özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

Türk kadınlarının en büyük sorunu çoğunluğun herhangi bir hobiye sahip olmaması. Erkeklere baktığımızda en kekosunun bile bir hobisi var; halısahaya gider, iddia oynar, arabalarla ilgilenir yani boktan bile olsa bir hobiye sahip adamlar. Peki bizim kadınlar? Müge Anlı izler, instagramda takılır, alışveriş ve dedikodu yapar hayatlar bundan ibaret. Böyle olunca ne oluyo, hobisi olmayan kadın sevgilisine, eşine sarıyo sürekli konuşmak, birlikte bir seyler yapmak istiyorlar ama bu da adamları darlıyo. Erkeklerden sırf onlarla evleniyorsunuz diye bekarken yaptıkları aktiviteleri bırakmalarını istiyorsunuz resmen. Kendi adıma söyleyeyim işten eve geldiğim gibi oyun oynuyorum ve senaryo bakımından film gibi oyunlar var, mesela geçen sene ilk kez oyun sektörü sinema sektörünü gerisinde bıraktı. İşte Last of Us, Detroit Become Human, To the Moon vs. gibi şahane oyunlar var, hatta artık oyunlarda ünlü aktörler falanda oynuyor. Death Stranding diye bir oyun yapılıyor ve Mads Mikkelsende oynuyor. Yani bu kadar büyük sektöre çoluk çocuk işi demek büyük yanılgı, hobi önemli. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, animeler, oyunlar, enstrüman öğrenmek, dil öğrenmek, spor yapmak ve Japonya.. Bunlar benim hobilerimin sadece bir kısmıydı. Sende ilgin olan konulara yogunlaşırsan böyle seyleri dert etmezsin

6 yıldır bir yay erkeğiyle beraberim.Yay burçları eşittir özgürlük.Eşimin yükseleni balık da biraz durumu kurtarıyor ordan.
:olamaz::olamaz:

Eşimle çıkmaya ilk başladığımız zamanlarda o da yay burcu geyiği yapıyordu.Ben de ikizler burcu geyiği yapıp onu susturuyordum.İkizler de yaylar kadar düşkün özgürlüklerine.O yüzden sorun yaşamıyoruz belki de.

O değil de burçlar hep yalan dolan yaa :KK53::KK53:
şu an konuştuğum kişinin de burcu yay yükseleni balık. konuyu sabote etmek gibi olmasın ama nasıl oluyorlar biraz anlatsanıza :halay:

Ama evde durmak istiyor evde vakit geçirmek istiyor benleyken.. sadece arkadaşlarıyla çıkıp gezmek istiyor ben de buna üzülüyorum, cünkü ne yapacaksak beraber yapalım istiyorum ben
her seyi beraber yapmak sıkıcı oluyor, ama dengeli olacak, hem size hem arkadaslarina vakit ayirmali.guzellikle anlatin.

şu an konuştuğum kişinin de burcu yay yükseleni balık. konuyu sabote etmek gibi olmasın ama nasıl oluyorlar biraz anlatsanıza :halay:

Ben yayım yükselenim de balık, işin zor, dengesiz :KK70:

Zodyağın en şebelek burcuyla en duygusal burcu bir arada, sana kolaylık diliyorum :KK70:

Ben yayım yükselenim de balık, işin zor, dengesiz :KK70:

Zodyağın en şebelek burcuyla en duygusal burcu bir arada, sana kolaylık diliyorum :KK70:

Ya öyle mi :) O da öyle aslında sadece yay olsaymış herhalde uçarı kaçarı olurdu ama balıktan baskılanıyor herhalde, duygusal ve romantik yanı çok fazla var şimdilik. Ben de ona şaşırıyorum. Ama galiba dengesiz olduğu konusunda hem fikiriz ilk 2 yıl önce konuşmuştuk, onun dengesizliği yüzünden ben her yerden silmiştim. Bir öyle bir böyleydi.
Yalnız dikkat ettim de, yay ve balıkta değişken burçlar diye biliyorum. İnşAllah yine yanmam :skandal: Ben de balık burcuyum bu arada :)
Tek sorunum pek kıskanç değil herhalde, beni sıksın demiyorum ama kıskanmaması hoşuma gitmiyor sanki herkesle paylaşabilecek havası sezmeye başladım belki de kuruntu :eek:

kova burcu erkegi kadar capkın vurdumduymaz biri yok aman düşman başına :KK12:
Ya keşke sadece bu kadar masum olsalar, ilk sevgilim kova ve bana hayatımın kazığını attı, 2. sevgilim de kova o ondan da beterini yaptı. Resmen alt üst ettiler beni, ortak noktaları da çok aynıydı, ikisi de ölümüne yalancı :) Gerçek anlamda kova erkeğinden nefret ediyorum. Adi p..venkler :halay:

