Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

büyük konusmayayım da takmam takamam. bilezikler icin de öyle dusunuyorum. ama saatin her türlüsüne kabulum

not: nickimi ogrenen damat okursa yine de bir tek taş alsın, dügün hatırası babında

bu arada pcnın masaüstüne kopyaladım resmını..

belkı bıgun benımde olur..kı ben hıc sevmem bıseyler takmayı..ama bu yüzük degıl,melek melek..

canım sana bir şey söyleyim mi ben de ilk gördüğümde öylesine kopyalamıştım aa güzel diye
sonra her açıp bakışımda daha çok vuruldum
ve işte bugünkü halimi görüyorsun
1 yıl sonra bu hale düşmezsen ben de just değilim

hiç sevmem küpe kolye falan bi alyansımı tektaşımı takıyorum işte ama bunu saplantı yaptım

büyük konusmayayım da takmam takamam. bilezikler icin de öyle dusunuyorum. ama saatin her türlüsüne kabulum

not: nickimi ogrenen damat okursa yine de bir tek taş alsın, dügün hatırası babında

ben bunu sigortalatırım da kız

ben de öyle diyodum ama alışınca yokluğunu hissediyosun alyansımı İzmirde unuttum elim gidip gidip duruyor parmağıma bi boşluk var sanki kavuşucaz 3-4 güne umarım

ayrıca damat adayı almazsa kafasını suya falan sokarım merak etme sen her şey kontrolümde

Son düzenleme:

ben alyansım ve tek tasımı bıle takamıyorum..

dışarı çıkarken zorakı takıyorum..

ama hersey bu yüzükten önce ve sonra dıye sekıllenebılır artık:)

Ben bu tektaşları takamıyorum yahu. Sevemiyorum parmağımda abes geliyor. Bu da fazla işli imiş bunu hiç takamam. Zaten benim kocam da almaz. Taşa o kadar para veremezmiş. Özelliği olmayan taş parçası bilmem ne. Bir de bunla ilgili film vardı. Onu izlemiş. İnsanları böyle Afrikada köle gibi çalıştırıyorlarmış falan. Başka kız olsa karşısında yemezdi bu Afrika numaralarını da neyse ben sevmediğimden yav he he diyorum sadece normal alyansımı takarım ben .

Ama kapalı çarşıda el işi takı yapan çok fazla yer var. İnternetten bulmak zor olabilir ama Kapalı çarşıda şöyle elinde resimlere gezerek bulunabilir gibime geliyor.

ben alyansım ve tek tasımı bıle takamıyorum..

dışarı çıkarken zorakı takıyorum..

ama hersey bu yüzükten önce ve sonra dıye sekıllenebılır artık:)

dimi böyle alsalarmış full time takarmışız demek ki
inşallah ikimiz de kavuşuruz
hemen şuraya fotosunu atarım elime geçsin aklıma şey geldi

kendimi böyle hayal ediyorum "my precious" diye

kesinlikle sigortalat zaten,
eger tek taşın varsa dugune yetissin diye acele etmemeni oneririm.
enişte aramaları 7/24 devam etsin hem uygun hem de birebir buldugu zaman nikah tazeler gibi alır zaten
cunku bu yuzukte aklında kaldıgı sure benzeri kesmeyecek seni bence

o kafa suya girsin bir daha cıkamasın diyesim geldi nasıl öfkeliysem kendimden utandım boyle dusundugum icin :26:

canım eşinin bahanesi de komikmiş ama bu sentetik çünkü
gerçi benimki de orjinal olsun diye tutturdu, dedim parası senden çıkıcak sen bilirsin

kapalı çarşıyı not ettim istanbula ilk inişte kapalı çarşı bir de beylikdüzü dediler kızlar

dimi böyle alsalarmış full time takarmışız demek ki
inşallah ikimiz de kavuşuruz
hemen şuraya fotosunu atarım elime geçsin aklıma şey geldi

kendimi böyle hayal ediyorum "my precious" diye

hahahah aynısı aklımdan gecti de senin guzel saf duygularınla dalga geciyormus gibi gozukmek istemedim just,

turkcedeki cevirisinde kıymetlimissss diyordu ya, alana kadar eşinin kulagına oyle fısıldıyormussun falan

Son düzenleme:

Özeline bak kuzum

aslında haklısın şu an ortalama büyüklükte bir tane var işte de ben düğünde görünsün diye düşünüyordum annem bu yüzüğü görünce eşime tapmaya başlar kesin

valla utanıcak bişey yok o kadar hayatını birleştiriyorsun ömür veriyorsun şu erkeklere bi tektaş çok mu alsın tabi damat adayın :)

hahahah aynısı aklımdan gecti de senin guzel saf duygularınla dalga geciyormus gibi gozukmek istemedim just,

turkcedeki cevirisinde kıymetlimissss diyordu ya, alana kadar eşinin kulagına oyle fısıldıyormussun falan

ay geç geç bence komik ya hayatımda böyle bir şeyin bu kadar hayranı olmamıştım hiç amma kudurdum şimdi

bizim kapalı çarşıda 30 yıllık kuyumcu bir tanıdığımız var. atasayda zende falan iki kategori tektaş oluyor diyor bir pırlanta olanlar olmayanlar falan. Pırlanta değil diye sattıklarının ben pırlanta olmadığını anlayamıyorum aynı şekilde pırlanta dediğinden de bu nedenle emin olamıyorum diyor. Boşuna öyle yüksek meblağlar ödemeyin o nedenle. Gerçekten bu konularda kandırılıyor olabiliriz.

Benim annemin tektaşı beştaşı düşmez parmağından beraber takıyor. 50 yaşına gelmiş arnavut gelini havasından çıkamıyor. Bayağı pahalıya almıştı da babam. O kuyumcu tanıdığımız çöpe atmışınız parayı dedi.

KIZLAR CEVAP GELDİ KADINDAN

ya bu yüzük bize ait değil diyor başka bir şey istiyorsanız bana tekrar ulaşın dedi

Allah Allah ama onun storeuna yönlendiriyor direkt çok benzeyen bir tane daha var aralarında

ay lütfen gözü nizamı olan birisi yardım edebilir mi hangisi en çok benziyorsa onda karar kılayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…