- 8 Mart 2023
- 1.132
- 115
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Sanki kaynın maaşını siz kıskanmışsınız gibi görünüyor.Sadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Onlar yapıyor mu bilmem de siz sanki yapıyor gibisiniz?Sadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
burda kiskanc biri var evet. Ama bil bakalim kim?şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Doğru söylüyosunOnlar yapıyor mu bilmem de siz sanki yapıyor gibisiniz?
Ne var insanın evinin ihtiyacını gidermesinde ki. Yaptırsın herkes geliri varsa alsın otursun ne olacak. Biraz rahat olun çok takmayın bunları. Sizde gündem olunca onlarda da konuşuluyordu etkileşim var ya hani. O esnada e bizim de ihtiyacımız var durumumuz da varsa yaptıralım diye düşünmüşlerdir olabilir yani bunlar.
Niye kıskanıyım canım herkesin rızkını Allah verir. Daha çok versin inşallah. Sadece bazı tavırları rahatsız ediyo o yüzden. Böyle bi hep eşimle kıyaslıyo gibi kendini eşimi geçince istediği olmuş gibi havasında ondan öyle dedim.Sanki kaynın maaşını siz kıskanmışsınız gibi görünüyor.
Bak bu yönden düşünmemiştim doğru diyosunuz. Bence de gayet normal şeyler. Ama mesela derin dondurucuyu biz almasaydık onlarda almayacaktı bide böyle düşün niye yaniBu konuya derin dondurucu ve duşakabin üstünden yorum yapmak mantıklı olmaz. Onlar zaten çok temel şeyler. Ama desen ki turuncu kürk aldım, o da aldı. O zaman ayrı.
özenti kıskançlık böyle olmaz,saçını sizinki gibi yapsaydı,sizin aldığınız takıları alsaydı,siz birşey yapınca aynısı yapana kadar kocasına hayatı cehennem etseydi,kaynananızla aranızı bozsaydı dedikodunuzu yapsaydı,kocanızın sevgilisiymiş gibi size msj atıp arasaydı,siz araba aldınız diye evin camını çerçevesini indirseydi kıskanç diyebilirdik, bunlar etraftan duyduklarımın bazıları sadeceSadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Ay sizden özenip alsalar ne olur? Sanki dünyada nadir bulunan bir şey almışsınız.Bak bu yönden düşünmemiştim doğru diyosunuz. Bence de gayet normal şeyler. Ama mesela derin dondurucuyu biz almasaydık onlarda almayacaktı bide böyle düşün niye yani
İhtiyaçları varmış almışlar.Bak bu yönden düşünmemiştim doğru diyosunuz. Bence de gayet normal şeyler. Ama mesela derin dondurucuyu biz almasaydık onlarda almayacaktı bide böyle düşün niye yani