Evet canım İstanbul muhakkak vardır özel el yapımı altın ve gerdanlık yapıyorlar ama yüzük de vardır muhakkak ama biraz tuzlu olabilir
Ben de göremedim resmi
Ya aslında yaptrilir ama çok pahalidir hani taslari imitasyon olsun desek adam uğraşmak istemez buna imitasyon için çok zor duruyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım bide nerde yapıldığını bilsem
cahilliğimi mazur gör kapalıçarşıya nasıl gidiliyor?
artık tuzundan buzundan geçtim gönlümden geçti fazlasıyla yani 1 yıldır açıp açıp bakıyorum :)) yoksa eşim de belki ne gereği var diye düşünebilirdi ama gözlerimi görseniz parıldak parıldakbu arada mobilde olduğunuz için görünmğyordur belki yüzük :44:
ben seninkinide merak ettim
koysana kendi yüzüğünüde
valla güzel hakketen.sıradışı. tıpkısı olmasada benzeride idare eder diye düşündüm bi an
Nereden nasıl gidiliyor ? İstanbulun neresini bildiğini söylersen ona göre tarif edebilirim canım
Takı seven bir insan değilimdir ama hayran kaldım yüzüğe. Pek emin değilim ama Karaköy, Galata civarındaki takı tasarımcılarıyla bir görüşseniz belki onlar tasarlatabilir. Bir de orjinal pırlanta olmayacak sanırım. Bayağı maliyetli olur öyle, üstündeki tüm pırlantalara bakınca.
ben sana özelden atayım onu bunun ardından utandım
olmaz aynısı olsun
Canım seni yanlış yönlendirmek üzmek istemem ama babam bu işlerin içinde çalışıyor( emekli olduktan sonra ) bunların kalıbı oluyor canım , ölçüleri vs.. onlarsız yapmıyorlar yapamıyorlar demiyorum yapmıyorlar , çünkü bunu tasarlayanın telif hakkı olayı var , kimse bu riski göze almıyor, benim erkek arkadaşım yüzük tasarladı bana kalıbıyla falan ama malesef onu bile yaptıramadık
hiçbir yerini aslında
işte ben de takıdan çok çabuk sıkılan daralan bir insanımdır ama hayran kaldım. varsa zaten kesin İstanbulda vardır. orijinal fiyatını bir öğrenelim de önce
Ben buldum bir pırlantacı mail attım resmini felan anlattım döüş yaparlarsa söylerim sanaizmirde öyle baba bir yer biliyo musun peki canım?
sanmıyorum ordan çıksa hemen çakmalarını satmaya başlarlardı sağda solda çakmasına bile razıyım yeter ki aynısı olsun
çok janjanlı değili mi yahu.. günlük hayatta parmakta abes durmaz mı? bende anormallik var sanırım...:)
Ben buldum bir pırlantacı mail attım resmini felan anlattım döüş yaparlarsa söylerim sana
Canım sen googleden kapalıçarşı telefonlarını bul ara bence eğer yapılıyorsa o zaman basar gidersiniz
799 $ = 1708 TL yani normal bence az bile..
bunun yanında bi dandirik tek taşa veriyoruz 2000 / 2500 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?