- 11 Aralık 2018
- 39.649
- 245.657
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Rahatsız olmadığınız için mi konu açtınız? Maddi durumları sizden sonra uygun olmuştur ya da sizin memnun kaldığınızı görüp biz de alalım demişlerdir. Alt tarafı duşakabin, dondurucu falan.Canım bu durum beni rahatsız etmedi ki alsınlar banane. Bunun için niye bizi bekliyolar o komik sadece abartmayın
Dondurucu ve duşakabine lamborghini muamelesi yapmasanız mı Peri'cim.Sadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Şaka mısınız??? Hayata sizin gibi bakmıyorum çok şükür,evime yeni bir şey aldiysam ve ya yaptırdıysam görümcemi arıyorum sende dusunuyordun ben memnun kaldım al ,yap istersensen diye bende görüp aldıysa memnun olurum demek ki güzel bir tercih yapmışım herkes beğendi diye düşünürüm.Uzun zamandır kurutucu almak istiyorum herkesin haberi var kuzenim almış abla aldım ben, çok rahat dedi ne yapayım oturup "kıskanç ,ben söyledim o aldı "diye manyak düşünceleri mi dalayım????Sadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Maaşı az arttı diye milyoner olmadı insanlar. Yılbaşı geliyor, beyaz eşya, mobilya ve ev gereçleri yine ebesinin şeyi gibi zamlanacak. İnsanlar elinde hazır para varken ihtiyaçlarını şimdi görmeye bakıyor zaten. Kaynanan da ondan baskı yapmıştır. Senlik bir durum yok yani, seninle aynı şartlarda olan yani kocasının getirdiğinden fazlasını bulamayan eltinin seni kıskanma durumu yok. Maaşı yükselen kayınço da kocanı kıskanmaz.Bak bu yönden düşünmemiştim doğru diyosunuz. Bence de gayet normal şeyler. Ama mesela derin dondurucuyu biz almasaydık onlarda almayacaktı bide böyle düşün niye yani
Ne alakası var ya ! Zaten ihtiyaç olan şeyler birlikte yapilirsa indirim aliyorlardir ya da biri alınca diğeri de gaza geliyordur sanki siz onların maaşı artınca kiskanmissiniz.Sadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Siz manyak mısınız yaa ne alakaŞaka mısınız??? Hayata sizin gibi bakmıyorum çok şükür,evime yeni bir şey aldiysam ve ya yaptırdıysam görümcemi arıyorum sende dusunuyordun ben memnun kaldım al ,yap istersensen diye bende görüp aldıysa memnun olurum demek ki güzel bir tercih yapmışım herkes beğendi diye düşünürüm.Uzun zamandır kurutucu almak istiyorum herkesin haberi var kuzenim almış abla aldım ben, çok rahat dedi ne yapayım oturup "kıskanç ,ben söyledim o aldı "diye manyak düşünceleri mi dalayım????
Sizin eltiye olduğunuz gibi mi?Vallahi kadın kadının düşmanı. BU SİTE KADIN DÜŞMANLARIYLA DOLU.
Yoo vallahi kafayı yemişsinizSizin eltiye olduğunuz gibi mi?
Eltin de kadın, neden kıskanıyon kadını?Vallahi kadın kadının düşmanı. BU SİTE KADIN DÜŞMANLARIYLA DOLU.
Senin eltini nasıl dert ettiğini biliyoruz Peri şimdi yapma.Sohbet olsun diye öylesine açtığım bir konu kafama taktığım bişey değil. Saçmasapannn nerelere çektiniz neler saçmaladınız ne kadar abarttınızz. Noluyoooooooooo
Sohbet olsun diye mi agshsjjs. Ne bekliyordunuz? Vay hadsizler nasıl duşabinde yıkanmaya cüret ederler diye sizinle dedikodu mu yapacaktı millet. Fesatlanmışsınız işte.Sohbet olsun diye öylesine açtığım bir konu kafama taktığım bişey değil. Saçmasapannn nerelere çektiniz neler saçmaladınız ne kadar abarttınızz. Noluyoooooooooo