bi sn. derin nefes alıp geliyorum.
hayır çığlık atmıcam.
ay tutamıyorum kendimi ya
Ya Allah razı olsun senden üstelik fiyatı hesaplıyorum en fazla 3bin yapar ya benim tektaşımdan daha ucuz
sevinçten ağlıcam şimdi hemen sipariş etmek istiyorum
ay nasıl teşekkür etsem gerçekten bilemiyorum ya sizin için yapabileceğim bir şey var mı
of kesinlikle ya eşim görünce daha neler diyecek benimkisi çok daha pahalıya gelmişti üstelik klasik dümdüz bir şey ya
biz 15-16binden aşağı gelmez diyoduk hemen siteye giriş yapıyorum bi bakalım stokta var mı kontrol edeyim üye olup
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım
Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)
merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim
hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca
ya hıh bilen biri çıktı çok heyecanlandım yazının başını okuyunca da sonunda biraz söndüm nasıl yani
ya belki de böyle bir yüzükten bir tane var dünyada bilemiyorum peki telif hakkına nasıl ulaşıcaz
ben internette aratıyorum taratıyorum sadece bloglarda paylaşılmış bir de türkiyede birkaç yerde alyans önerisi var ama isim cisim yok??
baban yapıyosa yaptıralım kız lütfenkaç para biçer acaba
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu... Site nasıldır güvenilir mi onu bilemicem tabi ki
Google görsel araştırmasından çıkan en iyi yer buydu :)
İnşallah düzgün bir yerdir bana da çok uygun geldi ama o pırlanta mı onu yazmamış sadece altın demiş yüzüğe ona dikkat edin, zirkon taşlı bir yüzük gelmesin sonra
Aman canım dıkkat et sen yıne de sıteyı arastır bıraz ıstersen hemen balıklama dalma ne olur ne olmaz
Babam yapmıyor canım , babam altın fabrikasında müdürlük yapıyor,keşke yaptırılabilinse dedim ya erkek arkadaşım kalıbıyla beraber tasarladı babam bi göreyim patron ok verdiği an yaparız dedi, ama malesef patron şimdi iyi hoş ama yarın telif muhabbeti çıkar başımı ağrıtamam demişama sen yinede araştır bende araştırıyorum ,çünkü özel isteğe bağlı yaptıranlar nası yaptırıyo o zaman? telif hakkı değil de ölçüsünü bulsanız keşke
bayildim yüzüge yalniz. insallah yapitirabilirsiniz
Of sevinç kısa sürdü
"[h=1]Darn. This item is no longer available.[/h]The item "Art Nouveau 18K Gold Filigree Engagement Ring Mounting set with 5.5 mm (.63 Carats) Round Brilliant Cut Manmade Diamond" by jewelry1910 cannot be viewed."yazıyor ya yine özel yapım seçeneğine döndük
Hadi gözümuz aydin:))) ama bencede bir arastir yüzüğün ayni şuan ki resmini koymuşlar olduğu gibi.. Heyecanla parandan olma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir de şuradan sorulup yaptırılabilir belki
http://www.etsy.com/uk/shop/jewelry1910?section_id=12087248&ref=shopsection_leftnav_7
Oha süper bulmuşsun ya tebrik ederim vallaha bende bakayım kız 2 bin tl çok birşey değil az bile bu yüzüğeof kesinlikle ya eşim görünce daha neler diyecek benimkisi çok daha pahalıya gelmişti üstelik klasik dümdüz bir şey ya
biz 15-16binden aşağı gelmez diyoduk hemen siteye giriş yapıyorum bi bakalım stokta var mı kontrol edeyim üye olup
ölçüsü yazıyordu sitede karatına kadar o problem değil de bence müdür başından savmak için falan yapmış olabilir diyorum ne dersin? çünkü üzerindeki bir noktayı değiştirsen o farklı bi kalıp olur ki aynı yüzük olmaz yani. ayrıca kim nereden bilecek gelip de parmağımdaki yüzüğe el koymazlar herhalde ben sıradan bir vatandaşım bişey bulursan bana haber ver tamam mı?
veririm canım ,patron başından savmış olabilir belki doğru diyorsun ,
Şimdi mail attım canım şahısa İnşallah geri dönüş yapar
of kesinlikle ya eşim görünce daha neler diyecek benimkisi çok daha pahalıya gelmişti üstelik klasik dümdüz bir şey ya
İşçilik değil altının ayarı ve pırlantanın lekesizliğindendir daha pahalı olmasının sebebi. Sitedeki ürünün ucuz olmasının sebebi 18 ayar altın ve sentetik elmas olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?