Gebeliğe Hazırlık Özelde histereskopi yaptıranlar bakabilir mi!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karadenizkizi1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
4.647
3.131
83
42
Merhaba arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim ve sonuç olarak rahimde ufak Ufak yapışıklıklar olduğu görüldü. Doktoruma raporu gönderdiğim de histereskopi yapmalıyız dedi. Yüzyüze görüşeceğiz bunu.

Öğrenmek istediğim daha önce yakın zamanda histereskopi yaptıran var mı? Fiyatları kaç TL. Yoksa devlette mi yaptırayım fikir verebilecek var mi bana

Ben geçen yıl özelde 2 bine yaptırmıştım canım. Sol tüp tıkalıydı onun için bakmak istedi açık çıktı, düşük sonrası ufak yapışıklık olmuş onu düzeltti iki de çizik attı çıktı.

Bende de sağ tüp kapalı 3 gün sonra tekrar rahim filmine gireyim diyorum . Acaba iyi olur mu ya

Bende de sağ tüp kapalı 3 gün sonra tekrar rahim filmine gireyim diyorum . Acaba iyi olur mu ya
Anestezi almadan olmuştu bnm ki ondan kasıldım bence. Açık çıktı oysa ki ama senin tam kapalıysa direk histeroskopi ol bnce bari her şey net görünür. Bazen sıvı kaçağı yarı açıklık fln oluyo bunlar engel gebeliğe olsa bile düşük yaptırıyomuş

Bende ilkini aneztesisiz oldum o yüzden cok zorlandım ve cok kastım kendimi . O yüzden şimdi tekrardan ilaçlı giricem inşalalh

Anladım canım. Ben de 1500/2000 derlerse özelde yaptırayım diyorum. Benim kürtaj yapıldı histereskopi yapıldı İstanbul'da Zeynep Kamil de. Ma şimdi yine yapışıklık diyorlar yine histereskopi deniliyor. Ufak ufak yapışıklıklar varmış. Önemli değil dedi çekimi yapan uzman ama doktor histereskopi dedi bakalım gidip tekrar görüşeceğim doktorla

Günaydın canım,

sen hangi hastanede yaptırdın operasyonunu?

1500/2000 arası olsa veriirrim ya ne yapayım ama 5000 falansa veremem

Tüp bebek bizim ki zaten tüp bebek doktorum yaptırdı işlemleri. İki düşük olunca histeroskopi istedi üçüncü de bugüne geldik şükür
Harika canım. sonuç almışssınız bir şekilde buda iyi bir şey. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Benim doktorum da korunun dedi operasyon olana kadar. Düşük tehlikesi olabilir dedi. 3500 Tlymiş operasyonun fiyatı. Bilmiyorum ki doktoruma da güvenmek istiyorum. Tekrar devlete gitmek zaman kaybetmek istemiyorum. Yani başarısız bir operasyon olsa devlette kimsenin peşine düşüp hakkını savunamazsın bile. Kafam çok karışık

Doktoruna güveniyorsan onda devam et. Bizim sperm sayımız azdı ondan tüp bebeğe yöneldik biz. Kadın doğumcu çok önemli ama bna kimsenin demediklerini dedi mesela bu doktor

Canım bn yaptırmadım ama meslek gereği çok bulundum. Kısacık bir işlem çok maliyetli olmaz. Şu durumda bence özelde yaptırtın

Canım bn yaptırmadım ama meslek gereği çok bulundum. Kısacık bir işlem çok maliyetli olmaz. Şu durumda bence özelde yaptırtın
Zaten dediğiniz gibi korona sarmış her yeri devlet belki de yapmayacak yani. sordum doktora 3500 TL dedi. Ben daha önce yaptırdım canım Şubat ayında yaptırdım Rest plesenta sonucu yani kürtajdan parça kalmıştı o alındı. ama bilmiyorum demekki başarısız oldu. Yada sonradan yapışma oldu. Yarım saat falan sürmüştü o zaman operasyonum ama baya zorlandım demişti doktor. Çünkü içerdeki parça baya taşlaşmış haldeydi rahime zarar vermeden alabildik dedi. Sonraki kontrollerimde bir çok kez doktorlara gittim. Hiç biri yapışıklık görmedi. Bu doktor ufak bir yapışıklık görüyorum dedi rahim filmi istedi benden. Ama filimle bu yapışıklıklar açılmaz demedi mesela bu yapışıklılar aksine rahim filmiyle açılacak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…