Ya öyle mi :) O da öyle aslında sadece yay olsaymış herhalde uçarı kaçarı olurdu ama balıktan baskılanıyor herhalde, duygusal ve romantik yanı çok fazla var şimdilik. Ben de ona şaşırıyorum. Ama galiba dengesiz olduğu konusunda hem fikiriz ilk 2 yıl önce konuşmuştuk, onun dengesizliği yüzünden ben her yerden silmiştim. Bir öyle bir böyleydi.
Yalnız dikkat ettim de, yay ve balıkta değişken burçlar diye biliyorum. İnşAllah yine yanmam :skandal: Ben de balık burcuyum bu arada :)
Tek sorunum pek kıskanç değil herhalde, beni sıksın demiyorum ama kıskanmaması hoşuma gitmiyor sanki herkesle paylaşabilecek havası sezmeye başladım belki de kuruntu :eek:

Hahahah işte tam üstüne bastın, ikisi de değişken burçlar değişkenliği double yap.
Bazen gün içinde 7-8 kez mod değişikliği yaşıyorum, karşımdaki insana sorduğum ilk soru ne kadar sabırlısın? :KK70:
Ondan sabır diledim sana
Ben de kıskanmam pek, kıskansam da belli etmem :KK53:

Kan kusup kızılcık serbeti ahshha
Ayy bir daha bu lafi duymak istemiyorum.

Balonyanak Balonyanak bak bu hatun da yay burcu yengeçli yükselenle kendisi kayıp kız kardeşim olur
Daha dün kan kusup kızılcık şerbeti içiyorduk sonra bi anda o rakı buraya gelecek dedik sonra süt dökmüş kedi falan bunlar 24 saat içinde oldu :KK70:

Hahahah işte tam üstüne bastın, ikisi de değişken burçlar değişkenliği double yap.
Bazen gün içinde 7-8 kez mod değişikliği yaşıyorum, karşımdaki insana sorduğum ilk soru ne kadar sabırlısın? :KK70:
Ondan sabır diledim sana
Ben de kıskanmam pek, kıskansam da belli etmem :KK53:
İşte galiba tahammül edemeyeceğim tek şey bu, ben de aşırı kıskancım ama içimde tutarım genelde. Çok boğmam.
Eyvahlar olsun :))

Balonyanak Balonyanak bak bu hatun da yay burcu yengeçli yükselenle kendisi kayıp kız kardeşim olur
Daha dün kan kusup kızılcık şerbeti içiyorduk sonra bi anda o rakı buraya gelecek dedik sonra süt dökmüş kedi falan bunlar 24 saat içinde oldu :KK70:
hahahahaha çok tatlısınız :)) yengeç burcu kadını şu aralar favorimdi, bayılırım yay ve yengeç karışımı harika olur bence :))

Rakılar bana, şampanyalar sana :KK70:

hahahahaha çok tatlısınız :)) yengeç burcu kadını şu aralar favorimdi, bayılırım yay ve yengeç karışımı harika olur bence :))
Hıı çok harika oluyor :KK43:
Yengecin etkisi olmasa bence şahane olur da %90 böyle umursamaz, lay laylom, şıpsevdi olup son anda o %10 yengeç bir geliyor tüm her şeyi mahvediyor.
Mahkeme kararıyla yükselenimi değiştirmeye karar verdim :KK70:

Yükselenleri hesaplamasınlar sırf yay şahane :KK200:

Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu

Benim eşimde yay burcu ve bir an ben yazdım sandım konuyu.Aynı cümleler harfi harfine ve eklemek istiyorum her şeyi en mükemmel yapan hep kendileridir sıfır hata

X