İnşallahBana da dert oldu valla
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım
Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)
merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim
hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca
Oha süper bulmuşsun ya tebrik ederim vallaha bende bakayım kız 2 bin tl çok birşey değil az bile bu yüzüğe
Bu ne ya?
BaYildim.hatta asik oldum.
Insallah kavusursunuz yuzugunuze.
bunu daha anlayabileceğim şekilde açıklayabilir misiniz?
malzeme mi kötü yani
sentetik elmas falan
Sentetik elmas laboratuar ortamında üretilen,
Pırlanta gibi görünen , doğal olarak madenden çıkartılmamış taşlara deniyor
Çıplak gözle anlamazsın ama kuyumcular anlar
Bu yüzüğe o boyutta bir pırlantayla ciddi bir meblağ vermeniz gerekir gerçekten
fark etmez sentetiğe de razıyım bulayım da
sadece bir yeri aramış eşim onun da adını hatırlamıyo 13bin-17bin euro arası demiş özel yapım kullanılan taşa göre tabi o yüzden kestiremiyorum tam fiyatını :26:
açıklama için de teşekkürler
O fiyatı verdilerse taşı pırlantadır
Yüzük gerçekten güzel , ben beğendim
Bunda tahminim 1.5 karat taş var , küçük taşta yüzüğü bozar zaten
İnşallah bulursun , elinde resmini çekip bizede gösterirsin
ama sana ne kadar teşekkür etsem az çünkü adını falan da öğrendim karatına kadarşimdi ordan yola çıktım arıyorum e bayde falan binlerce var buna benzer de var
kadına da "suzanne" 4 tane mesaj attım sapık diyecek bana
gözüm orda mutlak haberdar ederim cevabını
yoksa yine özel yapım seçeneğine dönüp paraları bayılıcaz :)
Vay be gerçekten çok güzelll :)) İnce düşünceli bi eşiniz varmış maşallah umarım bulursun bu yüzükten :)
Cidden cok zarif ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1.5tan bile küçük .63 karat yazıyor
çok teşekkür ederim artık koalina sayesinde adını buldum bütün internet alemini arayabiliriz
o olmazsa özel yapım
bunu daha anlayabileceğim şekilde açıklayabilir misiniz?
malzeme mi kötü yani
sentetik elmas falan
Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım
Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)
merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim
hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca
yorumlara bakmadım belki bulmuşsunuzdur ama genede yazmak istedimbeylikdüzünde kuyumcular çarşısı ya da kuyumcu kent var. Orası sanırım kuyumcuların imalat ve tasarım yeri belki işinize yarar. Kapalıçarşıda derdim ama orası daha çok satış yapıyormuş gibi geliyor. Umarım parmağınızda görürsünüz yüzüğünüzü
ben de bunu beğenmiştim
ama taşı daha küçük olabilir :)
Eki Görüntüle 1051459
Eki Görüntüle 1051460
Eki Görüntüle 1051461
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?