• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Özelde histereskopi yaptıranlar bakabilir mi!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten dediğiniz gibi korona sarmış her yeri devlet belki de yapmayacak yani. sordum doktora 3500 TL dedi. Ben daha önce yaptırdım canım Şubat ayında yaptırdım Rest plesenta sonucu yani kürtajdan parça kalmıştı o alındı. ama bilmiyorum demekki başarısız oldu. Yada sonradan yapışma oldu. Yarım saat falan sürmüştü o zaman operasyonum ama baya zorlandım demişti doktor. Çünkü içerdeki parça baya taşlaşmış haldeydi rahime zarar vermeden alabildik dedi. Sonraki kontrollerimde bir çok kez doktorlara gittim. Hiç biri yapışıklık görmedi. Bu doktor ufak bir yapışıklık görüyorum dedi rahim filmi istedi benden. Ama filimle bu yapışıklıklar açılmaz demedi mesela bu yapışıklılar aksine rahim filmiyle açılacak dedi.
Herkes başka konuşuyor dimi. Doktorlardan soğuyorum bende. Her alandaki doktor böyle. Histereskopi yaparken biz açılıyordu. O kadar söyleyebilirim. Ama doktora güvenemediusen acele etme canım ben emsey veya adatıpra doktor önerebilirim

Bende ilkini aneztesisiz oldum o yüzden cok zorlandım ve cok kastım kendimi . O yüzden şimdi tekrardan ilaçlı giricem inşalalh
Daha dün çekildim canım ikinci rahim filmi mi çekildim hem de ikisi de alisteziliydi bir uzmandan anestezili çekilmesi taraftarı olduğunu duydum Çünkü o an kişi kendini kasabilir ve açık olan tupleri de kapalı gözükebilir demişti o strese gerek yok En iyisi anestezili çok rahat merak etme

Herkes başka konuşuyor dimi. Doktorlardan soğuyorum bende. Her alandaki doktor böyle. Histereskopi yaparken biz açılıyordu. O kadar söyleyebilirim. Ama doktora güvenemediusen acele etme canım ben emsey veya adatıpra doktor önerebilirim
Histereskopide açılıyor tabiki HSG açılıyor demesi yanlıştı. Ama yapışıklık var diyen ilk doktorda buydu. Onca doktora gittim alttan muayene edildim kimse görmedi. Ben bu doktora güvenmek istiyorum ya başka doktora gitmiycem sanırım. Kendisi zaten tüp bebek uzmanı. bir tüp bebek merkezinde ve ayrıca başka bri özel hastanede daha görev alıyor.

Daha dün çekildim canım ikinci rahim filmi mi çekildim hem de ikisi de alisteziliydi bir uzmandan anestezili çekilmesi taraftarı olduğunu duydum Çünkü o an kişi kendini kasabilir ve açık olan tupleri de kapalı gözükebilir demişti o strese gerek yok En iyisi anestezili çok rahat merak etme
Benim bri arakdaşım çok kasmış kendisini kapalı demişler halbuki kapalı falan değilmiş.

Benim rahattı ben de dün çektirdim. Hiç acı olmadı zaten. geçen sene çektirdiğim gibi değildi hiç. Ben de rahimde yapışıklıklar tespit edildi.

Benim bri arakdaşım çok kasmış kendisini kapalı demişler halbuki kapalı falan değilmiş.

Benim rahattı ben de dün çektirdim. Hiç acı olmadı zaten. geçen sene çektirdiğim gibi değildi hiç. Ben de rahimde yapışıklıklar tespit edildi.
Ben de bisey yok cok sukur kurtaj sonrasi tekrar istedi hsg yi doktorum temiz cikti gecmis olsun sizede

Histereskopide açılıyor tabiki HSG açılıyor demesi yanlıştı. Ama yapışıklık var diyen ilk doktorda buydu. Onca doktora gittim alttan muayene edildim kimse görmedi. Ben bu doktora güvenmek istiyorum ya başka doktora gitmiycem sanırım. Kendisi zaten tüp bebek uzmanı. bir tüp bebek merkezinde ve ayrıca başka bri özel hastanede daha görev alıyor.
Özelden yaz istersen bu civardaki doktorları biliyorum. Ersoydakileri de bilirim

Merhaba arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim ve sonuç olarak rahimde ufak Ufak yapışıklıklar olduğu görüldü. Doktoruma raporu gönderdiğim de histereskopi yapmalıyız dedi. Yüzyüze görüşeceğiz bunu.

Öğrenmek istediğim daha önce yakın zamanda histereskopi yaptıran var mı? Fiyatları kaç TL. Yoksa devlette mi yaptırayım fikir verebilecek var mi bana
Ben ocakta yaptırdım devlette yapan yoktu özelde 750 liraya yaptırdım

Merhaba arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim ve sonuç olarak rahimde ufak Ufak yapışıklıklar olduğu görüldü. Doktoruma raporu gönderdiğim de histereskopi yapmalıyız dedi. Yüzyüze görüşeceğiz bunu.

Öğrenmek istediğim daha önce yakın zamanda histereskopi yaptıran var mı? Fiyatları kaç TL. Yoksa devlette mi yaptırayım fikir verebilecek var mi bana
Pardon ya hsg fiyatı yazdım ben

Heee :KK70: tamam onu bende 700 TL ye çektirdim dün canım. Histerskopi içinde benim gittiğim hastane 3500 Tl dedi.
Onu bilmiyorum ben fiyat olarak. Bende T rahim var düşük olursa hamile kalmazsam falan histereskopi yapılacak araştırmadım daha

Eee neden bekliyorsun peki? Hamile kalmayı mı deneyeceksin ama düşük riskin var beklemeye değmez canım bence.
Hiçbir doktor direk ameliyat önermiyor. Evleneli daha 1 yıl olmadı. Çevremde böyle olup hamile kalan çok kişi var sağlıklı doğuran

Back
X