- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
bi sitede buldum onun da satışı yok şu an ama yöneticiyle irtibata geçtim cevap bekliyorum hemen beylikdüzünü de not ediyorum
düzelteyim daha doğrusu koalina buldu :))
https://www.etsy.com/listing/128264080/18k-art-nouveau-edwardian-filigree?ref=exp_listing
kızlar bişey sorucam bu ona benziyor değil mi rengi sadece farklı biraz üstelik bunu 550$ a buldum
ama bu diğerinden daha çirkin duruyo
cok farklı just,
senin istediginin uzerindeki dallar sanki tek tel uzerinde burgu yapılmıs gibi duruyor. (ince ince cizik atmıs da öyle gorunuyor da olabilir. ama sanmam)
bu yolladıgın ise altını eritip butun butun dallandırmıs gibi.
ama özel yapım istiyorsan zor degil.
bu arada burgu cizik bildigim kelimeler degil, tamamen benzetme, kuyumcuya desen gulebilir :)))
Tekrar baktım Beylikdüzü-Kuyumcukent' miş. Benim bir arkadaşım elmas yüzükleri tasarlıyordu yıllar önce ama direkt dükkanlara satış oluyordu. Siz genede bi irtibata geçin belki yardımcı olurlar. İyi Şanslar
Kapalı çarşıda herkes yapar azıcık dükkanlara bakın bulursunO yüzük nasıl bir şeydir bacım yaa
Eşim gıcıklık yaptı ya. Sentetikmiş bu bir değeri yok. Olcaksa gerçek olsun diyor :44:Siz ne düşünüyorsunuz
Çok beğendiysen alalım ama sentetik bu çok sinmedi içime diyor?
Resmi direk tasarımcıya gönderin kuzum istediğiniz malzemeyle çalışırlar çok zarif gerçekten tasarım esnasında sende birşeyler katabilirsin hatta biz genelde öyle yapıyoruz süreç çok verimli ve heyecanlı geçiyo
hey maşallah,taksi çevırılır kız bununla:)
guzelmış bayag..
tasarımcıya mail attım zaten canım 1 saattir kontrol edip duruyorum
siz nerede yaptırdınız?
bir de ne kadar maliyet olur ortalama acaba?
ahahah o da ne demek :)
Eşim gıcıklık yaptı ya. Sentetikmiş bu bir değeri yok. Olcaksa gerçek olsun diyor :44:Siz ne düşünüyorsunuz
Çok beğendiysen alalım ama sentetik bu çok sinmedi içime diyor?
Nişantaşında tasarımcımız var kuzucum artık müşteri olmaktan çıktık proje gönderiyoruz benimki çok meraklı genelde tasarımcıda yaptırmak maliyetli oluyor ama tasarımcıdan tasarımcıya fark var e tabi bide malzeme ..
taksı veya dolmus durdururken ısaret parmağını uzatırsın ya..
işte bu yüzükte parmak uzatmana gerek yok..o durdurur kendı
maddi durumum varsa sentetik almazdım.
tek taş yüzük küpe takımını bozup ogullarına gelinlerine yuzuk yaptırıyor eskiler
sanki daha kalıcı birseymis gibi geliyor. hem sentetige bile birsuru para veriliyor, onun yerine hic almazdım daha iyi.
bana soracak olursan, tek taş alsam da takmam, bana hepsi uzaktan güzel... :)))
numarası adresi bişeyi varsa yazabilir misin canım eşim bi konuşsun
sentetik olmasını sıkıntı yaptı gerçeği ne kadar olur bi fiyat alalım olur mu?
ayyyyyy bende böyle bir yüzüğün peşindeyim nerde satılıyor markası nedir bulamıyorum
Eki Görüntüle 1051570
Benimkine sorup özelden yazayım kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?