Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu... Site nasıldır güvenilir mi onu bilemicem tabi ki
Google görsel araştırmasından çıkan en iyi yer buydu :)
İnşallah düzgün bir yerdir bana da çok uygun geldi ama o pırlanta mı onu yazmamış sadece altın demiş yüzüğe ona dikkat edin, zirkon taşlı bir yüzük gelmesin sonra

Son düzenleme:

Aman canım dıkkat et sen yıne de sıteyı arastır bıraz ıstersen hemen balıklama dalma ne olur ne olmaz

bayildim yüzüge yalniz. insallah yapitirabilirsiniz

Babam yapmıyor canım , babam altın fabrikasında müdürlük yapıyor,keşke yaptırılabilinse dedim ya erkek arkadaşım kalıbıyla beraber tasarladı babam bi göreyim patron ok verdiği an yaparız dedi, ama malesef patron şimdi iyi hoş ama yarın telif muhabbeti çıkar başımı ağrıtamam demiş ama sen yinede araştır bende araştırıyorum ,çünkü özel isteğe bağlı yaptıranlar nası yaptırıyo o zaman? telif hakkı değil de ölçüsünü bulsanız keşke

Of sevinç kısa sürdü

"[h=1]Darn. This item is no longer available.[/h]
The item "Art Nouveau 18K Gold Filigree Engagement Ring Mounting set with 5.5 mm (.63 Carats) Round Brilliant Cut Manmade Diamond" by jewelry1910 cannot be viewed."

yazıyor ya yine özel yapım seçeneğine döndük

Hadi gözümuz aydin:))) ama bencede bir arastir yüzüğün ayni şuan ki resmini koymuşlar olduğu gibi.. Heyecanla parandan olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ölçüsü yazıyordu sitede karatına kadar o problem değil de bence müdür başından savmak için falan yapmış olabilir diyorum ne dersin? çünkü üzerindeki bir noktayı değiştirsen o farklı bi kalıp olur ki aynı yüzük olmaz yani. ayrıca kim nereden bilecek gelip de parmağımdaki yüzüğe el koymazlar herhalde ben sıradan bir vatandaşım bişey bulursan bana haber ver tamam mı?

bayildim yüzüge yalniz. insallah yapitirabilirsiniz

inşallah canım

Tüh ya ucundan yakalamıştık En azından başka nasıl aratabileceğimizin ayrıntısını bulduk

Hadi gözümuz aydin:))) ama bencede bir arastir yüzüğün ayni şuan ki resmini koymuşlar olduğu gibi.. Heyecanla parandan olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aymıştı da satmıyorlarmış yahu artık

bunu paylaşan kimse ona ulaşmaya çalışıcam artık inş görürse

Oha süper bulmuşsun ya tebrik ederim vallaha bende bakayım kız 2 bin tl çok birşey değil az bile bu yüzüğe

İşçilik değil altının ayarı ve pırlantanın lekesizliğindendir daha pahalı olmasının sebebi. Sitedeki ürünün ucuz olmasının sebebi 18 ayar altın ve sentetik elmas olması.

İşçilik değil altının ayarı ve pırlantanın lekesizliğindendir daha pahalı olmasının sebebi. Sitedeki ürünün ucuz olmasının sebebi 18 ayar altın ve sentetik elmas olması.

bunu daha anlayabileceğim şekilde açıklayabilir misiniz?
malzeme mi kötü yani
sentetik elmas falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…