- 8 Mart 2023
- 1.132
- 115
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
HahahahahahahahhhahahahahahhhSohbet olsun diye mi agshsjjs. Ne bekliyordunuz? Vay hadsizler nasıl duşabinde yıkanmaya cüret ederler diye sizinle dedikodu mu yapacaktı millet. Fesatlanmışsınız işte.
Takmasanız güler geçerdiniz, buraya konu açmazdınız. Şu an Bdv’de olduğunuza göre bayağı dert etmişsiniz bunu işte. Bir de manyak, kafayı yemiş falan deyip duruyorsunuz millete. Buradan bakınca tuhaf görünen sizsiniz oysaki. Eltimden sonra ev aldım. İnşallah böyle düşünmüyordur benimki de.Sohbet olsun diye öylesine açtığım bir konu kafama taktığım bişey değil. Saçmasapannn nerelere çektiniz neler saçmaladınız ne kadar abarttınızz. Noluyoooooooooo
Fesat kahkahası bu nerde duysam bilirimHahahahahahahahhhahahahahahhh
Sanki biraz kendinizi tarif ediyorsunuz. Ama yinede siz bilirsinizSizin gibi kadınlar yüzünden hayat çekilmez hale geldi. Bakın tanımıyorum ama Allah düşman başına bile vermesin sizleri. Sizler kendi kendinizin imtihanlarısınız bence
Di mi yani? Hepimiz arkadaş, eş, dost birinde varsa ve hoşumuza gitmişse veya almayı düşünüyorsak ilk kullanana sorarız memnun mu? Diye. Veya aynen dediğiniz gibi çevremizden birileri almayı düşünüp, biz aldıysak ilk ona söyleriz artı veya eksisini. Yengem robot süpürge ve dikey süpürge düşünüyordu benimkisini tavsiye ettim marka ve istasyonlu suyuydu, toz haznesiydi uğraşma dedim. Dikey süpürgede, bir önceki kullandığımın son modelini aldım ve hiç memnun değilim, onu alma dedim. Şu an farklı modele bakıyor. Yani bunlar hep olan şeyler. Keşke aldığım dikey süpürgenin bu modelini yakınımdan birisi alıp, beni uyarsaydıda başıma bela etmeseydim.Şaka mısınız??? Hayata sizin gibi bakmıyorum çok şükür,evime yeni bir şey aldiysam ve ya yaptırdıysam görümcemi arıyorum sende dusunuyordun ben memnun kaldım al ,yap istersensen diye bende görüp aldıysa memnun olurum demek ki güzel bir tercih yapmışım herkes beğendi diye düşünürüm.Uzun zamandır kurutucu almak istiyorum herkesin haberi var kuzenim almış abla aldım ben, çok rahat dedi ne yapayım oturup "kıskanç ,ben söyledim o aldı "diye manyak düşünceleri mi dalayım????
Dedi duşakabinin kendisi kıskanıldığı için alındığını düşünen SevgisuSizin gibi kadınlar yüzünden hayat çekilmez hale geldi. Bakın tanımıyorum ama Allah düşman başına bile vermesin sizleri. Sizler kendi kendinizin imtihanlarısınız bence
Sadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Hanımefendicim analarımızın zamanında duşakabin mi varmış saçmalamayınız lütfen. Tabii ki kıskançlık, hasetlik, özentilik, bilumum kötü özellik var bu eltide.Eltinin bahçe hortumuyla yıkanıp, etlerini toprağın altına gömebileceğini savunmadık diye kadın düşmanı ilan edildik.
Hanımefendicim analarımızın zamanında duşakabin mi varmış saçmalamayınız lütfen. Tabii ki kıskançlık, hasetlik, özentilik, bilumum kötü özellik var bu eltide.
Konu sahibi ocak kullanıyosa kesin elti de alıp bulup getirmiştir Alamanyalardan. Eyyy konu sahibi aydınlat biziEltinin de havalara bak; ateşi babası keşfetmiş gibi ocak kullanıyordur Allah bilir. Mızrakla yaban keçisi avlayıp, ısır ısır yesin işte. Daha ne istiyor hayattan?
Ne özenti, ne kıskançlık bombos bir konu.Sadece merak ettiğimden. Mesela biz derin dondurucu alacaktık. Kurbanda buzdolanın buzluğu yetersiz geliyodu eltim gil de biz de kaynanamın derin dondurucusuna götürüyoduk baktık böyle olmucak evimize ayrı alalım dedik . Kayınvalidem eltime de demiş kaynım gile onlarda şu an alamayız yapmışlar neyse biz de araştırdık aldık pat hemen arkamıza onlar da aldılar. Neyse aylar geçti şimdi biz duşakabin yaptırmak istiyoruz araştirıyoruz. Eşimle kaynım konuşuyolar bazen onlar da yaptırcakmış. Demek istediğim bunlarda sıkıntı yok ama ne bu böyle özenti mi kıskançlık mı yoksa herkes mi böyle. Benim eşim memur kaynımda özelde çalışıyodu o zamanlar bile kaynanam derdi ki işte biri birine özenmeyecek falan yapardı şimdi kaynım bi işe girdi ve eşimde yüksek maaş alıyo hemen havalara girdi bile.
Ocağı elti konu sahibinden önce almış diyolla. Bence sevgi hanım kızımız aldığı ocağı parçalayıp yemeklerini küçük tüpte balkonda pişirmeli artık. Yoksa mazallah eltisini kıskanıp ocak aldı diyebilirler.Konu sahibi ocak kullanıyosa kesin elti de alıp bulup getirmiştir Alamanyalardan. Eyyy konu sahibi aydınlat bizi
Kadın düşmanlığı yapma Kudra, ayıp konuşuyorsun...Ocağı elti konu sahibinden önce almış diyolla. Bence sevgi hanım kızımız aldığı ocağı parçalayıp yemeklerini küçük tüpte balkonda pişirmeli artık. Yoksa mazallah eltisini kıskanıp ocak aldı diyebilirler.
E ben erkeğim ya zaten, kadın düşmanlığı bana serbestKadın düşmanlığı yapma Kudra, ayıp konuşuyorsun...
Doğru arada çükünü unutuyorum affet beniE ben erkeğim ya zaten, kadın düşmanlığı bana serbest