- Konu Sahibi karadenizkizi1982
-
Herkes başka konuşuyor dimi. Doktorlardan soğuyorum bende. Her alandaki doktor böyle. Histereskopi yaparken biz açılıyordu. O kadar söyleyebilirim. Ama doktora güvenemediusen acele etme canım ben emsey veya adatıpra doktor önerebilirimZaten dediğiniz gibi korona sarmış her yeri devlet belki de yapmayacak yani. sordum doktora 3500 TL dedi. Ben daha önce yaptırdım canım Şubat ayında yaptırdım Rest plesenta sonucu yani kürtajdan parça kalmıştı o alındı. ama bilmiyorum demekki başarısız oldu. Yada sonradan yapışma oldu. Yarım saat falan sürmüştü o zaman operasyonum ama baya zorlandım demişti doktor. Çünkü içerdeki parça baya taşlaşmış haldeydi rahime zarar vermeden alabildik dedi. Sonraki kontrollerimde bir çok kez doktorlara gittim. Hiç biri yapışıklık görmedi. Bu doktor ufak bir yapışıklık görüyorum dedi rahim filmi istedi benden. Ama filimle bu yapışıklıklar açılmaz demedi mesela bu yapışıklılar aksine rahim filmiyle açılacak dedi.
Daha dün çekildim canım ikinci rahim filmi mi çekildim hem de ikisi de alisteziliydi bir uzmandan anestezili çekilmesi taraftarı olduğunu duydum Çünkü o an kişi kendini kasabilir ve açık olan tupleri de kapalı gözükebilir demişti o strese gerek yok En iyisi anestezili çok rahat merak etmeBende ilkini aneztesisiz oldum o yüzden cok zorlandım ve cok kastım kendimi . O yüzden şimdi tekrardan ilaçlı giricem inşalalh
Histereskopide açılıyor tabiki HSG açılıyor demesi yanlıştı. Ama yapışıklık var diyen ilk doktorda buydu. Onca doktora gittim alttan muayene edildim kimse görmedi. Ben bu doktora güvenmek istiyorum ya başka doktora gitmiycem sanırım. Kendisi zaten tüp bebek uzmanı. bir tüp bebek merkezinde ve ayrıca başka bri özel hastanede daha görev alıyor.Herkes başka konuşuyor dimi. Doktorlardan soğuyorum bende. Her alandaki doktor böyle. Histereskopi yaparken biz açılıyordu. O kadar söyleyebilirim. Ama doktora güvenemediusen acele etme canım ben emsey veya adatıpra doktor önerebilirim
Benim bri arakdaşım çok kasmış kendisini kapalı demişler halbuki kapalı falan değilmiş.Daha dün çekildim canım ikinci rahim filmi mi çekildim hem de ikisi de alisteziliydi bir uzmandan anestezili çekilmesi taraftarı olduğunu duydum Çünkü o an kişi kendini kasabilir ve açık olan tupleri de kapalı gözükebilir demişti o strese gerek yok En iyisi anestezili çok rahat merak etme
Buralarda muayene ücretleri kaç tl biliyor musunuz.Herkes başka konuşuyor dimi. Doktorlardan soğuyorum bende. Her alandaki doktor böyle. Histereskopi yaparken biz açılıyordu. O kadar söyleyebilirim. Ama doktora güvenemediusen acele etme canım ben emsey veya adatıpra doktor önerebilirim
Ben de bisey yok cok sukur kurtaj sonrasi tekrar istedi hsg yi doktorum temiz cikti gecmis olsun sizedeBenim bri arakdaşım çok kasmış kendisini kapalı demişler halbuki kapalı falan değilmiş.
Benim rahattı ben de dün çektirdim. Hiç acı olmadı zaten. geçen sene çektirdiğim gibi değildi hiç. Ben de rahimde yapışıklıklar tespit edildi.
Özelden yaz istersen bu civardaki doktorları biliyorum. Ersoydakileri de bilirimHistereskopide açılıyor tabiki HSG açılıyor demesi yanlıştı. Ama yapışıklık var diyen ilk doktorda buydu. Onca doktora gittim alttan muayene edildim kimse görmedi. Ben bu doktora güvenmek istiyorum ya başka doktora gitmiycem sanırım. Kendisi zaten tüp bebek uzmanı. bir tüp bebek merkezinde ve ayrıca başka bri özel hastanede daha görev alıyor.
Evet canım ama burdan yazmak uygun mu bilmiyorumBuralarda muayene ücretleri kaç tl biliyor musunuz.
Neden olmasın ki herkes yazıyor sıkıntı olmuyorEvet canım ama burdan yazmak uygun mu bilmiyorum
Ben ocakta yaptırdım devlette yapan yoktu özelde 750 liraya yaptırdımMerhaba arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim ve sonuç olarak rahimde ufak Ufak yapışıklıklar olduğu görüldü. Doktoruma raporu gönderdiğim de histereskopi yapmalıyız dedi. Yüzyüze görüşeceğiz bunu.
Öğrenmek istediğim daha önce yakın zamanda histereskopi yaptıran var mı? Fiyatları kaç TL. Yoksa devlette mi yaptırayım fikir verebilecek var mi bana
Pardon ya hsg fiyatı yazdım benMerhaba arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim ve sonuç olarak rahimde ufak Ufak yapışıklıklar olduğu görüldü. Doktoruma raporu gönderdiğim de histereskopi yapmalıyız dedi. Yüzyüze görüşeceğiz bunu.
Öğrenmek istediğim daha önce yakın zamanda histereskopi yaptıran var mı? Fiyatları kaç TL. Yoksa devlette mi yaptırayım fikir verebilecek var mi bana
750 Tl mi çok uyguna yaptırmışsınız. İstanbulda mısnız?Ben ocakta yaptırdım devlette yapan yoktu özelde 750 liraya yaptırdım
HeeePardon ya hsg fiyatı yazdım ben
Hsg filmi mi bahsettiğimiz750 Tl mi çok uyguna yaptırmışsınız. İstanbulda mısnız?
Onu bilmiyorum ben fiyat olarak. Bende T rahim var düşük olursa hamile kalmazsam falan histereskopi yapılacak araştırmadım dahaHeeetamam onu bende 700 TL ye çektirdim dün canım. Histerskopi içinde benim gittiğim hastane 3500 Tl dedi.
Eee neden bekliyorsun peki? Hamile kalmayı mı deneyeceksin ama düşük riskin var beklemeye değmez canım bence.Onu bilmiyorum ben fiyat olarak. Bende T rahim var düşük olursa hamile kalmazsam falan histereskopi yapılacak araştırmadım daha
Hiçbir doktor direk ameliyat önermiyor. Evleneli daha 1 yıl olmadı. Çevremde böyle olup hamile kalan çok kişi var sağlıklı doğuranEee neden bekliyorsun peki? Hamile kalmayı mı deneyeceksin ama düşük riskin var beklemeye değmez canım bence.
bu tam ameiyat değil sen bilirsin yinede. çieriyi gözlemlemnin en iyi yoluHiçbir doktor direk ameliyat önermiyor. Evleneli daha 1 yıl olmadı. Çevremde böyle olup hamile kalan çok kişi var sağlıklı doğuran
bende yaptiracagim özelde 4500Günaydın canım,
sen hangi hastanede yaptırdın operasyonunu?
1500/2000 arası olsa veriirrim ya ne yapayım ama 5000 falansa veremem
Öyle de hamile kalınca kendi kendine eriyen de varmış bebiş kendine yer açıyormuşbu tam ameiyat değil sen bilirsin yinede. çieriyi gözlemlemnin en iyi yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?