak raddeye getirmek zor, geldikten sonra da dönmek zor.

Böyle giderse evliliginiz çok yipranir.

Kendinize meşgale bulun. Hiçbir şey yapamıyorsanız el işi , boyama yapın.

Yay burcu olmasıyla ilgisi yok. Fazla müdahale ediyorsunuz.

Herkesin evi böyle. Alanlarımız oluyor ve onunla ilgileniyoruz.

Evin bir noktasında davet buluşuyor karı koca ; yemek yerken , çay içerken v.s sonra yine kendine dönüyor kişiler.

Ne sanıyorsunuz ki her dakika sarılıp ayrilmadigini mi çiftlerin. ?

Kendinize güveniniz yok. Bu çok yorucu biliyor musunuz ?
Hem sizin hem eşiniz hem çevreniz için çok yorucu.

Spora yazilin, dansta iyi gelir.
Gerçekten özgüvenim yok sehir dışında okudum güzel bi bölüm değil ama para kazanma olanağı çok olan biöölümden mezun oldum ama yinr de iki lafı bir araya getirip konuşamıyorum insanlarla soğuk bi insanım kendimi hiç beğenmiyorum psikolojimi sağlıklı görmüyprum kitap okumajtansa hiç haz etmiyorum falan.

bogulur yalnız insan böyle...
ağlayacak ne var anlamadım. insanın hayat enerjisini sömürürsünüz böyle.
kendinize meşgale bulun.

eşinizle konuşun. haftada 2 akşamı kendinize ayırın. film yada dışarıda aktivite gibi.. bence böyle rutinlerde sıkıcı ama ihtiyacınız varsa buna eşiniz anlayış gösterebilir. siz de geri kalan günlerinizi zehir etmeyin, ne kendinize ne eşinize

Ben kıskanç bir insan olmadığım için genelde öyle kolay kuşkulanan, güveni kolay zedelenen bir insan değilim. O yüzden o güveni sarsacak ve sonrasında tamir edemeyecek biriyle olup kafamda kuşkularla yaşamak istemem.

Şüphe duyarak, kıskanarak, kafamdan devamlı ihtimaller geçerek, acaba orada mı burada mı, kiminle, birisiyle mi, o kadın kim bu kız kim diye diye ilişki yaşayamam ben. Benim kafam, içim rahat olmalı.

Sorgu memuru gibi devamlı kimlerle, nerede, neler yaptığının peşine düşeceksem veya en azından evde içim içimi yiyecekse ben ne anladım o ilişkiden.

Tabii ki bozuk para gibi harcamıyorum adamı ama beni güvenmediğim için ayrılacak raddeye getirmek zor, geldikten sonra da dönmek zor.

anladım. sanırım yanlış kişilerden kaynaklı güvensizlik kaldı bende. umarım o tavrım geçince ben de öyle olurum çünkü eskiden hatırlıyorum öyle biri değildim. ama insanın nerdeyse her sevgilisi aldatınca bi süre sonra bu modda kalıyor. bakalım geçer inş. teşekkürler tane tane açıklamışsınız :KK68:

Büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmeden önce adam benim yapımı karakterimi göreceği için evlenecekse böyle evlenir muhtemelen.
"Evlendikten sonra değişir" diyerek evlenirse ben mesul değilim :)
aynen ben teraziyim kiskanmam kiskanilmayi hic sevmem hesap sormamda vermem de 7 senelik evliyim ama su şekilde olur ben suraya gidiyorum bilgin olsun para istemem kendi birakir hesabını asla sormaz sorarsa iyi olmayacagini bilir gayette uyumluyuz saniyorum ki burcta etken ama insanin yapısıda cok önemli esimin beni surekli aramasi gicik eder mesela bir yere gittigimde ama arkadasim var bir mekanda otururken esi yarim saatte bir arar merak ediyormus arkadasimda bayiliyor beni kiskaniyor diye bana cok tuhaf geliyor ne biliyim kontrol eder gibi surekli aranmak merak edilmek

Gerçekten özgüvenim yok sehir dışında okudum güzel bi bölüm değil ama para kazanma olanağı çok olan biöölümden mezun oldum ama yinr de iki lafı bir araya getirip konuşamıyorum insanlarla soğuk bi insanım kendimi hiç beğenmiyorum psikolojimi sağlıklı görmüyprum kitap okumajtansa hiç haz etmiyorum falan.

niye çirkin diyorsunuz kendinize bence sorun burda.

spora yazılın biraz fitleşin kendinize bakım yapın bikaç kıyafet alın. bakın david burns iyi hissetmek diye bi kitap var alın okuyun önce kendinizi düzeltin sonra eşinizdeki eksiklere bakarsınız.

gerçekten bazen bu kadar basit morali düzeltmek. oturduğunuz yerden hiçbişey olmuyor bence spora yazılın sizin çareniz o.

Kontrol eder gibi aranmak tabi ki kimsenim hoşuna gitmez ama insan özler arar mesaj atar merak eder ne biliyim

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Bunun hiç burçla falan alakası yok boğa burcuyum hiç kıskanç değilim kıskanılmaktan da hoşlanmam. İlk eşimden çok kıskanç olduğu için boşandım, şimdiki de korkusundan kıskanamıyo :KK70:

niye çirkin diyorsunuz kendinize bence sorun burda.

spora yazılın biraz fitleşin kendinize bakım yapın bikaç kıyafet alın. bakın david burns iyi hissetmek diye bi kitap var alın okuyun önce kendinizi düzeltin sonra eşinizdeki eksiklere bakarsınız.

gerçekten bazen bu kadar basit morali düzeltmek. oturduğunuz yerden hiçbişey olmuyor bence spora yazılın sizin çareniz o.
Ben o kitabı aldım nişanlıykrn okurken sıkıldım bıraktım annemlerde buraya bile getirmedim o derece kitaplara uzağım..
aslında kendime cirkin demezdim buaralsr böyle hissediyorum kendimi beğenmiyorum.

Ben o kitabı aldım nişanlıykrn okurken sıkıldım bıraktım annemlerde buraya bile getirmedim o derece kitaplara uzağım..
aslında kendime cirkin demezdim buaralsr böyle hissediyorum kendimi beğenmiyorum.
sizin kendinize ait bi dünyanız yok ki kitap okumak yada kült filmlerden haftada iki gun izlemek misir cay keyfi yanina yapmak insani keyiflendirir siz direk esinize bağımlı olmussunuz daha yeni evlisiniz neden caniniz cikana kadar agliyorsunuz ki birde küsmek surekli trip atmak en cok yapilan hata bence agziniz var konusun iletisime geçin kendiniz icin birseyler yapın mutlu olmak icim cabalayin gerisi gelir

anladım. sanırım yanlış kişilerden kaynaklı güvensizlik kaldı bende. umarım o tavrım geçince ben de öyle olurum çünkü eskiden hatırlıyorum öyle biri değildim. ama insanın nerdeyse her sevgilisi aldatınca bi süre sonra bu modda kalıyor. bakalım geçer inş. teşekkürler tane tane açıklamışsınız :KK68:
Hepimiz aldatılabiliriz. Ben de aldatılmışımdır ama haberim olmamıştır. Bu bize bağlı bir şey değil, karşımızdakinin vicdanıyla alakalı.
Sıfır kıskansak da, etrafında dişi sinek uçurmasak da aldatacak erkek aldatır. Siz kendi hayatınızdan çalmayın bu adamlar için.

X