ahahaha çok doğru söyledin zengin bu abla deyip alırlar ben de sentetik para uzatırım
deme öyle yahu niçin takmayasın? :) gerçi bunu gördükten sonra benim de kendikimi takasım gelmiyo
eşim de senin gibi düşündü acele etme gerçeği olsun dedi uff sabır
bu arada pcnın masaüstüne kopyaladım resmını..
belkı bıgun benımde olur..kı ben hıc sevmem bıseyler takmayı..ama bu yüzük degıl,melek melek..
büyük konusmayayım da takmam takamam. bilezikler icin de öyle dusunuyorum. ama saatin her türlüsüne kabulum
not: nickimi ogrenen damat okursa yine de bir tek taş alsın, dügün hatırası babında
canım sana bir şey söyleyim mi ben de ilk gördüğümde öylesine kopyalamıştım aa güzel diye
sonra her açıp bakışımda daha çok vuruldum
ve işte bugünkü halimi görüyorsun
1 yıl sonra bu hale düşmezsen ben de just değilim
hiç sevmem küpe kolye falan bi alyansımı tektaşımı takıyorum işte ama bunu saplantı yaptım
ben alyansım ve tek tasımı bıle takamıyorum..
dışarı çıkarken zorakı takıyorum..
ama hersey bu yüzükten önce ve sonra dıye sekıllenebılır artık:)
ben bunu sigortalatırım da kız
ben de öyle diyodum ama alışınca yokluğunu hissediyosun alyansımı İzmirde unuttum elim gidip gidip duruyor parmağıma bi boşluk var sanki kavuşucaz 3-4 güne umarım
ayrıca damat adayı almazsa kafasını suya falan sokarım merak etme sen her şey kontrolümde
ayyyyyy bende böyle bir yüzüğün peşindeyim nerde satılıyor markası nedir bulamıyorum
Eki Görüntüle 1051570
Ben bu tektaşları takamıyorum yahu. Sevemiyorum parmağımda abes geliyor. Bu da fazla işli imiş bunu hiç takamam. Zaten benim kocam da almaz. Taşa o kadar para veremezmiş. Özelliği olmayan taş parçası bilmem ne. Bir de bunla ilgili film vardı. Onu izlemiş. İnsanları böyle Afrikada köle gibi çalıştırıyorlarmış falan. Başka kız olsa karşısında yemezdi bu Afrika numaralarını da neyse ben sevmediğimden yav he he diyorum sadece normal alyansımı takarım ben .
Ama kapalı çarşıda el işi takı yapan çok fazla yer var. İnternetten bulmak zor olabilir ama Kapalı çarşıda şöyle elinde resimlere gezerek bulunabilir gibime geliyor.
dimi böyle alsalarmış full time takarmışız demek ki
inşallah ikimiz de kavuşuruz
hemen şuraya fotosunu atarım elime geçsin aklıma şey geldi
kendimi böyle hayal ediyorum "my precious" diye
ayyyyyy bende böyle bir yüzüğün peşindeyim nerde satılıyor markası nedir bulamıyorum
Eki Görüntüle 1051570
canım eşinin bahanesi de komikmiş ama bu sentetik çünkü
gerçi benimki de orjinal olsun diye tutturdu, dedim parası senden çıkıcak sen bilirsin
kapalı çarşıyı not ettim istanbula ilk inişte kapalı çarşı bir de beylikdüzü dediler kızlar
kesinlikle sigortalat zaten,
eger tek taşın varsa dugune yetissin diye acele etmemeni oneririm.
enişte aramaları 7/24 devam etsin hem uygun hem de birebir buldugu zaman nikah tazeler gibi alır zaten
cunku bu yuzukte aklında kaldıgı sure benzeri kesmeyecek seni bence
o kafa suya girsin bir daha cıkamasın diyesim geldi nasıl öfkeliysemkendimden utandım boyle dusundugum icin :26:
hahahahaynısı aklımdan gecti de senin guzel saf duygularınla dalga geciyormus gibi gozukmek istemedim just,
turkcedeki cevirisinde kıymetlimissss diyordu ya, alana kadar eşinin kulagına oyle fısıldıyormussun falan
canım eşinin bahanesi de komikmiş ama bu sentetik çünkü
gerçi benimki de orjinal olsun diye tutturdu, dedim parası senden çıkıcak sen bilirsin
kapalı çarşıyı not ettim istanbula ilk inişte kapalı çarşı bir de beylikdüzü dediler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?