Özenti mi kıskançlık mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyinizi kıskanacak yahu çok orijinal parçalar sanki. Her evde olan şeyler, onların evinde yoksa eksiktir. Eksiklerini tamamlamışlardır. Sanki çok dahiyane bir fikir verdiniz adamlara. Kafanızı bunlarla meşgul etmeyin, daha faydalı şeylere odaklanın.

Konu sahibinin kocasıyla sorunları dağları aşmış. Bence onları geriye itmek için küçük kaynana görümce sorunlarını dert ediyor gibi.
Aneem nicki degistirmis taniyamadim. Kocasini tokatlayan periperi bu. Kiz eltini de tokatlama dusakabin yaptirdi diye. Ahaffaha

Gerçekten sadece merak mı ettiniz?
E bi sizde yok o saydıklarınız herkesin evinde olan şeyler, bunda kıskanacak bir şey olabilir mi sizce?
Asıl kıskanan siz olabilir misiniz? Milletin aldığını yaptığını takip ettiğinize göre.

Derin dondurucuyla duş kabinini siz icat etmediniz sakin olun

Derin dondurucu ve duşun neyine özenecekler ya? Ikisi de ihtiyac ev ürünleri yani niye kendinizi bu kadar onemli saniyorsunuz ki.

Alsınlar ne olmuş . Size zararı dokunmayan şeylere kafanızı yormayın. Kıskançlık olsa bile …

E yuh yani bunlar olsaydı zaten buraya konu da açmazdım benim elti iyiymiş

off ne küçük hesaplar
bazen bir sey gereksiz ve pahali gelir. ama alan ve memnun kalan kisiyi görürsün, söylediği rakam senin tahmin ettigin rakamdan düşükse soyle bir düşünürsün.
ben hayatimda hic düşünmedim gurcistana gitmeyi, bence sacma bir ulkeydi. karadenizli salak adamlarin karisini aldatmak icin gittigi yer gibi gelirdi. bir yakin arkadasim gitti. bol bol story atti. sonra konustuk- 1 lira 1,5 lari falan dedi, ekonomik dedi. aklima yatti yilbasina da ben gittim
arkadasimdan mi kiskanmis oldum? hayir
sadece onun deneyimi benim daha once düşünmediğim bir seyi bana düşündürttü.
sizde de öyle olmus.
ama bence eskiden senin esin memur maasi yüksek diye sen eltini ezikliyormussun. simdi onun kocasinin maasi yükselince o ne yapsa seni ezikliyor gibi geliyor - kendini kiskanildihina inandiriyorsun egon icin.

Canım bu durum beni rahatsız etmedi ki alsınlar banane. Bunun için niye bizi bekliyolar o komik sadece abartmayın

Bune saçmalık yaa güldürdün beni hiç alakası yok. Dediğin gibi bu tek seferlik bişey olsa anlarım sürekli mi biz bişey yapınca arkamızdan yaparlar aynısını hemen? Ben kimseyi de eziklemedim. Böyle bi insan değilim birkere. Eşim çalışıp kazanıyosa bunu nasip eden rızkı veren Allah tır. Kimi nasıl ezikleyebilirm yalnızca şükredebilirim

Yok ya ilk başlarda bu kadar sorgulamamıştım. Sonra hep benzer şeyler olunca merak ettim buraya da sırf sohbet olsun diye konu açtım. Silinmesin benim olduğumu kim nerden bilsin. Sonuçta onlar 5 yıllık evli biz 2 yıllık. Biz yapınca mı akıllarına geliyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…